ΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ – ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΦΟΒΙΚΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Κι αυτό συμβαίνει, γιατί φοβικό είναι το ίδιο το πλέγμα πάνω στο οποίο φρόντισε να δομήσει συνολικά την πολιτική του τακτική στα πλαίσια μιας αμφιλεγόμενης στρατηγικής μπροστά στις εκλογές αλλά και σε κυοφορούμενες διεργασίες στην Ευρώπη…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ατολμίας, που δεν εκδηλώνεται μονάχα στην επικοινωνία, αλλά κατά μείζονα λόγο θα εκφραστεί στην πολιτική πρακτική, είναι να τροφοδοτείται με άλλοθι και υποκριτική επιχειρηματολογία το δίδυμο του δωσιλογισμού που οδήγησε τον τόπο στην απόλυτη εξαθλίωση.

Και είναι προφανές πως αυτή η πολιτική ατολμία, έχει τις επιπτώσεις της και στην κοινωνική αφύπνιση και αντίσταση, την οποία ουδείς προετοιμάζει, αλλά και στην πιθανολογούμενη δρομολόγηση πολιτικών συμμαχιών, την οποία ουδείς διευκολύνει με την ερμαφρόδιτη στάση και πρακτική του.

Τι αντιπαραθέτουν λοιπόν σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση τρομολαγνείας που συντονίζουν τα επιτελεία των συγκυβερνώντων συνεπικουρούμενα από τα δεκανίκια των ΜΜΕ???

Την υπεκφυγή και την ασάφεια, εκεί που απαιτείται κατηγορηματικότητα και επιθετικότητα στις απαντήσεις. Αποδέχονται εν πολλοίς ως δεδομένη την πιθανότητα να αρνηθούν οι συμμορίες της Ευρώπης κάθε…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

διάλογο για διαφορετικής φυσιογνωμίας ρυθμίσεις, και κανείς δεν τολμά να θέσει το αυτονόητο ερώτημα:

«Έχουν συμφέρον οι εταίροι και δανειστές να αρνηθούν τη συζήτηση επί της ουσίας, αν νοιώσουν ότι απέναντί τους έχουν μια αποφασισμένη κυβέρνηση, και όχι μια παρέα ανδρεικέλων πρόθυμων να απαντούν με ένα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» σε οτιδήποτε τους ζητηθεί?»

Τι αντιπαραθέτουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο εκβιαστικό ερώτημα της ένοχης συγκυβέρνησης για την εμφανιζόμενη ως υποχρέωση ύψους 7,5 δις για πληρωμές που εκκρεμούν την αμέσως επόμενη περίοδο???

Τη φοβική απόπειρα μαγειρέματος με τους κωδικούς των ΕΣΠΑ, πράγμα που και τα ΕΣΠΑ θα αποστερήσει από τους όποιους τομείς της οικονομίας έχουν πρόσβαση σε αυτά, αλλά και τα θησαυροφυλάκια των συμμοριών θα τροφοδοτήσει με σπαρταριστό χρήμα και μάλιστα ανέξοδα.

Κανείς τους δεν τολμά να αντιστρέψει το συλλογισμό, λέγοντας το απλούστερο και καθ όλα αυτονόητο:

Ας τολμήσουν οι συμμορίες της Ευρώπης να αρνηθούν να χρηματοδοτήσουν την αποπληρωμή των οφειλών όπως ήδη έχουν δεσμευθεί μέσα ακόμη και από αυτά τα κατοχικά μνημόνια, και ας πάνε στα κοινοβούλιά τους να λογοδοτήσουν γι αυτή τους την επιλογή.

Μια τέτοια πράξη, όχι μονάχα δε συνιστά «πιστωτικό γεγονός» που καθιστά υπόλογη την Ελλάδα, αλλά αντίθετα συνιστά μια πειρατική κίνηση εκ μέρους των «δανειστών» ικανή να αποδομήσει προς όφελος της Ελλάδας το σύνολο των κατοχικών συμφωνιών που προσυπέγραψαν οι δουλικές κυβερνήσεις των ανδρεικέλων.

Τι απαντούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις επικοινωνιακές προκλήσεις που δέχονται από τα φερέφωνα του δωσιλογισμού, στην προσπάθειά τους να εμφανίσουν το κατοχικό πρόγραμμα της εθνικής υποτέλειας, ως δήθεν δικαίωμα των κοινοβουλίων των άλλων χωρών να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να επανεισπράξουν αυτά που «δάνεισαν» στην Ελλάδα???

Απαντούν με ένα ρεσιτάλ αθλιότητας και ατολμίας, που σε τελευταία ανάλυση καθαγιάζει τις βρώμικες επιλογές των ηγεσιών της Ευρώπης να μεταφέρουν στις πλάτες των κοινωνιών τους τις επισφάλειες των Ευρωπαϊκών τραπεζών.

Αντί να αρπάξουν την πρώτης τάξεως ευκαιρία που τους δίνεται και να δηλώσουν ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές πως η πρώτη διεθνής πράξη μιας κυβέρνησης που δε θα είναι υποταγμένη στην κατοχική λογική, θα είναι η ανάληψη διεθνούς πρωτοβουλίας, μέσα από την οποία θα αποκαλυφθεί πλήρως η προδοσία που έγινε σε βάρος των λαών, μέσα από την οποία φορτώθηκε στις πλάτες τους μια επισφάλεια που δεν ήταν δική τους, μόνο και μόνο για να σωθούν από τη χρεοκοπία οι βουλιμικοί τραπεζίτες…

Αντί να προϊδεάσουν με όλους τους τρόπους πως επίκειται το καθολικό ξεβράκωμα της πολιτικής συμμορίας της Ευρώπης, που φόρτωσε στους λαούς το χρέος προς τους τραπεζίτες, και να τροφοδοτήσουν έτσι ένα ντόμινο ξεσηκωμού σε ολόκληρη την Ευρώπη…

Αντί να προειδοποιήσουν ευθέως και ξεκάθαρα με παραδειγματική τιμωρία τους πρωτεργάτες της συμμορίας του προδοτικού PSI, για την απόλυτη καταδολίευση σε βάρος του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος…

Επιλέγουν δυστυχώς να καταφεύγουν σε μισόλογα, προσφέροντας άλλοθι στον εθνικό Εφιάλτη Βενιζέλο, να εμφανίζει ως έργο εθνοσωτήριο μια κορυφαία εθνική προδοσία, η οποία μόνο με την εσχάτη των ποινών θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Δυστυχώς αλλά αυτή η καραμπινάτη πρακτική αυτοεγκλωβισμού ενός κόμματος στη φοβική, ερμαφρόδιτη και άτολμη πολιτική στρατηγική του, δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί χωρίς δραστικές πολιτικές αποδράσεις στη φιλοσοφία μιας διαφορετικής πολιτικής αντίληψης, με την κοινωνία πρωταγωνιστή για πραγματικά ριζοσπαστικές πολιτικές ανατροπές που θα τροφοδοτήσουν γενικότερο ντόμινο στην Ευρώπη.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

5 thoughts on “ΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ – ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Ποιός είπε πως θα μας σώσει ο τΣυριζα ρε παιδιά;;; Τόσο χάπατα είμαστε, για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο;;;
  Όλοι στο κόλπο είναι, δυστυχώς!!!

 2. Ανώνυμος says:

  Θα κατπέσει με δική εσχάτης προδοσίας εν αγνοια του λαού..πρωτα κάθαρση μετα χτισθεί νέο ββυζάντιο.ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΚΑΘΑΡΌ ΑΠΌ ΣΚ@ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΤΌ Θέαματα ..Γούρι .

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ Π Ο Τ Ε ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η, ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ?

  ΣΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ?

  Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ?

  Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ?

  Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑΪΖΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

  ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ?

  ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ " ΚΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ " ΚΑΛΟΥ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ …..

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ :

  'ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Μ Ο Σ Χ Ο Β Ο Σ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ, ΜΕΣ' ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ !!"

  ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Δ Ε Ν ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

  ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 4. Ανώνυμος says:

  Η Αμερική είναι εμείς όπως εμείς θα παρελθόν να ρθει το νέο το αμόλυβδη ή να υλών θα ελλείψει πορφυριος… Η Ρωσία θα ενέργειες για το δικό της συμφέρον, όλων το συμφέρον θα συμβαδιζει με τοΒΥΖΑΝΤΙΟ εμείς ουδέτερο θα ενώ σου με.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *