Μουσουλμάνοι «κατακτούν» τη Θράκη στη Βουλή

Σοβαρή ανατροπή στην Θράκη προκαλεί η προσχώρηση του πολιτευτή στην Ροδόπη, Ιλχάν Αχμέτ ως υποψήφιου με το κόμμα της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη…


Ο Ι.Αχμέτ πρόσφατα αποχώρησε από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη με το οποίο συμμετείχε στις εκλογές της 6ης Μάιου. Τότε είχε λάβει πάνω από 10.000 ψήφους που τον καθιστούσαν υπολογίσιμη δύναμη. ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Η συγκεκριμένη προχώρηση, δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο να….
μην εκλεγεί ούτε ένας ελληνορθόδοξος χριστιανός βουλευτής στη Ροδόπη.


Πάντως, όπως ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Κομοτηνής «Ο Χρόνος», στις 24 Μαϊου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ στη Ροδόπης: «Η εντολή που έχω πάρει από τον λαό της Ροδόπης είναι να είμαι στη Βουλή και να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή με μια δυνατή φωνή για την Ροδόπη, αυτή είναι η εντολή που έχω πάρει».


Στην ίδια συνέντευξη είχε κατηγορήσει τον Α. Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κεντροδεξιά δεν είναι όπως την εμπνεύστηκε ο Α. Σαμαράς. Διαπιστώνω ότι κιντείται πως τον ακροδεξιά, οι απόψεις τους δεν έχουν αλλάξει». Να θυμίσουμε πως πριν προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Ι.Αχμέτ ήταν βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.


Η προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ Ι. Αχμέτ έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στη Θράκη. Πηγές από τη Ροδόπη εκτιμούν πως πλέον είναι αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο η ΝΔ να βγει τέταρτη δύναμη στην περιοχή και να μη βγάλει καμία έδρα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τον Κουβέλη οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα εκπροσωπηθούν από μουσουλμάνο βουλευτή, στην επόμενη βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.


Έπειτα από όλα αυτά είναι σοβαρός ο κίνδυνος να μην εκλεγεί ούτε ένας ελληνορθοδοξος, χριστιανός βουλευτής στη Ροδόπη!


Μήπως οι ανεξάρτητοι, ο ΛΑΟΣ και η ΝΔ πρέπει να βρουν μια φόρμουλα άτυπης συνεργασίας προκειμένου να εκλεγεί Έλληνας ορθόδοξος βουλευτής και όχι μουσουλμάνος;

Γιατι όλοι γνωρίζουν πώς η Τουρκία εκμεταλεύεται και πώς κινείται στο παρασκήνιο για την προώθηση υποψηφιοτήτων στη Θράκη!
newsbomb.gr,

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *