Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:54 - 21/06/2014

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ “ΖΩΑ” ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ “ΖΩΑ” ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

West Hollywood, California, United States

stoxos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 9:09 ΠΜ

    Κρίμα που δεν ολοκλήρωσαν την ευεργεσία που έκαναν στο δυστυχισμένο αυτό ζωάκι.
    Ακόμα ψάχνει να βρει σπίτι;

  2. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 9:18 ΠΜ

    Κλαίω ρεεεεεεεεεεεεε………
    Τι θα είχε τραβήξει το ζωντανό για ήταν τόσο φοβισμένο;;;
    Πως μπορούμε η άλλοι οι κανίβαλοι οι Κινέζοι και τα τρώνε;;;

  3. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 9:46 ΠΜ

    (o_o)

  4. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 9:46 ΠΜ

    Μου έφτιαξες τη μέρα με αυτό το video, ευχαριστώ.

  5. ++++++++++++++τα σκυλιά έχουν τα μάτια του Θεού όταν σε κοιτάνε….άνθρωπός που δεν αγαπάει τα σκυλιά,δεν αγαπάει τίποτα!

    • Ανώνυμος 06/21/2014 @ 10:44 ΠΜ

      Με κάλυψε πλήρως ο Κος Σιμωνίδης.Τα ζώα είναι η προσοποποίηση του Θεού στη Γή…..!

  6. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 10:30 ΠΜ

    Μα τον Κυνα

  7. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 11:15 ΠΜ

    ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ……..ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΠΙΤΑΚΙ-ΤΡΟΦΗ-ΑΓΑΠΗ-ΖΕΣΤΑΣΙΑ?????ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ

  8. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 11:32 ΠΜ

    πολυ καλο και συγκινητικο.
    Μπραβο τους !

  9. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:01 ΜΜ

    APLA SYGLONISTIKO;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  10. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:32 ΜΜ

    Με το ζορι κρατησα τα δακρυα μου πολυ συγκινητικο το βιντεο αυρο.Ποσο ωραια ενιωσα οταν του εκαναν την περιποιηση και με τα χαδια και την παρεα ελπιζω να ξεχασε την προηγουμενη ζωη που εκανε.Οσο αφορα τους κινεζους εχω ξαναμιλησει οτι ειναι απανθρωπο αυτο που κανουν με τα σκυλια αλλα εγω θα ελεγα απανθρωπο ειναι και η ανθρωποτητα αυτο που κανει με τα ζωα γενικοτερα γιατι και εμεις οι ευρω-πεοι δεν ειμαστε καλυτεροι αφου τρωμε λαγους αγεκλαδες αλογα και οτι περιεργα και ιερα ζωα θεωρουνται για αλλους λαους αυτα τα ζωα οποτε ειμαι τις αποψης οτι δεν πρεπει να τρωμε γενικα κανενα ζωο παρα μονο να το εχουμε για γαλακτοκομικα προιοντα και για μαλλι.ειναι κριμα να θανατονονται γουρουνια μοσχαρια κοτοπουλα και οτιδηποτε ζοντανο με βαναυσο τροπο μονο και μονο να εχει ο ανθρωπος τα ραφια του σουπερμαρκετ γεματα μην τυχον και πεινασει.Οχι ρε υπαρχουν και αλλα φαγια να φαει ο ανθρωπος οχι μονο κρεας. Ξερεις τι δυστυχια βαστανε στην ψυχη τους αυτα τα ζωα? με τι τρομο βλεπουν καποιον που προσπαθει να τους σκοτωσει ειτε με ρευμα ειτε να τους κοψει το κεφαλι?αυτα τα κανουν μονο οι ταλιμπαν.βουταμε ολοι καθημερινα τα χερια στο αιμα να το ξερετε.να σκοτωνεις ενα ζωο για μενα ειναι χειροτερο απο το να σκοτωνεις εναν ανθρωπο.το ζωο δεν σου εφταιξε σε τιποτα ισα ισα που σου δινει αγαπη απλοχερα. ειτε ειναι γατα ειτε ειναι σκυλος η αλογο ακομη και γουρουνακι.εχετε δει τις μουσουδιτσες των γουρουνιων ποσο γλυκες ειναι οταν ειναι μωρακια?που σου κανει η καρδια να σφαξεις τετοιο ζωο.Για μας τους Ελληνες το αρνι και το κατσικι ειναι το κλασικο παραδειγμα οτι ειναι για τους κινεζους ο σκυλος. διλαδη μου λετε ολοι εσεις που ψηνετε το πασχα αρνια και κατσικια οτι αυτα τα ζωα απλα πρεπει να σφαχτουν γιατι ετσι Πρεπει?? απλα γιατι βρε αδερφε ειναι στην παραδοση μας και τα εκτρεφουμε για να τα σφαξουμε?ενω οι κινεζοι που εχουν διαφορετικη κουλτουρα τους κατακρινουμε για τους σκυλους? ΤΕΛΟΣ….κανενα ζωο δεν πρεπει να θανατωθει με σκοπο να καλυψει τις διατροφικες συνηθειες ενος αλλου ζωου του ανθρωπου.ΕΛΕΟΣ πια.Οτι τρωμε ειμαστε να το θυμαστε αυτο.εγω βλεπω στο δρομο πολλλα διποδα ζωα παχυσαρκα που το μιαλο τους δεν μπορει να συγκριθει με την εξυπναδα ενος σκυλου η ενος αλλου ζωου.Σαπιοκοιλαδες σταματηστε να τρωτε τα σκουπιδια απο τα φαστ φουντ ξεκινηστε κανενα γυμναστηριο και πειτε στη γυναικα σας να σας μαγειρευει υγιηνα.δεν ζουμε μονο για να φαμε κρεας καταλαβετε το.ο ανθρωπος μπορει να ζησει και με ενα κομματι ψωμι. τι ψυχη θα παραδωσουμε? αν βρωμησει το σωμα με ολα αυτα που του βαζουμε μεσα η ψυχη δεν μπορει να ειναι καθαρη να το ξερετε.καντε μια αποτοξινωση τωρα το καλοκαιρι με καρπουζι και φρουτα νερο μπολικο και οσπρια
    και λαχανικα
    να δειτε οτι οσο το παλευεται και δεν τρωτε κρεας μετα θα σας γινει συνηθεια.τις βιταμινες και τις προτεινες απο το κρεας μπορειτε να τις παρετε και απο αλλου.ρωτηστε και θα μαθετε. δεν ανεφερα καθολου τα θαλασσια και πολυ θα με περνατε για μαλακα.δεν ειπα να μην φαμε και θαλασσια αν και εγω δεν συμφωνο και αυτα πλασματα του θεου ειναι.ο καθενας οτι θελει ας πραξει.εγω οφειλα να τα πω και ο stranger να τα δημοσιευσει. ευχαριστω εκ των προτερων

    Με εκτιμηση

    Αντωνης Σκυλος

  11. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:48 ΜΜ

    ugly the cat .com
    Πονος

  12. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:54 ΜΜ

    stranger, ηταν οτι καλυτερο εχω δει τις τελευταιες ημερες . Ειμαι απολυτα σιγουρη οτι αυτη η μουσουδιτσα, εχει ηδη βρει σπιτι και ανταποδιδει την αγαπη που του δινουν. Ειμαι ιδιοκτητρια πρωην αδεσποτου κακοποιημενου σκυλου και ο,τι μου δινει αυτη η ψυχη, ανθρωπος δεν μου το εχει δωσει…..
    Φιλικους χαιρετισμους σε ολους οσους τους αγγιξε αυτο το βιντεο

  13. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 1:01 ΜΜ

    o σκύλος του bob Marley..

  14. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 1:33 ΜΜ

    ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  15. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 6:15 ΜΜ

    εγω αγαπαω τα αρνια παρα πολυ και τα κοτοπουλα. θεωρω πως οποιος τρωει αρνι η κοτοπουλο ειναι κανιβαλος και οποιος δεν αγαπαει τα αρνια δεν αγαπαει τιποτα. Τα ζωα δεν εχουν ψυχη ειναι σαν ρομποτ τα συναισθηματα που δειχνουν ειναι ψευτικα οπως και ενα ρομποτ οτι το προγραμματισεις κανει.

  16. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 10:18 ΜΜ

    ZOOFILI POY TROTE KREAS ……….
    MIN SIGINISTE TOSO POLI……….
    TI Υποκρισία…………..
    GIA TIN ISTORIA GIA TOYS KINEZOYS O LAGOS-KOUNELI INE IERA ZOA KIOMOS ESIS TA TROTE OPOS KE TO ALOGO ,GIA TOYS INDOYS I AGELADES INE IERES KIOMOS TIS TROTE OPOS KE TO XIRINO GIA TOYS MOYSOYLMANOYS KIOMOS TO TROTE

    IPOKRITES………….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*