Μπαχαλάκηδες και δυνάμεις καταστολής ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί στην Ιταλία!

Κυκλοφορεί αυτή την ώρα στο διαδίκτυο στην γειτονική Ιταλία. Όχι μόνο σε «αντικαθεστωτικά» blogs αλλά και σε ιστολόγια ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι όπως αυτό από όπου πήραμε την φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε (από το site του περιοδικού L’ espresso για την ακρίβεια).
Στην Ιταλία μιλάνε ανοιχτά πλέον για ομάδες «μεταμφιεσμένων αστυνομικών» με κουκούλες που υποδύονται τους καταστροφείς/κουκουλοφόρους.

Αναλύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς και εκατοντάδες ακόμα με τις «συγκρούσεις» αστυνομίας και «Μπλακ Μπλοκ» βγαίνουν δυο πρώτα συμπεράσματα: α) Τα παπούτσια και των δύο «ομάδων» είναι τα ίδια και β) Οι δυνάμεις καταστολής ΔΕΝ είναι της Ιταλικής αστυνομίας αφού οι στολές και τα κράνη των Ιταλών είναι διαφορετικά!
 

Αντανάκλαση

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *