Νάνα στην ψυχή

Αντιδράσεις προκάλεσε στη χώρα μας η συνέντευξη την οποία παραχώρησε η Νάνα Μούσχουρη στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt». Η κυρία Μούσχουρη δήλωσε πως τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες ζούσαν σε μια ψεύτικη ευημερία και νοσταλγεί τα χρόνια της χούντας που όλα πήγαιναν ρολόι.

Στο θέμα του εξώφυλλου του περιοδικού «Focus» με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει κѽλ⓪δάχτυλο, η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε πως το βρήκε πολύ soft και επιεικές, και πως, αν ήταν αυτή εκδότρια του περιοδικού, θα έλεγε στους Έλληνες «πάρτε τ’ @ρχiƍι@ μου».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τυχόν αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα εξαιτίας της γερμανικής κατοχής –την οποία έζησε-, η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε πως οι Γερμανοί δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ από την Ελλάδα και αποκάλυψε πως την ημέρα που αποχωρούσαν τα γερμανικά στρατεύματα από την Αθήνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε ακόμα πως έχει μάθει…

να εργάζεται έντιμα και πως τίποτε δεν χαρίζεται, προκαλώντας την οργή της Άννας Βίσση, η οποία δήλωσε πως η Νάνα Μούσχουρη είναι εντελώς ντεκ@βλѐ και πως, αν ήταν μάγκας, να μην τραγουδούσε σε θέατρα για τους ξενέρωτους Ευρωπαίους της τρίτης ηλικίας αλλά να ερχόταν να τραγουδήσει στην Ιερά Οδό, να δούμε πόσα πανέρια με λουλούδια θα έκανε κάθε βράδυ.

Η Νάνα Μούσχουρη –που απέδειξε περίτρανα πως είναι πραγματικά νάνα- κάνει αυτήν την εποχή τη γερμανική της περιοδεία, αν και έχει δηλώσει πως σταματάει τις εμφανίσεις της περισσότερες φορές και από τους Πυξ Λαξ.

Θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφασή της να τραγουδήσει ξανά ζωντανά μπροστά στο γερμανικό κοινό, η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε πως το κάνει για να αναγκάσει όλους τους Γερμανούς να μισήσουν θανάσιμα την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η κυρία Μούσχουρη στα ΚΑΠΗ του Μονάχου και του Λεβερκούζεν περιλαμβάνεται και η νέα μεγάλη επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου «Π⓪υτ@ν@ στην ψυχή».
Εγραψε ο Pitsirikos

πηγηNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *