Διαφημίσεις

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ…
ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Α[ΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΝΑΤΟ’Ι’ΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ LIVE ΧΑΡΤΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ !- ΞΥΠΝΑ!”
  1. To κακό με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δεν περιλαμβάνονται οι Ελληνικές Εταιρείας και οι πτήσεις μεταξύ αεροδρομίων της Ελλάδας, οπότε καταργείται αυτόματα.
    Είναι πολύ καλό για αυτούς που ζουν στο εξωτερικό και ειδικά Αμερική και Αγγλία γιατί οι χώρες αυτές υποχρεωτικά δίνουν το σήμα από τα gps των αεροσκαφών. Σε εμάς ακόμα δεν ισχύει.

    Μυτιληνίος 2

  2. Εσυ δλδ που εγραψες το αρθρο και δε κοιμασαι οπως εμεις τι εκανες ρε μαγκα για να το σταματησεις?Ισα ρε…απο υποδειξεις και λογια χορτασαμε,αντε να πουμε,ο καθε λακαμας μας αποκαλει ολους κοιμισμενους λες και αυτος εχει κανει τιποτα αλλο εκτος απο το να τα κοιταει σα χαννος και να μας το παιζει ξερολας
    ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

  3. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…………

    ΞΥΠΝΗΣΑ ……ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ….

    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ…..
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ….

    ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΣΒΗ. ΙΣΡΑΗΛ ΚΟΥ ΜΕΚΕΛ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ"
    :

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ …..
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….

    ΣΩΣΤΑ???
    ΣΩΣΤΑ…..ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ……

    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ….

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ……..ΟΛΕ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ……ΟΛΕ
    ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ……..ΟΛΕ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ….ΟΛΕ
    ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ….ΟΛΕ

    ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ…..ΧΜΜΜΜ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΟΛΩΝ…………..

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ……
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΤΟ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΣ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ???

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ???? ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ…ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ .ΡΠΟΥΣΗ. ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΟΛΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ….

    ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ…..ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΞςΛΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛςΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ??

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ….

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…..

    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ….."ΕΔΩ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ"

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ…
    ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ….

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ…….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ…ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ……Μολις ξυπνησεις….

    Πρακτωρ….

  4. ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ]…jiannhs kozani

  5. Πόσο λακαμάδες είσαστε… Αυτή η χώρα πέρνει ότι της αξίζει….Όταν οι δυτικοί έχουν πλέον προηγμένους πολιτισμούς, οι Έλληνες ανεβαίνουν στα δέντρα σαν πιθήκια να ψάχνουν ψεκασμούς ή βάζουν το κεφάλι μέσα στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο για να μην δούν τη γύμνια τους. Άντε λακαμάδες, για όλα σας φταίνει οι ξένοι, τεμπέληδες, αμμόρφωτοι.

    Σωκράτης

  6. @Μυτηλινιος 2

    Επειδη τυγχανει να ημουν του επαγγελματος τουριστικου γραφειου επι χρονια και εβλεπα τα αεροπλανα που μου εφερναν πελατες, σε πληροφορω οτι η εφαρμογη ειναι και για ελληνικα αεροπλανα. Μηπως βαζεις λαθος αρχικα πτησεων? πχ, αν θελεις Aegean απο θεσσαλονικη – ηρακλειο δοκιμασε ΑΕΕ714 ή Α3714. Πολλες εταιρειες εχουν αλλαξει τα αρχικα των πτησεων τους οποτε καλο ειναι να μαθαινεις τα σωστα στοιχεια για την πτηση που σε ενδιαφερει αν και στην ελλαδα, οταν καποιος πχ ερχοταν απο Μοναχο, σου ελεγε οτι φτανει στις 10 το βραδυ αλλα εκεινη την ωρα, ειδικα στο αεροδρομιο ηρακλειου που δουλευα εγω ειχε καμμια δεκαρια αεροπλανα απο μοναχο για παραδειγμα. Θα σου δωσω αλλο ενα να σε βοηθησω. Απο Λαρνακα για Ηρακλειο ερχοταν Cyprus μεσω Ροδου. Η πτηση ηταν πχ CY518 αλλα ταυτοχρονα εβλεπες και ΟΑ3518 και ΑΕ7518. Στην πραγματικοτητα ηταν το ιδιο αεροπλανο, που μαζευε ολους τους πελατες απο Κυπρο-Ροδο και ερχοταν Ηρακλειο, εκαναν συγχωνευση πτησεων με μεγαλυτερο αεροσκαφος και γλυτωναν αλλα δυο πληρωματα και καυσιμα για δυο αεροσκαφη. Αυτα συμβαινουν συνεχεια. Υπαρχει και αλλη εφαρμογη οπως αυτην αλλα δεν καλυβει ολα τα αεροσκαφη, ισως λογω συμφωνιων. Ελπιζω να σε βοηθησα.

    Οσο για τα νατοικα που ψεκαζουν, φαινονται στο χαρτη αλλα συνηθως δεν εχουν Registration Number, δεν δειχνει απο που εχουν ξεκινησει και που πανε, και ως αριθμο πτησης δειχνουν πχ, ενα ξερο νουμερο με ενα γραμμα. ……πχ Α343 …………..Ελπιζω να βοηθησα και τους υπολοιπους 🙂

  7. Αυτο που κουραστηκα να διαβαζω παντου οπου υπαρχουν σχολια, απο τους "δηθεν" , αυτο που μου δημιουργει αηδια γιατι ειναι η αποθεωση της "ελληνικουρας" , ο συνδιασμος του φραπε με το "ελα μωρε " οπου πεφτει η φιλοσοφια της αρκουδας .

    Ολοι εσεις που "ξυπνησατε" και το διατυμπανιζετε μεσα απο καποιο λαπτοπ , βγειτε εξω και καντε την επανασταση των αφυπνισμενων .

    Μ.

  8. Άσχετο με το θέμα των ψεκασμών, αλλά ξέρει κανείς γιατί σε αυτό το χάρτη το Αεροδρόμιο της Αθήνας ονομάζεται Diamonds Athuruga Beach & Water Villas, αντί για Ελευθέριος Βενιζέλος?

  9. οντως… των σκοπιων το ονομαζζει "Skopje Skopje "Alexander the Great" Airport / MACEDONIA (SKP/LWSK)"
    και της Θεσσαλονικης ενω λεγεται επισημα MAKEDONIA AIRPORT OF THESSALONIKI, το ονομαζει "Thessaloniki Thessaloniki International Airport / GREECE (SKG/LGTS)"

  10. περιεργο. και γω τοσα χρονια που ασχολιεμαι με πτησεις πρωτη φορα το ειδα. Μαλλον καποιος εβαλε Tag στο χαρτη καταλαθος , αν κανεις ζουμ θα δεις οτι το αναφερει κανονικα. Κατι χαζο εχει γινει σιγουρα. Και δεν μιλαω για πολυ καιρο, τον Μαιο αποστρατευτηκα.

  11. ΦΙΛΕ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΕ-2 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ [ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ] ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *