Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:52 - 26/06/2012

ΝΕΚΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Ο λαός μίλησε… 


Οι τηλεραγιάδες επέλεξαν Γερμανοεβραίους, γαμήσια και φόρους… 


Ξανάστειλαν στο Πορνοβούλιο τους ίδιους διαπλεκόμενους πούστηδες και πουτάνες.


Οι σχιζοφρενείς πρωκτόσπιτοι ψηφοφόροι που θέλουν και να είναι στο ευρώ και να έχουν οικονομία κομμουνιστικού κράτους της δεκαετίας του ’70 διόρισαν τον Σαμαράκο πρωθυπουργό. 



 
Θα τους λύσει όλα τα προβλήματα ο γκαβός.  Ο άλλος τέκτων που προοριζόταν για υπουργός οικονομικών …αρρώστησε ξαφνικά και παραιτήθηκε.



 
Το παρόν ιστολόγιο δεν συμπάσχει με κάνεναν λιγδομπινέ. Αυτή η λαμογιά του να εύχεσαι περαστικά στον αντίπαλό σου καλή είναι όταν πρόκειται για τον απέναντί σου στο τάβλι.

 



…ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ’ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΟΥΣΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ! 


Υπάρχουν μερικοί που δεν πιστεύουν στα μάγια, στο κακό μάτι, στα ξόρκια και σε όλο αυτό το θαυμαστό οπλοστάσιο που έρχεται από το υπερπέραν.  Δικαίωμά τους.  Το …ραπανάκι χέστηκε πάνω του πάντως. Ευχόμαστε να ξεμαγαρίσει έτσι κι αλλιώς κι αυτός και όλοι οι άλλοι οι ψευδέλληνες μπάσταρδοι.


Ως αντίμετρο, κάποιοι έχουν εξαπολύσει τις συμφορές του σύμπαντος πάνω στην ταφογαμημένη τοκογλυφική συμμορία που προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα και τον κόσμο. 


Η γκαντεμομηχανή του HAARP είναι πουτσόμπριζα μπροστά στις δυνάμεις που θα αφεθούν ελεύθερες σύντομα. 


Χιλιάδες πνεύματα από το παρελθόν που έκαψαν την σάρκα τους για την ιδέα του Φωτός παλουκώνουν τους δήθεν απέθαντους απόγονους του Γιαβέ.


Αφήστε τους άλλους να μιλάνε βαρβαρικές διαλέκτους, να βρίζουν σε αυτές και να αρρωσταίνουν. Μια είναι η γλώσσα που σε κάνει καλά.  


Η μητέρα όλων των βασκανιών ξεκινάει από τα Δελφικά τρίγωνα.  

Οι Σπαρτιάτες καλωσορίζουν τις κατάρες των νεκρών πολεμιστών και επαναλαμβάνουν δυνατά αυτό που υποβόσκει ως απόκοσμο μουρμουρητό :


“Δυστυχία, θάνατο κι αρρώστια στου προδότη τα παιδιά και τα εντόσθια…”


Οι φωνές του συλλογικού υποσυνείδητου θα δυναμώνουν ώσπου να γίνουν εκκωφαντικές. Τότε ο μαστουρωμένος όχλος που δεν μπορεί να καταλάβει τα ψιλά γράμματα θα παραφρονήσει και θα κρεμάσει τα ανδρείκελα των δαιμόνων της Ανατολής.  Μετά έρχεται η σειρά των αφεντικών…



Για πασατέμπο ετοιμαστείτε να απολαύσετε το πινγκ-πόνγκ της Χρυσής Ψωλής και του κομμουνιστικού παπαροθιάσου. 



Με αυτά που συμβαίνουν υποχθόνια, το φθινόπωρο προμηνύεται ενδιαφέρον και στον ορατό και στον αόρατο κόσμο. 



…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ.



aorata-gegonota

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*