Μια πολική αρκουδα διαμαρτύρεται!

Ποιος θα περίμενε ποτέ να δει μια πολική αρκούδα έξω από τα γραφεία μια εταιρίας;

Κι όμως οι ακτιβιστές της Greenpeace μαζί με ένα ομοίωμα πολικής αρκούδας, τη χαριτωμένη Paula Bear, έκλεισαν την πόρτα στα έκπληκτα διοικητικά στελέχη της πετρελαϊκής CairnEnergy, απαιτώντας την ακύρωση των σχεδίων για επικίνδυνες γεωτρήσεις στις θάλασσες της Αρκτικής.

Την ίδια ώρα, μία τεράστια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου – 53.000 τόνων – ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει γεωτρήσεις σε μεγάλα βάθη στην Αρκτική για λογαριασμό της Cairn. Πρόκειται για τη μοναδική πλατφόρμα φέτος στον κόσμο που θα ερευνήσει για πετρέλαιο στα επικίνδυνα νερά της Αρκτικής. Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα της Βρετανικής κυβέρνησης, ένα ατύχημα στις δύσκολες συνθήκες της Αρκτικής είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *