13:09 - 26/06/2014

Μπάτσος τα παίρνει κρανίο επειδή πέφτει πάνω σε πολίτη που γνωρίζει τα δικαιώματα του !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Πω πω ήττα!!! Φορέσανε ένα σήμα στον κάθε "πειραγμένο" και την είδε "εξουσία"! Από τη στιγμή που φοράει κάποιος σήμα, αυτομάτως όλοι οι δίχως σήμα είναι ύποπτοι για οτιδήποτε κι εκείνος αθώος, μέχρι αποδείξεως φυσικά του εναντίου! Το σήμα δημιουργεί κακό προηγούμενο και λειτουργεί διαχωριστικά ανάμεσα στους ανθρώπους, διαχωρίζοντάς τους σε καλούς και κακούς κάτι που από μόνο του αποτελεί ρατσισμό και διάκριση!

    https://www.youtube.com/watch?v=IaSIPQ-Bdc8

  2. μπατσοι γουρουνια δολοφονοι…..και τωρα ενα συνθημα που ολους μας ενωνει………………………………….μικρο μου πονυ μικρο πονυ…..

  3. Ποιος είναι ο πιο ηλίθιος;Ο πανηλίθιος που τους ακολουθεί σε σκηνές εγκλήματος που περιμένει κάποιο μπράβο ίσως;ή ο άλλος ο καραφλός πίθηκας του νόμου που χέζει τα βρακάκια του μήπως τον ακολουθεί κανένας κακοποιός;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*