21:13 - 28/05/2014

Μπλοκαρίστηκε το facebook στην Ταϊλάνδη

Μπλοκαρίστηκε το facebook στην Ταϊλάνδη

Οι κάτοικοι της Ταϊλάνδης που προσπάθησαν σήμερα να συνδεθούν στο Facebook δεν τα κατάφεραν, αφού το υπουργείο Πληροφόρησης και Τεχνολογίας της πραξικοπηματικής κυβέρνησης απέκλεισε την πρόσβαση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Μπλοκάραμε το Facebook προσωρινά και την Πέμπτη θα καλέσουμε σε συνάντηση εκπροσώπους άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Instagram, για να τους ζητήσουμε συνεργασία», ανέφερε ο Σουρατσάι Σρισαρακάμ, μόνιμος γραμματέας του υπουργείου Πληροφόρησης και Επικοινωνιών της Ταϊλάνδης στο πρακτορείο Reuters.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει εκστρατεία η οποία καλεί τον κόσμο να διοργανώσει διαδηλώσεις ενάντια στο στρατό, οπότε χρειάζεται να ζητήσουμε τη συνεργασία των μέσων δικτύωσης για να σταματήσει η διάδοση κριτικών μηνυμάτων ενάντια στο πραξικόπημα», πρόσθεσε

Έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έχουν ήδη υποβληθεί σε λογοκρισία, ώστε να μην ασκούν κριτική στην κατάληψη της εξουσίας από το στρατό στις 22 Μαΐου.

defencenet.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ανώνυμος 29 Μαΐου 2014 @ 09:57
  0
  0
  Logokrisia san tou stranger.
 2. 0
  0
  STA ARXI@@@@ MAS . EDO INE ELLADA

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί