Μυστηριώδες πράσινο / μπλε φως εμφανίζεται στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό

Μια γυναίκα στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό ήταν έξω από το σπίτι της, για τη λήψη φωτογραφιών από το φεγγάρι το βράδυ του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου, λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα. Αφού έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τη φωτογραφική μηχανή της Nikon D500 , μπήκε μέσα στο σπίτι της και αναθεώρησε πλάνα της….
Έχει παρατηρήσει ένα μπλε φως στις φωτογραφίες της, που φάνηκε να κινείται γύρω από το φεγγάρι.Από αυτή την

ανακάλυψη, αποφάσισε να πάει πίσω έξω και να λάβει περισσότερες φωτογραφίες. Και πάλι παρατηρήθηκε σε φωτογραφίες της «μερικώς μπλε φως γύρω από το φεγγάρι»και ότι δεν μπορούσε να το δει κατά τη λήψη των φωτογραφιών.


Πράσινο / Μπλε Φως Κοντά στη Σελήνη

Πράσινο / Μπλε φως κινείται γύρω από το φεγγάρι

Της κέντρισε την περιέργεια της, και άρχισε γυρίσματα, μια φωτογραφία περίπου κάθε λεπτό. Μία από τις φωτογραφίες δείχνει μυστηριώδη πράσινα φώτα στον ουρανό, και η μαρτυρία τους περιγράφεται να ως μοιάζει με μια κορυφή. Αυτό το πράσινο φως εμφανίζεται μαζί με το μπλε φως στις περισσότερες από τις φωτογραφίες. Σύμφωνα με την μάρτυρα, το μπλε φως μετακινείται, και της θύμισε το σέλας.

Τα φώτα φαίνεται να είναι μπλε
Μετά τη λήψη  μερικών ακόμα φωτογραφίων, παρατήρησε ότι τα πράσινα φώτα δεν ήταν πια στον ουρανό. Μετά μεταφερεί τις φωτογραφίες σε ένα iPad  για να τις εξετάσει σε μια οθόνη μεγαλύτερη από εκείνη στην κάμερα της. Από την μεγαλύτερη οθόνη, μπορούσε να δει ότι τα πράσινα φώτα είχαν όντως φύγει από τον ουρανό, και το μπλε φως ήταν τώρα μπροστά από το φεγγάρι. Αλλά τώρα, είδε τρία από τα πράσινα φώτα στο έδαφος στην αυλή της πίσω από το σπίτι της.
Πράσινη φώτα κοντά στο έδαφος

Φώτα που ένας φωτογράφος δεν παρατήρησε κατά τη στιγμή της λήψης, αλλά με ανακοινώσεις αργότερα μετά την αναθεώρηση των φωτογραφιών, μερικές φορές μπορεί να εξηγηθούν από την αντανάκλαση του φακού ή αντανακλάσεις στο παράθυρο. Στην περίπτωση αυτών των φωτογραφιών, ο φωτογράφος δήλωσε ότι πήρε τις φωτογραφίες έξω, οπότε δεν υπήρχαν παράθυρα για να προκαλέσουν προβληματισμό.

Μυστηριώδεις πράσινα φώτα στο έδαφος
Στην αρχή αυτά φαίνεται να είναι φωτοβολίδες στον φακό της κάμερας, αλλά η κίνηση και η συμπεριφορά των κανόνων δείχνει ότι είναι εντελώς λάθος. Μπορεί να είναι μια παράξενη σκέψη, αλλά αναρωτιέσαι αν αυτά θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος  διερευνητικών ανιχνευτών.
Φωτογραφίες: Michelle Tapiapsixikafenomena

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *