ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Τρίτο).

Συνέχεια…(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Στην Τρίτη διάσταση που βιώνουμε εδώ στον πλανήτη γη, έχουμε «εγκλωβιστεί» ως είδος αρκετό διάστημα και υπήρχε έως τώρα περιορισμός στο τι μπορούσαμε να βιώσουμε…..ώστε να αντιληφθούμε την εικονική «πραγματικότητα» που μας λανσάρουν εδώ και χρόνια.
Ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμαστε με τέτοιο τρόποόμως ώστε δημιουργούμε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σ’ ένα συγκεκριμένο φάσμα πραγματικότητας.
Όμως με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ο καθένας μας δημιουργεί κινητική πραγματικότητα.

Η ΣΚΕΨΗ μας προηγείται από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας.
Απλά σκεφτείτε να κάνετε κάτι ΩΦΕΛΙΜΟ γύρω σας, στο περιβάλλον σας. Στοχοποιήστε και ρίξτε το βέλος σας. Κατόπιν θα βιώσετε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που είναι καθρέπτισμα του τι σκέπτεστε.
Οι ΣΚΕΨΕΙΣ μας δημιουργούν τον κόσμο μας…κάθε στιγμή…κάθε λεπτό.
Η ΣΚΕΨΗ δημιουργεί την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Μην πάλλεστε ανάμεσα στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ξυπνήστε την επόμενη μέρα και πείτε είμαι μια ΧΑΡΑ, είμαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, όλα θα πάνε ΚΑΛΑ. Πιστέψτε το. Δεχτείτε την ΕΥΘΥΝΗ για όσα συμμετέχετε, για ότι σας συμβαίνει και αν κάτι δεν σας αρέσει ρωτήστε τον ΕΑΥΤΟ σας με ποιον τρόπο θα το ΑΛΛΑΞΕΤΕ και να λειτουργήσετε προς ΟΦΕΛΟΣ δικό σας, αλλά και των γύρων σας.

Αν θέλετε να αλλάξει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, θα αλλάξει αρκεί να το στοχοποιήσετε. Ενεργοποιήστε και τους διπλανούς σας κάνοντας μία καλή πράξη, χωρίς ιδιοτέλεια. Προσφέρετε απλόχερα με αγάπη χωρίς αντάλλαγμα.

Οραματιστείτε ένα ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

Μην αναπαράγετε ότι τώρα….την «βάψαμε»….ωχ έχουμε οικονομική κρίση …κλπ , αυτά μας τα «έσπειραν» για να μας χαμηλώσουν ακριβώς τους κραδασμούς μας, ώστε να μας διαβάλλουν …..τη συχνότητα.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Μ’ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Βάλτε μια σφραγίδα στον ΕΑΥΤΟ σας.

ΕΠΙΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ.

Τα δικά μου «λόγια» σας παροτρύνουν, ώστε ΕΣΕΙΣ με τα δικά σας «ΛΟΓΙΑ», να μιλήσετε στον ΕΑΥΤΟ σας και να τον πείσετε ν΄ αλλάξει ΣΤΑΣΗ.

Πείστε πρώτα τον εαυτό σας και αφήστε να ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Να μετουσιώσετε το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ τοπίο, που θα αλλάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της Γης.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ….ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ…ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ…!

Αυτός ο «χρόνος» όπως τον ορίζουμε εδώ στη Γη, τώρα πλέον είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ. Ήρθε η ώρα ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ να γίνεις «ΤΕΧΝΗΤΗΣ» του ΦΩΤΟΣ και της νέας πραγματικότητας. Η πραγματικότητα μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε….είναι να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ το πώς θέλουμε να είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ γύρω μας και έτσι θα γίνουν. Εμείς οι ΙΔΙΟΙ θα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ στην ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ χρησιμοποιώντας με απλό τρόπο τη δέσμευση της αποφασιστικότητας μας και τη θέληση που θα διαθέσουμε για έναν ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.

Δεν περιμένουμε ΒΟΗ-θΕΙΑ από κανέναν εξωγήινο παράγοντα.

Σας το λέγω πολύ απλά …αν έρθει κάποιος και εισβάλλει στο σπίτι σας παράνομα, να το παραβιάσει, τι θα κάνετε; Θα περιμένετε το γείτονα να αντιδράσει ….κι εσείς θα κάθεστε να κοιτάτε μήπως κι έρθει ο καλός γείτονας….κάποια στιγμή για να σας ζητήσει καφέ…και ως εκ τούτου….και να σας σώσει; Ή θα αντιμετωπίσετε ΜΟΝΟΙ σας την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Έτσι είναι και με τη γη.

Είναι το τωρινό μας ΣΠΙΤΙ κι ΕΜΕΙΣ οι κάτοικοι της θα αντιμετωπίσουμε κάθε ΕΠΙΔΡΟΜΗ και ΛΕΗΛΑΣΙΑ.

Μην νιώθετε ότι είσαστε «μικροί» και «αδύναμοι» κρίκοι.

Είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ μας, πιο ενεργά και δυναμικά.

Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ μπορεί να αλλάξει το «ρου» της ιστορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος όταν έκλεισε την ΠΥΛΗ της ΑΟΡΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ (πύλη στη μέση Ανατολή που δεν ελέγχεται εύκολα λόγω της αστάθειας της, η οποία σφραγίστηκε με εντολή της Αθηνάς και του Απόλλωνα, ώστε να γίνει απαγόρευση και ενσάρκωση αρνητικών οντοτήτων και έτσι σφραγίστηκε τελικά η κάθοδός τους. Αυτό έγινε…επίσης και για άλλο λόγο γιατί παρατηρήθηκε τότε και μία αύξηση συσσώρευσης αρνητικής ενέργειας που είχαν εκπέμψει τα ανθρώπινα όντα….ώστε να μην υπάρχει διαφυγή προς το Σύμπαν) ….στην ουσία όμως ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν μόνος κατά αρχάς….αλλά στην πορεία κατάφερε και ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ την ΙΔΕΑ του…και με τη βοήθεια αρκετών συνελλήνων υλοποίησε το ΕΡΓΟ του.

Έτσι κι ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ μην περιμένετε να γίνει ο διπλανός σας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»….γίνετε ΕΣΕΙΣ ….ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο δικό σας χώρο.

Κάντε μία μικρή ΝΙΚΗ….για να καταφέρετε στη συνέχεια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ. Όλα βρίσκονται στα ΔΙΚΑ μας ΧΕΡΙΑ.

Είμαστε η «ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ» του πλανήτη.

Αν δεν το πιστέψετε μέσα σας αυτό, όλα τα παραπάνω είναι ξερές λέξεις. Θέλει θάρρος και ανδρεία. Αν έχετε τα «κότσια»….πολεμήστε το ΣΚΟΤΑΔΙ. Αλλιώς είσαστε κι εσείς «κότες»…κοτοπουλάκια για σφαγή. Μάθετε πώς να κατευθύνετε αυτό που έχετε μέσα σας, να το χρησιμοποιείτε και πώς να γίνετε ΕΝΑ μ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να αψηφήσετε τους νόμους των ανθρώπων με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ σας κατεύθυνση και «ρότα» της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ σας.

ΑΔΕΛΦΙΑ έχετε δέσμευση προς τον εξυψωμένο σας ΕΑΥΤΟ.

Αφού δεσμευτείτε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ, την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΕΞΥΨΩΣΗΣ και της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, έχετε πλέον «σημαδευτεί» από τη διαδικασία και ζητάτε την επιτάχυνση της εργασίας, ΑΜΕΣΑ.

Τα βιώματά σας πείτε τα μόνον σε δεκτικούς συνανθρώπους σας….ότι είδατε κάτι να αλλάζει μέσα σας. Είμαστε στήλες ΦΩΤΟΣ. Δείτε τον ΕΑΥΤΟ σας και ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΗΛΗ….η οποία το ΦΩΣ της φθάνει ως το ΣΥΜΠΑΝ. Όσο ζείτε μέσα στο ΦΩΣ σιγά-σιγά θα σας πλησιάσουν κι άλλοι και ο αριθμός θα αυξάνεται καθημερινά. Θυμηθείτε πόσοι λίγοι-λιγοστοί ήμασταν πριν το 1995 και πόσους ήδη γνωρίζουμε τώρα. Να σκέφτεστε ότι υπάρχουν κι άλλοι….που ίσως να μην τους ξέρουμε από κοντά αλλά και εκείνοι όμως να βιώνουν τις ίδιες ανάλογες εμπειρίες με εμάς.

Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ σε όλο τον πλανήτη.

Υπογράψαμε «συμβόλαιο» με το ΠΝΕΥΜΑ. Υποθήκη είναι ο ίδιος μας ο ΕΑΥΤΟΣ. Ζούμε τη «θεϊκότητά» μας Μην γίνετε όμως ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. Απλά κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας τις εργασίες μας και ζούμε με τρόπο που όλους όσους αγγίζουμε σπέρνουμε μέσα τους τον «Θεϊκό» μας σπινθήρα….στο «μακρινό» ταξείδι της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ, αν επιλέξουμε αύριο να δημιουργήσουμε τη ΧΑΡΑ, η αυριανή μέρα θα είναι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. Αν επιλέξουμε αύριο να δημιουργήσουμε τη ΛΥΠΗ, η αυριανή μέρα θα είναι ΛΥΠΗΜΕΝΗ. Αυτό κάνουν και σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι ελεγχόμενα…με τον διαρκή οικονομικό πόλεμο και όχι μόνον. Ξαφνικά μας ενημερώνουν ότι γίναμε «φτωχοί» ότι βρισκόμαστε σε μαρασμό ….έχουν βάλει φυσικά και το χεράκι τους οι συγκεκριμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας και γεμίζουν τον κόσμο με χαράτσια, αγωνία, σύγχυση, άγχος κι αυτό μας κρατάει μαζικά σε χαμηλούς κραδασμούς.

Πόσοι από εμάς…έπαψαν να χαμογελούν; Αναπαράγουμε όμως δυστυχώς …χωρίς να το καταλαβαίνουμε….ότι μας «πασάρουν» στην τηλεόραση… «του είπε ου Παπαδάκης του προυί στην τελεόραση….άκουσα έναν παππού να το λέει…και χέστηκε η φοράδα στου αλώνι….» και το ανατροφοδοτούμε δυστυχώς ο ένας με τον άλλον. Καλό όμως είναι να κρατούμε την ψυχραιμία μας και να βρούμε τρόπους «επιβίωσης» και μέσω αλληλεγγύης για να βοηθιόμαστε…γιατί ακόμη και με τα λίγα τα καταφέρνουμε. Ακόμη και ο οικονομικός μαρασμός που προσπαθούν να μας επιβάλλουν….αφού στην ουσία υλοποιούν τα σχέδια τους….ΕΜΑΣ δεν μας πτοεί. Είναι μια ευκαιρία για να ενωθούμε.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Είναι η ώρα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι «χτυπηθήκαμε» πρώτοι …! Εμείς μέσα από την ιστορία μας …έχουμε αποδείξει ότι κρύβουμε την «φλόγα» της επανάστασης.

Ποιος ξέρει ίσως η σπίθα…να γίνει σπαθί…και το προβάλλουμε ως όπλο αντίστασης. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ …..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι κι αλλιώς είναι απρόβλεπτοι…και αυτό το φοβούνται…!

Αλήθεια ΑΔΕΛΦΙΑ….αν σας έκανα μία ερώτηση, τι ακριβώς θα με απαντούσατε;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα δυο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας;

Σίγουρα θα υπήρχαν ποικίλες απαντήσεις…..αλλά για μένα η απάντηση είναι ΤΟ ΣΩΜΑ μου και η ΓΗ. Αλήθεια το έχετε ποτέ σκεφτεί. Είναι τα δύο ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ …που κατέχουμε. Είναι καθήκον να προσέχουμε το σώμα μας, γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήμασταν εδώ. Ως ανθρώπινο είδος οφείλουμε να τιμούμε τον «φορέα» μας, την «φωλιά» μας ….το σώμα μας.

Πάλι χωρίς την ΓΑΙΑ δεν θα είχαμε την ευκαιρία να βρισκόμασταν εδώ. Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε αυτό σημαίνει, ότι οφείλουμε να ξέρουμε τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο θα ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ αυτά τα δύο πολύτιμα ΑΓΑΘΑ, το ΣΩΜΑ και τη ΓΗ. Το γιατί είναι ένα ζητούμενο προς έρευνα και αναζήτηση. Το σώμα και η γη είναι τώρα τα ΣΠΙΤΙΑ μας. Θέλουν αγάπη και φροντίδα.

Λειτουργήστε ως ΟΝΤΑ με ΥΨΙΣΤΗ «ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ».

Έρχονται οι νέες πλανητικές διασταυρώσεις διαστάσεων, οι πραγματικότητες θα καταρρεύσουν, αλλά μόνον για όσους χρειάζονται να διαλυθούν οι πραγματικότητες τους. Μέσα στο σώμα μας συντελούνται διάφορες δραστηριότητες. Ελέγχετε συνέχεια την επίδραση των αλλαγών στο νευρικό σας σύστημα.

Αν θυμάστε καλά….με το εμβόλιο Η1Ν1…για όσους δυστυχώς το έκαναν …παρατηρήθηκε νευρικός κλονισμός…και ήταν μία από τις παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου…και δεν ήταν τυχαίο ασφαλώς το ότι ήθελαν να διαταράξουν και το ΝΕΥΡΙΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ…γιατί απλά με την ΕΛΕΥΣΗ του ΦΩΤΟΣ…οι ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ που βρίσκονται στο ΔΝΑ …θα αλλάξουν και το νευρικό μας σύστημα όπου θα ομοιάζει σαν ένα «όχημα» που πηγαίνει από μια εθνική οδό με δύο λουρίδες κυκλοφορίας…σε μία εθνική οδό με 12 λουρίδες κυκλοφορίας. Συγχρόνως θα αποκτήσουμε μνήμες από γεγονότα που συνέβησαν ταυτόχρονα με άλλα γεγονότα.

Οι φωτοκωδικοποιημένοι κλώνοι θα ανασχηματίζονται και θ’ αρχίζουν να εκπέμπουν όσα είναι ήδη αποθηκευμένα μέσα μας και το νευρικό σύστημα θα πρέπει να είναι ικανό να τα μεταφέρει και να τα μεταφράζει.

Να γνωρίζετε ότι θα υπάρχει κοινωνική αναταραχή ανάμεσα στον κόσμο και στα κράτη και θα υπάρξουν μετακινήσεις πληθυσμών και θα δημιουργηθεί χάος….και θα υπάρξει περίοδος αναπροσαρμογής. Όταν γίνει η αλλαγή…από την τρίτη διάσταση προς την τέταρτη θα εισχωρήσετε σ’ ένα νέο κόσμο. Την διαδικασία αυτή θα την παρακολουθήσουν κι άλλες οντότητες από άλλους πλανήτες….για τους δικούς τους λόγους ο καθένας και θα έχουν θέαση στο πως θα γίνει αυτή η διαδικασία σ’ εμάς και θα είναι παρατηρητές. Όταν γίνει η μεταβολή αυτή μια μερίδα ανθρώπων που θα έχουν πρόσβαση σ’ αυτή τη διαδικασία (γιατί απλά είναι κωδικοποιημένο το ΔΝΑ τους), θα «φύγουν» από τον πλανήτη γη κι αυτό θα επιδράσει στη συνειδητότητα της γης για όσους παραμείνουν…! Αυτά δεν θα γίνουν σε μία ημέρα. Αναλόγως με τη δόνηση και τη συχνότητα του καθενός θα βιώσουμε με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τρόπο την αλλαγή αυτή.

Η αλλαγή αυτή στη ζωή μας είναι μία «ευλογία»…είναι ΑΡΜΟΝΙΑ.

Όποιος έχει ασχοληθεί εκτενέστερα μα την Αρμονία των Συμπάντων ….μέσω της Πυθαγόρειας Φιλοσοφίας θα κατανοήσει καλύτερα αυτή την κατάσταση. Ήδη μερικοί από εσάς θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο….συναντήσεις με πρόσωπα …καταστάσεις….γεγονότα. Να το ξέρετε ότι την κατάλληλη στιγμή θα είσαστε στο κατάλληλο σημείο και θα το αναγνωρίζετε πλέον καθαρά και ξάστερα. Μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας εδώ στον πλανήτη γη βρίσκονται για την προσωπική τους ΕΞΕΛΙΞΗ.

Μιλάμε για την εξέλιξη του ΕΙΔΟΥΣ μας.

Φανταστείτε ΑΔΕΛΦΙΑ τον ΕΑΥΤΟ σας σαν ένα «χωράφι». Όποιος το καλλιεργεί «κατάλληλα» θα λάβει και «καρπούς». Είναι λοιπόν μία «φυσιολογική» εξ-έλιξις.

Τι σημαίνει ΕΞΕΛΙΞΙΣ;

ΕΞ και ΕΛΙΞΙΣ. Δηλαδή ο πρώτος τέλειος αριθμός ΕΞ(6) ο αριθμός της Ψυχής και η ΕΛΙΞΙΣ…δηλαδή ο ΕΛΙΚΑΣ του ανθρώπου, η ΥΠΟΦΥΣΙΣ που θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ….για να αλλάξουμε διάσταση.

Στα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια οι μυημένοι είχαν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στις υπόλοιπες διαστάσεις και να «παίρνουν» Πληροφορίες. Η μυστικότητα ήταν επιβεβλημένη για λόγους ….ασφάλειας.

Αν ο άνθρωπος δεν «καλλιεργήσει»…..προορίζεται μόνον στην ικανοποίηση των «αναγκών» του και καθίσταται δέσμιος των ενστίκτων του (επιβίωση-αναπαραγωγή-κυριαρχία) και έτσι δεν ανελίσσεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ δια την συγκρότηση μιας οργανωμένης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Κοινωνία σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα γίνουν ΚΟΙΝΩΝΟΙ….δηλαδή φορείς του ΦΩΤΟΣ.

Το κάθε ένστικτο….είναι και ένα ΑΟΡΑΤΟ ΝΗΜΑ της ΑΡΙΑΔΝΗΣ, το οποίο συνδέει τους δύο ΚΟΣΜΟΥΣ ( των Δημιουργών και τω Γεννημάτων τους ), ώστε να τηρούνται ορισμένες βασικές λειτουργικές και αρχές της ΖΩΗΣ.

Είναι απλό…αν δεν υπήρχε το αίσθημα της ΠΕΙΝΑΣ θα πεθαίναμε από ΑΣΙΤΙΑ, γιατί ως μη αντιληπτή η ανάγκη…δεν αντιμετωπίζεται δεόντως. Αν επίσης δεν είχαμε το ένστικτο της σεξουαλικότητας δεν θα αναπαραγόμασταν, δεν θα γεννούσαμε και θα σταματούσε η ζωή και η εξέλιξη.

Γιατί λέτε εσείς τα «υποχθόνια» όντα να ζητούν διαρκώς την κλωνοποίηση;

Γιατί μας μολύνουν διαρκώς και έχουν περιορίσει τα σπερματοζωάρια στον αντρικό πληθυσμό ….ώστε να έχουμε σήμερα πολύ χαμηλή περιεκτικότητα γονιμότητας;

Απλά θέλουν να σταματήσει η «φυσιολογική» εξέλιξις αναπαραγωγής των ανθρώπων και να φτιάξουν ελεγχόμενα «ανθρωποειδή» …χωρίς βούληση, ώστε να είναι η μόνιμη και σίγουρη «διατροφή τους.

ΑΔΕΛΦΙΑ η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας….θαμας φέρει αντιμέτωπους…με το ΕΙΝΑΙ μας. Τολμήστε.

Πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί δεν γίνεται η ενεργοποίηση μας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους. Φανταστείτε όμως …να πέσει απότομα ηλεκτρικό ρεύμα…θα καούν όλα. Φανταστείτε να πέσει απότομα μεγάλη ποσότητα νερού, σαν καταρράκτης…θα πνιγούμε όλοι. Η αφύπνιση και η ενεργοποίηση γίνεται με ΡΥΘΜΟ, ώστε να μην δημιουργηθεί άμεσο «μπλοκάρισμα». Στην ουσία η ΨΥΧΗ μας…συλλέγει εμπειρίες, τις επεξεργάζεται και τα δεδομένα τα αποκωδικοποιεί, ώστε να δει τη νέα πραγματικότητα ξεκάθαρα.

Η σπείρα είναι το «κλειδί» για να μπορέσετε να συνδεθείτε μ’ αυτό που υπάρχει μέσα σας.

Οραματιστείτε την σπείρα, η οποία θα γίνει η «γέφυρα» επικοινωνίας με το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ.

Δημιουργήστε τις αρμονικές του ήχου μέσα στο σώμα σας. Οι συχνότητες των πλανητών δημιουργούν μία οκτάβα. Ο ήχος είναι μία ΔΙΟΔΟΣ που σας συνδέει με τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ σας ΚΕΝΤΡΑ. Νιώστε τη συγκεκριμένη συχνότητα και αποδεχτείτε την. Εσείς οι ίδιοι και το σώμα σας γίνετε «όργανο» μουσικής, όπου το ΠΝΕΥΜΑ σας θάρθει να σας πλησιάσει, όταν αγγίξετε τις αρμονικές συχνότητες. Οι συχνότητες θα ξεκλειδώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Θα υπάρξει ΑΡΜΟΝΙΑ μέσα στο σώμα σας. Η ενέργεια θα ξεσηκώσει κύματα «παλιρροιακά» και θα χορεύετε σε παλμό άλλης πραγματικότητας. Πείτε λόγια καλά στους διπλανούς σας, ευχάριστα, τραγουδήστε τους το ρυθμό. Μερικοί έχετε νιώσει την σύνδεση αυτή ….αλλά όχι και την ενεργοποίηση.

Όλα ξεκινούν από την ΠΡΟΘΕΣΗ, από τη ΣΚΕΨΗ….για να φτάσουμε στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΠΡΑΞΗ.

Καλέστε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ του ΦΩΤΟΣ για να έρθει ΜΕΣΑ σας.

Γίνετε ΣΤΗΛΗ ΦΩΤΟΣ.

Να παίρνετε βαθιές αναπνοές και κατόπιν να σκέφτεστε με τη σειρά από κάτω προς τα πάνω όλα τα ενεργειακά σας κέντρα (7+5).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΤΟΦΩΡΟ ΖΩΟΓΟΝΟΝ ΦΩΣ.

Πηγαίνετε στα ΙΕΡΑ μας.

Όσοι έχετε υπομονή και περιμένετε θα δείτε να γίνονται θαύματα μέσα σας. Όλα αυτά τα χρόνια περιμένατε το θαύμα έξω από εμάς…αλλά το θαύμα είναι ΜΕΣΑ μας.

Δεν χρειάζεστε ενδιάμεσο. Το διάμεσο είσαστε….ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ.

Η ΘΕΤΙΚΗ σας ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι η ΔΥΝΑΜΗ σας.

Να έχετε θάρρος και πίστη στον ΕΑΥΤΟ σας. Εσείς είστε η ΔΥΝΑΜΗ.

Πάρτε την ΜΟΙΡΑ στα ΧΕΡΙΑ σας.

Το ΦΩΣ θα σας περιλούσει και θα σας γεμίσει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

Φιλτράρετε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ μέσα σας και μεταδώστε το ΦΩΣ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας,

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

Με εκτίμηση

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι)

http://diogeneis.blogspot.gr/

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Δέυτερο).

… Συνέχεια(ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Πρώτο).)

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Δεν είναι «τυχαίο» ότι οι «κυρίαρχοι» της γης έχουν ονομάσει ως «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» πραγμάτων την κοινωνική μας ζωή και δεν είναι τυχαίο το ότι έχουν «βάλει» στο στόμα μας την λέξη «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ».

Η έναρξις σχεδιασμού των αρνητικών Οντοτήτων στο Πλανήτη Γη….μου δόθηκε με τον αριθμό Α380…..και αφού είχα κάμει δεξιόστροφα οδικώς το γύρω της Γαλλίας….φτάνοντας στη πόλη Τουλούζ….όπου εκεί μου δόθηκε κάποιο σημάδι ….κι αφού ολοκλήρωσα το ταξίδι …μου μετά από λίγες ημέρες βλέποντας με απορία….σε Γαλλικό κανάλι….την πρώτη δοκιμαστική πτήση…η οποία ήταν και η μόνη πόλη που δεν επισκέφτηκα….και αρνήθηκα να παραμείνω εκεί….ως σημάδι για την πρώτη δοκιμαστική πτήση του μεγαλύτερου αεροπλάνου στη Γη. Με την εμφάνιση αυτή θα ήξερα ότι όλα ξεκινάει η διαδικασία. Έγραφαν τότε οι εφημερίδες:

«Το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, το ευρωπαϊκό Airbus A380 προσγειώθηκε την Παρασκευή στη Σιγκαπούρη, ολοκληρώνοντας την πρώτη πτήση στην Ασία, που είναι η πλέον ενδιαφέρουσα αγορά για τις αεροπορικές βιομηχανίες.
Το σούπερ-τζάμπο, που έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 555 επιβατών αλλά και τη δυνατότητα αύξησης του αριθμού έως τους 800 επιβάτες, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τσάνγκι ύστερα από πτήση διάρκειας 12 ωρών από την έδρα της Airbus, κοντά στην Τουλούζ της Γαλλίας.

Το A380, που έχει μήκος όσο οκτώ λεωφορεία όπως αυτά που κυκλοφορούν στο Λονδίνο και τόσο χώρο στα φτερά ώστε θα μπορούσαν να σταθμεύσουν 70 αυτοκίνητα, αποτελεί πρόκληση για την αμερικανική εταιρία Boeing, που πλέον έχει ένα σοβαρότατο ανταγωνιστή στη μάχη για την κατάκτηση σημαντικού μεριδίου στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία.
Η εταιρία Airbus έχει ήδη παραγγελίες για την παράδοση 159 τέτοιων αεροσκαφών. Η εταιρία αυτή τη στιγμή διαθέτει τρία A380, που εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις και το αργότερο σε ένα χρόνο αναμένεται να είναι σε θέση να αρχίσει τη μαζική παραγωγή. Η πρώτη εταιρία που έχει παραγγείλει Α380 είναι η Singapore Airlines»Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ήταν τότε που πέθανε ο πάπας…και εμφανίστηκε ο ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ…που ο λεξάριθμος βγάζει 666…και δεν επέλεξαν τυχαία τον σεπτό ιερό αριθμό…γιατί μόνον να διαστρέφουν θέλουν και να επηρεάζουν αρνητικά τα όντα της Γης. Την αποκωδικοποίηση του ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ γραπτώς την έδωσα τότε στον Ελευθέριο Αργυρόπουλο και τη δημοσίευσε στο βιβλίο του….! Το θέμα με τον ΒΕΝΕΔΙΚΤΟ….ήταν που ενώ τον έβλεπα σε γερμανικό κανάλι…οπότε εικονικά…για πρώτη φορά στη εδώ ζωή μου…έβλεπα το άλλο του πρόσωπο…το οποίο έσβηνε και επανερχόταν…και ένιωσα τη μεγαλύτερη σιχαμάρα της εδώ ζωής μου….μιας και ήμουν αυτός που είχα γίνει ο προάγγελος μέσω μηνύματος των δεινών πάνω στη Γη. Όχι και τόσο ευχάριστο…όσο θα το νομίζετε…η συνέχεια όμως υπήρξαν και άλλα μηνύματα για τη κατηφόρα που θα πέρναμε…τα οποία είτε με οιωνούς είτε και με άλλες καταστάσεις μας δείχνουν όμως στο τέλος και τη θετική πλευρά της φωτεινής έκτασης και μεγαλουργίας. Η εσκεμμένη φυγή…του ερπετού ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ…..αυτό το μιαρό άσχημο και κακόμορφο πλάσμα….δεν είναι τυχαία. Δεν έχω λάβει κάτι σχετικά με αυτό….αλλά η εσκεμμένη παραίτησή του…σηματοδοτεί…τον ερχομό του νέου…και χειρότερου…και πολλοί λένε ότι θα είναι ο μαύρος….Πέτρος….είδομεν.

Αυτές οι ερπετοειδείς κλπ οντότητες ενοχλούνται ΑΔΕΛΦΙΑ…από το ΦΩΣ και η τροφή τους είναι τα δικά μας ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Σκοπός τους είναι να μας ελέγξουν, ώστε να εκπέμπουμε σε συγκεκριμένες συχνότητες για να είμαστε λεία και τροφή τους. Σε παλαιότερες εποχές το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ δονούσε σε διαφορετικές συχνότητες με αποκορύφωμα τα αποτελέσματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που είχε φέρει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ….στα ύψη.

Αρκετοί έως τώρα ήδη θα έχετε ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ και αρχίσει κατά κάποιο να γνωρίζετε ποιοι ακριβώς είσαστε και για ποιο σκοπό ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΤΕ πάνω στο πλανήτη ΓΗ. Έπονται και οι υπόλοιποι….και ο καθένας στην ώρα του….την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ο καθένας από ΕΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ έχει τον ΕΛΕΓΧΟ της δικής του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Εσείς ΕΛΕΓΧΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Σταματήστε να σας ελέγχουν οι ΑΛΛΟΙ και ειδικά η κάθε λογής ΕΞΟΥΣΙΕΣ. Οι μόνοι «ΑΤΙΘΑΣΟΙ» πάνω στον πλανήτη Γη είναι οι-ΕΛΛΗΝΕΣ κι αυτό οφείλεται στο ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ μας στο ΙΧΩΡ γι’ αυτό και μας υπολογίζουν αλλά συγχρόνως και μας «χτυπάνε» αλύπητα και ιδιαιτέρως πιο πολύ από τους άλλους λαούς. Το σχέδιο των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ υλοποιήθηκε μετά την 2001 με συνδυασμό άσχημων ενεργειών όπως:

(ΧημικούςΑεροψεκασμούς-ΣυνεχόμεναΕμβόλια-ΚώδικαςΔιατροφής Αλιμεντάριους-Ηλεκτρονικό φακέλωμα-Τεχνητή Οικονομική Κρίση κλπ) ώστε να μας φοβίσουν, να μας ελέγχουν, να μας χειραγωγούν και να μας απομυζούνε, ώστε να μην χάσουν τα «προνόμιά» τους μιας και ως «αλαζόνες» νομίζουν ότι θα κατέχουν για πάντα τον πλανήτη γη. Μερικοί από εσάς ίσως να διερωτάστε ότι εκείνοι έχουν το επάνω χέρι ….ΑΛΛΑ όμως ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ο καθένας μας είμαστε μία ΙΣΧΥΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μία ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΙΣΧΥ αρκεί να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΔΙΑΝΟΙΑΣ που διακατέχουμε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΑ μας. Το δικό μας ΔΝΑ είναι μία ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ…..κρατάει τον ΚΩΔΙΚΟ, κρατάει το ΣΧΕΔΙΟ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ μας, της ΥΠΑΡΞΗΣ μας….την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μην τις ψάχνετε αλλού….βρίσκονται ΜΕΣΑ μας και είναι πλέον ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ μας θα βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σαν ένας «σύγχρονος» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Ο στροβιλισμός των ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ μας κέντρων θα ευθυγραμμιστεί μέσα στο σώμα μας. Η τελευταία συζυγία πλανητών ξέρουμε ότι είχε πραγματοποιηθεί το 1962 και η επόμενη λένε οι επιστήμονες ότι θα γίνει το 2040. Μία πλήρη περιστροφή του γαλαξία μας γύρω από το κέντρο της απαιτεί…225-250 εκατομμύρια χρόνια. Η γη βρίσκεται 30.000 έτη φωτός από το κέντρο του γαλαξία. Η έλευση των 26.000 ετών (ΕΝ-ΙΑΥΤΟΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ) συμπίπτει με την σημερινή μας εποχή και είναι μία περίοδος όπου τα ΠΕΝΤΕ εξωτερικά ενεργειακά μας κέντρα θα αρχίσουν να ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τους πλανήτες και θα κατακλιστούμε από ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

Θα βρεθούμε σε ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ λειτουργικότητας και συνειδητότητας, σε νέο δονητικό επίπεδο. Οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» «σχεδιάστηκαν» για να είναι το «ΚΛΕΙΔΙ» πρόσβασης σ’ αυτές τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η ροή πληροφοριών θα φτάσει ως το ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ κέντρο που θα βιώσουμε σύντομα….! Δεν είναι «τυχαίο» ότι η ΣΕΛΗΝΗ έχει χρονική διάρκεια τον αριθμό 13, όσες είναι και οι ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΙ. Ακόμη και τώρα μας λένε στα ντοκιμαντέρ …ότι η ΣΕΛΗΝΗ είναι ένα κομμάτι της γης….αλλά κανένας επίσημα δεν μας λέει ότι δεν είναι ΠΛΑΝΗΤΗΣ αλλά ένας ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ….ο οποίος παίζει χαρακτηριστικό και σημαντικό ρόλο για την επιβίωση μας πάνω στη γη. Αν πάψει να υπάρχει ΣΕΛΗΝΗ άμεσα θα έχουμε 4 ώρες νύκτα και 4 ώρες μέρα και αυτόματα θα αλλάξει το κλίμα της γης. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1950 σε ναό των Μάγιας στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της Σελήνης, ο οποίος αποδείχτηκε ακριβής …..αφού συγκρίθηκε με τους πρόσφατους που μας έφερα….τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της πλευράς από τον άνθρωπο έγινε στις 7/10/1959 και επομένως ο παλαιός αυτός χάρτης που βρέθηκε στη γη είναι ή από επίσκεψη γήινων στη σελήνη ή από επίσκεψη εξωγήινων στη γη. Επίσης στην ινδουιστική θρησκεία και στα σανσκριτικά κείμενα ….αναγράφεται ότι σε παλαιότερη ….εποχή η σελήνη δεν υπήρχε ως δορυφόρος και οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους: 1.20-1.50 μ.. Αργότερα η γη απέκτησε 3 δορυφόρους και οι άνθρωποι είχαν ανάστημα : 2.50-12.00 μ. και τέλος με έναν δορυφόρο και ύψος: 1.60-2.00 μ. που συμβαδίζει ακόμη μέχρι την σημερινή μας εποχή μιας και λόγω της βαρύτητας που είναι (g=9.81 m/sec2) επαληθεύονται οι μετρήσεις.

Είναι αξιοπερίεργο έως τώρα που ο πιο κοντινός μας (πλανήτης) στην ουσία τεχνητός δορυφόρος, ο οποίος κατασκευάστηκε για να είναι ακριβώς στη μέση ανάμεσα σε γη και ήλιο ώστε να έχει ακριβώς τον ίδιο δακτύλιο και να κρατείται έως τώρα «μυστικό» για τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει….μιας και έως τώρα έχουμε λάβει γραμμικές εκπομπές μιας διαστάσεως….σαν αυτές που αντιστοιχούν στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές / επιφανειακές εκπομπές δύο διαστάσεων που αντιστοιχούν στις τηλεοπτικές μας εκπομπές / και το κυριότερο ογκομετρικές τριών διαστάσεων….που παραδόξως δεν αντιστοιχούν σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δέκτες που «οδηγούνται» από κεραία, που αυτόματα σημαίνει ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη να διαθέτουν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες πομπούς και δέκτες στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Και αναφέρομαι εκτενέστερα για την σελήνη γιατί οι άνθρωποι του πλανήτη μας έως τώρα εννοώ για την πλειοψηφία «χτίζουν» μια συγκεκριμένη πραγματικότητα με τις σκέψεις τους και τη διατηρούν με την κοινή τους συναίνεση…!

Μήπως ΑΔΕΛΦΙΑ ήρθε ΩΡΑ να ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ….και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τις ΔΙΚΕΣ σας ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ;

Επίσης αξιοσημείωτος και αξιοπερίεργος είναι και ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ….ο οποίος με αναγραμματισμό μας αποκαλύπτει τη λέξη ΔΙΑΤΡΟΦΗ…..δηλαδή τη ΤΡΟΦΗ του ΔΙΑ…τροφή του ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ. Το παράδοξο με αυτόν τον πλανήτη είναι ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που γυρίζει ανάδρομα….ο μόνος που γυρίζει αντίστροφα με τους υπόλοιπους…! Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ….σαν πλανήτης πρόδρομος της ημέρας έλαβε το όνομά ΕΩΣΦΟΡΟΣ….αυτός δηλαδή που φέρει το ΦΩΣ, το ΕΩΣ, την αυγή, «άγγελος» του ΦΩΤΟΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η οποία αποκαλύπτεται εξ αυτού, μα και σαν θεά του Έρωτα και της Ομορφιάς δεν μπορεί να έχει ξεχωριστή θέση στο ΕΡΓΟ και την ΠΡΑΞΗ αυτή: την ΤΡΙΠΛΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΚΙΝΗΣΗ 666 της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είναι ο μόνος πλανήτης που εκτελεί εξωστρεφή περιστροφή, αντίθετα από τους υπόλοιπους πλανήτες, οπότε αποτελεί τη μόνη θεότητα και αρχή η οποία επιτρέπει τη λειτουργία της εξωστρεφούς κίνησης. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι δημιουργική εξ ορισμού και επιπλέον δίνει το ΕΝΑΥΣΜΑ, το ΣΗΜΑ και χαράζει την ΟΔΟ μέσα από την οποία περνά ο «δρόμος» του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ με την ΙΔΕΑ,….δηλαδή η ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ….ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ και η επιστροφή ώστε να ολοκληρωθεί το ΕΡΓΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΙΔΕΑΣ. Είναι το πιο «μυστηριώδες» στοιχείο στη διαδικασία της Δημιουργίας, εκείνο που λειτουργεί «παράλληλα» με τον ΖΗΝΑ-ΔΙΑ και δίνει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στη Ζεύξη και τον Διαχωρισμό θέτοντας τον έναν και απαράβατο όρο για να προκύψουν αυτές οι λειτουργίες, όρος που δεν είναι άλλος από την έννοια του ΚΑΛΟΥΣ που ή ίδια επιφέρει….που ο ΖΗΝΑΣ-ΔΙΑΣ επιτρέπει….που ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ εκτελεί και ως εκ τούτου ο ίδιος συντελείται….και που η πλευρά της καταστροφής πάντοτε στερείται…

Η θέαση ΦΩΤΟΣ που θα λάβουμε ΑΔΕΛΦΙΑ….δημιουργεί νέες διαστάσεις πραγματικότητας. Γίνεται μία σύγκλιση των ΕΑΥΤΩΝ μας πάνω στον πλανήτη γη. Οι ΕΑΥΤΟΙ μας που θα αναγνωρίσουμε….έρχονται από το ΣΥΝ-ΠΑΝ.

Οι ΕΑΥΤΟΙ που θα υποδεχτούμε….είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Προσέξτε:Ο τρισδιάστατος κόσμος που ζούμε έρχεται σε μετωπική «σύγκρουση» διαστάσεων και όχι «σύγκρουση» κόσμων.

Περνάμε μέσα σε μια ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το ΦΩΣ που έχουμε μέσα μας είναι η ΠΡΟΩΘΗΣΗ, η ΔΙΑΘΕΣΗ και το ΜΟΙΡΑΣΜΑ πληροφοριών που θα λάβουμε ΜΕΣΑ μας.

Είμαστε οι ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ της ΨΥΧΗΣ μας.

Η Ψυχή θα μας δώσει τον ΡΥΘΜΟ και ο ΡΥΘΜΟΣ αυτός είναι το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ και η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που θα μας «βγάλει» από το ΣΚΟΤΑΔΙ. Σκορπίστε το ΦΩΣ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ το….με τους υπόλοιπους συν-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σας.

Είμαστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που ενσαρκωθήκαμε σε διαφορετικά συστήματα πραγματικότητας.

Είμαστε ΤΑΞ-ΕΙ-ΔΙΩΤΕΣ του ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ήρθαμε στον πλανήτη γη ως πρέσβεις για να κάνουμε τις πραγματικότητες να συγχωνευθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη πληροφόρηση μέσα μας, ώστε να ελευθερώσουν τον «φόβο» και να λειτουργήσουν χωρίς εμπόδια. Συνεργαστείτε ΑΡΜΟΝΙΚΑ και υποστηρίζετε τους άλλους, αφού η αναζήτηση με τους άλλους έχει γίνει ήδη πιο έντονη από το1995 και δώθε.

Ο καθένας μας είναι πλέον ένας φορέας ΦΩΤΟΣ.

Θα έχετε αναρωτηθεί μέσα σας ότι από τότε που συνειδητοποιήσατε την ύπαρξη σας….διαρκώς και διακαώς … «ψάχνεστε» προς πάσα κατεύθυνση και έρευνα. ΕΡΕΥΝΑ σημαίνει:

Ε=λευθέρα//Ρ=ρ(οή) εις την // ΕΥ=ορθήν, μη προκαταλειμμένην, αδογμάτιστην, ανιδιοτελή, μη συμφεροντολογικώς προσανατολιζόμενην ανακάλυψιν του //Ν=ν(ου)//Α=α(ρχήν) έχουσα την επιθυμίαν δια ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΝ.

Απλά ΑΔΕΛΦΙΑ….ο καθένας μας ήρθε στον πλανήτη ΓΗ για να αφυπνίσει κάτι μέσα του, μέσα στον κωδικό του ΔΝΑ και τώρα ανταποκρινόμαστε σ’ αυτή τη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να βρισκόμαστε ξανά εδώ….πίσω στη γη. Πλήθος άλλων συνανθρώπων μας που δεν τους ξέρουμε ακόμη …έχουν ξεκινήσει τη «μεταλλακτική» αυτή διαδικασία της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας καθώς η εκπομπή μας …θα επηρεάσει όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η δική μας ΔΟΝΗΣΗ θα επηρεάσει και τους διπλανούς μας και σαν «ντόμινο» θα αυξάνεται και θα μεταδίδεται το ΦΩΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ είναι μία ΙΣΧΥΡΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε έγκαιρα.

Ο ΕΝΑΣ μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ τον ΚΟΣΜΟ.

Φτάνει να το ενστερνιστείτε και να το παλέψετε μέσα σας. Όταν ξεκίνησα την ενημέρωση για το εμβόλιο Η1Ν1 κατά αρχάς στο διαδίκτυο….ήμουν μόνος σαν καλαμιά στον κάμπο…αλλά σιγά-σιγά…μέρα με τη μέρα…εβδομάδα με την εβδομάδα…φτάσαμε πολλοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ…να ενημερώνουμε για τις επιπτώσεις του και ενεργοποιήθηκε όλος αυτός ο κόσμος, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο…ώστε να αποφύγουμε σε μεγάλο βαθμό να εξαπλωθεί ο ιός….που ήθελαν να μας μεταδώσουν….ενώ στη συνέχεια θα μας έφερναν τον νέο εμβόλιο Η5Ν1….ώστε να μας τσεκάρουν με ανιχνεύσιμο μικροτσιπτς για μόνιμη παρακολούθηση από ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.

Μετά τη μεγάλη μας ΝΙΚΗ, αυτοί εξακολουθούν να τρώνε τα ιμάτιά τους και πάλι….με κάθε τρόπο προσπαθούν να «σκαρφιστούν» και να μας επιβάλλουν το τσεκάρισμα…αλλά πλέον ο κόσμος είναι πλέον …ψιλιασμένος.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ….ενάντια σε κάθε είδους ΕΠΙΒΟΛΗ.

Με τον ίδιο τρόπο από άνθρωπο σε άνθρωπο θα λάμψει μέσα μας το ΦΩΣ …και από ΚΑΡΔΙΑ σε ΚΑΡΔΙΑ(κάρα Διός) θα ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ την ΦΡΟΝΗΣΗ. Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ του ΦΩΤΟΣ.

Είμαστε «ΦΥΛΑΚΕΣ» της συχνότητας.

Είναι βασικό να καταλάβουμε ότι ΕΜΕΙΣ θα λύσουμε τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουμε γύρω μας. Μην τα αφήνετε σε άλλους ….να σας τα λύσουν….μην περιμένετε από….πάνω…τους εξ αρχής πουλημένους πολιτικούς. Η κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ μας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ. Μας έχουν πείσει …ότι την δύναμη την έχουν ΑΛΛΟΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι την ΔΥΝΑΜΗ την ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ….ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Αν δεν μας φοβούνταν…δεν θα προσπαθούσαν να μας «χειραγωγήσουν» και θα μας πολεμήσουν ακόμη πιο έντονα….όπου ήδη εδώ και καιρό αρχίζουμε πλέον να το νιώθουμε στο πετσί μας….έντονα το μένος τους….το μίσος τους….τώρα με τα συνεχόμενα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβάλλει. Όμως να το ξέρετε καλά ότι αυτοί στην ουσία φοβούνται και θέλουν να μας έχουν στην ίδια συχνότητα γι’ αυτό και προκαλούν επεισόδια….ειδικά στα δελτία ειδήσεων για να μας προκαλούν συνέχεια το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου. Έως τώρα στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο, αλλά ακόμη και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδιών μας προβάλλουν έργα φρίκης, αγωνίας, τρόμου, φόβου κλπ και αυτό γίνεται συνειδητά εδώ και χρόνια….από αυτά τα άρρωστα μυαλά …ώστε να παράγεται παγκοσμίως η ίδια ιδιοσυχνότητα φόβου και υστερίας των συνανθρώπων μας…για να τρέφονται….οι ίδιοι.

Να ξέρετε ότι όσο βρίσκεστε στη διαδικασία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, αλλά και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ θα προσπαθούν αντίστοιχα να σας εμποδίσουν ….δημιουργώντας ένθετες ολογραφικές καταστάσεις ….δηλαδή ψευδείς βιωματικές καταστάσεις για να σας παραπληροφορούν «έντεχνα». Όταν διαπιστώνετε ότι κάτι δεν πάει καλά γύρω σας…στο περιβάλλον σας…πιθανώς θα επιδιώκουν επηρεασμό στα κοντινά σας πρόσωπα με στόχο να σας «αποτρέψουν», για να μην συνεχίσετε το ταξΕΙδι σας…που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε να πραγματοποιήσετε…..σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Μην πτοείστε …συνεχίστε ΑΦΟΒΑ Αδέλφια….γιατί ΕΣΕΙΣ είσαστε οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

Πιάστε τον ΠΛΑΝΗΤΗ στα ΧΕΡΙΑ σας…!

ΑΔΕΛΦΙΑ είναι οφθαλμοφανές ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν τους ανθρώπους του πλανήτη γη κάτω από το πρίσμα των διάφορων θρησκειών και κάθε θρησκεία έχει το δικό της «θεό». Αυτό γίνεται συνειδητά, ώστε να έχουμε «πάντα» κάποιον πάνω από το κεφάλι μας.

Όχι, δεν χρειάζεστε κάποιο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ για να έρθετε σ’ επαφή με τον «ΘΕΙΟΝ ΟΝ». ΜΟΝΟΣ σου επικοινωνείς απ’ ευθείας με την Ανώτερη Πνευματική Συνειδητότητα ερευνώντας και αμφισβητώντας ταυτόχρονα….όλα όσα σε περικλείουν.

ΕΣΥ είσαι ο ΠΟΜΠΟΣ…ΕΣΥ και ο ΔΕΚΤΗΣ.

Μπορείς να το κάνεις….ΜΟΝΟΣ σου.

Βρες τον κατάλληλο χώρο-ενεργειακό τόπο και αφέσου στη διαδικασία.

Έλα αντιμέτωπος….με τον ΕΑΥΤΟ σου.

Πάψε να μιλάς πολύ….και να παραμιλάς….γιατί ξοδεύεις άσκοπα την ενέργεια σου και πήγαινε εκεί που σε προστάζει η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ σου. Ενεργοποίησε τη «λάμπα» που έχεις μέσα σου. Το κουμπί βρίσκεται επάνω σου. Απλά δεν το «πατάς». Κι επειδή εύλογα θα αναρωτηθείς που είναι αυτό το «κουμπί»…..αυτό θα το βρεις ΜΟΝΟΣ σου. Είναι ΔΙΚΟ σου μέλημα. Εγώ απλά μ’ αυτό το ΚΕΙΜΕΝΟ σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ και σε ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ….να το ΠΡΑΞΕΙΣ.

Μην ψάχνεις την ΓΝΩΣΗ μέσα από τους ΑΛΛΟΥΣ. Ψάξε την ΜΕΣΑ σου.

Αυτό που εγώ σου δίνω εδώ….είναι ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πληροφόρηση – γνώση….θα σου ΔΟΘΕΙ από την λάμψη του ΦΩΤΟΣ.

Είσαι ΦΩΤΟΦΟΡΟΣ.

Η φώτιση γίνεται ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και όχι με τις πέντε αισθήσεις. ΟΛΟΙ έχουμε πρόσβαση στη ΓΝΩΣΗ, αρκεί να θελήσουμε να «λαμπαδιάσουμε»…το ΕΙΝΑΙ μας. ΝΗΝΕΜΙΑ-ΗΡΕΜΙΑ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και θα βιώνουμε κάθε μέρα, άλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.

Το μυστικό είναι απλό, αλλά σας διαφεύγει….γιατί ταυτόχρονα ασχολείστε με πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ασχοληθείτε…απλά με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Γιατί λέτε….να μας θέλουν να μας έχουν σε «ρομποτοειδή» κατάσταση;

Απλά μας θέλουν σαν «στρατιωτάκια», ώστε να μην ασχολούμαστε με τον ΕΑΥΤΟ μας και ανακαλύψουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ….που κρύβουμε μέσα μας.

ΑΔΕΛΦΙΑ μην βασανίζετε άδικα το μυαλό σας με τις πολλές «θεωρίες» και ποια είναι η πιο ΣΩΣΤΗ.

Βρείτε τα με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ είναι να ΝΙΚΗΣΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας.

Ο «φόβος» να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον ΕΑΥΤΟ σας όμως….είναι ότι ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ και να λάβετε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ που θα σας «πλημμυρίσει τα σωθικά σας και θα γίνετε ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

ΜΗ ΦΟΒΟΥ….ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ως ΕΩΣΦΟΡΟΙ ….δηλαδή ως ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ που είμαστε φέρνουμε το ΦΩΣ στον πλανήτη και επιτρέπουμε την εξέλιξη της ανθρωπότητας, κάνοντας το ΚΟΣΜΙΚΟ εξελικτικό άλμα στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ και τη ΔΙΑΝΟΙΑ(ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ), γειώνοντας αυτή τη συχνότητα πρώτα μέσα στον ΙΔΙΟ μας τον ΕΑΥΤΟ, στο ΙΔΙΟ σας το ΣΩΜΑ ….απλά με το να το ΖΟΥΜΕ.

Ο δικός μας ΗΛΙΟΣ….ονομάζεται ΑΛΚΥΩΝ….και ίσως να μην είναι «τυχαίο» ότι αυτό το κείμενο το γράφω σ’ αυτό εδώ το μέρος που λέγεται «ΑΛΚΥΩΝ».

ΑΔΕΛΦΙΑ….κάνουμε κύκλους-σπείρες φεύγοντας από τον ΗΛΙΟ και φέρνουμε τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ απ’ αυτόν σε όλα τα διάφορα συστήματα του Σύμπαντος.
ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ –ΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑ-ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΟΥΡΑΝΙΕ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Συνεχίζεται…

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Πρώτο).

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ …

ΑΔΕΛΦΙΑ…ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ του ΦΩΤΟΣ είμαστε πολυδιάστατες προεκτάσεις ή ενσαρκώσεις της ίδιας ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, της οποίας είμαστε κι ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ της. Ότι δεν το κατανοούμε πλήρως….δεν πρέπει και να μας φοβίζει. Ο φόβος….μας εγκλωβίζει. Οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ όπως διαπιστώνουμε «παίζουν» με τους δικούς μας ΦΟΒΟΥΣ.

Τα Μ.Μ.Ε.(Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) αφού είναι ελεγχόμενα….προσπαθούν να μας τρομοκρατούν είτε με τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, είτε με τα απαράδεκτα έργα….που μας δείχνουν συνεχώς βία, τρομοκρατία και κάθε είδους ανωμαλία….! Στο ίδιο σαθρό επίπεδο κυμαίνονται και τα κινηματογραφικά έργα όπως και τα παιχνίδια είτε στο διαδίκτυο, είτε στις κονσόλες σε κάθε λογής παιχνίδια…που δηλητηριάζουν τη νεολαία μας. Παρόλο που συναντάμε και βιώνουμε διάφορα στην εδώ ζωή μας και πιθανόν ίσως να μας «τρομάζουν»…εκείνο που έχει σημασία είναι η δική μας ΣΤΑΣΗ….και όχι τόσο η στάση των ΑΛΛΩΝ.

Ο καθένας…κάνει τη δουλειά του….όπως συνήθως τον συμφέρει. Εμείς όμως είμαστε στον αντίποδα και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες καταστάσεις βρίσκονται εμπρός μας. Αν καταφέρουμε ΕΜΕΙΣ να είμαστε ΚΑΛΑ και γνωρίζουμε να αντιμετωπίζουμε την κάθε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με ΣΥΝΕΣΗ….δεν θα μας αγγίξει τίποτα. Επειδή αρκετές φορές δεν είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να αντιμετωπίσουμε τα «τεκταινόμενα» και δρούμε με μία παθητική στάση περιμένοντας βασανιστικά το σκοινί του κρεμάσματος….παίρνουμε άθελα μας και άλλους στο λαιμό μας. Αντί αυτού τολμήστε και δώστε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον ΕΑΥΤΟ σας…για να τον ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ καλύτερα ακόμη και τώρα. Εκείνο που χρειάζεται ασφαλώς να ξεδιαλύνετε αμέσως είναι η ΑΛΛΗ ΟΨΗ του ΕΑΥΤΟΥ σας.

Επειδή εδώ στη Γαία ζούμε τον «ΚΟΣΜΟ» της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, οι μεν ΑΡΡΕΝΕΣ που έχουν τη ΛΟΓΙΚΗ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τους. Οι δε ΘΗΛΕΙΣ που έχουν το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τη ΛΟΓΙΚΗ τους. Αντίστοιχα ΑΡΡΕΝΕΣ και ΘΗΛΕΙΣ «παντρέψτε» και ισορροπήστε ανάμεσα στα δύο ΛΟΓΙΚΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και κάντε τα ΕΝΑ.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Όταν «κατεβήκατε» και «μπήκατε» στην ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ του ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, δουλέψατε με τη ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ …..που σχεδόν (υπολειτουργεί….) κι έτσι έχετε ξεχάσει (ΛΗΘΗ) …πολλά πράγματα.
Οι έννοιες των αριθμών…που στην ουσία είναι πνεύματα…είναι ωφέλιμοι και σημαντικοί για εμάς….αρκεί να τους αποδεχτούμε.

Ο αριθμός 6 είναι μια ΣΠΕΙΡΑ…και είναι ο αριθμός της Ψυχής.
Ο αριθμός 9 είναι κι αυτός μία ΣΠΕΙΡΑ….και είναι ο αριθμός της Θεάσεως των Θείων Όντων.

Όλοι οι αριθμοί βλέπουν στο ΕΝΝΕΑ (Εν-Νέα)….που δηλώνει στην Αρχή του Παντός. Η αλφαβήτα μας έχει άμεση σχέση με τον αριθμό ΕΝ-ΝΕ-Α γιατί ακριβώς είναι ένας κώδικας. Δεν είναι τυχαίο που τα έμβρυα παραμένουν ΕΝΝΕΑ μήνες…έως βγουν στο φως και γίνουν μωρά. Αυτά τα μωρά….όντα όταν μεγαλώσουν οφείλουν να γνωρίσουν και αναγνωρίσουν την καταγωγή τους μέσω των αριθμών.
Όταν τώρα γίνει η ΕΝ-ΩΣΙΣ αυτών των αριθμών θα έχουμε το διπλό ΕΛΙΚΑ (69). Όμως και η (θεά) ΑΘΗΝΑ=69….έχει τον ίδιο λεξάριθμo….και μας συνοδεύει στην εδώ ζωή μας…γιατί χωρίς τη ΣΟΦΙΑ της….είμαστε απόλυτα «γυμνοί».

Όμως για να ανεβάσουμε απλά την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ μας…δεν αρκούν μόνο αυτοί οι αριθμοί 6 και 9. Χρειάζεται το νέο μας ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ να μετατραπεί σε μία ευέλικτη κατάσταση ανάμεσα στην ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ και τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας. Η ευελιξία αυτή στην προκειμένη περίπτωση αφορά τη δυνατότητα να ζούμε ο καθείς μας την ατομικότητα του, αλλά συγχρόνως να μπορούμε να συνδεόμαστε και με τα ασυνείδητα επίπεδα μίας μεγαλύτερης αφυπνισμένης ομάδας.

Όλα ΑΔΕΛΦΙΑ…είναι θέμα ΑΛΛΑΓΗΣ. Τα πάντα ρέουν σ’ έναν απέραντο ωκεανό, όπου η έλλειψη του μαγνητικού πεδίου της ΓΑΙΑΣ μας οδηγεί σε ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ και σε γρήγορους τρόπους ζωής με τις ανάλογες αλλαγές. Ο συνδυασμός αυτός και με την άνοδο της συχνότητας Schumann (Σούμαν) είναι που μας δείχνει ακριβώς ….την ΑΝΟΔΙΚΗ μας τάση.

Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στην εδώ ζωή μας, με την άνοδο των συχνοτήτων Schumann, με τις κλιματικές αλλαγές, με την μείωση του μαγνητικού πεδίου, μας οδηγούν όλους μας σε μία κατάσταση έντονης «επαγρύπνησης» της συνείδησης μας και την ανάπτυξη ΝΕΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ. Έτσι αν η ΚΑΡΔΙΑ της Γης είχε καρδιακό σφυγμό….αυτό θα επέφερε ένα κυκλικό φαινόμενο διάφορων ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ, με την παρεμβολή των λεπτών ηλεκτρομαγνητικών ισορροπιών με τις αλόγιστες μεγαεκπομπές (ELF)…. δηλαδή το ηλεκτρομαγνητικό κύμα χαμηλότατης συχνότητας τύπου HAARP.

Η συχνότητα αυτή του γήινου μαγνητικού συντονισμού, ο λεγόμενος συντονισμός Schumann Resonance , ή αλλιώς (SR) βλέπουμε όμως ότι τα τελευταία να αυξάνεται εντυπωσιακά. Αν και φυσικά ποικίλλει μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών για δεκαετίες….εν τούτοις η γενική μέτρηση ήταν στους 7,8 κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Έως τώρα η συχνότητα αυτή τη θεωρούσαμε σταθερή και ας μην ξεχνάμε….ότι οι παγκόσμιες στρατιωτικές επικοινωνίες των μεγάλων υπερδυνάμεων…..αναπτύχθηκαν πάνω σ’ αυτήν την συχνότητα (ELF/VLF milι_com_sys). Με τις νέες συνεχόμενες μετρήσεις…..όμως επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει μία αύξηση της συχνότητας πάνω από 11 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, με μια συνεχιζόμενη κλιμάκωση που προβλέπεται ο «σφυγμός» της Γαίας να φτάσει έως και τα 13Ηz. Κι ενώ το γήινο μαγνητικό πεδίο μειώνεται…..το ποσοστό του γήινου «καρδιακού σφυγμού» αυξάνεται.

Οπότε η Γαία συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ένα τεράστιο «ηλεκτρικό κύκλωμα» με την ατμόσφαιρα να είναι ένας πραγματικά αδύνατος «αγωγός» και εάν δεν υπήρχε καμία πηγή επαναφόρτισής της, το υπάρχον στιγμιαίο ηλεκτρικό φορτίο της Γαίας θα εκφορτιζόταν περίπου….σε 10 λεπτά. Έτσι υπάρχει μια «ηλεκτρομαγνητική κοιλότητα» που καθορίζεται από την επιφάνεια της γης μέχρι και την εσωτερική επιφάνεια της ιονόσφαιρας περίπου στο ύψος των 55χιλ. Σε κάθε στιγμή το συνολικό ηλεκτρικό φορτίο σ’ αυτήν την κοιλότητα είναι 500.000 μονάδες Coulomb. Υπάρχει όμως και μια κάθετη τρέχουσα ροή μεταξύ του εδάφους και της ιονόσφαιρας από (1 – 3 αμπέρ Χ 10^-12) ανά τετραγωνικό μέτρο με αντίσταση της ατμόσφαιρας να είναι στα (200 Ohm) Ωμ και με δυνατότητα τάσης στα (200.000 Volt) βολτ, όταν αναλογισθούμε ότι υπάρχουν περίπου 1.000 θύελλες με κεραυνούς σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή παγκοσμίως και κάθε κεραυνός παράγει περίπου (0,5 έως 1 Amper) Aμπέρ και αυτοί αποτελούν συλλογικά το μετρημένο ρεύμα στη γήινη μας «ηλεκτρομαγνητική» κοιλότητα.

Έτσι έχουμε με τον γήινο μαγνητικό συντονισμό Schumann (Σούμαν) σχεδόν μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σ’ αυτήν την κοιλότητα….ακριβώς όπως τα κύματα πάνω σ’ ένα ελατήριο….όπου φυσικά δεν είναι παρόντα όλη την ώρα….αλλά όμως πρέπει «να διεγερθούν» για να μπορέσουν να παρατηρηθούν και επίσης δεν προκαλούνται από κάτι το εσωτερικό μέσα στη Γαία, ή στην κρούστα του ή στον πυρήνα του. Θα λέγαμε ότι φαίνονται να αφορούν την ηλεκτρική δραστηριότητα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονης κεραυνικής δραστηριότητας….όπου εμφανίζονται σε διάφορες συχνότητες όπως μεταξύ 6 και 50 κύκλων ανά δευτερόλεπτο….πιο συγκεκριμένα στα 7, 8, 14 ..20 ..26 ..33 ..39 και 45 Hz, με μια καθημερινή παραλλαγή περίπου στο +/- 0,5 Hz (κύκλους ανά δευτερόλεπτο). Έτσι εφ’ όσον οι ιδιότητες της γήινης «ηλεκτρομαγνητικής» κοιλότητας παραμένουν σχεδόν ίδιες, αυτές οι συχνότητες παραμένουν κι αυτές ίδιες.

Τώρα για να υπάρξει η ΕΝ-ΩΣΙΣ….κι εννοώ για να γίνει η επαφή μας με το ΕΝ….δηλαδή με το ΕΝ-Α….χρειάζεται μία ώ-θη-σις και συνάμα η τρίτη σπείρα, ώστε το σύμβολο να λάβει τον τριπλό ΕΛΙΚΑ.

Τότε λοιπόν αρχίζει και η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας. Είναι η διαδικασία κατά την οποία η ΥΛΗ μπαίνει…..στην υπηρεσία του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και η ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ συσπειρώνουν εκείνες τις δυνάμεις της ΑΡΜΟΝΙΑΣ……τις αναλογίες εκείνες που συνθέτουν το ΚΥΜΑ της υψηλής συχνότητας, που όταν έρθει σε ΕΠΑΦΗ μ’ εκείνο των χαμηλών συχνοτήτων ….το ΟΔΗΓΕΙ σε ΠΑΥΣΗ και στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και περιορίζει την καταστροφή..

Το αρχέγονο σχηματικό σύμβολο του αριθμού 6 (ς) στίγμα, το έχω αποκωδικοποιήσει όπως θα θυμάστε στη λέξη ΕΛΙΞς=111. Η κάθε ΛΕΞΙΣ γίνεται ΕΛΞΙΣ γραμμάτων και περιελίσσει τον ΕΛΙΚΑ (ΕΛΙΞς) του Νου και τον καθιστά εξαιρετικά ΕΥΣΤΡΟΦΟΝ, προκειμένου να αν-ελιχθεί εις το όρος ΕΛΙΚΩΝ των ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΩΝ με μουσαγέτην τον ετεροθαλή αδελφόν των, τον ΑΠΟΛΛΩΝ. Η αποκωδικοποίησις της λέξεως ΕΛΙΞς έχει σπουδαία σημασία….διότι έχει το λεξαριθμικό αποτέλεσμα με τη λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΝΝΕΑ, οπότε ΕΛΙΞς=ΠΑΙΔΕΙΑ=ΕΝΝΕΑ=111…..δηλαδή μας χρειάζεται η κατάλληλη ΓΝΩΣΙΣ εκείνη η οποία μας ωθεί ώστε να ανέλθουμε σε ανώτερα και υψηλότερα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Το σύμβολο έξι (6) μας υποδηλώνει μία εξωστρεφή κίνηση που εξασφαλίζει την υπέρβαση και τη νέα δημιουργία και υλοποίηση καθενός επιστητού με την τριπλή συνθετική εξωστρεφή κίνηση που απαιτείται με τον αριθμό 666. Εις την ελληνικήν αλφάβητο καθέτως ορίζονται τα εξής γράμματα: ( F(ς)- Ξ – Χ ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε (6-60-600), οπότε η εμφάνιση του αριθμού 6 στη λέξη ΕΛΙΞς=111 μας νοηματοδοτεί την έν-αρξη και εν-εργοποίηση του δεξιόστροφου έλικα 666. Δεν είναι τυχαίον ότι ο αριθμός αυτός εσκεμμένα έχει δαιμονοποιηθεί ως «σατανικός» για να τον αποφεύγουμε μιας και είναι ο αριθμός ΕΞ=6….είναι ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ…και ΑΡΙΘΜΟΣ της ΨΥΧΗΣ μας.

Αντίθετα με τον αριθμό 666, προκύπτει επαγωγικά ο σχηματισμός του αριθμού 999, δηλαδή η τριπλή εσώστρεφη κίνηση. Επίσης εις την ελληνικήν αλφάβητο καθέτως ορίζονται τα εξής γράμματα: ( θ – Q – Σαν Πι ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε (9-90-900),….οπότε έως σήμερα είχαμε μόνον την ΘΕΑΣΗ του αριθμού 9 (ΕΝ-ΝΕ-Α) που είναι και ο ΚΩΔΙΚΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.

Τα αντίστοιχα γράμματα Q και (Σαν Πι) δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί ακόμη και δεν έχουν αποκτήσει τον αντίστοιχο λεξάριθμο…ώστε να μπορούμε να τα προσθέσουμε. Σε κάποιες λέξεις. Στην ουσία όμως υπάρχει μία δύναμη-οντότητα-η ιδέα του Ζηνός – Διός, η οποία….ως ΖΕΥΣ ζευ-γαρώνει (666), υπό την έννοια της δημιουργίας και μόνο και ως ΔΙΑΣ διαχωρίζει (999), ως απόλυτος παρατηρητής της μορφής και της τάξης των υπαρχόντων Συμπάντων και Δημιουργιών.

Η παρεμβολή του (θεού) ΦΟΙΒΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ έρχεται από τα χείλη της Πυθίας, η οποία δίνοντας το τελευταίο χρησμό στο μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ είπε τα εξής: « Έσεται Ήμαρ, ότε Φοίβος ελεύσετε και ες αεί έσεται.»….δηλαδή μας δηλώνει ότι μέσα από την διττή σημασία του, όποια και αν είναι η έκβαση της πάλης μεταξύ των δυνάμεων της δημιουργίας (666) και της καταστροφής (999), η έλευση του ΦΟΙΒΟΥ ποτέ δεν έπαψε να «έσεται», δείχνοντας έτσι ότι οι δυνάμεις της δημιουργίας είναι πάντοτε και εξ ορισμού τους….οι ισχυρότερες και οι μόνες οι οποίες πραγματικά υπάρχουν….στο διηνεκές.

ΑΔΕΛΦΙΑ μου….το ΕΡΓΟ που έχετε μπροστά σας είναι να δώσετε ΕΝΤΟΛΕΣ και να εκφράσετε την ΠΡΟΘΕΣΗ σας και τη ΒΟΥΛΗΣΗ σας για να ΕΞ-ΕΛΙΞΕΤΕ το ΔΝΑ(DNA) σας.

Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ σας φέρνει στον ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ…των 7 Πλανητών.
Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ της ΕΛΙΚΑΣ σας….είναι το «εισιτήριο» για τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ σας ΕΑΥΤΟ.

Μεγάλο μέρος των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ βρίσκεται ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ μέσα σας. Εμπιστευτείτε τον ΕΑΥΤΟ σας.
Βιογεννητικά έχετε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και τρομερές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Υπάρχουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μέσα σας – ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ – που ήταν έως τώρα διασκορπισμένες και ήρθε η ΩΡΑ να άρετε και να τις ΞΑΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΤΕ. Οι ίνες μέσα στα σώματα σας αρχίζουν να αναδιατάσσονται και θα ανακαλύψετε μέσα σας….την ΑΛΛΑΓΗ.
Για να ανεβείτε διαστάσεις ή συχνότητες και για την εξέλιξη τω ΕΛΙΚΩΝ μέσα στο ανθρώπινο σώμα σας….αρκεί να επιτευχθεί μία ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ, όπου ακόμη κι εκείνοι που πιθανά να βρίσκονται στους χαμηλότερους σταθμούς….. να μπορούν να την πλησιάσουν.

Βασικός σας στόχος είναι να φτάσετε ως τις ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ.

Όπως γνωρίζουμε τα ΕΠΤΑ ενεργειακά μας κέντρα βρίσκονται στο σώμα μας και τα υπόλοιπα ΠΕΝΤΕ έξω από αυτό. Υπάρχουν οντότητες που ξεπερνούν τις δώδεκα σπείρες. Το ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ δεν μπορεί ακόμη να επιτύχει τέτοια επιτάχυνση. Το μεγάλο ΑΛΜΑ για τους ανθρώπους είναι να περάσουν από το σύστημα των ΔΙΠΛΩΝ ΕΛΙΚΩΝ στο σύστημα των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΩΝ. Κάποια άτομα ήδη έχουν ξεκινήσει….αυτήν την διαδικασία και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται γι’ αυτήν την ΑΛΛΑΓΗ.

Μην ανησυχείτε αν έχετε καθυστερήσει, διότι κάποιοι έχετε «κωδικοποιηθεί», ώστε η συχνότητα σας να ενσωματωθεί όταν θα είσαστε πλέον ΕΤΟΙΜΟΙ…!
Οι ΣΠΕΙΡΕΣ σας θα εξελιχθούν σε ΟΜΑΔΕΣ των ΤΡΙΩΝ, ώσπου να υπάρξουν ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ και ν’ αρχίσουν να δονούνται μέσα στο σώμα σας.
Κάθε σπείρα αντιστοιχεί και σ’ ένα ενεργειακό κέντρο.

Αυτή τη στιγμή η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μπορεί να χρησιμοποιήσει ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ ….χωρίς να καταστραφεί. Αυτό οφείλεται διότι έχουν ανοιχτεί όλοι οι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ της ΓΑΙΑΣ……και επιβεβαιώθηκε με τη φωτεινή παρουσία του Δ. Λιαντίνη…στις Πύλες των Αθανάτων. Με εντολή ΔΙΟΣ και εκπλήρωση Απόλλωνος…ο ΑΙΘΗΡ….έχει διασκορπιστεί σε όλη την υδρόγειο σφαίρα.
Στα ΕΠΤΑ πρώτα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ σας ΚΕΝΤΡΑ που βρίσκονται στο σώμα σας, τα μεν ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ είναι τα κέντρα (Επιβίωσης-Κόκκυγας), (Σεξουαλικότητας-Γεννητικά Όργανα), (Αισθητηριακής Αντίληψης-Ηλιακό Πλέγμα).

Το ΤΕΤΑΡΤΟ είναι της (Κέντρο Συμπόνιας/Σύνδεσης με τα πάντα-Καρδιά).
Το ΠΕΜΠΤΟ σχετίζεται με το (Λόγο/Ομιλία-Λαιμό).
Το ΕΚΤΟ βρίσκεται πιο πάνω από τα μάτια και σχηματίζει το ΙΕΡΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΝ, το λεγόμενο (Τρίτο Μάτι-Όραση).
Το ΕΒΔΟΜΟ κέντρο βρίσκεται στην κορυφή και ανοίγει τη ΓΝΩΣΗ και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ σας πάει ….πιο πέρα από την ΥΛΙΚΗ σας ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
Το ΟΓΔΟΟ βρίσκεται γύρω στα 33 εκατοστά πάνω από το κεφάλι σας και μέσα στο επίπεδο που ενεργείτε. Οι περισσότεροι το κρατούν κοντά στο φυσικό τους σώμα.
Το ΕΝΑΤΟ βρίσκεται σε απόσταση 99 εκατοστών από το σώμα τους.

Όταν σχηματιστούν οι ΕΝΝΕΑ ΣΠΕΙΡΕΣ η ΥΠΟΣΤΑΣΗ σας θα μετακινηθεί πιο έξω από την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ της ΓΗΣ, ώστε το κέντρο αυτό να είναι συνδεδεμένο με το γήινο δικτύωμα, σαν ένας κρίκος, ένας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Έτσι ανοίγει η ΕΙΣΟΔΟΣ…για να δούμε τους 7 Πλανήτες.
Το ΔΕΚΑΤΟ κέντρο ευθυγραμμίζετε και συνδέεται μέσα στο ΗΛΙΑΚΟ μας σύστημα.
Το ΕΝΔΕΚΑΤΟ κινείται έξω από το ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ μας σύστημα.
Το ΔΩΔΕΚΑΤΟ βρίσκεται κάπο…..μέσα στο ΣΥΜΠΑΝ.

Το ενδιαφέρον αυτή τη χρονική στιγμή είναι….ότι η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ της ΓΗΣ αλλάζει διαρκώς αυξανόμενη και η παρεμβολή αυτή ενοχλεί τους σημερινούς «ιδιοκτήτες»….του πλανήτη μας, γι’ αυτό κι έχουν πανικοβληθεί γιατί γνωρίζουν…!

Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ αυτή όπως ανέφερα παραπάνω είναι η συχνότητα Schumman και είναι η ηλεκτρική ραδιοσυχνότητα της γης. Όταν ο Ν. Τέσλα βρήκε το εναλλασσόμενο ρεύμα στους 6 κύκλους (Hz), καθορίστηκε η αρμονική συχνότητα στα 60 (Hz). Το «περίεργο» όμως ήταν….ότι εδώ στην Ευρώπη οι πολιτικοί μας επέβαλλαν να χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας τη συχνότητα 50(Hz), ώστε να είναι για τους πολίτες μας μια δυσαρμονική…..με επίπτωση στο ενεργειακό μας πλέγμα. Οι «κυρίαρχοι» του πλανήτη μας ανησυχούν έντονα…..γι’ αυτό και μας έχουν τρελάνει στα αεροψεκάσματα λόγω αγωγιμότητας….με αποτέλεσμα η αλλαγή της συχνότητας θα τους επηρεάσει ασφαλώς όλους στο πλανήτη Γαία και μάλιστα άμεσα μιας και ζούνε αυτοί τόσα χρόνια με τις «αρνητικές» συχνότητες, μιας και η αλλαγή της ιδιοσυχνότητας επενεργεί στα βαθμωτά πεδία ενεργοποιήσεως του χαλαζιακού υποστρώματος της Γης.

Τα κύματα Θήτα βρίσκονται στα 7,83 (Hz) και υπάρχει ύπνωση στους ζωντανούς οργανισμούς. Πάνω από τα 8 (Hz) καλυτερεύει η κατάσταση. Τα κύματα γάμα είναι στα 33 (Hz) και έως τα 35 (Hz) ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα.
Έτσι οι «Οντότητες» αυτές δεν μπορούν να αντέξουν το ΦΩΣ….γι’ αυτό επιδίδονται με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να σκορπούν τον πανικό και τον φόβο στους πολίτες του Πλανήτη Γη….μιας και «τρέφονται» απ’ αυτό.

Γι’ αυτό η ΘΕΤΙΚΗ μας ΣΚΕΨΗ είναι πιο επιτακτική σήμερα, ώστε ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ που είμαστε να μπορέσουμε να ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ γύρω μας. Οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να εξαλείψουμε τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ μας ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ με ΘΕΤΙΚΕΣ και να δούμε τη ΖΩΗ μας με πιο ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Ώσπου να συντονιστούν ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τις συγκεκριμένες συχνότητες θα επικρατήσει ΧΑΟΣ….και ο καθένας σας….οφείλει να βρει τη δική του ΔΟΝΗΣΗ, τον δικό του ηλεκτρικό παλμό, ώστε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Η αλλαγή της ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ σας θα επανασυνδέσει το ΔΝΑ(DNA) σας, ώστε οι ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ θα ευθυγραμμιστούν. Όταν λοιπόν βρίσκετε στους Ιερούς μας Τόπους…..καλό είναι να βγάζετε τα υποδήματά σας και η σπονδυλική σας στήλη να είναι σε ορθία στάση και τα χέρια σας να είναι υπερυψωμένα και να σχηματίζουν διαγωνίως το ΕΨΙΛΟΝ.
Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η δική σας ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ θα επηρεάσει αντίστοιχα……όλο τον πλανήτη Γαία.
Η αλληλεπίδραση των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΚΛΩΝΩΝ θα λειτουργήσει (7+5) και θα σας έρθουν…..συνεχόμενες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Αφεθείτε στη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και θα αποκτήσετε….ΔΥΝΑΜΗ.

Καθώς θα ΑΝΟΙΞΕΙ το ΔΕΚΑΤΟ/ΕΝΔΕΚΑΤΟ/ΔΩΔΕΚΑΤΟ ενεργειακό σας κέντρο θα εμφανιστούν μπροστά σας ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και θα μάθετε πώς να τις δημιουργείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ….καθώς πολλές ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα προβάλλονται στην ΝΟΗΤΙΚΑ στην ΟΘΟΝΗ σας.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Συνεχίζεται…

One thought on “ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Πρώτο).

  1. Ανώνυμος says:

    Βαριεμαι να τα διαβασω τι γραφει. Τι νοημα εχει ολο αυτο το κατεβατο μπορει να μου πει κανεις με 3 σειρες? Γιατι βαζετε τον κοσμο να διαβαζει σαχλαμαρες.Πειτε οτι εχετε να πειτε συνοπτικα και ουσιαστικα σε τι βοηθαει αυτο τον καθημερινα ελληνα πολιτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *