Νέο αντικείμενο συλλαμβάνεται από το SOHO κοντά στον Ήλιο (VIDEO)

Ένα αντικείμενο που συλλαμβάνεται από το SOHO, που φαίνεται να δείχνει σαν ένας διπλός δακτύλιος στο οπτικό πεδίο στο πάνω μέρος της οθόνης, και στη συνέχεια, απομακρύνετε με μεγάλη ταχύτητα.


Είναι ένα εξωγήινο σκάφος;Δείτε το βίντεο στο read more….
«Τα εν λόγω αυτά αντεικείμενα, είναι σύμφωνα με την ενεργητική,επιπτώσεις σωματιδίων (πρωτονίων) για το CCD, κάτι που είναι εμφανές σχεδόν σε κάθε εικόνα. Αυτά τα αντικείμενα δεν υφίστανται από την εικόνα για την εικόνα. Το γεγονός ότι οι γραμμές δεν επιμένουν σε άλλες εικόνες είναι απόδειξη ότι το φερόμενο ως UFO είναι μόνο ένα «στιγμιαίο «blip» στον αισθητήρα της κάμερας» και όχι ένα πραγματικό αντικείμενο στο οπτικό πεδίο ….. Αλλά αυτή είναι η εκτίμηση της NASA.


πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *