Νέος άμεσος κίνδυνος για την ανθρώπινη υπόσταση. «Eνίσχυση της ηθικής με γενετικές και χημικές παρεμβάσεις»

Οι «επιστήμονες» της νέας τάξης βρήκαν έναν νέο τρόπο να παρέμβουν στην ανθρώπινη υπόσταση υπό την πρόφαση…της οικοδόμησης μίας «ηθικής ανθρωπότητας». Η απόλυτη αλαζονεία στην αναζήτηση της ανθρώπινης «τελειότητας»…

Ο νέος παραλογισμός των επιστημόνων είναι η απόπειρα της ηθικής βιοενίσχυσης, αντικείμενο μελέτης του David DeGrazia του Πανεπιστημίου George Washington. Η ηθική βιοενίσχυση αποτελεί την χημική, γενετική ή νευρολογική παρέμβαση ώστε να ενισχυθούν τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που προάγουν την ηθικότητα..

Ορισμένες πιθανές τεχνικές που προτείνεται να χρησιμοποιηθούν είναι η λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων που θα προάγουν το πνεύμα συνεργασίας, η στυγνή ευγονική της επιλογής εμβρύων που διαθέτουν γονίδια που προάγουν την συνεργασία παρά την «διαφωνία», ή την δημιουργία ενός τεχνητού χρωμοσώματος το οποίο περιλαμβάνει κωδικοποίηση πολλαπλών γονιδίων για την οικοδόμηση της ισχυρότερης προδιάθεσης σε ποικιλία διαφορετικών ηθικών αρετών!!!

Ας δούμε και άλλες μη-συμβατικές τεχνικές που προτείνονται ή ακόμη και χρησιμοποιούνται ήδη για την ηθική βιοενίσχυση:

– Γενετική επέμβαση σε γαμέτες, έμβρυα ή ακόμη και σε νεογέννητα!!Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


– Γλυκόζη ως μέσο για την αύξηση της αντίστασης στην επιθυμία τέλεσης άσχημης πράξης.

– Επιλεκτική επαναπρόσληψη αναστολέων της σεροτονίνης ως μέσο «οικοδόμησης» μικρότερης επιθυμίας να επιτιθέμεθα στους συνανθρώπους μας.

– Έντονη εγκεφαλική διέγερση (π.χ. ηλεκτική διέγερση της αμυγδαλής) ως μέσο μείωσης της επιθετικότητας.

– Νευροανάδραση* ώστε να αυξάνονται τα αισθήματα συμπάθειας και να θεραπεύονται οι αντικοινωνικές διαταραχές της προσωπικότητας.

* Έπειτα από μία σύντομη έρευνα που πραγματοποιήσαμε εδώ στο pentapostagma.gr βρήκαμε ότι η Νευροανάδραση αποτελεί επισήμως μία τεχνική «εκγύμνασης του εγκεφάλου» που στην ουσία όμως χρησιμοποιεί συγκεκριμένες συχνότητες που «αποστέλλονται» στον εγκέφαλο με στόχο την καλλιέργεια και ισχυροποίηση της «συγκέντρωσης» και της «χαλάρωσης» με άγνωστες βέβαια ως τώρα παρενέργειες για την συνολική εγκεφαλική λειτουργία.. (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
)

Ο DeGrazia ισχυρίζεται, μαζί με έτερους «φιλόσοφους» και «επιστήμονες» βιοηθικής ότι οι «συμβατικοί τρόποι προαγωγής της ηθικής συμπεριφοράς, όπως η ηθική εκπαίδευση και καθοδήγηση και η ολοκληρωμένη καλλιέργεια είναι μόνο μερικώς αποτελεσματικές.. δοθέντων των «καταστροφικών τεχνολογιών» που αναπτύσσονται ταχύτατα ενώ η ανθρώπινη ψυχολογία εξελίσσεται πολύ πιο αργά»..

Τα συμπεράσματα δικά σας.. Εμείς απλώς να προσθέσουμε ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει πλέον άμεσα από την επιστημονική αλαζονεία….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *