Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:06 - 08/10/2011

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ defencenet: Ο “θησαυρός” του Β.Αιγαίου: Επιβεβαιωμένα 5,5 δισ. βαρέλια πετρελαίου! ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ onalert: Που και πόσο φυσικό αέριο και πετρέλαιο υπάρχει στην Ελλάδα;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΑΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΞΗΝΤΑ. ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,

ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠ’ΑΥΤΟΥ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ή ΕΛΛΙΠΗΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ, Η ΙΔΙΑ ΔΙΟΓΚΩΣΕ, ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΙ ΟΡΥΚΤΑ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ “ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ”, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Κ.Λ.Π, Κ.Λ.Π ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΉΔΗ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ -ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ, ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ, ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Α.Ο.Ζ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ  ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΟΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ ΤΑ “ΔΟΥΛΙΚΑ” ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΜΕΤΑ “ΚΑΤΙ” ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ “ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ”. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ.

Η ΕΛΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΠΟΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΕΡΜΑΙΟ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΣΑΦΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. (ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ).

ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ “ΠΟΥΣΤΙΕΣ” ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ Η.Π.Α (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε), ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙ ΆΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…

Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΙΣΧΥΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

http://isxys.blogspot.com/

Print

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*