Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:22 - 20/10/2011

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς διαδηλωτής – Έτρεχε να γλιτώσει από τις πέτρες και τα χημικά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της.Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η σύζυγός του όσο και οι συγγενείς του καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία για το θάνατο του ανθρώπου τους.


Ο 53χρονος άντρας ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και το NewsIt παρότι γνωρίζει το όνομά του ακόμα δεν το δημοσιοποιεί.


Όπως δήλωσε στο NewsIt ο διοικητής του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιώρας ο 53χρονος είναι συνδικαλιστής οικοδόμος από τον Βύρωνα. Όπως τόνισε ο διοικητής, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, έτρεχε για να γλιτώσει από τον πετροπόλεμο και τα χημικά με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.


Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ξεψύχησε τελικά από ανακοπή καρδιάς.


Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για 35 με 40 τραυματίες. Στον “Ευαγγελισμό εξακολουθεί να πηγαίνουν τραυματίες που έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι. Ανάμεσά τους ένας 45χρόνος συνδικαλιστής της ΔΕΗ.


Διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος ενώ οι κουκουλοφόροι έχουν σκορπιστεί στα στενά και τους γύρω δρόμους. Αυτή την ώρα επικρατεί μία στάση αναμονής και από τους κουκουλοφόρους και τους αστυνομικούς.


Οι άνδρες της αστυνομίας περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και προσπαθούν να μην αφήσουν τους κουκουλοφόρους να αναμειχθούν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.

Αστυνομικός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ στην Φιλλελήνων
Αστυνομικός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ στην Φιλλελήνων

Την ίδια ώρα το ΔΝΤ εκφράζει την ανησυχία του για τα επεισόδια που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

ΩΡΑ 16:50 Νέα ένταση στη Φιλελλήνων
ΩΡΑ 16:50 Νέα ένταση στη Φιλελλήνων


Όπως δήλωσε στο Νewsit o Σταύρος Φλέγκας, Συντονιστής των Εθελοντών Γιατρών στο εξωτερικό ιατρείο που έχει στηθεί στο Σύνταγμα “εμείς ήμασταν στην άλλη άκρη της πλατείας και μας φώναξε ο κόσμος οτι υπάρχει βαρύ περιστατικό. Και οταν φτάσαμε στο περιστατικό, ήταν εμφανή τα σημάδια από την πτώση που είχε συμβεί. Προσπαθήσαμε να τον ακινητοποιήσουμε και να τον σταθεροποιήσουμε και μετα σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ προγραμματίσαμε τη μεταφορά του.

Ο άνθρωπος δε ξέρω που πάγαινε αλλά αυτο θα πρέπει να το πείτε. Υπάρχει μια καφετέρια στο στέγαστρο της οποίας πάνε και περπατάνε διαδηλωτές. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, εκεί πάνω δεν πρέπει να ανεβαίνει ο κόσμος γιατί θα πέσει κόσμος κάτω και θα σκοτωθεί μόνος του. Ο άνθρωπος που έπεσε δεν είναι νεαρός αλλά κάποιας ηλικίας γύρω στα 55″. 



Γύρω από την πλατεία Συντάγματος δεκάδες τραυματίες με τους γιατρούς να απευθύνουν έκκληση να περάσουν ασθενοφόρα.

ΩΡΑ 16:03
ΩΡΑ 16:03

ΩΡΑ 15:50 Δεκάδες τραυματίες στον Ευαγγελισμό. Πολλοί με εγκαύματα από μολότοφ
ΩΡΑ 15:50 Δεκάδες τραυματίες στον Ευαγγελισμό. Πολλοί με εγκαύματα από μολότοφ

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*