Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:19 - 27/06/2012

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΛΟΓΟΘΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
  Πριν λίγες μέρες πριν την 3η μεσημβρινή ώρα παρέλαβε ο κ. Σαμαράς το χρίσμα του πρωθυπουργού από τον κ. πρόεδρο τής δημοκρατίας.
Είναι προφανές, ότι η εκτίμηση μου περί μη επικειμένης πρωθυπουργοποιήσεως τού εν λόγω πολιτικού δεν πραγματοποιήθηκε. Εικάζω, ότι το σύστημα μεθοδεύει προσεχώς την πρωθυπουργοποίηση της κ. Μπακογιάννη με άλλο τρόπο, ο οποίος μπορεί να γίνεται κατανοητός και να στηρίζεται στην γοργή αποδόμηση ενός προσώπου, το γόητρο τού οποίου έχει υποστεί στο πρόσφατο παρελθόν  ισχυρή κάμψη, ένεκα παλινωδιών στις πολιτικές επιλογές και τής στήριξης τού μνημονίου.
Παρ’ όλα αυτά, έστρεψα την προσοχή μου εκ νέου προς την κατεύθυνση τής πολιτικής αστρολογίας, εξετάζοντας την στιγμή τής πρωθυπουργοποιήσεως. Δεν προτίθεμαι περί αυτού να γράψω πολλά, διότι οι λέξεις ενέχουν την δική τους δυναμική και στο παρόν ζήτημα εγκύπτουν τα παθήματα ενός λαού, ο οποίος δέχεται σφοδρότατη επίθεση.
Στρέφω απλώς την προσοχή σας στον διπλό σταυρό του εν λόγω ωροσκοπίου: Αντίθεση Σελήνης προς τον Πλούτωνα με τετράγωνο τού Ουρανού. Καθώς και αντίθεση των Δεσμών της Σελήνης προς τον Δία με τετράγωνο του Ποσειδώνος. Υπάρχει ένα μουσικό κομμάτι, το οποίο ονομάζεται “I could write a book”. Εγώ όμως θα ρίξω σχετικώς προς ώρας παύση στο πεντάγραμμο…
Ψάξτε, εάν επιθυμείτε, την σχετική βιβλιογραφία ή το διαδίκτυο, αναφορικά με αυτές τις λίαν εύλογες πλανητικές θέσεις.
Θα επισημάνω μόνο  ένα: Τετράγωνο Πλούτωνος / Ποσειδώνος αντιστοιχεί σε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Ο Γολγοθάς τού μνημονίου προσλαμβάνει με τις συγκεκριμένες επιλογές μάλλον και αυτήν την διάσταση.
Να ανεβάσει κάποιος την καρέκλα του στην κορυφή ενός όρους, ίσως αυτό να συνιστά μια επίδοση. Όταν όμως το όρος αυτό είναι ηφαίστειο, μένει να δούμε τις συνέπειες.

Το “Τόσο το καλύτερον, θα πολεμόμεν υπό σκιάν”, ελάχιστοι τόλμησαν να το διακηρύξουν και να το κάνουν πράξη. Και διόλου τυχαίως αυτοί ήσαν Έλληνες μεν, Στρατηγοί δε.

Παρεπιπτόντως, διαβεβαιώνω τους φίλους και τις φίλες μου, ότι προσεχώς η πρακτική μου εναντίον του Μάτριξ θα προσλάβει σκληρότερο περιεχόμενο.

 ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ 
Ζητώ συγγνώμη από τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες της σελίδας, διότι και σε αυτή την ανάρτηση προέκυψε παρόραμα. Όπως φαίνεται από το ωροσκόπιο, το οποίο προηγείται , το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτων δεν είναι με τον Ποσειδώνα, όπως εσφαλμένα εντοπίζεται, αλλά με τον Ουρανό και αυτή ακριβώς η γωνία σηματοδοτεί ηφαίστειο. Ο Πλούτων συμβολίζει την βίαιη ενεργειακώς μεταλλαγή και μετουσίωση και ο Ουρανός την απότομη αλλαγή. ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΤΑΓΩΝ” – ΝΑ ΕΠΙΛΛΕΞΟΥΝ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΙΕΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΤΑΓΟΙ”.  Εάν συμπεριλάβουμε στην ερμηνεία και την αντίθεση της Σελήνης (η οποία σηματοδοτεί τον λαό) προς τον Πλούτωνα, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η συγκυρία φορτίζεται  ακόμη περισσότερο.

Ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Αυτό σηματοδοτεί μια ακατάσχετη τάση για να σπάσουν τα δεσμά τής καθημερινότητος, πέρα από κάθε όριο υπομονής. Η φαντασία τίθεται πιεστικά σε κίνηση και  νέες ιδέες αποκτούν έδαφος. Η γωνία αυτή εμπερικλείει εν δυνάμει τον κίνδυνο, να μην εκτιμηθούν ορθά οι δυνατότητες και να μην αμφισβητηθούν όρια με συντεταγμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να υπερισχύσει η υπερβολή. Εάν σε αυτή την φάση παρέμβει παράγων νουθεσίας, μπορεί η τάση που προδιαγράφεται, να στραφεί επιτυχώς προς την κατεύθυνση τής ανατροπής παρωχημένων και βάναυσα καταπιεστικών δομών. Σε αντίθετη περίπτωση απειλεί το χάος. Εάν συμπεριλάβουμε και τους Δεσμούς τής Σελήνης, οι οποίοι ενέχονται με αντίθεση και τετράγωνο στο σύμπλεγμα, αυτό σημαίνει, ότι απέναντι στην στιγμή τής πρωθυπουργοποίησης θα επέλθει μια βαθιά εσωτερική αποξένωση. Αυτή θα κινδυνεύσει να ταυτισθεί με τον άκρατο αμοραλισμό και την κατάφωρη παραβίαση των σταθερών τού κοινωνικού βίου. 

Το εν λόγω ωροσκόπιο περιέχει διπλό σταυρό (αντίθεση με τετράγωνο). Άρα ο Γολγοθάς σηματοδοτείται ενισχυμένος. Το σύμπλεγμα Πλούτωνος, Ουρανού, Σελήνης προσδίδει εκρηκτικές διαστάσεις. Το σύμπλεγμα Ποσειδώνος, Διός, Δεσμών της Σελήνης σηματοδοτεί βαθύτατη απόρριψη και απογοήτευση με ακατάσχετες ενέργειες αμφισβητήσεως.

Η νεοταξική δημιουργία χάους – ORDO EX CHAO – σε όλο της το forte.

Κάθε πρόκληση όμως εμπεριέχει και το σπέρμα της επιτυχούς της αντιμετωπίσεως:

Εξάγωνο Αφροδίτης, η οποία συμβολίζει την κοινωνία, με τον Ουρανό. Άρα εφ’ όσον η κοινωνία το επιλέξει, μπορεί να αξιοποιήσει τον απότομο χαρακτήρα των άκρατα ενεργειακώς φορτισμένων αλλαγών προς το καλό και για τον εαυτό της.

Χαλαρή σύνοδος Διός Αφροδίτης. Σηματοδοτείται η δυνατότητα ευχέρειας τής  κοινωνίας προς επιτυχή επέκταση των στόχων της.  

Εξάγωνο μεταξύ Ερμού και Άρεος. Μια σοβαρότατη ευκαιρία να συντονιστεί επιτυχώς το πνεύμα με την δράση. Αυτό βεβαίως ισχύει για όλους τους ενεχόμενους, λαό και αντίδραση.

Και όλα αυτά επιστεγάζονται από το τεράγωνο Κρόνου Σελήνης. Τεράστιες δοκιμασίες για τον λαό. Οι μάσκες πέφτουν, τα ψέματα τελειώνουν, οι προκλήσεις μάς θέτουν ενώπιον του εαυτού μας.

ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,  ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΟΥΝ.



http://bostopel.blogspot.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*