Νάτο(ι) οι δολοφόνοι.Βίντεο

Εξήντα χρόνια ΝΑΤΟ, η ίδια ιστορία. Χούντες, πόλεμοι, τρομοκρατία. Στα εξήντα τρία του χρόνια το Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn (ΟργανισμόςΒορειοατλαντικού Συμφώνου) είναι υπεύθυνο για τα χειρότερα δεινά που έχει υποστεί η ανθρωπότητα από το ΒΠΠ και μετά. Στην ιδρυτική του διακήρυξη έλεγε ότι ήταν μια «Στρατιωτική αμυντική συμμαχία χωρών, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των σε διάφορους τομείς (στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, μορφωτικό), την προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπή της ένοπλης επίθεσης εναντίον κάποιας χώρας – μέλους από άλλες».

Στην πραγματικότητα όμως είναι το ιμπεριαλιστικό όργανο της επιβολής των Αμερικανικών συμφερόντων πάνω στις χώρες μέλη, καθώς και στις υπόλοιπες χώρες. Τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου διατείνονταν, ότι τάχα «προστάτευε» τις χώρες της Δ. Ευρώπης από τον «κομμουνιστικό κίνδυνο». Μετά τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας, αποδεδείχθηκε περίτρανα, πως ο μόνος κίνδυνος από τον οποίο θέλουμε όλοι προστασία, είναι το ίδιο το ΝΑΤΟ.


Από τον αιματηρό πόλεμο της Κορέας ως το Βιετνάμ, οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τους «συμμάχους» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που οι Αθηναίοι χρησιμοποίησαν τις πόλεις κράτη της Συμμαχίας της Δήλου. Ως υποτελείς. Το ΝΑΤΟ μετέτρεψε τις ΗΠΑ σε αυτοκρατορία. Η απληστία των Αμερικανικών Πολυεθνικών οδήγησε σε επεμβάσεις, χρηματοδοτήσεις δικτατοριών, κατασκευή πραξικοπημάτων, τρομοκρατικές – δολοφονικές επιθέσεις, σαμποτάζ και φυσικά πολέμους.


Όσο υπήρχε το αντίπαλο δέος η ΕΣΣΔ, οι ΗΠΑ δεν τολμούσαν φανερά αντιπαραθέσεις, που μπορούσαν να προκαλέσουν τον αφανισμό του πολιτισμού. Δυστυχώς, μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, οι ΗΠΑ έγιναν πιο αλαζονικές και παράλογες. Η επέμβαση στο Ιράκ, στη Σομαλία, τον Παναμά, στη Σερβία, στο Αφγανιστάν έδειξαν ότι οι καουμπόηδες κατέβηκαν από τα άλογα και ανέβηκαν στα καλάμια.


Σε όλες τις «αστυνομικές επιχειρήσεις», καταστράφηκαν μνημεία, εκλάπησαν έργα τέχνης, βεβηλώθηκαν χώροι λατρείας, καταστράφηκαν υποδομές και κτήρια. Θησαυροί και φυσικός πλούτος κατέληξαν στα βρωμερά χέρια εκείνων που χρηματοδοτούσαν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων.

Ακόμα χειρότερα ήταν τα αποτελέσματα σε έμψυχες απώλειες. Χιλιάδες σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν, ακρωτηριάσθηκαν. Γυναικόπαιδα (και όχι μόνο) βιάστηκαν, βασανίσθηκαν, εγκατέλειψαν τις εστίες τους ή υποδουλώθηκαν. Εκλεγμένοι ηγέτες, όπως ο Μιλόσεβιτς οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, και όταν οι κατηγορίες κατέρρεαν, τους «αυτοκτόνησαν». Το πλέον ειρωνικό; Όλα αυτά στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας! (των αγορών φυσικά).


Ως τώρα αλώνιζαν. Σιγά, σιγά, όπως συμβαίνει πάντα στην ιστορία, οι λαοί αντέδρασαν. Στη Σομαλία είχαν το πρώτο μάθημα μετά τον ψυχρό πόλεμο. Οι ρακένδυτοι και σχεδόν άοπλοι Σομαλοί κατατρόπωσαν τους επίλεκτους μισθοφόρους. Το πάθημα των επαγγελματιών στη Σομαλία θεωρήθηκε τυχαίο. Ήταν όμως αυτό το περιστατικό, που ενέπνευσε έναν πρώην σύμμαχο του ΝΑΤΟ, τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, να οργανώσει ένα χτύπημα στο έδαφος των ΗΠΑ. Πολλά έχουν λεχθεί για την 11η Σεπτεμβρίου. Το σίγουρο είναι, πως η Αμερική χρησιμοποίησε αυτό το χτύπημα ως πρόσχημα για πιο απροκάλυπτες επεμβάσεις. Έτσι, με πρόσχημα την καταδίωξη μιας οργάνωσης εισέβαλε σε μια σειρά χωρών. Ο παραλογισμός εμφανής. Πως είναι δυνατόν να χτυπάς αθώους πολίτες μιας χώρας, για να πιάσεις μέλη μιας ομάδας, που μπορεί να μην βρίσκονται καν σε αυτή τη χώρα; Δηλαδή, να το πούμε με παράδειγμα, σε πείραξε κάποιος από μια πόλη, και εσύ αρχίζεις να σκοτώνεις τους κατοίκους των γειτονικών πόλεων!


Πράγματι, ο Οσάμα Μοχάμεντ Αουάντ μπιν Λάντεν ήταν πλούσιος Σαουδάραβας. Δολοφονήθηκε στην πόλη Αμποταμπάντ (Abbottabad), βόρεια του Ισλαμαμπάντ (Islamabad), πρωτεύουσας του Πακιστάν. Και τα δύο αυτά κράτη ήταν σύμμαχοι των ΗΠΑ!


Η αντίσταση μεγάλωσε λοιπόν, μετά τους βιασμούς, τις εκτελέσεις, το πλιάτσικο, τις ταπεινώσεις, τον εγκλεισμό σε στρατόπεδα, τα βασανιστήρια. Οι μαχητές στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν πύκνωσαν τις τάξεις των οργανώσεων που αντιστέκονταν. Κατάφεραν συντριπτικά πλήγματα στο γόητρο και την ισχύ των Νατοϊκών. Οι δολιοφθορές και οι απώλειες έγιναν μεγαλύτερες από τα κέρδη. Αυτό ανάγκασε τους Αμερικάνους, πρώτα να σταματήσουν περαιτέρω σχέδια για νέες κατακτήσεις και δεύτερο να θέλουν να αποχωρήσουν ντροπιασμένοι και ηττημένοι από τις χώρες αυτές.


Σήμερα, ο ηρωικός λαός του Αφγανιστάν έδωσε σκληρό μάθημα στους κατακτητές. Από νωρίς το πρωί οι αντάρτες πραγματοποιούν γενικευμένη επίθεση στην πρωτεύουσα και σε άλλες πόλεις του Αφγανιστάν. Χτυπούν και φεύγουν. Χτυπήθηκε η πρεσβεία της Γερμανίας, ενώ η ρωσική πρεσβεία και το αφγανικό κοινοβούλιο επλήγησαν επίσης από ρουκέτες. Χειροβομβίδα έσκασε σε σπίτι όπου διαμένουν Βρετανοί διπλωμάτες.


Ακόμα, βομβιστές αυτοκτονίας εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον κυβερνητικών κτιρίων που βρίσκονται κοντά σε μια αμερικανική βάση στην επαρχία Λόγκαρ, ενώ επίθεση από καμικάζι δέχθηκε και το αεροδρόμιο του Τζαλαλαμπάντ, μια από τις σημαντικότερες βάσεις του ΝΑΤΟ. Τα αφγανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένοπλοι κατέλαβαν το ξενοδοχείο Star, που βρίσκεται κοντά στο προεδρικό μέγαρο και την ιρανική πρεσβεία, και ότι καπνός υψωνόταν από το κτίριο. Ένοπλοι έχουν καταλάβει ένα τετραώροφο κτίριο στην επαρχία Πάκτια, το οποίο βρίσκεται κοντά σε ένα κέντρο εκπαίδευσης της αφγανικής αστυνομίας, και έχουν ανοίξει πυρ. Οι Αφγανοί Ταλιμπάν έχουν επιτεθεί εναντίον του υψίστης ασφαλείας συγκροτήματος όπου βρίσκεται το μέγαρο στο οποίο διαμένει ο αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους Ζαμπιχουλάχ Μουτζαχίντ σε δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.


Κανένας τραυματισμός δεν σημειώθηκε κατά την επίθεση αγνώστων σε στρατόπεδο στη Καμπούλ, όπου βρίσκεται η Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν, διαβεβαιώνει το ΓΕΕΘΑ. Όλα ξεκίνησαν περίπου ένα τέταρτο της ώρας πριν από τις δύο το μεσημέρι. Το στρατόπεδο στην Καμπούλ, στο οποίο βρίσκεται η Ελληνική Δύναμη, μαζί με άλλες Συμμαχικές Δυνάμεις, δέχτηκε πυρά ελαφρών όπλων πεζικού και αντιαρματικών όπλων.

Η επίθεση αυτή είναι προάγγελος επιθέσεων για το καλοκαίρι. Επίσης η όλη οργάνωση θυμίζει την μεγάλη επίθεση του Τετ των Βιετκόνγκ. Στόχος των επιθέσεων δεν είναι η κατάληψη εδαφών, αλλά η υπενθύμιση σε όλους, ότι ο αγώνας συνεχίζεται και φυσικά η φθορά του εχθρού. Ακόμα, η διαρκής επαγρύπνηση και ο πόλεμος νεύρων των στρατιωτών με αποτέλεσμα την ψυχική κόπωση.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η χώρα μας δεν έχει καμία δουλειά εκεί. Δεν έχουμε καμία διαφορά με τους Αφγανούς. Προσωπικά, ως Αριστερός, διαφωνώ σε πάρα πολλά με τους Ισλαμιστές. Ιδίως ως προς τη μεταχείριση των γυναικών. Όμως τώρα βρίσκονται υπό κατοχή. Οι Αμερικάνοι πολεμάνε για τα κοιτάσματα λιθίου και τα πολύτιμα ορυκτά. Το δευτεριούχο λίθιο χρησιμοποιήθηκε ως πυρηνικό καύσιμο σε θερμοπυρηνικά όπλα. Χρησιμοποιείται κυρίως στις μπαταρίες και είναι ο διάδοχος του πετρελαίου.

Η χώρα μας δεν επιτρέπεται να πληρώνει διάφορες αποστολές όπως:

ΔΥΝΑΜΗ UNIFIED PROTECTOR: Ξεκίνησε μετά τις αναταραχές στη Λιβύη εναντίον του Καντάφι.
Συμμετέχουμε με μία φρεγάτα. Κάθε μήνα μας κοστίζει 4,5 εκατ. ευρώ!

KFOR: Στο Κοσσυφοπέδιο από τον Ιούνιο του 1999 και η συμμετοχή μας σε αυτή μας κοστίζει κάθε χρόνο 26,5 εκατ. ευρώ. Συμμετέχουμε με 430 άτομα.
ΔΥΝΑΜΗ SNMCMG2: Συμμετέχουμε με ένα ναρκαλιευτικό. Στοιχίζει 16,2 εκατ. ευρώ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ UNIFIL: Πρόκειται για διεθνή ναυτική δύναμη, που εκτελεί περιπολίες και έλεγχο στο θαλάσσιο και εναέριο χώρο έξω από τα χωρικά ύδατα του Λιβάνου. Το ετήσιο κόστος της ανέρχεται σε 4,8 εκατ. ευρώ.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Το ετήσιο κόστος της αποστολής είναι 4,4 εκατ. ευρώ. Η Ελλάδα συμμετέχει με ένα Λόχο Μηχανικού, τμήματα υποστήριξης και ασφαλείας, δύο αεροσκάφη C-130, για εκτέλεση αερομεταφορών στο Καράτσι του Πακιστάν, ένα τμήμα για υποστήριξη της Επιχείρησης στο Καράτσι και μικρό αριθμό επιτελών-συνδέσμων. Η συνολική δύναμη της αποστολής ανέρχεται στους 175 άνδρες.

Επιπλέον η συμμετοχή, διευκόλυνση, υποστήριξη σε στρατό κατοχής είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο και τη θέληση του Ελληνικού Λαού. Ας ευχηθούμε ένα κόσμο ειρηνικό, δίκαιο, χωρίς ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *