Νεα ιστοσελίδα που ο χρήστης μπορεί να αναρτά τα άρθρα του,να ψηφίζει τα καλύτερα και να μοιράζετε με όλους!

Οι λόγοι ύπαρξης του http://alithina.gr στο Ελληνικό ίντερνετ είναι πολλοί ! Περαν της ομορφιάς και της ευχρηστίας που δίνει σε όποιον χρήστη θέλει να μοιραστεί με όλους όλα όσα αγαπά η του έκαναν εντύπωση δίνει και την δυνατότητα ψηφοφορίας των θεμάτων! Αν παρατηρήσετε μέσα σε κάθε άρθρο εμφανίζεται μια καρδούλα έτοιμη να δεχτεί αγάπη αν οι αγάπες γίνουν πολλές τότε το άρθρο γίνεται καυτό και παραμένει πάντα σε υψηλή θέση έτσι ώστε να δε χετε συνεχεία και περισσότερο κοινό! Στο σιτε μας λοιπόν πέρα από τους απλούς χρήστες και την διασκέδαση να μοιράζουν με τους φίλους τους αγαπημένα πράγματα είναι καλο και συμφέρον να συμμετέχουν και άνθρωποι με μπλοκ ,σελίδες η οποιαδήποτε άλλη παρουσία στο ίντερνετ γιατί με την συμμετοχή τους εξασφαλίζουν περισσότερη αναγνωσιμότητα και στα αντικείμενα που παρουσιάζουν σε εμάς άλλα και στο σίτε τους μιας και οι χρήστες μπορούν να έρχονται μέσω πηγής στο σίτε που δημιούργησε κάθε νέο άρθρο! Διασκεδάστε λοιπόν ,ψηφίστε ,μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα ,κερδίστε αναγνωσιμότητα! Γατί αυτό έγινε Αληθινά …Για σένα!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *