19:35 - 04/04/2015

Μια λογιστική απάτη απειλεί την ύπαρξη της Εθνικής Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα επιμένει ότι η εκκαθάριση της Τράπεζας Ανατολής ολοκληρώθηκε κάποια στιγμή στο τέλος του 1936 και κατά συνέπεια οι κάτοχοι μετοχών της παλαιάς αυτής τράπεζας δεν θα έπρεπε να διεκδικούν οποιαδήποτε αποζημίωση για τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής.

Ακόμη και σήμερα, μετά από την εμφάνιση τόσων στοιχείων και την απουσία δημοσιευμένου Ισολογισμού Εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής, η Εθνική Τράπεζα αρνείται να παραδεχτεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η εκκαθάριση την οποία ανέλαβε, παραγκωνίζοντας από την πρώτη στιγμή τους εκκαθαριστές, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Τις παραπάνω εισαγωγικές γραμμές, τις είχα γράψει στις 6 Νοεμβρίου 2013, όταν περιέγραφα την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς για τη λήξη της εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής στον επίσημο Απολογισμό της Εθνικής Τράπεζας για το έτος 1936. Αντίθετα, η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει σήμερα πως ολοκλήρωσε την εκκαθάριση της Τράπεζας Ανατολής μέσα στο 1936. Αλλά δεν υπάρχει μνεία στον επίσημο Απολογισμό, αλλά ούτε και στον Ισολογισμό της Εθνικής Τράπεζας, για κάποια λήξη εκκαθάρισης. Ούτε έγινε κάποια ενοποίηση οικονομικών στοιχείων. Ποτέ και από κανέναν. Αυτό και μόνο θα αρκούσε για να ντρέπονται κάποιοι στην Αιόλου.

Το άρθρο που είχα γράψει τότε, είχε τίτλο “Ο επίσημος απολογισμός της Εθνικής Τράπεζας για το 1936 δεν περιέχει κάποια λήξη εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής!” (http://banquedorient.org/web/?p=3631). Τα στοιχεία του συγκεκριμένου άρθρου έχουν συμπεριληφθεί στο επεισόδιο του video blog αυτής της εβδομάδας. Όμως, πως μπορεί κάτι τόσο απλό, όσο μια λογιστική εγγραφή, να απειλεί την ύπαρξη μιας μεγάλης τράπεζας και να τη φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση;

Τα στοιχεία που αναλύουμε σε αυτό το βίντεο είναι ξεκάθαρα. Για πρώτη φορά, παρουσιάζουμε μερικά φύλλα από τα λογιστικά βιβλία της Εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής. Σε αυτές τις σελίδες, φαίνονται εγγραφές στις συγκεντρωτικές καταστάσεις της Εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής. Οι σελίδες περιλαμβάνουν εγγραφές το 1937 και το 1938. Την ίδια στιγμή, η Εθνική Τράπεζα ακόμη υποστηρίζει ότι η εκκαθάριση ολοκληρώθηκε το 1936 και μάλιστα πως εκείνη την εποχή συνέταξε κάποιας μορφής συγκεντρωτικό ισολογισμό εκκαθάρισης, που κανείς δεν έχει υπογράψει και κανείς δεν μπορεί να εμφανίσει.

Οι εκκαθαριστές της Τράπεζας Ανατολής απομακρύνθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 1936 από τον αντιπρόσωπο της Εθνικής Τράπεζας. Στις 28 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΕΤΕ, συντάχθηκε ένας ισολογισμός εκκαθάρισης, προφανώς χωρίς την έγκριση των εκκαθαριστών. Τον Αύγουστο του 1938, δυόμιση χρόνια αργότερα, στα λογιστικά βιβλία της εκκαθάρισης που βρίσκονται στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας, κάποιος προσέθεσε εγγραφές. Πραγματοποίησε αποσβέσεις και μεταφορές. Μα δεν είχε τελειώσει η εκκαθάριση; Και πως απομακρύνθηκαν οι εκκαθαριστές, αφού εκτός της κύριας ιδιότητας τους, ήταν ταυτόχρονα και οι αντιπρόσωποι του συνόλου των μετόχων της Τράπεζας Ανατολής;

Απόσπασμα της Σύμβασης Συγχώνευσης της Τράπεζας Ανατολής υπό της Εθνικής Τραπέζης με το οποίο αποκαλύπτεται ότι οι εκκαθαριστές της πρώτης, εκπροσωπούσαν το σύνολο των κομιστών μετοχών της Τράπεζας Ανατολής και θα έπρεπε να συνομολογούν κάθε πράξη που αφορούσε την εκκαθάριση!

Η προσωπική μου γνώμη, για το λόγο που έγινε κάτι τόσο εξόφθαλμα παράνομο, έχει αποκρυσταλλωθεί στη σκέψη μου μετά από χρόνια ερευνών. Η Εθνική Τράπεζα δεν ενοποίησε ποτέ τα οικονομικά στοιχεία των δύο τραπεζών. Σε έγγραφα της Εθνικής Τράπεζας φαίνεται πως μεταφέρθηκαν οι λογαριασμοί εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής στους εκκρεμείς λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας και από εκεί εξαφανίστηκαν. Κάποια ποσά, δίχως να περάσουν από την εκκαθάριση της Τράπεζας Ανατολής, πέρασαν παράτυπα στο ενεργητικό της Εθνικής Τράπεζας (βλ. Μεταβιβάσεις απαιτήσεων προς την ΕΤΕ μετά την υποτιθέμενη εκκαθάριση της Τράπεζας Ανατολής – http://banquedorient.org/web/?p=3365). Και μετά σιωπή…

Στην πραγματικότητα, η ρευστοποίηση της περιουσίας της Τράπεζας Ανατολής δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Λόγω του γεγονότος αυτού, οι λογιστές δεν μπορούσαν με νόμιμο τρόπο να περάσουν εύκολα τις μη εκκαθαρισμένες απαιτήσεις της Τράπεζας Ανατολής, μέσα στα οικονομικά στοιχειά της Εθνικής Τράπεζας. Αυτό που έκαναν, ήταν να περνάνε μετά το 1936 και για κάποιο διάστημα, όποια περιουσιακά στοιχεία της απορροφούμενης τράπεζας ρευστοποιούσαν, μέσα από τα λογιστικά βιβλία της εκκαθάρισης, αφού δεν σκόπευαν να τα δείξουν σε οποιονδήποτε για πολλά χρόνια. Μέχρι σήμερα.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Η Εθνική Τράπεζα πιάστηκε με το δάκτυλο στο μέλι και το βάζο δεν της ανήκει!

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  Άρα ο Αρτέμης Σώρρας έχει δίκαιο που φωνάζει και τα 600 δις σε μετοχές χρυσού είναι γεγονός γιατί δεν τα παίρνετε παλληκάρια να τελειώνουμε με το χρέος επιτέλους.
  • 0
   0
   Αν γνωριζατε τι δουλεμα σας ριχνει ο Σωρρας θα τον δερνατε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ! Ο Σωρρας ηταν απο τους πρωτους που αποχωρησε απο την μυνηση στην εθνικη για την μετοχη…δηλαδη δεν συμετεχει στις αξιωσεις που ζητουν οι υπολοιποι που ειναι με την εθνικη στα δικαστηρια !!!!… Οι μετοχες αυτες δεν ειναι απο ξεωγηινη τεχνολογια αλλα αγορασμενες απο συλλεκτες …μεχρι και απο το ebay μπορεις να βρεις μια γνησια μετοχη ανατολης !
  • 0
   0
   Τις μαλακίες περί εξωγήινης τεχνολογίας τις είπε ο Λαμπράκης και τον διαολόστειλε ο Σώρρας κι εσύ λές μαλακίες χωρίς να γνωρίζεις είσαι απο τούς ξερόλες που νομίζουν με το μυαλουδάκι τους ότι γνωρίζουν τα πάντα.Για να γνωρίζεις,οι μετοχές του Σώρρα είναι μετοχές χρυσού από την τράπεζα της ανατολίας που την συγχώνευσε η Εθνική με το έτσι θέλω χωρίς να γίνει εκκαθάριση ποτέ.Μετοχές χρυσού παλικάρι μου η Γή να γυρίσει ανάποδα δεν χάνουν την αξία τους γιατί αντιπροσωπεύουν χρυσό και όχι αέρα κοπανιστό π.χ ευρώ…άντε πήγαινε και πέστα σε κανέναν αγράμματο σαν και του λόγου σου.
  • 0
   0
   Οχι δεν τον διαολοστειλε ο σωρρας…ο λαμπρακης λακισε απο τις απατεωνιες του Σωρρα…Κοιτα το συνηθειο που εχετε ολοι σας εκει στον Σωρρα να βαφτιζετε το ψαρι κρεας εδω δεν περναει! Γνωριζω οτι σας ειναι δυσκολο να δεχτειτε οτι πιαστηκατε πολυ μαλακες απο εναν πρακτορα κοντο αλλα μην ερχεσαι εδω να ξεσπασεις ..αν εισαι ελληνας αληθινος πηγαινε ζητα του τα ρεστα που σε δουλευει με το μπρεντον γουντς ..αυτος και ο ψηλος ο πολυγνωστης…. σας εχουν πειξει στο ψεμα…κατσε μονος σου και ερευνησε ποτε ακυρωθηκε το μπρεντον γουντς..ποτε η αμερικη εφυγε απο την δεσμευση νομισματος και χρυσου μαζι κοκ….ελα ειναι αστειο πια..επειδη σας πλασαραν μια στημενη γνωση οπως την ηθελαν δεν θα μας τρελανετε και ολους! Ηρθαν και σας ειπαν οπως τα ηθεκαν πραγματα που οι ερευνητες γνωριζουν εδω και 40 χρονια…το κοπυ παστε και η πενυματικη κλοπη αλλων δεν μπορει να ειναι παντιερα σας για επανασταση …ιδιως οταν ολη σας η φιλοσοφια εχει στηθει πανω σε ψεματα ! Ο κοντος σας εκμεταλευτε ολους για να κερδισει πολιτικη δυναμη και να χρησιμοποιησει τους δημους προς οφελος των εντολεων του….Αν εισαι ελληνας ψαξου και υπερασπισε την πατριδα σου αν εισαι ελληνοφωνος καλα σου κανει ο κοντος μεχρι εκει φτανεις!
  • 0
   0
   Όταν λες μας εκμεταλεύτηκε τι εννοείς; κανείς δεν έχει πληρώσει δραχμή γι'αυτήν την υπόθεση τι εννοείς εκμετάλευση για γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ.
  • 0
   0
   !ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ
   ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ
   ΕΤΣΙ ΞΕΝΕ??
  • 0
   0
   Βρέ μαλάκα πως να σε αποκαλέσω έχεις δει πολλούς ξένους να γράφουν έτσι όπως γράφω εγώ; πανίβλακα κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου,άλλο σε ρώτησα ρε βλήμα γιατί δεν απαντάς; Η μάλλον μην απαντάς γιατί δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
 2. 0
  0
  Τελικά ο Σώρρας ……….έχει δίκιο ;
  κι αν ναι, γιατί σε ότι αφορά το δίκιο του, για τις
  μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής, που έχει στην κατοχή του
  δεν του αναγνωρίζεται ότι μπορεί και να έχει τα δις. που λέει ;
  • 0
   0
   Αν γνωριζατε τι δουλεμα σας ριχνει ο Σωρρας θα τον δερνατε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ! Ο Σωρρας ηταν απο τους πρωτους που αποχωρησε απο την μυνηση στην εθνικη για την μετοχη…δηλαδη δεν συμετεχει στις αξιωσεις που ζητουν οι υπολοιποι που ειναι με την εθνικη στα δικαστηρια !!!!… Οι μετοχες αυτες δεν ειναι απο ξεωγηινη τεχνολογια αλλα αγορασμενες απο συλλεκτες …μεχρι και απο το ebay μπορεις να βρεις μια γνησια μετοχη ανατολης !
  • 0
   0
   την μονη λεπτομερεια που δεν εχετε προσεξει, η δεν θελετε, ειναι οτι αυτες που πωλουνται στο ebay η στο Μοναστηρακι για 5€ εχουν σφαγιδα η υπογραφη αποπληρωμης και διαγραφης τους.
   Οι αλλες που εχει ο Αρτεμης δεν εχουν τετοια σφραγιδα ουτε υπογραφη ακυρωσης.
  • 0
   0
   Για τον Ανώνυμος5 Απριλίου 2015 – 11:49 π.μ.
   Καμια απο αυτες δεν εχει σφραγιδα η υπογραφη αποπληρωμης και διαγραφης.Η σφραφιδα που εχουν πανω ειναι απο την προκαταβολη.
 3. 0
  0
  Αφού η ΕΤΕ ανήκει στους Ρόθτσιλντ και έχει πρόεδρο τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο, τότε με παράνομο τρόπο άρπαξε ότι ήθελε από την τράπεζα ανατολής, το ξέπλυμα των τιμαλφών από τους βρώμικους γίνεται πολλά χρόνια τώρα και ότι δεν τους συμφέρει το εξαφανήζουν, μαζί και ανθρώπινες ζωές με ότι αυτό συνεπάγεται! Βασίλης Μυρμιδόνας
 4. 0
  0
  ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ…ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ
 5. 0
  0
  Ολη η ιστορια με τους προβοκατορες "εψιλονιστες" που εχουν κατακλίσει το καναλι του Σωρρα "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ"
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html

  Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ : : : " ΑΦΡΙ'ΖΟΥΣΑ ΛΥΣΣΩ'ΣΑ ΛΑΝΘΑ' ΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ , ΛΑΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑΝ " .
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_490.html
 6. 0
  0
  ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. —— " ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ( ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ) ΕΞΕ'ΧΕΕ ΤΗΝ ΦΥΑΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗΝ ( ΣΤΟ ΙΡΑΚ ) … ΚΑΙ ΕΞΗΡΑΝΘΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΑΥΤΟΥ , ΔΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ( ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ ( ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ( " ΙΠΠΙΚΟΥ " ) , ΤΩΝ ( ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ) ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ . —-
  ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΡΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ( ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ — ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ , ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ " ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ " ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ — ΙΟΥΔΑ'Ι'ΣΜΟΥ — ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ — ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ " ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ " ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΟΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟ'Σ ) , ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ( ΙΔΕ ΠΕΡΙΕ'ΡΓΩΣ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ — ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ — ΒΑΤΡΑΧΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ " ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ " Ω Σ " ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ " , ΩΣ … " ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ " ) , ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ( ΨΕΥΔΟΔΙΟ'Σ " ΔΙΑΒΟΛΟΥ " ΗΤΟΙ ΤΟΥ " ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ " ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ — ΙΟΥΔΑ'Ι'ΣΜΟΥ — ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ , ΤΟΥ " ΠΑΙΖΟΝΤΟΣ " ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ , Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ " ΠΑΙΖΕΙ " Ο ΙΔΙΟΣ Ο " ΘΕΟΣ ΠΑΤΗΡ ) , ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ( ΗΤΟΙ ΤΗΣ " ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝ / ΛΕΩΣ " ) , ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΟΥ ( ΗΤΟΙ ΤΟΥ " ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666 " ΨΕΥΔΟ — ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟ — ΔΡΑΓΑΖΗ ) , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ( ΙΑΧΩΒΙΚΩΝ — ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ) ΔΑΙΜΟΝΩΝ , ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ( " ΘΑΥΜΑΤΑ 666 " ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ( ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ) ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΞΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ( ΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ ΡΩΣΙΑΣ — ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ — ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ , ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ( ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΑΡΧΙΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ , ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ( ΠΑΝ ) Η ' ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ , ΨΕΥΔΟ — ) ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ( ΛΕΕΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ " ΘΕΟΣ ΠΑΤΗΡ " ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ — ΙΟΥΔΑ'Ι'ΣΜΟΥ — ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ , ΓΙΑΧΒΕΧ — ΙΕΧΩΒΑ — ΣΙΝ — ΣΙΩΝ — ΣΙΝΑ — ΤΖΕΝΤΑ'Ι' — ΣΕΝΤΑ'Ι' — ΤΖΙΟΥΝΤ — ΙΟΥΔΑΣ — ΤΖΕΗΝΤ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΡΧΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ , ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΣΤΗΝ " ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ " ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ " ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ " ΤΟΥ ) . ———-

  ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΘΡΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ( ΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ ΕΒΡΑ'ΙΣΤΙ " ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" . ——- ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ———————
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί