Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:48 - 19/06/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 16/6/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Δείξτε μας ότι είστε έτοιμοι» 

Φυτεύοντας τους σπόρους της σκέψης, όπου μπορούν να ριζώσουν είναι το καθήκον σας αυτή τη στιγμή εδώ σε αυτόν τον κόσμο. Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, ταξιδεύουμε πέρα από τα αστέρια σε κόσμους που θεωρούμε ότι είναι έτοιμοι να δεχτούν τα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε για λογαριασμό του Δημιουργού μας και του Σύμπαντός μας. Έχουμε ταξιδέψει σε αυτόν τον πλανήτη που αποκαλείτε Γη και πριν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ταξιδέψει εδώ, αλλά είναι η πρώτη φορά που πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι σας μπορεί τώρα να είναι έτοιμοι να δεχτούν τα δώρα που θα επεκτείνουμε σε σας με αγάπη και φιλία, για να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα και να βελτιώσουν τις ζωές της κάθε ψυχής που αποκαλεί αυτό το πλανήτη σπίτι της αυτή τη στιγμή.


Παρακαλούμε παρουσιάστε μας ότι πράγματι είστε έτοιμοι να λάβετε αυτές τις προόδους στην τεχνολογία, στις επιστήμες, στην υγεία και στον πλούτο, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μοιραστούμε αυτά τα δώρα μαζί σας. Βλέπουμε πολλούς από εσάς αυτή τη στιγμή που αποδεικνύουν ότι πράγματι είστε έτοιμοι να λάβετε αυτά τα δώρα και ότι θα τα χρησιμοποιήσετε σοφά και σωστά, με ασφάλεια και σύνεση. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις γι ‘αυτή την ανταλλαγή των δώρων, για κάθε κόσμο που ταξιδεύουμε πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι έχουν πλέον φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο ευθύνης και σοφίας σε ότι αφορά την ορθή διαχείριση και τη διευκόλυνση των προηγμένων τεχνολογιών και επιστημών. Αισθανόμαστε, με βάση τις έρευνες των κοινωνιών μας και τα επίπεδα συνείδησής σας, ότι μπορείτε τώρα να είστε έτοιμοι για την εφαρμογή ενός ορισμένου ποσού των προηγμένων τεχνολογιών στον κόσμο σας.

Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να ανακαλύψουμε ακριβώς πόσοι από εσάς είναι τώρα έτοιμοι για αυτές τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις της παρουσίας μας εδώ, καθώς αυτό είναι ένα απαραίτητο μέρος του έργου αυτού, καθώς πρέπει να γίνει κατανοητό από τους ανθρώπους σας, από που αυτή η τεχνολογία έρχεται. Γι ‘αυτό τονίζουμε σε σας πόσο σημαντικό είναι ότι όσοι από εσάς έχουν καταφέρει να αντιληφθούν ποιοί είμαστε και γιατί είμαστε εδώ να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες με όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σας που είναι σε μικρή απόσταση από εσάς, έχοντας πάντα κατά νου ότι δεν είναι δική σας δουλειά να τους πείσετε ότι αυτό που λέτε είναι αλήθεια, αλλά μάλλον, θα πρέπει να φυτέψετε το σπόρο της δυνατότητας στο μυαλό τους και να του επιτρέψετε να αναπτυχθεί από μόνος του μέσα από τις ακτίνες του ήλιου που λάμπουν με τη μορφή των περαιτέρω αποδείξεων της ύπαρξής μας, που είναι όλες γύρω από τον καθένα από εσάς αυτή τη στιγμή και περιμένουν μόνο το άνοιγμα του ματιού ή το ξύπνημα του μυαλού να το αναγνωρίσουν.

Υπάρχουν τόσες πολλές ενδείξεις ότι βρισκόμαστε εδώ, στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή, και το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξετε και θα το δείτε, είναι τόσο απλό. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, αλλά ούτε τίποτα λιγότερο, και αυτό είναι το κλειδί. Κάποιος πρέπει να επιθυμεί να μάθει νέες έννοιες και ιδέες για να τις μάθει. Η γνώση και η σοφία δεν μπορεί να επιβληθεί σε ένα άτομο, ενώ πρέπει να καλωσοριστεί και πρέπει να επιζητηθεί μετά. Έχουμε πάρει την ειδοποίηση ότι πολλοί από τους ανθρώπους σας δεν επιθυμούν να μάθουν ορισμένα καινούργια πράγματα, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί και να μην πατήσουμε άτσαλα στο τομέα τους. Πρέπει αντίθετα να προχωρήσουμε με προσοχή, κάνοντας το καλύτερο μας να μην ραγίσουμε σαν κέλυφος την εύθραυστη πραγματικότητα  τους, αν επρόκειτο να προσγειωθούμε με τα μεγάλα σκάφη μας στον μπροστινή «αυλή» τους. Το καταλαβαίνετε αυτό αγαπητοί μου;  Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να κατέβουμε από τις θέσεις μας στο διάστημα γύρω από τον πλανήτη σας και να φοβίσουμε τόσο πολύ εκείνους του κόσμου σας που δεν είναι ακόμα έτοιμοι να μάθουν ότι δεν είναι μόνοι στο Σύμπαν και ότι είμαστε εδώ, εισαγάγωντας τους εαυτούς μας τώρα σε σας;

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια πολύ δυναμική διχοτόμηση εκείνων του κόσμου σας που είναι έτοιμοι, υπομονετικοί  και πρόθυμοι να μας γνωρίσετε και να αρχίσετε μια εργασία και φιλική σχέση μαζί μας, και εκείνων του κόσμου σας οι οποίοι φοβούνται να μάθουν για την ύπαρξή μας και ακόμη περισσότερο τρομοκρατημένοι για να μάθουν ότι είμαστε εδώ, στον κόσμο σας. Αυτό είναι ένα θέμα που έχει μπεί κάτω από μεγάλη μελέτη και με πολύ μακρά συζήτηση εδώ στις μεγάλες αίθουσες συναντήσεών μας και αίθουσες συνεδριάσεων. Αυτό δεν είναι κάτι που έχουμε αγνοήσει ή έχουμε αμελήσει να σχεδιάσουμε. Αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες σχετικά με την επανένωση μας μαζί σας, έχει περάσει από τα στάδια σχεδιασμού του τρόπου για την ασφαλή και ήρεμη εισαγωγή των εαυτών μας σε σας, προκαλώντας μόλις μια ελάχιστη αναστάτωση στην κοινωνία σας και τη ροή της ημέρας σας και της ζωής σας, όσο είναι δυνατόν.

Έχουμε αυτή τη στιγμή καταλήξει σε ορισμένα συμπεράσματα για το πώς θα προχωρήσουμε στο θέμα αυτό, και έχουμε επίσης καταλήξει στο συμπέρασμα ως προς το πότε θα ξεκινήσουμε αυτές τις επόμενες φάσεις της επιχειρήσεως. Δεν θα αποκαλύψουμε σε σας αυτή τη στιγμή κανένα ακριβές χρονοδιάγραμμα, αλλά θα σας αναφέρουμε αυτή τη στιγμή πως έχουμε θέσει τώρα ένα πολύ συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τηρηθεί και να εισαγάγουμε τους εαυτούς μας σε σας όταν ορισμένα άλλα ζητήματα εξεταστούν κατ ‘αρχάς. Τι περιλαμβάνουν αυτά τα θέματα είναι η κατάλληλη συμφωνία με εκείνους που ευθυγραμμίζονται με την εγκληματική κλίκα σας για ειρηνική παράδοση και τη σύλληψή τους για πολλούς από αυτούς. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, καθώς το βλέπουμε ως μια μεγάλη δυσκολία για να αρχίσουμε πολλά έργα μαζί σας, με όσους είναι ακόμη ορκισμένοι στις εξουσίες που ελέγχουν η εγκληματική κλίκας σας και την ημερήσια διάταξή τους να προκαλέσουν χάος, καταστροφή, πανικό, φόβο, προβλήματα και δυσκολίες στον κόσμο σας ενώ είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν τις προσπάθειές της αναστάτωσης.

Έχουμε ένα σχέδιο που περιγράφεται στους συμμάχους μας στη Γη για το πώς αισθανόμαστε ότι είναι καλύτερο να προσεγγίσουμε αυτές τις συλλήψεις και την επιδίκαση παρακάτω. Έχουμε λάβει επιβεβαίωση ότι οι σύμμαχοί μας στη Γη έχουν λάβει τις ανακοινώσεις μας και περιμένουμε αυτή τη στιγμή για την απάντησή τους ότι συμφωνούν με τις αρχές που περιγράφονται και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν με τη επιχείρηση που θα απομακρύνει από την εξουσία πολλά σημαντικά μέλη της κλίκας σας και να απελευθερώσουν τους ανθρώπους του πλανήτη σας μια για πάντα. Αυτό είναι το σημείο πού βρισκόμαστε σήμερα. Είμαστε έτοιμοι, όσο ποτέ πάντα στο πλευρό μας στη πράξη αυτή, και θεωρούμε ότι η στιγμή έχει έρθει καιρό τώρα που οι ομόλογοί μας οι οποίοι είναι γνωστοί σε σας, ως οι σύμμαχοί μας στη Γη, είναι πλήρως προετοιμασμένοι και έτοιμοι, όπως δεν ήταν ποτέ.

Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, τώρα είναι η ώρα για αυτό. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος μετά τη σημερινή μέρα που απομένει για την επαρκή ολοκλήρωση των πολλών ζωτικής σημασίας έργων που θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη για την πρόοδο του κόσμου σας και που θα κρατήσει τον πλανήτη σας μακριά από τη δυστυχία της περαιτέρω καταστροφής που μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο που να μην είναι αναστρέψιμη. Αυτή ήταν πάντα η μεγαλύτερη ανησυχία μας όσον αφορά το χρόνο, και είναι πλέον καιρός να ολοκληρώσουμε τα καθήκοντά μας, ένα κάθε φορά και κατά σειρά σπουδαιότητας και αναγκαιότητας. Πολλά καθήκοντα απαιτούν την ολοκλήρωση μιας άλλης εργασίας πριν. Αυτή είναι η αναλλοίωτη φύση της συνολικής αποστολής μας εδώ, και είναι σημαντικό ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη το κατανοούν πλήρως αυτό. Κανείς δεν μπορεί να ξεκινήσει σχετικά με ορισμένα καθήκοντα πριν κάποια άλλα καθήκοντα όχι μόνο να ξεκινήσουν, αλλά να έχουν πλήρως ολοκληρωθεί, και λόγω αυτού του γεγονότος και λόγω της δυνατότητας των απρόβλεπτων καθυστερήσεων και δυσκολιών για την ολοκλήρωση κάποιων εργασιών, αισθανόμαστε ότι είναι τώρα πέρα από την ημερομηνία που πρέπει να έχουμε αρχίσει πολλά καθήκοντα που θα πρέπει να γίνουν, και για λόγους διασφάλισης, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από σας να αποδεικνύετε ότι έχετε κατανοήσει την αλληλουχία των γεγονότων που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από ορισμένα γεγονότα που μπορεί να ανυπομονείτε για να μπορούν να μπούν σε εξέλιξη. Βλέπουμε πολλούς από εσάς να κάνετε σαφή τη δυσαρέσκεια ότι είστε σε αναμονή για ορισμένες εκδηλώσεις και ορισμένα δώρα για να σας μοιραστούν και εξαντλείται η υπομονή σας για να την άφιξή τους. Θα θέλαμε να τονίσουμε σε σας σήμερα, ότι δεν περιμένετε από εμάς, αλλά ολόκληρη η αποστολή μας είναι ευθυγραμμισμένη με την στρατηγική και πολλά σημεία της επιχειρήσεως έχουν προγραμματιστεί με μια πολύ συγκεκριμένη σειρά και δεν έχουμε την πολυτέλεια να υπερπηδήσουμε πάνω από ορισμένες εργασίες και να παραμελήσουμε την ολοκλήρωσή τους .

Προς το παρόν, έχουμε φτάσει στο σημείο του προγράμματος όπου δύο πράγματα χρειάζεται να ολοκληρωθούν.
1.  Η διάλυση της εγκληματικής κλίκας σας και τις πολλές συνδεόμενες πτέρυγες και φατρίες τους, συνοδευόμενη από τις συλλήψεις, από όσα περισσότερα μέλη και συνεργάτες τους είναι δυνατόν.
2.  Επιθυμούμε να δούμε ότι υπάρχουν αρκετοί από εσάς που είστε πλήρως ενήμεροι για την παρουσία μας και το σχέδιό μας να εισαγάγουμε τους εαυτούς μας σε εσάς, καθώς και στην εισαγωγή των προηγμένων τεχνολογιών σε εσάς.
Αυτά είναι τα δύο θέματα στην ημερήσια διάταξή μας που έχουμε φτάσει πριν από λίγο καιρό. Δεν μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε στα επόμενα θέματα στην ατζέντα μας μέχρι την ολοκλήρωση των δύο εργασιών που θα έχουν ολοκληρωθεί επαρκώς.

Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, εάν ο τομέας σας περιλαμβάνει τις συλλήψεις και τη δίωξη των μελών της εγκληματικής κλίκας σας ή αν αφορά την διάδοση των πληροφοριών για εμάς και τις προθέσεις μας εδώ, και περιμένουμε να δούμε εξελίξεις και στα δύο μέτωπα το συντομότερο δυνατόν. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τον κόσμο σας για τις εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προσπαθειές σας και να σας υπενθυμίσουμε και πάλι ότι δεν είστε μόνοι, ότι εμείς, οι φίλοι σας και οικογένειές σας από τις υψηλότερες σφαίρες είμαστε πίσω σας σε κάθε βήμα στη πορεία σας κάθε μέρα, καθώς όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στην αποστολή μας μαζί.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_16.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ
Σ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
13:48 - 17/06/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 14/6/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Η επανασύνδεση»


Είμαστε όντα που έχουν το συμφέρον σας στο μυαλό μας ανά πάσα στιγμή, και δεν θέλουμε κανένα κακό να έρθει σε οποιονδήποτε από σας ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι ό,τι είμαστε. Είμαστε οι οικογένειές σας και οι φίλοι σας από τις υψηλότερες σφαίρες. Είμαστε εμείς οι οδηγοί σας και οι άγγελοι σας. Είμαστε εμείς που δημιουργούμε ορισμένες περιπτώσεις που θα επιφέρουν τα αποτελέσματα που εκφράσατε πως θέλατε να επιτεύξετε πριν από τις τρέχουσες ενσαρκώσεις σας. Δεν είμαστε ξένοι για τον οποιονδήποτε από εσάς. Δεν είμαστε «επισκέπτες», υπό την έννοια της λέξης που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό. Είμαστε εδώ με την άδειά σας από την επαφή μας μαζί σας πριν την τρέχουσα ενσάρκωση σας.



Το μόνο που διαπνέεται εδώ αυτή τη στιγμή στον κόσμο σας έχει ήδη συζητηθεί με τον καθένα από εσάς, πριν ορίσετε το τρέχον ταξίδι που βρίσκετε τους εαυτούς σας σε αυτό. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εσάς, παρ’ όλο που οφείλεται στην έλλειψη της μνήμης σας, ότι τα στάδια σχεδιασμού αυτών των γεγονότων και αυτά τα γεγονότα που εκτυλίσσονται φαίνονται να περιέχουν έκπληξη, μυστήριο και στοιχεία του άγνωστου. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα εδώ που διαπνέεται που δεν το γνωρίζετε ήδη και δεν έχει ήδη κατανοηθεί πλήρως χωρίς να έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που εμείς, οι φίλοι και οικογένειά σας που είναι μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός θα θέλαμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να σας αποκαλύψουμε, ή καλύτερα να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, τμήματα του προγράμματος που πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουν να ξετυλίγονται εδώ, στον κόσμο σας.


Τίποτα από ότι κάνουμε και είμαστε μέρος του μαζί σας σχεδιάστηκε ή πραγματοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Αυτός είναι απλά ο τρόπος που γίνεται και δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που πιστεύετε ότι είμαστε ξένοι σε εσάς, ότι είμαστε διαφορετικοί από εσάς, ότι είμαστε απρόσκλητοι επισκέπτες ή εισβολείς κάποιου είδους εδώ, για να κατακτήσουμε και να πάρουμε ό,τι είναι αυτό που διαθέτετε. Αυτό δεν συμβαίνει, και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μόνο αυτό που είμαστε. Είμαστε όντα που προέρχονται από τα ίδια μέρη που έχετε προέλθει και εσείς. Εμείς δεν προερχόμαστε από χώρους όπου δεν έχετε προέρθει και εσείς. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι οι κόσμοι και οι σφαίρες που ονομάζουμε σπίτι μας είναι οι κόσμοι και οι σφαίρες που καλείτε και εσείς σπίτι σας;


Πολλοί από εσάς, υπό άλλες συνθήκες, δεν αποκαλείτε τη Γη το σπίτι σας, όπως και πολλοί από εμάς δεν αποκαλούμε τη Γη ως σπίτι μας. Αυτό είναι κάτι που έχουμε κοινό. Υπάρχουν αυτά τα όντα που αποκαλούν τη Γη σαν σπίτι τους, που ακόμα και αυτοί προέρχονται από καταβολές που είναι οι ίδιοι τόποι καταγωγής μας. Έχουμε όλοι τις ίδιες ρίζες. Πολλοί από εσάς καταλαβαίνουν τώρα ότι είμαστε όλοι Ένα, και επιθυμούμε περισσότεροι από εσάς να μπορέσετε να καταλάβετε αυτή τη πολύ βασική πνευματική κατανόηση, γιατί όλα ξεκινούν από αυτό το σημείο. Κανείς δεν μπορεί να το παραλείψει αυτό προς τις προηγμένες έννοιες της πνευματικότητας πριν από την κατανόηση αυτού του βασικού κανόνα, και ευχόμαστε για όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις τώρα να πείτε με εμάς «Είμαστε όλοι Ένα.» Όταν ακούτε αυτά τα λόγια «Είμαστε όλοι Ένα», τι είναι αυτό που περνάει από το μυαλό σας; Νομίζετε ότι αυτό είναι μόνο ένα ποιητικό ρητό, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε όλοι φίλοι ή ότι όλοι παίζουμε για την ίδια ομάδα ή ότι όλοι προέρχονται από το ίδιο μέρος; Ή μήπως αυτό σημαίνει κάτι άλλο για σας; Αντιλαμβάνεστε αυτές οι λέξεις τι σημαίνουν πραγματικά, το ότι είμαστε όλοι Ένα;


Είμαστε όλοι Ένα, και είσαστε όλοι Ένα, επειδή είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Κάθε πράγμα σε αυτό το Σύμπαν είναι συνδεδεμένο. Δεν υπάρχουν διαφορετικοί τομείς, κομμάτια, τμήματα ή πλευρές. Υπάρχει μόνο το Ένα, το σύνολο, το μόνο που υπάρχει. Υπάρχουμε μόνο εμείς, υπάρχετε μόνο με εμάς, δεν υπάρχει κανένας «αυτοί» ή «άλλοι». Ελπίζουμε ότι ο καθένας από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις αυτή τη στιγμή να καταλαβαίνετε αυτό τη πολύ βασική αλλά και πολύ σημαντική έννοια της ύπαρξής μας, γιατί είναι η αλήθεια. Είναι αυτό όπου όλο το κατασκεύασμα αυτού του Σύμπαντος είναι σπαρμένο. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας και με κάθε αντικείμενο, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι στα παρελθοντικά, το παρόντα και μελλοντικά χρονοδιαγράμματα, και είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σε κάθε γωνιά αυτού του κόσμου άσχετα αν είναι αστέρι, πλανήτης, αστεροειδής, κομήτης ή γαλαξίας, χωρίς να έχει σημασία πόσο μεγάλο ή πόσο μικρό είναι, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και είμαστε Ένα.


Ευχόμαστε για σας να θυμάστε αυτά τα λόγια και να τα πείτε στον εαυτό σας την επόμενη φορά που αισθάνεστε ότι αρχίζετε να μη μας εμπιστεύεστε ή υποψία αρχίζει να αναπτύσσεται μέσα σας ότι εμείς, η οικογένεια και φίλοι σας, εμείς που είμαστε εσείς, είμαστε εδώ για σκοτεινούς σκοπούς και το σχέδιό μας είναι να σας εξαπατήσουμε, να σας κοροϊδέψουμε ή σας κατακτήσουμε με κάποιο τρόπο. «Είμαστε όλοι Ένα», είναι οι λέξεις που θα θέλαμε να πείτε κάθε φορά που αυτές οι σκιές του φόβου αρχίζουν να σέρνονται μέσα σας και να χαμηλώνουν το φως σας. «Είμαστε όλοι Ένα.» Αυτό είναι που θα θέλαμε να κρατήσετε από τη συνομιλία μας σήμερα.


Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς αυτή τη στιγμή που μας βλέπουν σαν ξένους, και είναι πλέον καιρός γι ‘αυτή τη παρανόηση να τεθεί εκτός μιά και καλή. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να διασκορπίσουμε αυτές τις φήμες και παρεξηγήσεις; Μπορείτε να λάμψετε το φως σας , όπου υπάρχει σκιά σε όλη σύνδεση των κοινωνικών δικτύων σας όταν βλέπετε τους άλλους να αρχίζουν να εξαπλώνουν τη παραπληροφόρηση που έχει τη δύναμη να μετατραπεί σε φόβο και πανικό; Μπορείτε ευγενικά και με σεβασμό να απαντήσετε κάτω από τις βασισμένες στο φόβο παρατηρήσεις τους, ότι είμαστε όλοι Ένα, και ότι κανένας σε αυτόν τον πλανήτη δε πρόκειται να συναντήσει κάποιον που δεν τον γνωρίζει ήδη, και δεν είναι ήδη ένα μέρος του;


Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε και θα γίνετε φίλοι μαζ’ι τους, και δεν λέμε ότι είχατε προσωπικές συναντήσεις με κάθε έναν που υπάρχει σε αυτό το Σύμπαν. Αυτό που λέμε είναι ότι ποτέ δε θα συναντήσετε κανέναν που δεν είναι ήδη ένα μέρος της ζωής σας, καθώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και οι ζωές κάθε ατόμου σε αυτό το Σύμπαν επηρεάζουν τις ζωές του καθενός και κάθε άλλο άτομου σε όλο το Σύμπαν. Ακριβώς όπως ο καθένας από εσάς στον πλανήτη που καλείτε Γη είστε συνδεδεμένοι, οι ζωές σας είναι αλληλένδετες και αυτό που βιώνει ένας είναι εμπειρία για όλους. Το ίδιο ισχύει και για κάθε άτομο που είναι σε όλο αυτό το Σύμπαν. Ότι βιώνει ένα ατόμο, κάθε άλλο ατόμο το βιώνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτός είναι ο τρόπος που αυτό το Σύμπαν έχει θαυμάσια σχεδιαστεί, για να επιφέρει το καλύτερο σε εμάς και να μας φέρει σε επαφή ως Ένα, καθώς όλα, είμαστε ήδη και ήμασταν πάντα Ένα.


Είμαστε όλοι τώρα σε επανασύνδεση. Όλοι αντιμετωπίζουμε αυτό που βιώνετε, και αυτή είναι η επανασύνδεση του κάθε όντος και κάθε αντικειμένου, κινούμενου ή όχι, σε όλο αυτό το Σύμπαν. Μπορείτε να αποκαλείτε την ένδοξη αυτή αποστολή που όλοι εξυπηρετούμε ως «επανασύνδεση», γιατί στην πραγματικότητα, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί πλέον πιό εξαιρετικά σαφές. Είστε έτοιμοι για την επανασύνδεση; Είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο που έχετε ήδη συνδεθεί, αλλά ίσως να μην το θυμόσαστε αυτό ακόμα; Για πολλούς από εσάς, είναι η ώρα για αυτό. Για πολλούς από εσάς κάνοντας αυτή την επιλογή, είναι καιρός να επανασυνδεθείτε.


Υπάρχουν ακριβώς πολλοί από εσάς που δεν επιλέγουν να επανασυνδεθούν αυτή τη στιγμή, και τιμούμε και σεβόμαστε την επιλογή τους να συνεχίσουν το ταξίδι τους κάτω από την ψευδαίσθηση ότι θα χωρίζονται κατά κάποιο τρόπο από πολλά άλλα όντα σε πολλούς τόπους και χρόνους όλο αυτό το Σύμπαν. Είναι δικαίωμά τους να συνεχίσουν την πορεία του στην ψευδαίσθηση των χαμηλότερων διαστάσεων. Το ταξίδι τους επίσης θα φέρει τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τη σοφία και τις απαντήσεις που αναζητούν, και δεν είναι δικαίωμά μας να τους ωθήσουμε ή να τους τραβήξουμε να περπατήσουν στα βήματα της πορείας που έχουμε επιλέξει. Όλες οι επιλογές μας είναι ιερές, ενώ είναι εξίσου έγκυρες και θα πρέπει να τιμούνται και να είναι σεβαστές όπως και οι επιλογές οποιουδήποτε άλλου. Αυτός είναι ο τρόπος που υπάρχει και πρέπει να είναι σε αυτό το Σύμπαν.


Αφήστε όσους επιλέξουν να παραμείνουν εντός της ψευδαίσθησης του διαχωρισμού να συνεχίσουν να περιπλανούνται στο χώρο που επιλέγουν αυτή τη στιγμή. Θα έρθει μια μέρα, όπου θα αρχίσουν να θυμούνται και να αποδέχονται ότι δεν είναι διαχωρισμένοι και δεν έχουν ξεχωριστεί από οτιδήποτε άλλο σε αυτό το Σύμπαν. Θα είμαστε εκεί να τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά για να τους καλωσορίσουμε πίσω, αν και στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ. Αυτό το ταξίδι που είμαστε όλοι εντός είναι απλώς μέρος της ψευδαίσθησης που έχουμε συμφωνήσει σε κάποιο χρόνο να πιστέψουμε ως μία αληθινή πραγματικότητα μας, αλλά πίσω από όλη αυτή την πρόσοψη και το τοπίο βρίσκεται η αλήθεια, και η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι Ένα, πάντα ήμασταν Ένα και θα είμαστε πάντα Ένα, και είναι καιρός για πολλούς από εσάς να κατανοήσουν και πάλι αυτό το πνευματικό και επιστημονικό νόμο.


Σας ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία του χρόνου σας σήμερα. Ελπίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε μάθει κάτι, ή να πούμε καλύτερα θυμηθήκατε κάτι, από τη συζήτηση μαζί μας σήμερα, και ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί σας και πάλι πολύ σύντομα.


Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_14.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
14:29 - 27/05/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 25/5/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το μυστήριο του Ατλάντειου Ξενοδοχείου στις Βερμούδες.

Το μυστήριο μας ξεκινά βαθιά κάτω από το κοραλλιογενές υπόβαθρο της περιοχής του κόσμου σας που είναι γνωστή ως Τρίγωνο των Βερμούδων, κάτω από τα πεντακάθαρα νερά, όπου ένα βαθύ υπόγειο, εκτεταμένο ξενοδοχείο έχει δημιουργηθεί από εκείνους του κόσμου σας που έχουν λάβει τα χρήματά τους που ξοδεύουν σε τέτοιες πολυτέλειες από τις τσέπες σας. Αυτό το ξενοδοχείο που ήταν μυστικό μέχρι τώρα, έχει 50 πατώματα ύψος και είναι 30 πατώματα σε πλάτος. Είναι τεράστιο σε σύγκριση με τα ξενοδοχεία στον κόσμο σας. Σχεδιάστηκε και χτίστηκε από εκείνους στο κόσμο σας με μεγάλα μυαλά και με αρκετά επεκτεταμένο όραμα. Αυτό το ξενοδοχείο, είναι μια παιδική χαρά για τους πλούσιους, τους διάσημους και επιτυχημένους που χτίστηκε από τα χρήματα των
φορολογουμένων και των μυστικών μαύρων κονδυλίων τα οποία έχουν ενσωματωμένα μεγάλα ποσά του πλούτου μέσα στις τσέπες εκείνων που σήμερα συγκεντρώνουν τον τίτλο των παγκόσμιων ελεγκτών και φορέων.

Δεν έχουν μια πολιτική ανοιχτών θυρών ή ένα χαλάκι καλωσορίσματος μπροστά από τη βυθισμένη εισόδου τους.
Αντ ‘αυτού, μόνο σε εκείνους τους οποίους θεωρούν ότι είναι πελάτες σε «λίστα», επιτρέπεται να κοσμήσουν τους διαδρόμους αυτού του εντυπωσιακού ξενοδοχείου, τους χώρους εστίασης, τα γήπεδα τένις, τους όμορφους κήπους και τις πολυτελείς καμπίνες. Όλοι οι άλλοι που καταπάτησαν το χώρο συνελήφθησαν και η σιωπή τους υποσχέθηκε μέσω εκφοβισμού, φυλάκισης, ακόμη και μέσω της εσχάτης του θανάτου.

Σας το παρουσιάζουμε αυτό σήμερα, με το κίνδυνο να «τεντώσουμε» την αξιοπιστία σας για το επαφικό κανάλι μας, γιατί θέλουμε να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά μεγάλα μυστικά που έχουν κρατηθεί από εσάς και υπάρχουν πολλά μεγάλα μυστικά που θα πρέπει τώρα να σας αποκαλυφθούν. Αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε είναι την επέκταση της συνείδησής σας ώστε να επωφεληθείτε καλύτερα από τις νέες πληροφορίες, τις έννοιες και ιδέες που σήμερα τόσοι πολλοί έχετε περιορίσει από τον εαυτό σας πίσω από το πέπλο της δυνατότητας. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο σε ό,τι είναι δυνατόν, και δεν υπήρξε σχεδόν κανένα όριο σε ό,τι ήταν δυνατόν εδώ, στον κόσμο σας, για πολλούς αιώνες.

Το τι έχει συμβεί εδώ είναι ένα μασκάρεμα. Μια παρωδία, στα μάτια του ανυποψίαστου και του αφελώς εμπιστευόμενου, που σας καλύπτει σε μια πραγματικότητα που βασίζεται σε ένα απαρχαιωμένο όραμα και προοπτική για τα συστήματά σας, τις διαδικασίες, την αρχιτεκτονική, τις επιστήμες, τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, της υγείας, της διατροφής και της άσκηση σας, της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου, της μουσικής, τις τέχνες, τα παιχνίδια που παίζετε για να περάσετε ευχάριστα και για να μείνετε σε φόρμα και όσο νεανικότεροι μπορείτε να είστε. Το τι είναι στην πραγματικότητα δυνατό για σας είναι τόσο πολύ πέρα από ότι γνωρίζετε, επειδή τα όρια των δυνατοτήτων σας, καθώς η εισαγωγή αυτών των εννοιών θα σας είναι πολύ εντυπωσιακή και ανησυχητική για πολλούς στο κόσμο σας.

Η ξερίζωση της πραγματικότητας ενός όντος δεν είναι μια ήπια αλλά συνταρακτική διαδικασία.
Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, έχουμε ως στόχο να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα των εξελίξεων που προσφέρουμε στους κόσμους που επισκεπτόμαστε, αλλά προσφέροντας αυτά τα δώρα αργά και προσεκτικά κατά την εισαγωγή και την έγχυσή τους στην συλλογική συνείδηση μιας κοινωνίας. Σε αυτή την περίοδο στην ιστορία σας, θα θέλαμε να εισαγάγουμε πολλά δώρα για εσάς, αλλά πρέπει να είμαστε ευγενικοί και αρκετά διακριτικοί όσο μπορούμε στην παρουσίασή τους για να μην ταράξουν τα νερά της πραγματικότητας πολλών από εσάς που δεν έχουν αποδείξει ακόμη πολύ καλά το ταλέντο τους για τη λήψη και την αφομοίωση των νέων ιδεών.

Παρακολουθούμε την κοινωνία σας, αλλά με κανένα τρόπο δεν παρακολουθούμε τις σκέψεις κάποιων από εσάς που δεν έχουν προηγουμένως δώσει την άδειά τους και την πλήρη συγκατάθεσή τους για τη συμμετοχή στις πολλές μελέτες μας. Θέλουμε να είμαστε σαφείς ως προς αυτό, καθώς τιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή του κάθε ενός από εσάς ανεξάρτητα από τη θέση σας στη ζωή, ακόμα κι αν είστε μέλη του οργανισμού μας, που δεν είστε ινκόγκνιτο, και  περπατάτε μέσα από το σώμα ενός ανθρώπινου όντος. Θα παρακολουθούμε μόνο το τρόπο σκέψης σας και τις αντιδράσεις μας στα ερεθίσματα, και τα ερεθίσματα που μπορείτε ή δεν μπορείτε να λάβετε από άλλους καταλύτες έξω από τις ενθαρρυντικές δράσεις μας. Δεν παρακολουθούμε ορισμένες διαδικασίες όσων από εσάς έχουν συναντηθεί μαζί μας και έχουν συμφωνήσει να μας βοηθήσουν στην συνεχή αξιολόγηση μας των ανθρωπίνων επιπέδων συνείδησης, την επέκτασή τους, και τις βελτιώσεις στη διαδικασία των νοητικών λειτουργιών και δυνατοτήτων τους.

Ζητάμε περισσότερους εθελοντές αυτή τη στιγμή να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το ανθρώπινο γήινο ον αυτή τη στιγμή της τόσο σημαντικής και μεγάλης αλλαγής. Θέλουμε να προχωρήσουμε με το πρόγραμμα μας και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε ορισμένες νέες έννοιες και συστήματα στον κόσμο σας. Είμαστε διστακτικοί να το κάνουμε αυτό, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει ένα αρκετά ισχυρό θεμέλιο από εκείνους του κόσμου σας που μπορούν να δεχτούν αυτές τις νέες έννοιες και την πλήρη ένταξή τους στο μυαλό σας και στον τρόπο ζωής σας ώστε να μας βοηθήσουν να ενσωματώσουμε περαιτέρω τις αρχές αυτές στα συστήματα και στον τρόπο ζωής των άλλων γύρω σας που μπορεί στην αρχή να είναι σε θέση να δεχθούν αυτές τις νέες ιδέες που προσφέρουμε ως δώρα. Θα το κάνετε αυτό για εμάς; Θα μας επιτρέψετε να διαβάσουμε προσεκτικά τα πρότυπα σκέψης σας, καθώς ενσωματώνουμε νέες ιδέες στη συλλογική συνείδησή σας;

Αυτό που ακριβώς κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τα κύματα σκέψης που προέρχονται από τα ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά σας συστήματα που βρίσκονται στο σώμα σας και την κροταφική περιοχή του εγκεφάλου σας. Διαβάζουμε την έξοδο των εν λόγω πληροφοριών σε ένα χάρτη ή μια γραφική παράσταση που μας δίνει μια σαφή ένδειξη για το πόσο εύκολα ή δύσκολα αποδέχεστε αυτές τις νέες ιδέες, έννοιες και πληροφορίες που σπέρνονται στη συλλογική συνείδηση σας μέσα από την εργασία μας με τα κανάλια, ακόμη και με άλλα μέσα που διοχετεύουμε πληροφορίες στον κόσμο σας. Αν συμφωνήσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μας, θα είμαστε πολύ ευγνώμονες, και θα είμαστε πολύ ανταποδοτικοί με την προσφορά στους ανθρώπους σας, πιό γρήγορα, με καλύτερους τρόπους για να κάνουμε ορισμένα πράγματα και να ολοκληρώσουμε ορισμένες εργασίες πιό γρήγορα και πιό αποτελεσματικά από ό,τι όταν θα είμαστε σε θέση χωρίς τη συμμετοχή επαρκούς αριθμού από εσάς για να λαμβάνετε αρκετά δεδομένα και να παίρνετε ειδικές αποφάσεις με βάση αυτά τα δεδομένα.

Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς αυτή τη στιγμή. Παρακαλούμε μην αισθάνεστε καμία πίεση να συμφωνήσετε να συμμετάσχετε, καθώς είμαστε βέβαιοι πως θα λάβουμε απαντήσεις από επαρκή αριθμό από σας για να συλλέξουμε τα δεδομένα που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσουν στα ευρήματα που επιδιώκουμε. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτή τη διαδικασία είναι πολύ κατανοητό σε μας, και εμείς δεν θα εξετάσουμε αυτό το θέμα με οποιονδήποτε τρόπο αρνητικά έναντι οποιουδήποτε από εσάς. Αυτή η διαδικασία είναι μια σχετικά μικρή περιοχή της συνολικής επιχειρησεώς μας, αλλά παρ ‘όλα αυτά, την αισθανόμαστε αρκετά σημαντική για να ξεκινήσουμε αυτό το πρόγραμμα. Θα ξεκινήσουμε τις αρχικές φάσεις του προγράμματος αυτού αμέσως και αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε απλά πείτε «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα, εφόσον τα πρότυπα σκέψης μου διαβάζονται από καταρτισμένους επιστήμονες και ερευνητές της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.» Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται, και μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως.

Τα μέσα με τα οποία θα συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα από τις διαδικασίες της σκέψης σας είναι διακριτικά και δεν θα σας βλάψουν με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Είστε σε πολύ ασφαλή και ικανά χέρια, όταν εργάζεστε με μας, γιατί η υγεία και η ευημερία σας είναι υψίστης σημασίας για όλους μας σε κάθε τομέα της οργάνωσης και της λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μας, και ανυπομονούμε να λάβουμε αυτά τα δεδομένα από εσάς, εφαρμόζωντας τα νέα συστήματα που είναι ο στόχος αυτού του προγράμματος.

Μέχρι τότε, καλούμε όσους από εσάς έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό να συνεχίσουν να διαβάζουν τα μηνύματα που στέλνουμε μέσω των καναλιών μας και εμείς θα διαβάζουμε από απόσταση τις διαδικασίες της σκέψης σας, ενώ εσείς διαβάζετε τα λόγια μας και τις νέες πληροφορίες σχετικά με ορισμένα συστήματα που πιστεύουμε ότι θα ήταν ένα μεγάλο όφελος για την κοινωνία σας. Ελπίζουμε να βρούμε επαρκείς αριθμούς από εσάς που αποδέχονται εύκολα αυτές τις νέες έννοιες, και θα δημοσιεύσουμε για εσάς τα δεδομένα που συλλέγουμε με τη μορφή διαγραμμάτων και γραφημάτων, αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε την ταυτότητα του καθένα από εσάς που έχει συμμετάσχει σε αυτό πρόγραμμα. Και πάλι, η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς, και εμείς όπως πάντα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/message-from-galactic-federation-of_25.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
09:06 - 25/05/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 22/5/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Με τη βοήθειά μας και τη στήριξή μας, τόσα πολλά είναι πιθανά για τον κόσμο σας και τους ανθρώπους σας. Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη για κανέναν στον πλανήτη σας, να υποφέρει τη στέρηση. Έχουμε τους τρόπους και την τεχνολογία να επιτρέψουμε σε κάθε μετενσαρκωμένη ψυχή στον κόσμο σας να ευημερήσει, πέρα από κάθε τί που έχετε πολλοί από σας φανταστεί, κατά τη διάρκεια όλων των  φυσικών ενσαρκώσεών σας. Δεν υπάρχει τίποτε που να μη μπορεί να επιτευχθεί, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να φθάσουμε προς έναν νέο στόχο και να στηρίξουμε έναν κόσμο να φθάσει σε ένα νέο επίπεδο του πολιτισμού του.

Σήμερα, εδώ στον κόσμο σας ξετυλίγεται ένα σχέδιο. Αυτό το σχέδιο έχει προσεκτικά «απλωθεί» από πολλές διάννοιες των ανώτερων σφαιρών εδώ και πολλούς αιώνες. Αυτό το σχέδιο δεν είναι μια χαλαρή τοποθέτηση διάφορων τμημάτων και προτάσεων από διαφορετικά άτομα και διαφορετικούς τομείς της όλης επιχείρησης. Αντιθέτως, αυτό το σχέδιο είναι μια σφικτά δεμένη σύντηξη ιδεών και εννοιών από πολλές μεγάλες διάννοιες από πολλούς ιδιαίτερα καθιερωμένους πολιτισμούς που υπάρχουν και ευημερούν σ’ ολόκληρο το Σύμπαν. Δεν έχει μείνει ούτε μια πέτρα που να μην αναποδογύρισε, και δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας της επιχείρησης αυτής που δεν έχει μελετηθεί λεπτομερώς και σχεδιαστεί προσεκτικά, για να επιφέρει εκπληκτική αλλαγή για τον κόσμο και τον πλανήτη σας.

Ερχόμαστε με πολλά αξιόλογα δώρα για εσάς, που θα αλλάξουν τις παρούσες συνθήκες διαβίωσής σας, και τους τρόπους διασκέδασής σας με μορφές αναδημιουργίας, συμπεριλαμβανομένων των οδών της μουσικής και καλλιτεχνικής σας έκφρασης. Ως μέρος των πολλών αυτών αλλαγών, θα βιώσετε αναβαθμίσεις στα συστήματα μεταφοράς σας, τα συστήματα αποβλήτων, βιβλιοθηκών και ωκεάνιων συστημάτων σας, που θα συνεπάγονται την εκτροπή των υδάτων ορισμένων αρτηριών που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στον κόσμο σας μελλοντικά.

Αυτές οι αλλαγές είναι μεγάλες και πολλές, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να χειριστούμε και έχουν πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Η αποστολή μας αποτελείται από πολλά άρτια και εξειδικευμένα μέλη του προσωπικού μας, και δεν υπάρχει κανένα σημείο στην προσπάθεια που αναλαμβάνουμε που δεν είναι πλήρως κι επαρκώς στελεχωμένο από τις ομάδες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της επιστήμης, της γεωργίας, της γεωλογίας, της ψυχολογίας, της υγείας, του πλούτου και των πόρων. Προσβλέπουμε στο να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη μας κι ευρεία εμπειρία σε αυτούς τους τομείς της επιχείρησης και σε πολλά ακόμη. Μελετούμε τον κόσμο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και καταννοούμε αρκετά, όπως και κάποιοι απο τους ακαδημαϊκούς σας συγκεκριμένων πεδίων, τί πρέπει να συντελεστεί, τί αλλαγές πρέπει να γίνουν, και πως ακριβώς να προσεγγίσουμε αυτές τις αλλαγές, και να τις φτάσουμε στην επιτυχή μεταμόρφωση των πολλών και ποικίλων συστημάτων, που σήμερα αποτελούν την εσωτερική μηχανή της κοινωνίας σας.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε στις πολλές αυτές αλλαγές που έχουμε σχεδιασμένες και προγραμματισμένες να υλοποιηθούν σε συγκεκριμένα διαστήματα του χρόνου, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ιστορίας σας. Βοηθήστε μας να σας στηρίξουμε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, επιτρέποντάς μας να αισθανθούμε ευπρόσδεκτοι ως οικογένεια που επισκέπτεται το σπίτι ενός συγγενή για μια ειδική περίσταση, γιατί είμαστε πράγματι η οικογένειά σας που ήλθε εδώ να σας επισκεφτεί για μια σύντομη περίοδο επανένωσης, πριν προχωρήσουμε στην επίσκεψη για επανένωση με άλλα μέλη της εκτεταμένης οικογένειάς μας. Αυτό είναι που κάνουμε εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Χρησιμοποιούμε τη σπουδαία τεχνολογία μας, επιτρέποντάς μας την προώθηση, σ’ ολόκληρη την απεραντοσύνη των γαλαξιών που φωτίζουν τόσο όμορφα το Σύμπαν μας. Κάνουμε στάσεις σε κόσμους που νιώθουμε ότι είναι έτοιμοι να μας υποδεχθούν, τους αδελφούς και τις αδελφές τους, να μας επιτρέψουν να τους βοηθήσουμε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να κάνουν πολλές αλλαγές που θα προάγουν τις κοινωνίες τους σε ένα μεγαλύτερο πεδίο απόδοσης, ασφάλειας, υγείας, πλούτου και απόλαυσης για κάθε ον που ονομάζει αυτό τον πλανήτη σπίτι του.

Αυτό το κάνουμε εδώ και εκατομμύρια γήινα χρόνια. Δεν είμαστε καινούριοι σ’ αυτή την γειτονιά. Κάποιοι από τα αφοσιωμένα μέλη του πληρώματός μας και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις αποστολές για να φέρουν στους κόσμους ειρήνη κι αγάπη και υψηλότερους τρόπους ζωής, από τον σχηματισμό του Οργανισμού μας εκατομμύρια χρόνια πριν. Κάποιοι απο σας, ενσαρκωμένοι στη Γαία σήμερα στο ανθρώπινο φυσικό σας σώμα, είναι μέλη του Οργανισμού μας, κι έχουν υπάρξει μέλη του Οργανισμού μας εδώ κι εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμη και πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, θα συμφωνούσατε ότι εσείς κι ο πλανήτης σας είστε στην κατάλληλη θέση, έτσι ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εδώ στον κόσμο σας και να τον βοηθήσετε να εξελιχθεί σε μια ανώτερη κατάσταση;

Δεν έχουμε τίποτε άλλο κατά νου, από το δικό σας συμφέρον. Δεν έχουμε κατά νου, παρά το καλύτερο συμφέρον για κάθε ένα και όλα τα όντα σ’ ολόκληρο αυτό το Σύμπαν. Έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε τους τομείς των προσπαθειών μας, που μας δίνουν χαρά κι ευτυχία και μας επιτρέπουν να βιώσουμε νέες και συναρπαστικές περιπέτειες. Έχουμε κάνει την επιλογή μας, κι επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τα δώρα μας από τον Δημιουργό, που είναι κι ο Δημιουργός σας, και να τα αξιοποιήσουμε ώστε να ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την απεραντοσύνη αυτού του Σύμπαντος και να φέρουμε στους κόσμους, όπου και να βρίσκονται, τα δώρα με τα οποία είμαστε ευλογημένοι.

Εάν είχατε να κάνετε αυτή την επιλογή σήμερα, να μπορείτε να ταξιδεύετε σ’ ολόκληρο το Σύμπαν κατά βούληση, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, τί θα επιλέγατε να κάνετε; Θα επιλέγατε να λεηλατήσετε και να διεισδύσετε σε κοινωνικές δομές για τους δικούς σας άπληστους σκοπούς, να συγκρίνετε τον πλούτο σας με άλλους (ποιός είναι πιο πλούσιος); Θα θέλατε να αναζητήσετε και να καταστρέψετε όλα τα όμορφα θαύματα που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει με τα ίδια τους τα χέρια, μέσα από τον ιδρώτα της δικής τους κοπιαστικής εργασίας; Θα καίγατε όλα τα όμορφα έργα της λογοτεχνίας που γεμίζουν τα ράφια των υπέροχων βιβλιοθηκών τους; Θα καταστρέφατε όλα τα μουσικά τους κομμάτια που έχουν συνθέσει για να τα μοιράζονται με άλλους; Θα προσπαθούσατε να βλάψετε οικογένειες που έχουν ήδη βιώσει τόσα πολλα δεινά, αγώνα και πόνο; Θα μπορούσατε να συμβάλλετε στη μιζέρια τους και να βλάψετε τους αγαπημένους τους, όλα στο όνομα της κατάκτησης; Ή μήπως θα κάνατε την ίδια επιλογή μ’ εμάς, να ταξιδέψετε σε κάθε γωνιά αυτού του Σύμπαντος, φέρνοντας σε αυτούς τους κόσμους όλα τα δώρα που λάβαμε κι εμείς, να τα μοιραστείτε με κάθε ένα ον που έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε συναντήσει;

Σας παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε αυτή την ερώτηση, και μετά ρωτήστε τους εαυτούς σας γιατί η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ σήμερα στον κόσμο σας κι εύχεται να σας συναντήσει. Αυτό είναι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, αλλά έχουμε να μοιραστούμε τόσα πολλά ακόμη στις μέρες που έρχονται. Σας αγαπάμε, αδελφές κι αδελφοί μας της οικογένειας των ανθρώπων.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός
ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/message-from-galactic-federation-of_22.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
15:03 - 24/05/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 21/5/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιγράψετε και να δείτε την τρέχουσα κατάσταση σας στη δυαδικότητα, και ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να πείτε ότι είστε μέσα σε ένα κλουβί. Πρόκειται για μια αλληγορία που περιγράφει παρόμοια τη τρέχουσα κατάσταση της φυλακίσεως σας. Είναι σαν να είστε όλοι και να ζείτε μέσα στα όρια ενός κλουβιού, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά για σας πέρα από αυτούς τους τοίχους, φραγμοί και περιορισμοί που μπορείτε να αντιμετωπίσετε, εάν επιλέξετε να τους βιώσετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δείτε ότι υπάρχει μια άλλη επιλογή για εσάς.
Δεν είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από αυτό το κλουβί, γιατί είναι το κλουβί σας. Το έχετε σχεδιάσει και το έχετε κατασκευάσει. Δεν είναι ένα κλουβί που έχει τοποθετηθεί γύρω σας από ξένες οντότητες ενός αρνητικού στίγματος. Είστε εσείς οι ίδιοι που θέλατε να δοκιμάσετε πως θα ήταν η ζωή σε κλουβί σαν παγιδευμένα πουλιά χωρίς φτερά για να πετάξετε στα ύψη της ελευθερίας σας.
Τι μπορείτε τώρα να επιλέξετε να κάνετε με αυτές τις πληροφορίες εναπόκειται σε κάθε έναν από εσάς να επιλέξετε μόνοι σας. Δε θα κάνουμε επίσης αυτή την επιλογή για εσάς, καθώς δεν είναι σωστό να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κόσμο σε όλο αυτό το Σύμπαν και να λαμβάνετε αποφάσεις για τα όντα που αποκαλούν αυτούς τους κόσμους σπίτι τους. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα κατάστασή σας και τις επιλογές σας, και είμαστε επίσης εδώ για να δείτε ότι αναλόγως από την επιλογή που θα κάνετε αυτό θα ζήσετε. Αυτό είναι απλό να το καταλάβετε, έτσι δεν είναι;
Δεν είμαστε εδώ για οποιουσδήποτε άλλους λόγους. Αν είναι αληθινή η ελευθερία που θέλετε να ζήσετε, τότε θα συνενώσουμε τους πόρους μας μαζί σας για να δείτε αυτό που θέλετε να ζήσετε, αλλά πάντα να θυμάστε ότι είστε εσείς αυτοί που πρέπει να επιλέξετε τις λωρίδες στις οποίες επιθυμείτε να ταξιδέψετε.
Εμείς δεν παρέχουμε αυτές τις λεωφόρους της εμπειρίας σας, καθώς αυτές έχουν ήδη προβλεφθεί για εσάς από τον Δημιουργό σας. Είναι ο Δημιουργός σας, Αυτός που έχει κάνει όλες τις επιλογές σας να είναι δυνατές για σας. Εμείς δεν θα προσθέσουμε ή θα μειώσουμε τίποτα από την εμπειρία σας. Δεν είμαστε εδώ για να πάρουμε κάτι από εσάς. Έχει κάποιο νόημα για σας να πιστεύετε ότι υπάρχει μια συμμαχία από τόσους χιλιάδες κόσμους που έχουν έρθει εδώ για να πάρουν από εσάς αυτό το λίγο που έχετε; Σας αντηχεί λογική αυτήν η πεποίθηση; Ηχεί πιθανό αυτό για σας; Αυτό που έχουμε είναι αληθινή ελευθερία και τους πόρους να κάνουμε ό,τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε για να βιώσουμε σε όλο αυτό το απέραντο Σύμπαν. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ποικιλία των επιλογών μας, έχει νόημα το ότι θα επιλέγαμε να έρθουμε εδώ σε αυτό το μικρό πλανήτη πέρα από το κέντρο αυτού του γαλαξία, και ακόμα περισσότερο πέρα από το κέντρο αυτού του Σύμπαντος για να κάνουμε μια μικροκλοπή σε αυτά τα λίγα που έχετε και που τόσοι πολλοί από εσάς αγωνίζονται και υποστηρίζουν; Όχι, αυτό δεν έχει νόημα, και σίγουρα δεν έχει νόημα για εμάς ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας αριθμός από εσάς που συμμετέχουν δυναμικά και αμετακίνητα πιστεύοντας αυτό, βγαίνωντας από το δρόμο τους ξοδεύοντας τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου τους και της ενέργεια τους προσπαθώντας να κάνουν τους άλλους να το πιστεύουν αυτό. Αυτό είναι τόσο αντιπαραγωγικό για όλα τα θαυμαστά επιτεύγματα που σήμερα στέκονται ακριβώς μπροστά από την προσιτότητά σας. Δε θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να αρχίσουμε να δωρίζουμε σε σας και στον κόσμο σας όλα αυτά που τόσοι πολλοί από εσάς επιθυμείτε για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας βαθιά μέσα σας.
Υπάρχουν επί του παρόντος εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας για να σας βοηθήσουμε να φέρετε στον κόσμο σας τις πολλές αλλαγές που είναι αναγκαίες για να προωθήσουν τη ζωή σας πέρα από τη σημερινή σας κατάσταση. Ένα από τα εμπόδια αυτά είναι ο φόβος. Ο φόβος που τόσοι πολλοί από σας ανοιχτά εμφανίζουν αυτή τη στιγμή και εξαπλώνουν σαν επιδημία σε ολόκληρες τις διαδικτυακές σας κοινωνίες. Βλέπουμε αυτά τα μηνύματα, άρθρα και ψευδείς «επαφικές» διοχετεύσεις μέσα από τα μάτια της λύπης και θλίψης, αλλά όχι για τους εαυτούς μας, αλλά θλίψη για εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, καθώς όλα αυτά τα ψέματα και η παραπληροφόρηση δεν κάνουν τίποτα άλλο, παρά να καθυστερήσουν τα δώρα που είναι δικαιωματικά δικά σας και που θα μπορούσαν να έχουν παρουσιαστεί σε σας τόσο πολύ καιρό πριν. Αντιλαμβάνεστε τι περιμένει εσάς και τη κοινωνία σας λίγο πιο πέρα από τη σκιά του φόβου; Καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που σας περιμένει, που θα αλλάξει τόσες πολλές περιοχές της σημερινής ζωής σας που προκαλούν τόσο πόνο, ταλαιπωριές και δυσκολίες για τόσους πολλούς; Δεν βλέπετε ότι έχει έρθει η ώρα για κάθε έναν από εσάς να βάλετε στην άκρη τους εσωτερικούς φόβους και τις ανασφάλειες σας για να βρούμε έναν τρόπο να επιτρέψουμε σε αυτές τις αλλαγές να γίνουν, αλλαγές που θα σας ανασηκώσουν και να άρουν το σύνολο της κοινωνίας σας έξω από τις εσοχές των σημερινών κρατών σας που είναι ξεπερασμένες και δεν είναι πλέον απαραίτητες για την εκπαίδευση και την πρόοδο σας.
Ξέρετε δεν χρειάζεται να παραμείνετε να ζείτε έτσι άλλο πια. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Καταλαβαίνετε ότι μπορείτε όπως και κάθε ψυχή γύρω σας να αρχίσετε αμέσως να ευημερήσετε και να προοδεύσετε ζώντας τη ζωή που σας αξίζει ως μια ψυχή που υπάρχει στο μαγευτικό και πλούσιο Σύμπαν του Δημιουργού σας; Θέλετε πράγματι να συνεχίσετε να ζείτε με τον τρόπο που είστε, συνδεδεμένοι με τις εργασίες σας που σας πληρώνουν μόλις αρκετά για να επιβιώσετε για άλλη μια εβδομάδα, επιστρέφοντας στην εργασία σας για να εμπλουτίσετε τη ζωή του κάποιου άλλου, που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμιδικής δομής της κοινωνίας σας; Είναι αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας και για την οικογένειά σας; Μήπως θέλετε περισσότερα; Μήπως επιθυμείτε ακόμα καλύτερα; Μήπως τα θέλετε όλα υγιεινότερα και καθαρότερα; Μήπως νομίζετε ότι όλα αυτά τα πράγματα δεν είναι δυνατά για σας; Γιατί νομίζετε ότι το σύμπαν είναι τόσο περιορισμένο;
Κοιτάξτε επάνω στα αστέρια της νύχτας και βυθιστείτε μόνο για μια στιγμή σαν μια ανάσα στον υπέροχο ουρανό που είναι το διαρκώς διευρυνόμενο Σύμπαν σας και ρωτήστε τον εαυτό σας «Βιώνω όντως όλα αυτά που έχουν καταστεί δυνατά από τον Δημιουργό μου;» Αν απαντήσετε όχι , τότε ρωτήστε τον εαυτό σας «Θέλω να βιώσω όλα αυτά που έχει καταστήσει δυνατά για μένα ο Δημιουργός μου;» Αν απαντήσετε ναι, αφήστε μας να σας επιτρέψουμε να ζήσετε ό,τι έχετε μόλις επιλέξει. Αυτό είναι που ζητάμε, και δεν το ζητάμε αυτό για τον εαυτό μας ή για τους δικούς μας σκοπούς, αλλά από αγάπη για σας, γιατί βιώνουμε ακριβώς ότι έχουν γίνει δυνατά με την επιλογή μας να βιώσουμε όλα αυτά που έχουν καταστεί δυνατά για μας από τον Δημιουργό μας , ο οποίος είναι ο Δημιουργός σας, και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας, την αγάπη μας και τον ενθουσιασμό μας, που βιώνουμε με την κάθε μια νέα ανατολή του ηλίου, που ξεκινά μια άλλη όμορφη και υπέροχη μέρα για εμάς. Σας ευχόμαστε για σας, τους αγαπημένους μας, να βιώσετε τη χαρά που βιώνουμε κάθε μέρα. Εμείς δεν επιθυμούμε να ζήσετε ακόμα ούτε μια μέρα στην τρέχουσα κατάσταση της διαβίωσής σας. Θέλουμε να αρχίσουμε σήμερα να πλημμυρίζουμε τον κόσμο σας με τα δώρα που τόσο απλόχερα μας κληροδότησαν, και σας ζητάμε να επιτρέψετε να συμβεί αυτό. Είναι αυτό πάρα πολύ για να σας το ζητάμε;
Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο το να υπερβείτε τα όρια που σας περιορίζουν με το συναίσθημα του φόβου. Το γνωρίζαμε αυτό πρίν ταξίδεψουμε εδώ, και έχουμε μελετήσει αυτό το περιοριστικό συναίσθημα για πολλούς, πολλούς αιώνες χρόνου. Αυτό με το οποίο ασχολούμαστε εδώ είναι μεθοδολογίες και εκπαιδευτικά προγράμματα για να βοηθήσουμε πολλούς από εσάς που έχουν παγιδευτεί στο κλουβί του φόβου. Αυτός είναι ένας από τους τομείς που ασχολούμαστε κυρίως εδώ στον κόσμο σας, και οι πόροι που μπορούν να ελευθερωθούν όταν η εν λόγω αύξηση του φόβου αρχίσει να υποχωρεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τόσα πολλά άλλα προγράμματα και συστήματα που μπορούν να φέρουν τόση χαρά και διασκέδαση στον κόσμο σας ώστε να αφαιρέσετε τόσα πολλά συστήματα που σήμερα φέρουν τόσα δεινά και κόπο για σας. Βλέπετε πόσο σημαντικό είναι για σας να κάνετε όλα αυτά που μπορείτε για να μας βοηθήσετε να σας βοηθήσουμε να αφαιρέσετε τα δεσμά του φόβου από τους αστραγάλους σας, από τους καρπούς σας; Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μας βοηθήσετε και να βοηθήσουμε τους άλλους στον κόσμο γύρω σας με αυτόν τον τρόπο;
Περιμένουμε για το μαγικό κλειδί που θα ξεκλειδώσει τα δεσμά από εσάς, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί. Δε μπορεί να βρεθεί, διότι δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να φοβάστε, αλλά υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που φοβόσαστε. Φοβάστε σχεδόν τα πάντα που δεν αναγνωρίζετε ως οικεία. Φοβάστε οτιδήποτε μπαίνει στη ζωή σας που έχει τη δύναμη να την αλλάξει ακόμη και με ένα πολύ μικρό τρόπο. Φοβάστε τους ξένους, φοβάστε το άγνωστο, φοβάστε το μυστηριώδες, φοβάστε το σκοτάδι, φοβάστε το κρύο, και φοβάστε νέες ιδέες και έννοιες που θα αλλάξουν τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα σε καθημερινή βάση. Γιατί; Γιατί φοβάστε αυτά τα πράγματα; Γιατί φοβάστε αυτό που είναι νέο όταν αυτό που είναι παλιό είναι τόσο λυπηρό και εξοργιστικό για εσάς; Γιατί φοβάστε τα κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν τα δεσμά σας που σας συνδέουν με το να κοπιάζετε κάθε μέρα; Γιατί δεν βλέπετε αυτά τα κλειδιά, σαν δώρα, υπέροχα δώρα που παρουσιάζονται σε σας από τον Δημιουργό σας και από όντα που δημιουργήθηκαν από τον Δημιουργό σας, που σας αγαπούν και δεν θέλουν τίποτα, αλλά το καλύτερο για σας;
Αυτά είναι μερικά από τα πολύ δύσκολα ζητήματα που αγωνιζόμαστε για να βρούμε απαντήσεις. Επιτρέψτε μας να βρούμε αυτές τις απαντήσεις κατανοώντας σας περισσότερο. Εξηγήστε μας στα γραπτά σας, στα μηνύματά σας και στις θέσεις σας, μέσω των δικτυακών κοινοτήτων σας γιατί φοβάστε αυτά τα πράγματα βαθιά μέσα σας. Να είστε ειλικρινής και ανοικτοί όσο μπορείτε, καθώς θα μελετήσουμε αυτό που θα μας προσφέρετε και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να απελευθερωθείτε από τον φόβο που σας φυλακίζει σαν ένα πουλί σε ένα κλουβί. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε έναν τρόπο να σας βοηθήσουμε για να απελευθερωθείτε από αυτό το κλουβί και να πετάξετε μακριά, σε νέα ύψη μέσα σε αυτό το Σύμπαν.
Είμαστε οι ίδιοι ένορκοι και δικαστές των εαυτών μας εδώ σε αυτό το σύμπαν. Δεν υπάρχει κανείς ή τίποτα που να προεδρεύει πάνω από μας σε όλο το ταξίδι μας, αλλά εμείς οι ίδιοι. Κατανοήστε την πραγματικότητα αυτή και θα λύσετε πολλά από τα προβλήματα, τους αγώνες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Καθ ‘όλο το μακρύ ταξίδι σας έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου είχατε την αίσθηση πως χρειάζεστε να μάθετε ένα συγκεκριμένο μάθημα ή να φτάσετε σε μια συγκεκριμένη κατανόηση. Για αυτό επεξεργάζεστε τα μέσα για την επίτευξη του σκοπού αυτού που κρίνετε αναγκαίο για την πρόοδο και την εξύψωση σας. Η επιβολή σεναρίων, όπως αυτό που σήμερα έχετε τυλίξει τους εαυτούς σας μέσα σε αυτό είναι μία από τις μεθόδους που έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας να διδαχθεί αυτά τα μαθήματα.
Η τρέχουσα ζωή και οι καταστάσεις δεν σας έχουν επιβληθεί από μια υψηλότερη ή ακόμα και ίδια δύναμη. Έχουν επιβληθεί σε σας από εσάς, και ως εκ τούτου μπορούν επίσης να διαλυθούν από εσάς εξίσου καλά. Αυτό είναι που θέλουμε να σας επιτρέψουμε να δείτε και να κατανοήσετε αυτή τη στιγμή. Διαθέτετε τη δύναμη και όλη την εξουσία που είναι απαραίτητη, για να αφαιρέσετε τα κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τον εαυτό σας και να ελευθερώσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας για μία φορά και για πάντα και να ανέλθετε πέρα από τα όρια αυτού του κλουβιού που καλείτε σπίτι σας .
Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτό, αν αυτό είναι που επιθυμείτε, και περιμένουμε την επιλογή σας. Δεν είναι επιλογή μας, δεν είναι η απόφασή μας, δεν είναι δικαίωμά μας να επιβάλουμε τη θέλησή μας σε εσάς. Περιμένουμε την εντολή σας ότι είναι καιρός για σας να ζήσετε κάτι άλλο, κάτι μεγαλύτερο, κάτι καλύτερο, κάτι πιο ελεύθερο. Εάν αυτή είναι η εντολή σας, τότε αυτό είναι που θα ζήσετε. Κάθε ένας και κάθε μία από σας πρέπει να επιλέξετε για τον εαυτό σας καθώς κανένας άλλος δεν μπορεί να επιλέξει για εσάς. Αυτοί είναι οι κανόνες και οι κανόνες αυτοί έχουν συσταθεί για να επιτρέψουν σε σας όλη την ελευθερία που σας αξίζει και που είναι δικαιωματικά δική σας καθώς βιώνετε το δικό σας ταξίδι. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές έχουν συσταθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται κάθε ον καθ’όλο το ταξίδι του μέσα από αυτό το αχανές Σύμπαν, και κατανοώντας αυτό θα επιτρέψει σε τόσους πολλούς από εσάς ακόμα, να δείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα ή κανείς που είναι θνητός εχθρός σας, καθώς δεν έχετε κανένα εχθρό που δεν δημιουργείτε για τον εαυτό σας.
Πρόκειται για τη δημιουργία σας, η ζωή που ζείτε, και είναι δικαίωμά σας να την αλλάξετε κατά βούληση κάθε φορά που νιώθετε ότι θέλετε να ζήσετε κάτι άλλο. Αν είναι περισσότερες οι προκλήσεις που θέλετε να ζήσετε, τότε θα είναι περισσότερες οι προκλήσεις που θα έχετε. Αν είναι πιο διασκεδαστικές, περιπετειώδεις, γεμάτες ενθουσιασμό και εκπλήξεις, τότε αυτές θα έχετε. Είναι όλα στο χέρι σας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, και δεν υπάρχει κανένας άλλος να κάνει αυτές τις επιλογές για εσάς. Αυτό είναι που θέλουμε να κατανοήσετε πλήρως αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που σας φυλακίζει εδώ σε αυτό το περιορισμένο τρισδιάστατο κόσμο, αλλά η δική σας επιθυμία να είστε φυλακισμένοι εδώ, και είναι η επιλογή σας να τελειώσετε με αυτόν τον τρόπο ζωής που έχετε γίνει τόσο εξοικειωμένοι και να προχωρήσετε σε μεγαλύτερο και φωτεινότερα αξιοθέατα σε αυτό το Σύμπαν.
Είμαστε στη διάθεσή σας επίσης, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας επιτρέψουμε να αναπτύξετε οποιοδήποτε τομέα θέλετε να περπατήσετε εντός του μετά. Αν αυτό είναι το κλείσιμο αυτού του παραδείγματος και η έναρξη του νέου για εσάς, τότε αυτό είναι που θα ζήσετε. Εμείς δεν θα σας παρέχουμε κάτι που δεν θέλετε να ζήσετε, και επιπλέον δεν θα κρατήσουμε τίποτα από εσάς που επιθυμείτε να ζήσετε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας προς εσάς, ο επίσημος όρκος μας, και δεν θα τον αθετήσουμε για οποιονδήποτε ή για οποιοδήποτε λόγο. Προσπεράστε τώρα αυτό το μπερδεμένα χωράφι της κατάφυτης, ακανθώδους αμπέλου και βάλτε τα πόδια σας πάνω στους όμορφους χορτοτάπητες του νέου λειβαδιού των ονείρων σας, της ελπίδας και της υπέροχης περιπέτειας, γιατί είναι εδώ αυτό το ηλιόλουστο λειβάδι που ανήκετε. Πείτε «Θέλω να τοποθετήσω τα πόδια μου σε αυτό το νέο λειβάδι» και θα είναι έτσι, και θα νιώσετε αυτό το νέο λειβάδι να αυξάνεται κάτω από τα πόδια σας.
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

ascensionearth2012
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
22:42 - 21/05/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 19/5/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αφήστε κάθε διαδοχικό ηγετικό ρόλο να έρθει σε σας φυσικά και να έρχεται συχνά σε σας, καθώς υπάρχουν πολλές εργασίες που απαιτούνται να ολοκληρωθούν και πολλοί ηγέτες χρειάζονται για να εντείνουν και να αναλάβουν την ευθύνη αυτών των έργων. Έχει έρθει η ώρα για όσους από εσάς έχουν το σκοπό να ενισχύσουν την πρώτη γραμμή των συνανθρώπων σας και να κάνετε ό, τι είναι αυτό που ήρθατε εδώ για να επιτύχετε. Πολλοί από εσάς έχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας να φτάσετε, και βλέπουμε ότι έχει έρθει η ώρα για πολλούς από εσάς να εμπλακούν περισσότερο στα σημαντικά θέματα που διαμορφώνουν τον κόσμο σας αυτή τη στιγμή.


Υπάρχουν στον κόσμο σας πολλοί περισπασμοί και πολλά που σπαταλούν το χρόνο, αλλά έχει έρθει η ώρα για να δείτε αυτές τις δραστηριότητες για αυτό που είναι και να απαλλαγείτε από αυτά αγνοώντας τις εκκλήσεις τους για την προσοχή σας, την ενέργεια και το χρόνο σας, μακριά από τα καθήκοντα που πραγματικά έχουν σημασία και τις θέσεις εργασίας που έχετε έρθει εδώ για να συμπληρώσετε. Αγνοήστε αυτές τις κλήσεις, όπως τις φωνές των Σειρήνων που παρασύρουν το πλοίο σας στα βράχια. Ακούστε αντί αυτών την κλήση που θα σας οδηγήσει στις αποστολές που έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη που μπορεί να είναι μακριά από τον κόσμο που αποκαλείτε σπίτι σας. Θα είναι σύντομα που πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε πίσω στους οικείους σας κόσμους, και σας λέμε, θα υπάρξει αρκετός χρόνος όταν θα είστε εκεί για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας στα πάθη σας, τις τέχνες σας και τον ελεύθερο χρόνο σας.


Σήμερα είναι η ώρα για κάτι άλλο. Σήμερα είναι καιρός να γίνει η δουλειά που εκατομμύρια όντα έχουν έρθει εδώ για να επιτύχουν. Αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση, καθώς υπάρχουν πολλοί κόσμοι από τόσα πολλά αστρικά συστήματα που έχουν ευθυγραμμίσει τα ταλέντα τους και τα δώρα τους για να κάνουν τη διαφορά εδώ και να κάνουμε κάτι που δεν έχει ποτέ πριν ολοκληρωθεί οπουδήποτε σε αυτό το Σύμπαν. Το πεδίο εφαρμογής αυτού που φανερώνεται είναι πέρα από την κατανόησή σας αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας πούμε ότι είναι Συμπαντικό σε μέγεθος, και αυτό δεν είναι μια απλή μεταφορική έκφραση. Αυτά που κρατούν κάποιους από εσάς πίσω είναι συνήθειες, τάσεις και παλιές μέθοδοι που δεν έχουν πλέον καμία θέση για σας εδώ σε αυτόν τον κόσμο. Υποβαθμίζετε το χρόνο σας με αυτές τις αναζητήσεις και δεν είναι προς το συμφέρον σας, όπως δεν είναι προς το συμφέρον του αστρικού συστήματος που καλείτε σπίτι σας ή του γαλαξία που καλείτε σπίτι σας ή του Σύμπαντος που όλοι αποκαλούμε σπίτι μας. Είναι καιρός τώρα να βάλετε στην άκρη τους χαμηλοτέρων διαστάσεων περισπασμούς και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του καθηκοντός σας, ολοκληρώνοντας τις εργασίες που έχετε συμφωνήσει να προβείτε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.


Ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορείτε πλέον να χαρείτε. Ο χρόνος όπως το ξέρετε έχει γίνει τώρα ένας εχθρός της αποστολής σας εδώ. Δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος για χάσιμο.
Το καταλαβαίνετε τώρα αυτό; Μήπως μπορείτε τώρα να δείτε ότι κάθε λεπτό της κάθε μέρας της εβδομάδος που ευθυγραμμίζει τη διαδρομή από τη στιγμή αυτή μέχρι το τέλος της εργασίας σας πρέπει να συμπληρωθεί με ένα ορισμένο επίπεδο επείγοντος χαρακτήρα και πρέπει να δείτε βήματα να λαμβάνονται για την επιτυχή ολοκλήρωση της κάθε εργασίας που σας έχει ανατεθεί και έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε;


Μπορείτε να το κάνετε, ξέρουμε ότι μπορείτε. Δεν θα είχατε επιλεγεί για να ταξιδέψετε εδώ με την μορφή της ενσαρκώσεως, αν δεν είχε αποφασιστεί από ένα συμβούλιο υψηλοτέρων διαστάσεων όντων, που είναι επιφορτισμένο με τη διαδικασία πρόσληψης για αυτή τη μεγάλη αποστολή, αν δεν είσασταν ένα ον που κατείχε τα απαραίτητα ταλέντα για μια τέτοια ανάθεση . Αισθάνεστε τι είδους πίστη και τι εμπιστοσύνη έχει τοποθετηθεί σε σας; Καταλαβαίνετε ότι η ιστορία του παρελθόντος σας και τα αρχεία σας από τα επιτεύγματα και τις ικανότητές σας μελετήθηκαν προσεκτικά, και ελήφθη η απόφαση ότι θα ήσασταν εσείς με τα καλύτερα προσόντα για την ανάθεση, μέσα από τους τόσους αμέτρητους άλλους που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην αποστολή αυτή, που τόσο υψηλά υπολήπτεται από τόσα πολλά όντα σε όλο αυτή το τεράστιο Σύμπαν, για τόσους πολλούς αιώνες του χρόνου;


Εναπόκειται σε σας το πώς θα επιλέξετε να συνεχίσετε. Εναπόκειται σε σας αν θέλετε να μοχθείτε τις λίγες εναπομείναντες στιγμές των ενσαρκώσεών σας για θέματα που δεν θα σας ενδιαφέρουν στο παραμικρό μόλις το πλοίο σας τραβήξει μακριά από την αποβάθρα που είναι αυτός ο πλανήτης. Αυτές οι χρονοβόρες καταστάσεις που είστε περιτυλιγμένοι και έτσι συμμετέχετε σήμερα είναι επιδιώξεις που ως επί το πλείστον δεν υφίστανται καν στους οικείους σας κόσμους, καθώς αυτά έχουν κριθεί τόσο τετριμμένα, που δεν υπάρχει σύστημα υποστήριξης για αυτά και ως εκ τούτου δεν μπορούν να βρεθούν σε πολλούς από τους πολιτισμούς σε όλο αυτό το Σύμπαν. Εδώ στο σημερινό κόσμο σας μερικοί από αυτούς τους περισπασμούς θεωρούνται όχι μόνο με το υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος, αλλά ορισμένοι από αυτούς έχουν τεθεί σε μια τέτοια βάση ώστε να θεωρούνται ως κολοφώνες των απέραντων κοινωνιών σας.


Εμείς, από τη σκοπιά μας, δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε αυτό, και μελετούμε την εξέλιξη αυτή εργαζόμενοι για την εξεύρεση τρόπων ώστε να σας απελευθερώσουμε από τους δεσμούς που ορισμένοι από αυτούς τους περισπασμούς έχουν πάνω σας, με τα μέλη της ομάδας μας στον τομέα αυτό. Η ώρα έχει έρθει εδώ και καιρό να εξετάσετε με προσοχή τις εξαρτήσεις σας από αυτά τα εξασθενημένα χόμπυ και ενδιαφέροντα σας για να βρείτε έναν τρόπο που θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε περισσότερο στο μόνο πράγμα που μετράει αυτή τη στιγμή για εσάς, τα μέλη της ομάδας σας, τον κόσμο από όπου προέρχεστε και το σύμπαν που όλοι μοιραζόμαστε. Μέχρι αυτό το σημείο, το να βρείτε αυτά τα μέσα που θα σας επιτρέψουν να επικεντρώσετε εκ νέου την ενέργειά σας δεν ήταν ένα εύκολο έργο. Έχουμε μοιραστεί μαζί σας αναλαμπές από το πόσο σημαντική και πόσο μεγάλη αυτή η αποστολή που σας περιλαμβάνει είναι, με τις ελπίδες ότι αυτές και μόνο αυτές θα σας επιτρέψουν να δείτε τη μεγάλη σημασία αυτού που συμμετέχετε και να σας δώσουν το κίνητρο για να ρίξετε ότι σας περιτυλίσει με τις έννοιες και τις αξίες τους, καθώς ελάχιστη αξία έχουν στην κατοχή τους.


Βοηθήστε μας να δούμε σαφέστερα γιατί τόσοι πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε τις λαβές σας σχετικά με αυτούς τους τριών διαστάσεων περισπασμούς, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, αν αυτό είναι που επιλέγετε, να απελευθερωθείτε από αυτούς τους δεσμούς που σήμερα σας προκαλούν  συρρίκνωση του χρονικού περιθωρίου σας και την ενέργεια που μπορείτε να δαπανήσετε για τα σημαντικά θέματα που έχετε στα χέρια και την αποστολή που έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε εδώ σε αυτόν τον κόσμο. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Μαζί μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο για να σας επιτρέψουμε να αγνοήσετε όλους αυτούς τους περισπασμούς και να δώσετε όλη την προσοχή σας στις ατομικές και συλλογικές αποστολές σας εδώ. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αναλάβετε κάθε δουλειά που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί, και υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί από εσάς για να επιφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε κάθε περιοχή της συνολικής λειτουργίας μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να αφυπνίσουμε όσο περισσότερους από εσάς μπορούμε, και σας ζητάμε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε, επίσης, σε αυτή την προσπάθεια.


Κάθε καθήκον που πρέπει να ολοκληρωθεί μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο αποτελεσματικά με ένα επαρκή αριθμό ατόμων που θα εργάζονται μαζί. Κάναμε σίγουρα, αρκετούς από εσάς να ενσαρκωθούν εδώ για να δούμε ότι θα υπήρχαν αρκετά διαθέσιμα χέρια για το κάθε καθήκον που κρίνεται απαραίτητο για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Παρά το γεγονός ότι μόνο ένα μικρό τμήμα από σας έχετε απαντήσει στην κλήση σας, είμαστε σίγουροι πως αρκετοί από εσάς που είστε αφυπνισμένοι και θα ξυπνήσετε στη κλήση του καθήκοντός σας και θα επιτρέψετε σε ένα επαρκή αριθμό να είναι διαθέσιμος για κάθε εργασία που απαιτείται για να ολοκληρωθεί.


Θεωρούμε ως ένα σημαντικό επίτευγμα πως τόσοι από εσάς έχουν βρει έναν τρόπο να ξεφύγουν και να υπερβούν αυτές τις τριτοδιάστατες ψευδαισθήσεις και περισπασμούς φωτίζοντας τους τόσους από τους αδερφούς και τις αδερφές σας που δεν έχουν ακόμη βρει το δρόμο τους με επιτυχία, όπως έχετε εσείς. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεγάλο είναι ένα έργο όπως αποδείχθηκε ότι είναι για τους τόσους άλλους που ταξίδεψαν εδώ ως τμήμα της ίδιας αποστολής, λέμε σε εκείνους από εσάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του καθηκοντός τους συγχαρητήρια για μια εργασία που μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ καλά. Θέλουμε να δούμε όσους από εσάς έχουν ανταποκριθεί και οι οποίοι παίρνουν μέρος στις προσπάθειές μας να αποκαταστήσουμε σε αυτό το πλανήτη την Αγάπη και το Φως και τις συνεκτικές περιβαλλοντικές και κυβερνητικές δομές να συνεχίζετε τις τεράστιες προσπάθειες σας, ενώ την ίδια στιγμή να είστε φάροι φωτός για όσους πρόσφατα ξυπνούν οι οποίοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα τους και επιθυμούν να ενωθούν με τις προσπάθειές μας και να εκπληρώσουν τις εργασίες τους που έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν.


Η διαδικασία πρόσληψης δεν έχει τελειώσει, δεδομένου ότι είναι ένας αέναος κύκλος εκείνων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ταξιδέψει εδώ για άλλους λόγους, οι οποίοι εκφράζουν πλέον ενδιαφέρον να είναι ένα μέρος της αποστολής μας. Τους καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά και τους λέμε πως είστε πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα μας και εκτιμούμε προσβλέπωντας σε όλες τις εισφορές που κάνετε και θα συνεχίσετε να καταβάλλετε προσπαθώντας προς την κατεύθυνση μας να κάνουμε αυτόν τον κόσμο και το Σύμπαν ένα καλύτερο μέρος για κάθε ον, που το αποκαλεί το σπίτι του. Σας ευχαριστούμε για την προθυμία σας και τις προσπάθειές σας που εθελοντικά προσφέρετε, και σας λέμε «Καλώς ήλθατε στην ομάδα μας».


Διοικητικές ομάδες αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της ανάγκης μας. Αυτές οι ομάδες διαχείρισης χρεώνονται με την ευθύνη για την επίβλεψη των επιμέρους φωτεινών εργασιών μας στον τομέα. Η λειτουργία τους είναι να ενημερώνουν σχετικά τις υψηλότερες υπηρεσίες ως προς τα συνολικά έργα που διεξάγονται από αυτούς της πρώτης γραμμής στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Οι ομάδες διοίκησης μας αναφέρουν ότι λιγότερο από το 15 ή ακόμη και το 10 τοις εκατό των Εργατών του Φωτός μας έχουν ενεργά ανταποκριθεί στο κάλεσμα του καθήκοντος τους. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος από το ποσοστό που είχαμε οραματιστεί πριν καθορίσουμε την αποστολή μας. Θα θέλαμε να δούμε αυτό το ποσοστό να ανέρχεται σημαντικά τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού σας. Θέλουμε να δούμε σημαντικές αυξήσεις στα επίπεδα εκείνων που όχι μόνο ξύπνησαν, αλλά συμμετέχουν ενεργά στη διάδοση όλων των σχετικών πληροφοριών σε τρίτους, καθώς και την ενεργό συμμετοχή εκείνων που είναι επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της φροντίδας για τις ανάγκες άλλων στους τομείς της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας.


Κάθε εργασία που ο καθένας από εσάς έχει χρεωθεί με αυτή δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντική με οποιαδήποτε άλλη εργασία. Κάθε αποστολή είναι εξίσου σημαντική και ζωτικής σημασίας για τη συνολική επιχείρησή μας εδώ, και όπως τα πλήρως ευθυγραμμισμένα ντόμινο, καθένας από εσάς θα γκρεμίσει συγκεκριμένους τομείς που χρήζουν προσοχής και η αλυσίδα του ντόμινο θα πέσει, οδηγώντας σε αλλαγές που χρειάζονται περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Κοιτάξτε κάθε εργασία που αντιμετωπίζετε ως ένα ακόμη ντόμινο που έχει προκαλέσει και οδηγήσει σε μια αλυσιδωτή αντίδραση, όπου ένα ντόμινο μπορεί να οδηγήσει στην πτώση των πολλών. Σκεφτείτε όχι τη μία εργασία σας που έχετε ολοκληρώσει ή ένα άτομο που έχετε βοηθήσει ως το τελικό αποτέλεσμα των σκληρών προσπαθειών όλων σας, αλλά να βλέπετε ότι κάθε πρόσωπο που βοηθάτε στο ταξίδι του είναι ένα ντόμινο που στέκεται πριν από ένα άλλο και ένα άλλο που μπορούν να πέσουν μόνο όταν το προηγούμενο ντόμινο έχει ενεργοποιηθεί.


Ένα βήμα κάθε φορά είναι το μόνο που ζητάμε από εσάς, τα πιστά μέλη της ομάδας μας στον τομέα αυτό. Δεν ζητάμε, ούτε περιμένουμε, μόνο ένας από σας να ολοκληρώσει αυτή την αποστολή μόνος του, και δεν ζητάμε ακόμα ούτε από μια μεγάλη ομάδα από σας να ολοκληρώσετε κάθε ανάθεση αναγκαστικά σε μία ημέρα. Ζητάμε για κάθε έναν από εσάς να ξυπνήσει και να ευθυγραμμιστεί με την ανωτέρου σκοπού αποστολή σας και να ολοκληρώνετε μία εργασία κάθε φορά, εργαζόμενοι σε αυτή την εργασία με σταθερό ρυθμό την κάθε μέρα μπροστά σας. Αυτό είναι το πώς εμείς, μαζί, θα ολοκληρώσουμε κάθε εργασία που απαιτείται στο ποσό του χρόνου που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Αυτός είναι ο τρόπος για να προκαλέσετε μια μακρά αλυσίδα από ντόμινο…Ένα σημείο εκκίνησης, ένα άτομο, και μια αλυσιδωτή αντίδραση θα ενεργοποιηθεί, με αποτέλεσμα την εκκαθάριση της κάθε αποστολής που αποτελεί τη μεγάλη επιχείρηση μας.


Έχετε τα εργαλεία στη διάθεσή σας. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει. Έχετε την υποστήριξη από τα μέλη της ομάδας σας μέσα στις υψηλότερες σφαίρες και έχετε την υποστήριξη ο ένας του άλλου. Δεν υπάρχει τίποτα ή κανείς που να στέκεται μπροστά σε εσάς και την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών σας, παρά μόνο εσείς, με τους δικούς σας περιορισμούς που έχετε τοποθετήσει στον εαυτό σας και τους δικούς σας φόβους ή ανασφάλειες για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Αυτός είναι ένας εχθρός που έχετε συλλάβει στο μυαλό σας, και αυτός είναι ένας εχθρός που πρέπει να ηττηθεί για να επιτευχθεί η επιτυχής ολοκλήρωση των επιμέρους εργασιών σας.


Σας ζητάμε να προσδιορίσετε τον εχθρό σας. Πού είναι και τι είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά σας ως εμπόδιο στην αποστολή σας; Ο εχθρός σας δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι στο διάστημα, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη σας. Δεν είναι σε μια αίθουσα συνεδριάσεων και συζητάει επιθέσεις με τους υπασπιστές του. Ο εχθρός σας είναι ο εαυτός σας. Είναι μέσα σας, και πρέπει να αφαιρεθεί μόνο από εσάς, γιατί εσείς είστε αυτός που είναι διοικητής στη δική σας κυριότητα. Κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα ή την άδεια να εισέλθει σε αυτή τη κυριότητα. Είναι ο ιερός χώρος σας, και κανείς δεν επιτρέπεται να τον παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. Ως εκ τούτου, είστε εσείς που πρέπει να καθαρίσετε το πεδίο της μάχης από αυτόν τον εχθρό εκ των προτέρων για την αποστολή σας προς τη νίκη.


Θα σας δώσουμε κάθε ευκαιρία να νικήσετε αυτόν τον εχθρό πριν τα θέματα γίνουν πολύ πιεστικά και θα πρέπει να προχωρήσουμε με τη επιχείρηση χωρίς τις υπηρεσίες σας. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι, γιατί έχουμε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα να τηρήσουμε, καθώς υπάρχουν Γαλαξιακά και Συμπαντικά συστήματα που λειτουργούν σαν ένα τέλεια κατασκευασμένο ρολόι ακριβείας, και αυτό το ρολόι δεν περιμένει κανέναν άνθρωπο ή οποιοδήποτε ον από όλο αυτό το Σύμπαν. Εμείς θα σας δώσουμε οποιαδήποτε και όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να νικήσετε τον εχθρό σου και να εξαλείψετε τα εμπόδια που σας κρατούν από την επιτυχή ολοκλήρωση των επιμέρους εργασιών σας.


Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε. Αν είναι η εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε, έχετε πολλούς αδελφούς και αδελφές σας παντού γύρω σας που είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να σας δανείσουν την εμπειρία τους και τη σοφία τους με τον χειρισμό αυτών των εξουθενωτικών συναισθημάτων. Δεν είστε μόνοι, ποτέ δεν ήσασταν μόνοι σας και ποτέ δεν θα είστε  μόνοι σας εδώ ή οπουδήποτε αλλού σε όλο αυτό το Σύμπαν. Έχετε πολλούς φίλους και πολύ εκτεταμένες οικογένειες, και είναι εδώ, είναι εκεί και είναι παντού γύρω σας. Σας προσφέρουν όλη την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να καταργήσετε κάθε εμπόδιο πριν από εσάς, επειδή νοιάζονται πολύ για σας και εύχονται για εσάς να γίνετε όλα αυτά που ελπίζατε πριν τεθείτε σε αυτή την αποστολή σε αυτόν εδώ τον κόσμο πολύ πέρα από τις κεντρικές σφαίρες αυτού του Γαλαξία. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να απομακρύνετε μακριά αυτό που εμποδίζει εσάς και τις ικανότητές σας που έχουν ακονιστεί τόσο κοφτερά όπως ένα λαμπρό σπαθί στο χέρι σας για να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε κάθε εχθρό που στέκεται στο δρόμο σας. Τραβήξτε το σπαθί σας και να το ωθήσετε  δυνατά μπροστά σας να «σκοτώσει» ό,τι είναι αυτό που σας εμποδίζει από το να επιτύχετε τον στόχο που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας πριν από πολύ καιρό.


Βλέπουμε να ολοκληρώνετε με επιτυχία την κάθε εργασία που έχει ανατεθεί σε εσάς, και το μόνο που επιθυμούμε είναι να το δείτε και εσείς, γιατί αυτό θα σας δώσει τη δύναμη και το θάρρος να κάνετε ό,τι είναι αυτό που έχετε να κάνετε για να κατακτήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Αυτή είναι η αποστολή σας, και είναι ένα μεγάλο μέρος της συνολικής αποστολής μας. Ο φόβος είναι ο εχθρός σας…Ο εχθρός σας δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι κρυμμένος στο πράσινο, στο γκρι ή σε πανοπλίες, είναι κρυμμένος μέσα σας. Γνωρίζοντας αυτό, προκαλέστε τον, να τον νικήσετε και να προχωρήσετε σε νέες μάχες και νέες προκλήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν προς τα έξω το καλύτερο από μέσα σας και θα σας επιτρέψουν να γίνετε ό,τι είναι αυτό που θέλετε να είστε.


Πολλές προκλήσεις και μάχες έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη αυτού του στόχου για να φέρουν στη επιφάνεια το ποιος είναι πραγματικά αυτός που είστε βαθιά μέσα. Τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σήμερα εδώ στο κόσμο σας είναι τυχαία. Όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο σας σήμερα έχουν σχεδιαστεί για εσάς, να σας επιτρέψουν να ξεπεραστούν τα εμπόδια, προκειμένου να καθορίσετε καλύτερα ποιος είναι αυτός που είστε. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχει συσταθεί και ό,τι αξίζει για σας, και αφήστε το να σας επιτρέψει να φτάσετε τις μεγαλύτερες δυνατότητες σας, καθώς τεράστιες προσπάθειες έχουν τεθεί στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του σεναρίου και των ευκαιριών τόσο πλούσια όσο αυτό δεν μπορεί να παρασχεθεί συχνά σε όλο αυτό το Σύμπαν.


Δείτε όλα αυτά ως μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσετε από αυτό, και να καταφέρετε για τον εαυτό σας, όλα αυτά που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτή το γεγονός, καθώς μπορεί να είναι η μοναδική ευκαιρία του είδους της που παρουσιάζεται σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο Σύμπαν. Αυτό είναι το πόσο πολύτιμη αυτή η περίοδος στην ιστορία του πλανήτη σας είναι για τον καθένα από εσάς, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε συχνά να μοιραστείτε ό,τι ξέρετε με όλους τους αδελφούς και αδελφές σας που θα ακούσουν, καθώς θέλουμε να τους δώσουμε κάθε ευκαιρία για να ξυπνήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, καθώς οι μόνες απώλειες που θα βιώσουν εδώ θα είναι η πιθανή απώλεια της ευκαιρίας.


Δεν θα υπάρξουν απώλειες της ζωής για εσάς, καθώς κάθε ένας από εσάς είστε αιώνια όντα που δεν έχουν τέλος και δεν έχουν εχθρούς, παρά αυτούς που θα συλλάβετε και θα δημιουργήσετε μόνοι σας. Τι μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε εναπόκειται σε κάθε έναν από εσάς και την κοινωνία σας ως ένα ολόκληρο σύνολο. Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να «σκοτώσετε» τους εχθρούς που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, καθώς έχετε δημιουργήσει αυτούς τους εχθρούς για να τους πολεμήσετε και να τους νικήσουμε για τους δικούς σας λόγους. Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλλουν, και θα πούμε ότι πολλοί από αυτούς τους λόγους που έχετε δημιουργήσει αυτούς τους φανταστικούς  εχθρούς οφείλεται σε δικούς σας φόβους και σε δικές σας ανασφάλειες για το δικό σας Σύμπαν.


Θα σας πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε σε ολόκληρο το Σύμπαν σας. Είμαστε μόνο εμείς. Είμαστε μόνο εμείς που υπάρχουμε εδώ και ονομάζουμε αυτό το μέρος σπίτι μας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, δεν υπάρχει «αυτοί», δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα ή άλλη πλευρά. Είμαστε όλοι πλην ενός. Θυμηθείτε αυτό την επόμενη φορά που αισθάνεστε ότι δημιουργείτε ακόμη έναν εχθρό για τον εαυτό σας. Γνωρίστε αυτό την επόμενη φορά που θα διαβάσετε τα λόγια κάποιου που πιστεύει ότι είναι επαφικό κανάλι από υψηλών διαστάσεων νοημοσύνη και ενημερώθηκε για το μακρύ κατάλογο των εχθρών για σας και τους ανθρώπους σας. Να ξέρετε ότι μια πραγματικά υψηλοτέρων διαστάσεων αναληφθήσα οντότητα δεν θα πρότεινε σε σας ότι έχετε έστω και ένα εχθρό, ενώ δεν έχετε. Υπάρχουμε μόνο εμείς, και εμείς είμαστε αυτή η οντότητα.


Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.
ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/message-from-galactic-federation-of_19.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
12:22 - 14/05/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 12/5/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνεχίστε να επιμένετε. Συνεχίστε να αγωνιζόσαστε για ό,τι είναι αυτό που πιστεύετε και αυτό που επιθυμείτε.


Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι δυνατά για σας σε αυτό το Σύμπαν. Πολλά από αυτά τα πράγματα είναι δυνατά για σας μόνο μόλις φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο της προόδου σας. Έτσι είναι το πώς αυτό το Σύμπαν έχει σχεδιαστεί, και υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο. Μερικοί από αυτούς τους λόγους έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και τη προστασία, και μερικοί από αυτούς τους λόγους είναι για να σας δώσουν κάτι για να προσπαθήσετε και να δημιουργήσετε συγκεκριμένους στόχους για τον εαυτό σας που θα σας παρακινήσουν να ξεπεράσετε ορισμένα εμπόδια που θα τοποθετηθούν στο δρόμο σας, προκειμένου να φέρετε έξω τον καλύτερο εαυτό σας και την περαιτέρω πνευματική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη σας.







Δεν έχουν όλα τα εμπόδια που έχετε συναντήσει επίτηδες σχεδιαστεί και τοποθετηθεί στη πορεία σας από έξυπνες πηγές. Αντ ‘αυτού, μερικά από αυτά τα εμπόδια που έχετε αντιμετωπίσει έχουν δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο ή από καταστάσεις που έχουν αναπτυχθεί μέσα από τις επιλογές σας. Η πορεία σας έχει ένα απαλό μείγμα αυτών των δύο δυνάμεων, που ενήργησαν για να αντιταχθούν στη πρόοδο σας, και έχουν εργαστεί με επιτυχία για να ενισχύσουν τη θέλησή σας, την αποφασιστικότητά σας και την αντοχή σας να αντέξετε τα πάντα που αυτό το Σύμπαν μπορεί ενδεχομένως να τοποθετήσει στο δρόμο σας καθώς εσείς συνεχίζετε σε όλη τη πορεία το ταξίδι σας.






Εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες μπορούμε να δούμε καθαρά από τη πλεονεκτική σκοπιά μας, πόσο μακριά έχετε φτάσει και τι είδους προκλήσεις έχετε αντιμετωπίσει και έχετε κατακτήσει κατά μήκος της πορείας σας. Αν μπορούσατε να δείτε αυτή τη στιγμή ό,τι βλέπουμε, δεν θα επιτρέπατε τις λίγες αβεβαιότητες και προκλήσεις που σας περιμένουν μπροστά σας καθώς τερματίζετε τα τελευταία λίγα χιλιόμετρα και τις τελευταίες ημέρες του ταξιδιού σας στα εδάφη της δυαδικότητας να σας αποθαρρύνουν. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να εντρυφίσετε στα λίγα εμπόδια που παραμένουν μπροστά σας, και με ενθουσιασμό να ανυπομονείτε να συναντηθείτε μαζί τους και να τα κατακτήσετε όπως έχετε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν.






Μετά από όλα όσα έχετε περάσει σε όλη τη μακρά διαδρομή σας, μέσα από τόσες πολλές δυσκολίες και αγώνα, το να κοιτάζετε προς τις επόμενες ημέρες με αμφιβολία και ανησυχία ή φόβο πως δεν θα είστε σε θέση να υπερβείτε τις προκλήσεις τους, δείχνει αδυναμία να σταθεί ως λογικό. Δεν υπάρχει τίποτα να σας περιμένει που να ανέρχεται σε κάτι περισσότερο από ό,τι έχετε ήδη αντιμετωπίσει τόσες πολλές φορές στο παρελθόν και έχετε ζήσει για να αντιμετωπίσετε ως ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, σοφότεροι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ λόγω των δυνάμεων που κάθε διαδοχική πρόκληση κατείχε. Μπροστά υπάρχουν ακόμη περισσότερες προκλήσεις για εσάς, αλλά κοιτάξτε πέρα από αυτές και θα δείτε ένα πιο ισχυρό εαυτό σας, πιο σοφό, έναν πιο αποφασιστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σας, γιατί αυτό είναι το δώρο που σας περιμένει, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα εσείς βαδίζετε μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις.






Έχουν αυτές οι προκλήσεις που σας περιμένουν μπροστά, προσεκτικά δημιουργηθεί από νοήμονα όντα, ή έχουν δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο μέσω των σκέψεων και των επιλογών που έχετε κάνει και θα συνεχίσετε να κάνετε σήμερα; Εδώ για άλλη μια φορά έχουμε ένα απαλό μείγμα και των δύο αυτών δυνάμεων της εκδήλωσης. Δεν είναι μόνο το ένα, και ούτε μόνο το άλλο, αλλά είναι και τα δύο από αυτά. Οι προκλήσεις που περιμένουν πρίν από εσάς είναι σαν μια σειρά από μικρότερα κύματα που διασταυρώνονται και έχουν γίνει ένα, παίρνωντας τον δρόμο τους προς το μέρος σας, καθώς παίρνετε το δρόμο σας προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως σας έχουμε διαβεβαιώσει καθ’ όλο το μήκος, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε και κανένας λόγος για κάποιον από σας να αμφιβάλλει για οποιονδήποτε λόγο πως δε θα δαμάσετε τις θάλασσες και δε θα προωθήσετε μέσα από τα κύματα, το πλοίο σας ανέπαφο, για να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση προς την κατεύθυνση σας στον ορίζοντα.






Είμαστε οι φίλοι και η οικογένειά σας, και είμαστε εδώ σε μεγάλους αριθμούς για να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε και με κάθε τρόπο που θα μας επιτρέψετε για να κάνουμε όσο πιο ομαλή τη μετάβαση είναι δυνατόν, να υπερνικήσετε κάθε εμπόδιο που βρίσκεται πριν από σας, και να καταστήσουμε σαφές στις αντιλήψεις σας το τι βιώνετε και τι σας περιμένει μετά από αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας σας που θα ολοκληρωθεί. Αυτό για το οποίο δεν είμαστε εδώ είναι να κάνουμε τα πάντα για σας, και αυτό το έχουμε καταστήσει σαφές σε σας πολλές φορές και μέσα από πολλές διαφορετικές πηγές, με την ελπίδα ότι αυτή η γνώση θα γίνει μέρος της συλλογικής σας κατανόησης, έτσι ώστε να μην υπάρχει παρεξήγηση όταν έρθει η ώρα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών γιατί είστε εσείς που πρέπει να σηκωθείτε για να τις νικήσετε και δεν είμαστε εμείς που περιμένετε για να κάνουμε αυτή την εργασία για σας.






Οι προκλήσεις και τα εμπόδια που σας περιμένουν δεν είναι εργαλεία μάθησης που έχουν δημιουργηθεί, είτε έξυπνα είτε φυσικά, για μας. Έχουμε τα δικά μας εργαλεία μάθησης για την περαιτέρω πρόοδο μας, και μερικά από αυτά έχουν σχεδιαστεί έξυπνα ή φυσικά σχεδιασμένα ως εμπόδια και προκλήσεις. Τα γεγονότα που θα αναδείξουν την καλύτερη κατανόηση και ανάπτυξη για εσάς, είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα μόνο για εσάς, την ανθρωπότητα, που υπάρχει μέσα στην 3η διάσταση της ύπαρξης. Δε θα σας κάνει κανένα καλό καθόλου αν επενέβουμε και νίκησουμε αυτές τις προκλήσεις για εσάς. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν χρησιμοποιούμε απλώς την εμπειρία μας και την ανώτερη τεχνολογία για να παρέμβουμε για λογαριασμό σας και με βιασύνη στο θέμα της κατάργησης των κάθε εμποδίων που στέκονται στο δρόμο σας.






Υπάρχουν εκείνοι από σας που έχουν παρεξηγήσει ότι είμαστε εδώ για να σας σώσουμε με κάποιο τρόπο. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, και έχουμε την τιμή να είμαστε για την εξυπηρέτηση σας με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα υπερβούμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες τα όρια μας και να πάρουμε μαζί μας ότι έχει προσεκτικά δημιουργηθεί για σας για να σας δοθεί ως δώρο σας μέσα από μια τέτοια εμπειρία. Αν επιλέγαμε να παρέμβουμε θα σας πληγώναμε σε μακροπρόθεσμη βάση, καθώς θα παίρναμε μακριά από εσάς μια ευκαιρία για να αναπτυχθείτε και να γίνετε ό,τι θέλετε να γίνετε μέσα από το ταξίδι σας και μέσα από τη φυσική σφαίρα της ύπαρξη.






Σας αγαπάμε, είστε τα ψυχικά μας αδέλφια και ψυχικές αδελφές μας, και δεν θα πάρουμε από εσάς την ευκαιρία για να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα ισχυρότερο εαυτό, ένα σοφότερο, πιο αποφασιστικό και θαρραλέο εαυτό, παίρνοντας από εσάς την ευκαιρία να σκοτώσετε το θηρίο και να απολαύστε την ανταμοιβή για μια τέτοια γενναία και θαρραλέα προσπάθεια. Υπάρχει ένα έπαθλο που περιμένει τον καθένα από εσάς, και αν μπορούσατε να το δείτε όπως το βλέπουμε εμείς θα καταλαβαίνατε πως ποτέ δεν θα κάναμε καμία προσπάθεια να πάρουμε από εσάς την ευκαιρία αυτή και όλες τις δυνατότητες που είναι σήμερα δικές σας.










Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/message-from-galactic-federation-of_12.html

ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
02:52 - 11/04/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 9/4/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Είναι καιρός να ρωτήσετε τον εαυτό σας και να μάθετε γιατί σήμερα είστε μόνοι. Είναι καιρός για εσάς να κατανοήσετε και να επιλέξετε μεταξύ των πραγμάτων στη ζωή που σας δίνουν χαρά και των πραγμάτων στη ζωή που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Είναι καιρός για πολλούς από εσάς να κάνετε μια νέα αρχή, και είναι καιρός για πολλούς από εσάς να αφήσετε πίσω τους τρόπους του παλιού παραδείγματος και να αρχίσετε εκ νέου μια πορεία που θα σας παραδώσει στον υψηλότερο εαυτό που μπορείτε να είστε. Καθ’ όλη τη πορεία στο ταξίδι σας έχετε επιλέξει μονοπάτια που είτε σας έφεραν σε μια υψηλότερη κατάσταση ή σας οδήγησαν κάπου αλλού. Η επιλογή σας αυτή τη στιγμή δεν είναι διαφορετική, και σας παρέχετε η προσφορά της ευκαιρίας να ταξιδέψετε ένα μονοπάτι που θα σας φέρει σε μια υψηλότερη κατάσταση ή ένα μονοπάτι που θα σας φέρει σε περισσότερες προκλήσεις και δυσκολίες χαρακτηριστικό επιπέδου χαμηλότερων διαστάσεων. Το τι μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε με αυτή την ευκαιρία είναι εξ ολοκλήρου δικό σας θέμα,

και το μόνο που επιθυμούμε είναι να φέρουμε στο προσκήνιο της συνείδησης σας αυτή την επιλογή ενώπιόν σας σήμερα. Δεν είναι δικαίωμά μας να σας πείσουμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δεν είναι σωστό κάποιος να επηρεάσει ένα άλλο με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να περιγράψουμε για σας και τις επιλογές σας, και που θα σας οδηγήσει η κάθε μία. Αυτό είναι το μόνο που θα κάνουμε, και θα τιμήσουμε τις επιλογές που θα λάβετε.

 
Όσον αφορά τα θέματα του κόσμου σας αυτή τη στιγμή μπορούμε να σας πούμε ότι όλα εξελίσσονται ομαλά και όλα επί του παρόντος είναι εντός προγράμματος ώστε να φέρουν στον κόσμο σας τις πολλές αλλαγές που είναι απαραίτητες για να τον θέσουν σε μια υψηλότερη κατάσταση υπάρξεως. Αυτή είναι η διαδρομή που έχει επιλεγεί από εσάς συλλογικά, και είναι αυτή η κατεύθυνση όπου ο κόσμος σας θα προχωρήσει στο μέλλον του. Είτε έχετε προσωπικά επιλέξει να ταξιδέψετε σε αυτή την πορεία ή όχι, είναι στο χέρι σας, και θα υπάρξουν αρκετά σημεία προορισμού που μπορείτε να επιλέξετε να αποβιβαστείτε. Ένας από αυτούς τους σταθμούς είναι ακριβώς μπροστά σας, και περιμένουμε για τον καθένα από εσάς να πάρει την απόφασή του αν θέλει να παραμείνει ταξιδεύοντας στις ίδιες διαδρομές ή αν θα επιλέξει ένα νέο προορισμό στην επόμενη διασταύρωση.
 
Αφήστε τους άλλους να κάνουν τις επιλογές τους αν θέλουν να προχωρήσουν μαζί σε αυτά τα μονοπάτια ή όχι. Σας παρακαλούμε μην τους επηρεάζετε αδικαιολόγητα, αλλά να τους επιτρέπετε το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και επιλογής. Δεν έχει ο καθένας τους ίδιους στόχους στο μυαλό του, και δεν είναι όλοι εδώ για τους ίδιους λόγους όπως εσείς. Προσπαθήστε να έχετε πάντα αυτό στο μυαλό, ενώ συζητάτε αυτές τις επιλογές με τους άλλους για να μπορείτε να
 καταλάβετε τους ίδιους όπως και τις επιλογές τους λίγο καλύτερα. Θυμηθείτε ότι και αυτοί δεν θα μπορούν να κατανοήσουν πλήρως τις επιλογές σας, και να περιμένετε από αυτούς να τιμήσουν και να σεβαστούν τις επιλογές σας επίσης.
 
Θα έχετε πάντα την ευκαιρία να συναντηθείτε και πάλι με αυτά τα άτομα όταν οι διαδρομές σας διασταυρωθούν και πάλι, και δεν πρέπει ποτέ να πείτε αντίο σε όλους για πάντα. Πολλές φιλίες έχουν δημιουργηθεί και πολλές καρδιές έχουν πληγωθεί σε όλο το μακρύ ταξίδι σας, και θα σας πούμε ότι πολλοί περισσότεροι μπορεί να αισθανθούν την απώλεια που θα γίνεται αισθητή όταν δύο ψυχές πρέπει να πουν αντίο. Αυτή είναι μία από τις πτυχές των ταξιδιών μας, καθώς υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να επιλέξετε και εξίσου πολλές καρδιές για κάθε προορισμό. Λέμε να ακολουθείτε την καρδιά σας και να μην ακολουθήσετε κανενός άλλου τη καρδιά, καθώς είναι σημαντικό για εσάς να φέρετε τον εαυτό σας στις εμπειρίες που θα σας παραδώσουν στο υψηλότερο εαυτό σας για τον υψηλότερο σκοπό σας. Αυτή είναι η κατεύθυνση που σας δείχνει η πυξίδα σας, και σας λέμε να ακολουθήσετε όπου η πυξίδα σας οδηγεί, γιατί είναι εκεί που θα βρείτε τους θησαυρούς που περιμένουν ακριβώς εσάς.
 
Υπήρξε μια εποχή όπου οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας που σήμερα λατρεύετε ήταν ένα σημείο στη πυξίδα σας, και επιλέξατε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σ ‘αυτούς και τις εμπειρίες που είχατε μοιραστεί μαζί. Υπάρχουν φίλοι και αγαπημένοι που σας περιμένουν σε ένα σημείο της πυξίδας σας και σήμερα, και περιμένουν την επιλογή σας εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Υπάρχουν πολλές περιπέτειες που έχουν «κοπεί και ραφτεί» για εσάς και πολλοί νέοι φίλοι για να απολαύσετε αυτές τις εμπειρίες οι οποίοι ταιριάζουν με τη δόνηση σας, και θα αισθανθείτε ακριβώς όπως στο σπίτι σας μαζί τους, όπως κάνετε και με τους φίλους σας σήμερα.
 
Μην ανησυχείτε για το αν η νέα σας ζωή δεν θα είναι της αρεσκείας σας, καθώς η ζωή που σας περιμένει είναι ακριβώς αυτό που έχετε επιθυμήσει. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος, καθώς αυτός είναι το πώς το ταξίδι σας δημιουργείται σε κάθε βήμα. Οι φίλοι σας, η οικογένεια, η καριέρα και οι περιπέτειες, θα είναι ό,τι έχετε λαχταρήσει, και έχετε  δημιουργήσει αυτό το μέλλον με κάθε σκέψη, με κάθε λέξη, με κάθε όνειρο που είχατε κάθε ημέρα του μεγάλου ταξιδιού σας. Έχετε επιλέξει τα δικά σας δώρα για τον εαυτό σας, και δεν υπάρχει κανένας άλλος να επιλέξει για σας. Είμαστε απλώς η συσκευασία αυτών των δώρων για εσάς, αλλά είστε εσείς που δημιούργησατε αυτά τα δώρα και που τα επιλέξατε από όλα όσα είναι διαθέσιμα. Τα δώρα σας θα έχουν μια τέλεια εφαρμογή, το τέλειο χρώμα, και θα ανοίξουν την τέλεια στιγμή, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος, και γνωρίζουμε ότι θα τα απολαύσετε, καθώς είναι ακριβώς αυτά που θέλετε.
 
Επιλέγοντας αυτά τα δώρα ήταν μια μακρά, και κατά καιρούς, μάλλον δύσκολη διαδικασία, και έχετε περάσει από μεγάλους πόνους και μεγάλες δοκιμασίες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που περάσατε όλες τις ενσαρκώσεις σας στο φυσικό σας σώμα. Αυτό είναι ο λόγος που όλες αυτές οι δοκιμές υπήρξαν, και σας λέμε ότι έχετε φτάσει στο τέλος αυτής της διαδικασίας και τώρα είστε έτοιμοι να καρπωθείτε τα οφέλη από όλες τις εμπειρίες σας εδώ. Τίποτα από όσα σας έχουν υπομείνει, τίποτα από όσα έχετε αγαπήσει και έχετε χάσει δεν ήταν μάταια, καθώς όλες οι εμπειρίες σας είναι τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία των δώρων που πρόκειται να λάβετε.
 
Θα το δείτε αυτό σαφώς κατά την παρουσίαση της συνολικής σας εργασίας, και θα δείτε ακόμα και τις πιο δύσκολες από τις εμπειρίες εδώ ως μια ευλογία, γιατί στην πραγματικότητα, κάθε στιγμή της εμπειρίας σας είναι ακριβώς αυτό…
Μια ευλογία. Μαζέψτε όλες τις προηγούμενες εμπειρίες σας τώρα, καθώς μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας στο ταξίδι σας, και οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να ξαναζήσετε αυτές τις μνήμες μπορείτε να τις ανασύρετε, επειδή θα είναι πάντα ένα μέρος σας και θα είναι πάντα ένα μέρος αυτού που σας δημιούργησε.
 
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.
 
 
ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/04/message-from-galactic-federation-of_09.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
04:09 - 03/04/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 2/4/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Πρέπει να μάθουμε πόσοι από τους ανθρώπους σας που ζουν σε περιοχές επιρρεπείς σε πλημμύρες θα επιθυμούν να μετεγκατασταθούν στις ζώνες ασφαλείας τις επόμενες ημέρες. Ευχόμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να φύγουν μαζί μας και να μετεγκατασταθούν προσωρινά. Εμείς θα τους προσφέρουμε ασφάλεια και προστασία, και θα έχουμε ασφαλή λιμάνια κατασκευασμένα σε συγκεκριμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό είναι που θα κάνουμε, και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα μειώσουν την ισχύ των κραδασμών που θα προκαλέσουν στη στάθμη της θάλασσας σας να αυξηθεί. Μετά από αυτό, θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για να επιτρέψουμε στη Μητέρα Φύση να ταξιδέψει τη δική της αναγκαία πορεία.

 

Θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση σχετικά με αυτή τη διαδικασία, και θα θέλαμε να διαλύσουμε όσες αβάσιμες φήμες μπορούμε αυτή τη στιγμή. Αυτό που δεν θα συμβεί είναι μια πλήρης καταστροφή του κόσμου σας. Ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ είναι να βεβαιωθούμε γι ‘αυτό. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας σε αυτούς τους συναφείς τομείς και έχουμε πολλές τεχνολογίες που θα βοηθήσουν να διευκολυνθεί η κίνηση των τεκτονικών πλακών και θα μειώσει τις μετακινήσεις τους, επιτρέποντας στους ανθρώπους σας να προχωρήσουν όσο το δυνατόν ομαλότερα στο μέλλον τους.

 
Έχουμε μεθόδους που θα επιτρέψουν σε πολλούς από τους ανθρώπους σας να μεταφερθούν πολύ εύκολα, και θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσουμε το έργο αυτό και να επανατοποθετήσουμε αυτούς που σήμερα ζουν σε περιοχές επιρρεπείς σε πλημμύρες. Δεν θα παρουσιαστεί κανένα σενάριο όπου θα έχετε κάποιο λόγο να πανικοβληθείτε ή να φοβηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είστε μόνοι σε αυτή τη διαδικασία, και έχετε πολλούς φίλους εδώ αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερη. Έχετε το λόγο μας ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο εφικτό από εμάς. Σε αυτό μπορείτε να βασίζεστε.
 
Ποιος ο λόγος ρωτάμε, υπάρχει για να φοβάστε αυτή τη στιγμή ή οποτεδήποτε στις μελλοντικές ημέρες σας;
Θέλουμε να ξέρετε ότι όλοι εσείς που θα εμπλακείτε στη διαδικασία μετεγκατάστασης το είχατε καταλάβει αυτό σαφέστατα πριν από τις τρέχουσες ενσαρκώσεις σας. Καταλάβατε τότε ότι δε θα υπήρχε τίποτα να φοβηθείτε, όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο, και κατανοήσατε με σαφήνεια αυτή τη διαδικασία που βρίσκεται μπροστά σας τώρα. Εμείς σας ρωτούμε τι έχει αλλάξει για εσάς που σήμερα αντιδράτε με τέτοιο φόβο. Θα σας πούμε ότι ποτέ δεν υπήρξε τίποτα να φοβάστε και δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε τώρα. Εσείς και ο λαός σας, θα προχωρήσετε στο μέλλον σας με ασφάλεια και ειρηνικά, καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε.
 
Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή να αποδείξετε για τους άλλους γύρω σας, όσο πιό πολύ θάρρος και αυτοπεποίθηση μπορείτε, να είστε οδοδείκτες γι ‘αυτούς, και να τους δείξετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που πολλοί από εσάς είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τόσους πολλούς από τους εργάτες του Φωτός μας να αντιδρούν με  φόβο σε αυτήν την είδηση, ότι κάποιοι από εσάς θα πρέπει να μετεγκαθίστανται σε στεγνό έδαφος κατά τη διάρκεια κάποιας σεισμικής δραστηριότητας και σας ρωτάμε γιατί μια τέτοια διαδικασία σας φοβίζει τόσο. Αυτός δεν είναι ο λόγος που είστε εδώ. Δεν είστε εδώ για να αντιδράσετε με φόβο και πανικό σε ειδήσεις όπως αυτή, και να βοηθήσετε την εξάπλωση του φόβου μέσω των κοινοτήτων σας. Είστε εδώ επειδή έχετε κερδίσει μέσα από την εμπειρία σας τη σοφία, τη γνώση και την ωριμότητα να χειριστείτε καταστάσεις όπως αυτή με επιείκεια, θάρρος και εμπιστοσύνη.
 
Καλείστε τώρα να κάνετε τις δουλειές που επιλέξατε και συμφωνήσατε να κάνετε πρίν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας. Καλείστε να είσαστε ηγέτες των συνανθρώπων σας, και να τους οδηγήσετε στο αύριο όσο πιο ήρεμα και ομαλά  μπορείτε. Πρόκειται για ειδικά ταλέντα που πολλοί από εσάς έχουν, και αυτός είναι ο λόγος που επιλεχθήκατε από τους τόσους πολλούς που εξέφρασαν το ενδιαφέρον να βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή. Για τις υπηρεσίες σας θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, και καταλάβατε ότι αυτά τα οφέλη δεν θα έρθουν χωρίς ένα ορισμένο ποσό εργασίας από την πλευρά σας. Αυτή είναι μια διαδικασία που δίνετε και λαμβάνετε, και σας ζητάμε αυτή τη στιγμή να δώσετε ό,τι μπορείτε ως παροχή στην αποστολή σας και στους άλλους γύρω σας και να τους βοηθήσετε να παραμείνουν ήρεμοι, παραμένοντας ήρεμοι με τον εαυτό σας και οι ίδιοι χωρίς να επιτρέψετε ο φόβος να καταβάλει τον καλύτερο από εσάς.
 
Υπάρχουν εκείνοι μεταξύ σας που δείχνουν θάρρος και τόλμη από αυτή την είδηση, και ζητάμε σε όσους από εσάς έχουν υποκύψει στον φόβο να τους δείτε ως πρότυπα προς μίμηση και να δείτε αυτά τα μελλοντικά γεγονότα μέσα από τα δικά τους μάτια όσο καλύτερα μπορείτε. Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς να κάνετε αυτή τη στιγμή, και σας ευχαριστούμε που δίνετε σε αυτή τη διαδικασία τις ειλικρινέστερες προσπάθειες σας και την αποφασιστικότητα σας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής και να σας φέρνουμε τακτικές ενημερώσεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Στις επόμενες ημέρες θα εργαζόμαστε προσωπικά με πολλούς από εσάς και αυτό θα γίνει πολύ πριν από οποιονδήποτε αρχίσει να μετακινείται από συγκεκριμένες περιοχές.
 
Υπάρχουν εκείνοι από σας που εκφράζουν σήμερα φόβο και θα εργαστούν μαζί μας προσωπικά τις επόμενες ημέρες, και σας ρωτούμε θα εξακολουθείτε να δείχνετε φόβο και εκείνη τη στιγμή; Τι θα έχετε τότε να φοβάστε; Εσείς και οι  οικογένειές σας θα λάβετε την ανάλογη φροντίδα, καθώς και κάθε πρόσωπο σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές που θα επιρρεαστούν από κάποιες πλημμύρες θα έχουν άφθονο χρόνο και τα μέσα που προβλέπονται από εμάς να μετεγκατασταθούν με ασφάλεια μέχρι να θεωρείται ασφαλές για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε για κανέναν. Κανείς δεν θα αποκλειστεί από τη λήψη βοήθειά μας για οποιοδήποτε λόγο. Σε εύθετο χρόνο, θα συζητήσουμε περαιτέρω μαζί σας για αυτές τις περιοχές που αισθανόμαστε πως ενδέχεται να λάβουν κάποιες  πλημμύρες ενώ όλοι σε αυτές τις περιοχές θα ενημερώνονται για τις δυνατότητες τους και τι λίγο θα πρέπει να κάνουν  για να μετεγκατασταθούν με ασφάλεια.
 
Σας ευχαριστούμε αυτή τη στιγμή για τις προσπάθειές σας να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι, και σας ευχαριστούμε επίσης που θα  βοηθήσετε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σας να παραμείνουν επίσης σε αυτήν την  κατάσταση. Θα σας μιλήσουμε σύντομα, μέχρι τότε, να ξέρετε ότι είμαστε οι αδελφοί και αδελφές σας και είμαστε εδώ για εσάς και δεν θα αφήσουμε τίποτα να σας συμβεί. Σας αγαπούμε όλους, και θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο σας αγαπάμε τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουν να μοιράζονται τα μηνύματά μας με αυτόν τον τρόπο για να σας υπενθυμίζουν ότι είμαστε εδώ για σας, και θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς.
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.
 
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
05:45 - 29/03/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 26/3/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Σκεφτείτε τους ανθρώπους του πλανήτη σας ως μαίες, που έρχονται μαζί για να σας βοηθήσουν με την γέννηση του νέου κόσμου σας. Πολλοί από εσάς έχετε έρθει από πολύ μακρινά αστρικά συστήματα και γαλαξίες ακόμη, και είστε τώρα εδώ αυτή τη στιγμή να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε για να βοηθήσετε σε αυτή τη γέννα. Θα σας ζητηθεί να αναλάβετε ορισμένα καθήκοντα για να βοηθήσετε σε αυτή τη διαδικασία και τίποτα δεν θα σας ζητηθεί να κάνετε που θα είναι επιβλαβές με οποιοδήποτε τρόπο στην κοινωνία σας. Όλα που θα σας ζητηθούν να κάνετε, είναι στο όνομα του φωτός και τίποτα δεν θα σας ζητηθεί να κάνετε,

που με κανένα τρόπο να υποστηρίζει τους σκοτεινούς και την ημερησία διάταξή τους. Αυτό μπορείτε να το γνωρίζετε με σιγουριά καθώς θα προχωράτε στις αποστολές σας για να αποκατασταθεί η αγάπη και το φως σε αυτόν τον κόσμο. Αυτή είναι η βάση της αποστολής σας εδώ, αν και έχουμε πολλούς κοινούς στόχους και καθήκοντα που πρέπει να επιτύχουμε, η ρίζα του σκοπού μας εδώ μαζί είναι να φέρουμε αυτόν τον κόσμο στο μονοπάτι του φωτός, όπου δικαιωματικά του ανήκει.

 
Σε αυτή την πορεία, θα υπάρξουν δυσφημιστές όλων των ειδών που επιθυμούν να παρεμποδίσουν την πρόοδό μας και είναι η δουλειά σας να αναγνωρίσετε αυτά τα εμπόδια και να βρείτε τρόπους για να τα καθαρίσετε από την πορεία σας, χωρίς να τους επιτρέψετε να σας αποτρέψουν από την αποστολή σας ή να σας κατευθύνουν μακριά από την πορεία σας. Υπάρχουν, και θα είναι πάντα άλλοι με διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις ως προς ποια κατεύθυνση θα είναι καλύτερα να προχωρήσετε. Αφήστε τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη δική τους πορεία και να μάθουν από τις επιλογές που θα κάνουν, καθώς κινούνται μπροστά στο ταξίδι τους. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να σώσετε κανέναν, καθώς αυτό δεν είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Ο λόγος για την παρουσία μας εδώ είναι να επιτρέψουμε σε όλους, εφόσον το επιλέξουν να δουν έναν άλλο τρόπο για να ζήσουν τη ζωή τους, αλλά και πάλι αυτό είναι μια επιλογή που είναι εξ ολοκλήρου δική τους, είναι δικαίωμά τους να επιλέξουν με οποιαδήποτε διαδρομή επιθυμούν να ταξιδέψουν.
 
Δεν είμαστε εδώ για να πείσουμε ή να πειστεί κάποιος και να δει τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο, όπως η επιλογή μας επίσης είναι η προσωπική επιλογή που έχουμε κάνει. Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια άλλη επιλογή διαθέσιμη σε όσους επιθυμούν να την δουν και να την αναγνωρίσουν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους άλλους στο δρόμο αυτό του ταξιδιού, εφόσον το επιθυμούν. Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν πολλοί που θα επιλέξουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια, παρόλο που ορισμένες επιλογές τους δεν θα μπορούμε να τις καταλάβουμε ή δεν θα αντηχούν λογικές σε εμάς, θα πρέπει όμως να τιμήσουμε την επιλογή τους και να τους επιτρέψουμε να προχωρήσουν στη δική τους κατεύθυνση. Αφήστε τους αυτή την επιλογή και τιμήστε και σεβαστείτε την απόφασή τους, γιατί είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα την πορεία που αισθάνονται ότι πρέπει να ταξιδέψουν για την ανάπτυξη και την πρόοδό τους.
 
Πολλοί από εσάς που ταξίδεψαν εδώ στο όνομα του φωτός, θα επιλέξετε μια παρόμοια πορεία, καθώς προχωράμε προς τα εμπρός, καθώς πολλοί από εμάς θα καταλάβουν ξεκάθαρα γιατί είμαστε εδώ και πως έχουμε παρόμοιο στόχο για να επιτευχθεί και θέλουμε να φθάσουμε σε μια παρόμοια έκβαση. Άλλοι, που είναι εδώ, μπορεί να μην είναι εδώ για τους ίδιους λόγους που είμαστε εμείς, ως εκ τούτου οι επιλογές που κάνουμε δεν μπορούν να συντονίζονται μαζί τους. Καταλάβετε αυτό και θα καταλάβετε τις επιλογές που κάνουν οι άλλοι πολύ καλύτερα. Ο καθένας που είναι εδώ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης και ως εκ τούτου, οι εμπειρίες που πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε για την πρόοδο μας, μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές από έναν άλλο. Κρατήστε αυτό κατά νου, καθώς προχωράμε προς τα εμπρός, δεδομένου ότι όλες οι επιλογές των αποφάσεών μας θα αποκρυσταλλωθούν και θα υπάρξουν πολλές πλευρές που θα λάβουμε, κάνοντας στάσεις και επιλέγοντας διαδρομές που διαφέρουν μεταξύ τους.
 
Είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε τις επιλογές σας και να πάρετε την απόφασή σας από ποια διαδρομή επιθυμείτε να ταξιδέψετε. Να θυμάστε ότι είστε σε ένα προσωπικό σας ταξίδι, όπως επίσης και είναι σημαντικό για εσάς να σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Πολλοί από εμάς θα επιλέξουν τα μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν πίσω στο σπίτι στο τέλος της αποστολής μας εδώ μαζί και θα υπάρξουν διαφορετικά μονοπάτια διαθέσιμα που θα μας οδηγήσουν εκεί. Πολλοί από εσάς θα αναγνωρίσουν αυτές τις επιλογές που θα εμφανιστούν μπροστά σας, αλλά κάποιοι από εσάς θα κάνουν αυτές τις επιλογές σε λιγότερο συνειδητό επίπεδο. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να αναγνωρίζετε συνειδητά τις επιλογές από πριν, ζυγίστε τες προσεκτικά, δεδομένου ότι μερικές φορές, οι επιλογές αυτές έρχονται μάλλον φυσικά σε εσάς. Δεν σας αφορά υπερβολικά ή μην ανησυχείτε ότι δεν κάνατε τη σωστή επιλογή, καθώς δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, όπως έχουμε πει, πολλά από τα μονοπάτια που θα επιλέξετε θα σας οδηγήσουν στο ίδιο σημείο μπροστά.
 
Μπορείτε να συνδυάσετε τα ταλέντα και τα δώρα σας και αυτά θα σας εξυπηρετήσουν καλά τις επόμενες ημέρες. Θα είναι τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να πάρετε και να κάνετε τη συγκεκριμένη εργασία σας. Θα στηριχτούμε πολύ σε εσάς αυτή τη στιγμή και τις επόμενες ημέρες για να αποδείξετε την αξία σας και να γίνετε ηγέτες των συνανθρώπων σας, καθώς πολλοί θα δώσετε απαντήσεις και καθοδήγηση σε αυτό το χρονικό διάστημα του μυστηρίου και της αναστάτωσης. Πολλοί από εσάς θα γίνουν ηγέτες και θα αισθανθείτε ότι είναι καθήκον σας να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας και θα οδηγήσετε πολλούς προς την πορεία αυτών των προκλητικών γεγονότων. Σας λέμε ότι, πολλοί από εσάς είναι ηγέτες και γιʼ αυτό είστε εδώ. Σας επιλέξαμε μεταξύ πολλών για το ενδιαφέρον που εκφράσατε να είσαστε εδώ, καθώς θεωρήσαμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του καθήκοντός σας και αυτό θα το κάνετε καλύτερα. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζετε αυτά τα γενετικά σας ταλέντα και τώρα αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία και να γίνετε οι ηγέτες που είστε.
 
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βάλετε τα ταλέντα σας στη σωστή χρήση και να σφυρηλατήσετε μονοπάτια για τους άλλους που θα ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν πολλοί ηγέτες ανάμεσά σας που θα αναγγελθούν καθώς προχωρούμε προς τα εμπρός, επίσης θα υπάρξουν πολλοί που θα κάνουν γνωστό ότι επιθυμούν να ακολουθήσουν σύμφωνα με αυτό που θα τους αναγγείλετε. Αφήστε όλους τους άλλους να επιλέξουν την οδό που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να τιμήσετε και να σεβαστείτε τις επιλογές τους. Και πάλι δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε κανέναν από τίποτα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει το δρόμο που επιθυμεί να ταξιδέψει.
 
Καθώς προχωρούμε προς τα εμπρός τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις πόλωσης που θα χρησιμοποιηθούν για να χωρίσουν τον δρόμο σας και πολλές ευκαιρίες για να επιλέξετε το δρόμο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε προς τα εμπρός. Να είστε ένα φάρος του φωτός για εκείνους που αντηχούν με τις επιλογές που έχετε κάνει και να τους οδηγήσετε μέσα από περιόδους σκότους, από τις οποίες κάποιοι μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από το δρόμο και να αναζητήσουν το φως σας για να τους βοηθήσετε να παραμείνουν στην πορεία τους. Προχωρήστε σιγά-σιγά σε μια εποχή όπου αισθάνεστε ότι υπάρχουν εκείνοι που επιθυμούν να ακολουθήσουν την πορεία τους, αλλά και ποιος μπορεί να μείνει πίσω. Δεν έχει ο καθένας τη δυνατότητα να ταξιδέψει αυτό το δρόμο με την ίδια ταχύτητα, να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους επιβραδύνοντες, επιτρέψτε τους να καλύψουν τη διαφορά με τους άλλους. Αυτό δεν είναι ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα ο καθένας μπορεί να προχωρήσει στη γραμμή του τερματισμού. Το μόνο σημαντικό είναι το πώς εργάζεστε μαζί ως ομάδα για την επίτευξη των κοινών στόχων σας. Κρατηθείτε προσεκτικά ο ένας με τον άλλο και βοηθήστε ο ένας τον άλλο με κάθε τρόπο όπως μπορείτε στο προσωπικό σας ταξίδι, για το ό,τι είναι πιο σημαντικό από την ολοκλήρωση της επιμέρους εργασίας σας, είναι το πώς θα συνεργαστείτε και βοηθήσετε ο ένας τον άλλο κατά την διαδρομή. Ως φάροι του φωτός που θα λάμπετε μαζί, οι δρόμοι θα ανοίγουν για όλους να ακολουθήσουν τα βήματά σας μέσα από το σκοτάδι της νύκτας.
 
Είστε εδώ για ένα λόγο και ο λόγος αυτός πρέπει να πληρείται. Βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε και κάντε το καλά, βρείτε τις περιοχές όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ταλέντα και να κάνετε τη διαφορά με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σας. Υπάρχουν πολλές εργασίες που πρέπει να επιτευχθούν από τα ταλέντα σας. Βρείτε τον ένα, τον άλλο και αλληλοβοηθηθείτε με τους τρόπους που έχουν εκπαιδευτεί. Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε περισσότερο αυτή τη στιγμή και θα εξακολουθήσουμε να παρακολουθούμε τα κοινωνικά σας δίκτυα αναζητώντας τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί, καθώς θα συνεχίσουμε να μελετούμε το πόσο καλά συνεργάζεστε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είστε εδώ και αυτό είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της συνολικής αποστολής σας. Πολλές μελέτες που διεξάγονται σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε μαζί και πολλά από τα δεδομένα που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο προσεκτικής μελέτης στο μέλλον.
 
Βοηθήστε ο ένας τον άλλο στις περιοχές όπου μπορείτε και επιτρέψετε τους, τα ατομικά ταλέντα σας να τα μελετήσουν μεταξύ τους, για την ενίσχυση των επιμέρους τμημάτων που απαρτίζουν το σύνολο. Βάλτε στην άκρη τις διαφορές σας για τώρα, δεν ενοχλούν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες. Ο σκοπός σας είναι να εργαστείτε μαζί και να επιτύχετε ένα κοινό στόχο, και σε αυτό θα θέλαμε να δούμε να συγκεντρώνεστε. Βάλτε στο πλάϊ τις διαφορές σας και τις γνώμες σας για συζήτηση ανάμεσα στον ένα με τον άλλο και εστιαστείτε στα κοινά σας συμφέροντα, έτσι θα σφυρηλατήσετε μία νέα πορεία για τον κόσμο σας που θα μοιραστείτε μαζί. Αυτό είναι ό,τι θα θέλαμε να δούμε αυτή τη στιγμή και σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να εργάζεστε από κοινού, ενώ θα αναδημιουργείτε το νέο κόσμο που θα ωφελήσει τόσους πολλούς.
 
Ο νέος σας κόσμος θα είναι ένα μνημείο, μια απόδειξη για το πόσο καλά είστε σε θέση να συνεργάζεστε με τόσους πολλούς από τόσα πολλά διαφορετικά μέρη του σύμπαντος. Όντα από όλο αυτό το σύμπαν θα ταξιδέψουν εδώ για να δουν τι μπορείτε να επιτύχετε όταν βάζετε στην άκρη τις διαφορές σας και εργάζεστε μαζί ως ομάδα. Το έργο σας θα το επεξεργάζονται για μελέτη από τόσες πολλές διαφορετικές φυλές και πολιτισμοί σε όλο αυτό το σύμπαν και σας ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό και να αρχίσετε κάθε εργάσιμη μέρα μαζί. Δώστε αυτό το κοινό έργο όλων σας, όπως αυτό που έχετε δημιουργήσει εδώ μαζί και θέστε το σε υποψηφιότητα για μια αιωνιότητα ως πρότυπο για πολλούς άλλους πολιτισμούς για να τον ακολουθήσουν καθώς δημιουργήσατε κόσμους από τη μούχλα που μαζί σφυρηλατήσατε σήμερα. Είστε οι αρχιτέκτονες αυτού του κόσμου που θα είναι το πρότυπο για τους νέους πολιτισμούς σε όλους τους γαλαξίες και σας ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό και να δώσετε αυτό το έργο σε όλους σας , η εδώ εργασία σας θα μνημονεύετε για τους αιώνες που έρχονται.
 
Σας ευχόμαστε να έχετε μαζί σας κάθε μέρα τις ειλικρινείς προσπάθειές σας, να συνεργάζεστε με τον οποιοδήποτε και να αξιοποιείτε το έργο σας μαζί. Τα αριστουργήματά σας είναι σχεδόν πλήρης και από την σκοπιά μας, βλέπουμε ένα όμορφο γλυπτό που διαμορφώνεται από τη συλλογική του σχεδιασμού σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις τελευταίες ημέρες για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές για το έργο της τέχνης σας, γιατί σύντομα θα έρθει η ώρα για τα αποκαλυπτήρια του αριστουργήματός σας μπροστά στα μάτια ολόκληρου του σύμπαντος. Είστε όλοι καλλιτέχνες και έχετε όλοι τα δικά σας οράματα για το τι θα θέλατε να δημιουργήσετε, αλλά αυτό είναι ένα έργο τέχνης που είναι μια κοινή δημιουργία. Σας ζητούμε να κάνετε το καλύτερο, εργαζόμενοι ο ένας με τον άλλο, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο, να τονώνετε ο ένας τον άλλο, και να μαθαίνετε ο ένας από τον άλλο, ενώ ότι κάνετε με τα δημιουργικά σας οράματα να είναι κοινό για όλους σας, καθώς και το αριστούργημα σας θα πρέπει να είναι ένα από τα απεριόριστα οράματα και μια πραγματική οικουμενική δημιουργία.
 
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός
 
 
ΠΗΓΗ…http://greekgreggiles.blogspot.com/2012/03/26-2012.html#more
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*