ΜΗΝΥΜΑΤΑ..!!

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ


Στις 25.9.2005 στο «Συμπόσιο Εξωπολιτικής» που έγινε στο Τορόντο του Καναδά στην αίθουσα Convocation Hall του Πανεπιστημίου του Τορόντο ο Paul Hellyer που είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης και είχε διατελέσει υπουργός Εθνικής Αμύνης του Καναδά 1963-67 επί πρωθυπουργίας Lester B.Pearson μίλησε και είπε:


«Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούv πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου και σκέφτηκα να πω κάτι. Ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήιvους και να γίvουv αιτία να μας εμπλέξουν σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας.»


Νήσος Κόναν Χαβάη (9-11 Ιουνίου 2006)


«Ας πιστέψουμε ότι οι αποστάσεις είναι τεράστιες, αλλά οι νέες επιστημονικές θεωρίες μας λένε ότι αυτό μπορεί να μην είναι εμπόδιο. Οι κβαντικές τρύπες, η αναδίπλωση του χώρου και η προηγμένη τεχνολογία ίσως τους επιτρέπει ταξίδια τεραστίων αποστάσεων σε ελάχιστο χρόνο.


Μπορεί να μην έρθουν οι εξωγήινοι, αλλά αν έρθουν εμείς τι θα κάνουμε γι’ αυτό; Πως θα ανταποκριθούμε αν ζητήσουν την ειρηνική επαφή με τη γη; Με ποιόν θα συζητήσουν; Θα πρέπει να υπάρχει ένα βασικό σχέδιο με το οποίο θ’ αρχίσουν οι επαφές.


Η γήινη κοινωνία ωριμάζει και μετατρέπεται σε αστρικό πολιτισμό.


Αυτό που ονομάζουμε επιστημονική φαντασία σήμερα, θα είναι ένα επιστημονικό γεγονός αύριο.


Προσκαλούμε τους πολίτες κάθε έθνους στη γη να υποστηρίξουν τον ιστορικό σκοπό, πείθοντας τους ηγέτες τους να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο επαφών με τους εξωγήινους.


Προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί, φιλικοί προς τη γη, την επισκέπτονται με αυξανόμενη συχνότητα από την «Αυγή» [1945] της ατομικής εποχής, λόγω ανησυχίας τους για τα χημικά και πυρηνικά όπλα των ανθρώπων και τον κίνδυνο που υπάρχει να χρησιμοποιηθούν σε έναν πυρηνικό πόλεμο, ο οποίος θα καταστρέψει το περιβάλλον.


Προσπαθούν επίσης να αποτρέψουν τον κίνδυνο μιας οικολογικής καταστροφής και να αποσοβήσουν μια γενικότερη στρατιωτική σύγκρουση που θα κατέστρεφε τον πλανήτη.


Υπάρχουν αποδείξεις όπου οι εξωγήινοι, ζήτησαν από τις γήινες κυβερνήσεις το τέλος των πυρηνικών όπλων, λόγω της πρόκλησης ζημιών στο περιβάλλον, άγνωστων ακόμη και στους επιστήμονες της γης. Επίσης ζήτησαν τη μείωση των οπλικών συστημάτων του διαστήματος.


Η παγκόσμια αυτή Διάσκεψη Εξωπολιτικής φιλοξενεί μια επίλεκτη ομάδα εμπειρογνωμόνων αξιωματούχων και πολιτών διπλωματών, για την αντιμετώπιση βασικών ζητημάτων που αφορούν τις σχέσεις εξωγήινων πολιτισμών και της παγκόσμιας ειρήνης, και για το πως η ανθρωπότητα μπορεί να συνεργαστεί με τους εξωγήινους πολιτισμούς που μας επισκέπτονται.»


Ένας μεγάλος επιστήμονας ήταν και ο Έλληνας Δρ. Παύλος Σαντορίνης, Καθηγητής της Φυσικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Ήταν επιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης και αντεπιστέλλον μέλος διαφόρων Ακαδημιών Επιστημών του εξωτερικού. Ήταν εφευρέτης και κατασκευαστής του ραδιοπυροσωλήνος (του υπ’ αριθ. 2 μυστικού όπλου των ΗΠΑ,) του Ελληνικού εκατοστομετρικού ραντάρ (1936) που άλλαξε τη ροή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τέλος του Ηλεκτρονικού Εγκεφάλου Η, με τον οποίο είναι εφοδιασμένοι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι «Νίκη».


Παραθέτω μια σύντομη περίληψη των απόψεων του για τους εξωγήινους, όπως αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από 40 χρόνια ακριβώς, σε ραδιοφωνική εκπομπή του Εθνικού προγράμματος της 8ης Φεβρουαρίου 1966 και σε συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα «Νέα» στις 22.3.1967.


«Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ανεπιθύμητοι στον Στρατό, στην Πολιτική και στη θρησκεία, που προσπαθούν συστηματικά, ή να τους αγνοούν, ή να τους διαψεύδουν, ή να γελοιοποιούν χιλιάδες αξιόπιστους μάρτυρες.


Για τις πολιτικές αρχές η εμφάνιση εξωγήινων όντων, είναι ανεπιθύμητη, επειδή θα δημιουργηθεί γενικός πανικός, με άμεσο σχεδόν αποτέλεσμα, την εξαφάνιση κάθε τάξεως και την κατάρρευση των πολιτικών αρχών.


Ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση και κρίση θα δημιουργήσει, στις διάφορες θρησκευτικές αρχές, η εμφάνιση εξωγήινων επισκεπτών στη Γη, εάν αποδεικνυόταν ότι οι ουράνιοι επισκέπτες έχουν, αν έχουν, άλλες θρησκευτικές αντιλήψεις, τελείως ξένες προς τις γήινες.


Νομίζω ότι οι εξωγήινοι δεν είναι επισκέπτες από ένα μόνο πλανήτη αλλά από διαφόρους, οπότε είναι φυσικό να διαφέρουν αυτοί και τα σκάφη τους στη φύση και στο μέγεθος μεταξύ τους.


Αν είναι όντα της δίκης μας περίπου βιολογικής καταστάσεως (έστω και αν αναπνέουν μεθάνιο ή αμμωνία ή τρέφονται με πετρέλαιο ή θειικό οξύ κλπ.) δηλαδή αν είναι όπως και εμείς, λίαν περιορισμένης διαρκείας ζωής, τότε τα όντα αυτά έρχονται αναγκαστικά από πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος και όχι πέρα από αυτόν.!!!


Αν όμως πρόκειται για επισκέπτες πού προέρχονται από τις πλέον απομακρυσμένες περιοχές του σύμπαντος, αυτό προϋποθέτει βεβαίως, ότι μπόρεσαν να παρατείνουν τη ζωή τους πολύ πέρα από τα χρονικά όρια της ζωής των ανθρώπων. Η πνευματική τους στάθμη είναι τόσο ανώτερη, όπου ο ανθρώπινος νους δεν θα μπορέσει ποτέ να συλλάβει. Οι άνθρωποι μπροστά τους μοιάζουν με τον ποντικό, πού αναγνωρίζει το καλό βιβλίο, από την καλή ή κακή γεύση που έχουν φύλλα.


Πιθανόν τα όντα αυτά να είναι τόσο ανωτέρας πνευματικής στάθμης, ώστε δεν τους είναι καθόλου αναγκαίο να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους της Γης, όπως εμείς δεν διανοούμαστε να πιάσουμε κουβέντα με ένα κουνούπι, μια μύγα ή ένα ψάρι.


Ένα τεράστιο «πούρο» πού παίζει τον ρόλο του αεροπλανοφόρου φέρνει τα ανθρωποειδή αυτά οντά στη Γη.


Το καθαυτό όχημα είναι τεραστίων διαστάσεων, έχει συνήθως σχήμα πούρου και εμφανίζεται όρθιο και ασάλευτο, σε αρκετό ύψος. Οι μικροί ιπτάμενοι δίσκοι, διαμέτρου περίπου 6-10 μέτρων, μεταφέρονται από το όχημα αυτό.


Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε αποστολές στη Σελήνη και προϋποθέτουμε σαν κάτι το αυτονόητο, ότι μόλις φθάσουν σε ένα ξένο πλανήτη οι αστροναύτες μας, θα γίνουν δεκτοί με ανοικτές αγκάλες. Ότι θα τους περιποιηθούν, στα μέτρα των δυνάμεων τους και θα τους αφήσουν να επιστρέψουν στη Γη χωρίς ενόχληση.


Πως υποδεχόμαστε εμείς τους ξένους επισκέπτες; Όταν εμφανισθεί ένας ιπτάμενος δίσκος, στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει δοθεί διαταγή, να καλούν τον δίσκο να κατέβει και αν δεν συμμορφωθεί να τον καταρρίπτουν.


Οι ιπτάμενοι δίσκοι κάνουν συστηματική ερευνά σε όλη τη Γη και αδιαφορούν για τα πολιτικά σύνορα των κρατών της Γης, που πιθανόν και να αγνοούν».

ΜΗΝΥΜΑΤΑ.. !! 2ο«Καθένας από αυτούς που ονομάζετε θεούς του Ολύμπου, ευρισκόμενος στη συμπαντική του βάση, μπορεί να αναπαράγει την εικόνα του σε όποια μορφή θέλει, και σε όσα ενεργειακά αντίγραφα θέλει και με δέσμες ακτίνων ταχυονίων ή νιονίων, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να στέλνει τη μορφή του σε πολλά σημεία του σύμπαντος ταυτοχρόνως, δίνοντας εντολές σαν να ήταν παρών.


Πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί αναπαράγουν ενεργειακά αντίγραφα των σκαφών τους τα οποία μπορούν να εκτελούν πολεμικές αποστολές και τα στέλνουν σε όποιο σημείο του σύμπαντος θέλουν χωρίς αυτοί να χρειάζεται να μετακινηθούν. Η καταστροφή ενός ενεργειακού αντιγράφου δεν επηρεάζει το πρωτότυπο που έχει τη δυνατότητα να το αναπαράγει αμέσως, η καταστροφή όμως του προτύπου εξαφανίζει και όλα τα ενεργειακά αντίγραφα.


Οι εξωγήινοι όταν ταξιδεύουν μεταφέρουν μαζί τους ολογραφικά την οικογένειά τους και όλη την εικόνα του εγγύς και του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ψυχισμού και μοναξιάς.


Στους εποικισμούς των νέων πλανητών, δημιουργούν ανάλογο ολογραφικό περιβάλλον, ίδιο με αυτό της πατρίδας τους, ώστε να μην έχουν την αίσθηση ότι έφυγαν. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργούν ολογραφικά φαινόμενα διαβάζοντας τη σκέψη του ανθρώπου από απόσταση και να προβάλουν επιθυμητές καταστάσεις μέσα στη συνείδησή του».


«Τα Νιόνια είναι ειδικά σωμάτια που παράγει ο εγκέφαλος. Ταξιδεύουν με ταχύτητες εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός και μεταφέρουν τη σκέψη του ανθρώπου στα πέρατα του σύμπαντος ακαριαία.


Ο πυρήνας του Νιονίου είναι το σκεπτόνιο, το οποίο παράγει την ισχυρότατη ενέργεια της σκέψης την οποία μεταφέρει ακαριαία σε τεράστιες αποστάσεις.


Τα Νιόνια γεννούνται στον εγκέφαλο, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν κατά βούληση, πάνω και κάτω από τη ζωή. Οι ουράνιοι πολιτισμοί εγκλωβίζουν την ενέργεια της σκέψης σε ειδικούς ομφαλούς συμπυκνώσεως και τη χρησιμοποιούν σαν κινητήρια δύναμη στα ταξίδια τους.


Η ταχύτητα των Νιονίων επιταχύνεται ή επιβραδύνεται, ανάλογα με τη συναισθηματική και βιολογική κατάσταση του ανθρώπου. Ο συστατικός πυρήνας του Νιονίου είναι το σκεπτόνιο.


Παράγει και υλοποιεί τη φωτεινή ενέργεια της σκέψης και με άπειρη ταχύτητα, τη μεταφέρει ακαριαία στις παρυφές του σύμπαντος.


Τα σκεπτόνια κινούνται σε ομόκεντρους κύκλους και καταλαμβάνουν ακαριαία τον χώρο που τους προσφέρεται. Μηδενίζουν τον χωροχρόνο, δεν πειθαρχούν στις δεσμεύσεις του, δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν και έχουν τη δυνατότητα να τον παραμορφώνουν.


Απορροφούν ακαριαία τον χρόνο και επηρεάζουν το παρελθόν και το μέλλον, εκμηδενίζουν την κίνηση και μόνο η δική τους κίνηση υπάρχει. υπάρχουν και δεν υπάρχουν κατά βούληση. Βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ζωή. Κινούνται ακαριαία εντός και εκτός του συμπαντικού χωροχρόνου και σε κάθε γνωστή διάσταση, χωρίς κανέναν περιορισμό. Βρίσκονται εκτός του ορίζοντα πραγματικοτήτων του τρισδιάστατου χωροχρόνου του φωτονικού σύμπαντος.»


«Η σκέψη εκπέμπει ακτινοβολία άγνωστη σ’ εσάς, με ομόκεντρους κυκλικούς παλμούς που καταλαμβάνουν ακαριαία τις διαστάσεις τού χώρου. Εγκλωβίζουμε αυτή την ακτινοβολία σε ειδικούς ομφαλούς συμπυκνώσεως, χρησιμοποιώντας την Oργόνη και με τη βοήθεια των νιονίων, επιτυγχάνουμε ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.


Κατά τις μετακινήσεις μας στα διαστρικά ταξίδια, δημιουργούμε νέφος Νιονίων και Σκεπτονίων και κινούμαστε με την ταχύτητα της σκέψης. Το νέφος αυτό είναι συμπαγές, αδιάρρηκτο, απλησίαστο από το φως και κάθε είδους οπλικά συστήματα.


Η σκέψη του πληρώματος των σκαφών κατευθύνει το νέφος που τα περιβάλλει, εκεί που είναι ο προορισμός τους. Για περισσότερη ασφάλεια αποσυμπυκνώνουμε τους εαυτούς μας και είτε γινόμαστε αόρατοι, είτε


ενσωματωνόμαστε στο νέφος Νιονίων-Σκεπτονίων και παίρνουμε τη μορφή του νέφους, που ενεργεί σαν ενιαίο σύνολο, σαν μια οντότητα, από την οποία όταν υπάρχει λόγος αποσπόμαστε ή διαχωριζόμαστε. Μετά το πέρας της αποστολής τα πάντα αποκαθίστανται στις φυσιολογικές τους καταστάσεις.


Για να είναι άτρωτα τα σκάφη μας, κατά τη δική σας ορολογία, και για την επίλυση προβλημάτων όταν συναντούμε μπροστά μας άστρο ή πλανήτη, που θα σήμαινε καθυστέρηση, δημιουργούμε γύρω από το σκάφος πυκνό κέλυφος Οργόνης και διαπερνούμε το άστρο ή τον πλανήτη, όπως το σωματίδιο που σεις ονομάζετε Νετρίνο χωρίς συνέπειες στο σκάφος και σ’ εμάς»

ΜΗΝΥΜΑΤΑ.. !! 3ο..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑ-ΒΑΣΕΤΕ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Το μήνυμα που πήραμε στον υπολογιστή έλεγε πως αναχώρησε από τη Λύρα τεραστία αρμάδα πολεμικών σκαφών της «Ανώτερης Τάξης Συμμάχων», με ναυαρχίδα τον τεχνητό πλανήτη «ΝΕΜΕΣΙΣ». Αυτή έχει προσεγγίσει στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος για ενίσχυση των δυνάμεων του Σειρίου, που έχουν κηρύξει γενικό πόλεμο εναντίον του συνασπισμού των αποστατών, για να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή της Γης.


Τα όντα αυτά έρχονται με αγαθές προθέσεις, σαν σύμμαχοι και σαν ελευθερωτές της Γης και όχι σαν εχθροί όπως τους παρουσιάζουν οι αποστάτες με τις Χολιγουντιανές υπερπαραγωγές τους.


Τα σκάφη τους φαίνονται προς την κατεύθυνση του Βέγα. Τα πρώτα τμήματα της πολεμικής αρμάδας έχουν πάρει επαφή με το ηλιακό μας σύστημα και είναι ορατά από τα γήινα διαστημικά τηλεσκόπια.


Έχουν αποστολή την απαγόρευση προσέγγισης σκαφών των αποστατών που έρχονται για ενίσχυση των εγκλωβισμένων δυνάμεών τοις στο ηλιακό μας σύστημα, και οι οποίοι έχουν πάρει εντολή να εγκαταλείψουν ταχέως την περιοχή αλλιώς θα καταστραφούν.ΜΗΝΥΜΑΤΑ.. !! 4ο..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ


Πύλες Εισόδου


Οι πύλες των άστρων είναι διαφορετικές στο σχήμα τη μορφή και το είδος Είναι πύρινες, από τις οποίες διέρχονται πυρφόρες οντότητες όπως οι θεοί του Ολύμπου, είναι πύλες φωτός, από τις οποίας διέρχονται οι υλοποιημένες οντότητες είναι αιθερικές πύλες, από τις οποίες διέρχονται οι υπερβατικές οντότητες και ειδικές πύλες, από τις οποία διέρχονται οι εξωγήινοι και τα υλικά σκάφη τους που μετακινούνται στον χωροχρόνο.


«Υπάρχουν οι φυσικές πύλες εισόδου σκαφών και μέσων που έχουν διάμετρο αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα στις οποίες κινείται ένας μεγάλος αριθμός σκαφών. Οι φυσικές πύλες παραμένουν αμετάβλητες από τις βαρυτικές συνθήκες των πλανητών και φθάνουν μέχρι τη Γαία, ανεξαρτήτως των διαστάσεών τους.


Υπάρχουν και οι τεχνητές πύλες, οι οποίες δεν φθάνουν μέχρι τη Γαία, αλλά σταματούν έξω από το ηλεκτρομαγνητικό και βαρυτικό πεδίο της, για να μην παραμορφώνονται από τη βαρύτητα. Απαιτείται δε κατανάλωση ενέργειας για να διατηρούνται οι διαστάσεις τους αμετάβλητες.


Όταν ένα σκάφος εισέρχεται στο ενεργειακό τούνελ μαύρης – άσπρης τρύπας, μέσα σε ελάχιστο χρόνο διανύει την απόσταση όσο μεγάλη και αν είναι, και στην επιστροφή χρησιμοποιούν την ίδια διαδρομή με μια μικρή επιβράδυνση γιατί κινούνται αντίθετα προς το ρεύμα ενέργειας του διαύλου μέσα στον οποίον ο χρόνος είναι μηδενικός. Στις πύλες υπάρχουν είσοδοι με κλίμακες φυσαλίδων ή κεκλιμένα επίπεδα ολίσθησης για τη μεταφορά ανθρώπων ή φορτίων».


«Την ώρα της υλοποίησης ή της κίνησης σκαφών, μέσα στους διαύλους πιθανόν να φανούν στον ουρανό διάφορα παράξενα φαινόμενα υπό μορφή χρωματιστών ή περιέργων σχημάτων νεφών ορατά από τη γη. Είναι φαινόμενα που οφείλονται στις μεταβολές του χώρου λόγω της έντονης διαφοροποίησης των τοπικών συνθηκών.


Όταν δεν χρησιμοποιούνται οι δίαυλοι σφραγίζονται και συλλέγουν την ενέργεια που παράγεται μέσα σε αυτούς. Ο δίαυλος ή πύλη, από τη στιγμή που δημιουργείται συνεχίζει να υπάρχει για πάντα, εκτός αν οι ουράνιοι αποφασίσουν με τεχνολογικά μέσα την κατάργησή του.»


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

ΜΗΝΥΜΑΤΑ.. !! 5ο..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ


ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑ-ΒΑΣΕΤΕ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


«Οι δίαυλοι επικοινωνίας και διελεύσεως οντοτήτων, είναι κυλινδρικοί και φθάνουν μέχρι τη Γαία. Διατηρούνται ανοιχτοί με σφαιρικές ηλεκτρομαγνητικές φυσαλίδες ή με συμπυκνωμένους ενεργειακούς περιστρεφόμενους δακτύλιους κατά μήκος του διαύλου, για να μην παραμορφώνονται αυτοί από τη γήινη βαρύτητα, και να έχουν σταθερές διαστάσεις. Αυτοί που τον χρησιμοποιούν μπορούν να εκτρέπουν τον δίαυλο κατά βούληση προς τον πλανήτη που σκοπεύουν να επισκεφθούν.


Οι διαστάσεις των διαύλων αυτών κυμαίνονται από μερικά μέτρα έως αρκετά χιλιόμετρα. Η ενέργεια των φυσαλίδων που τους διατηρεί ανοιχτούς παράγεται μέσα στους διαύλους και δεν βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό.»


«Οι πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος, (Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός), κατοικούνται από φωτεινές οντότητες ενεργειακής υφής, αραιάς υλικής σύνθεσης και είναι προσαρμοσμένες στις ενεργειακές συνθήκες του πλανήτη τους.


Πολλές από τις οντότητες αυτές σε τακτά χρονικά διαστήματα, παίρνουν εντολή ενσάρκωσης στη Γαία, προκειμένου να τη βοηθήσουν να βγει από τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.


Προσοχή. Η NASA γνωρίζει την άφιξή μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική μ’ εμάς. Το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτισή μας και όχι για την υποδοχή μας.


Υπάρχει συνεργασία με τους αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους Ιουδαίους και αρκετές φυλές Ισλαμιστών για να ελέγξουν τον πλανήτη ολόκληρο. Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κυριαρχήσει η βία και θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα. Η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμία αξία γι’ αυτούς.


Υπάρχουν πλησίον του ηλιακού σας συστήματος δύο διαφορετικές εξωγήινες απoστoλές. Η μία είναι της συμμαχίας της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των «Ε», της Ανδρομέδας, Λύρας, Ωρίωνα, Σειρίου, και Πλειάδων και η άλλη οι Συνασπισμένες δυνάμεις του Δράκοντος, Κήτους, Ύδρας, Όφεως, Σαύρας και Βοωτιδών. Γίνονται σποραδικές συγκρούσεις αξιολόγησης των δυνατοτήτων, απoφεύγoντας προς το παρόν την γενικευμένη σύρραξη.


Μετά τη χρήση πυρηνικών βομβών από τον άνθρωπο, ασκείται συνεχής επιτήρηση του πλανήτη από εμάς. Οι αποστάτες του Δράκοντος, του Όφεως, της Σαύρας, του Κήτους και οι Αρκτουριανοί, δίνουν την αίσθηση ότι έχουν κυριαρχήσει αυτή την περίοδο στη Γαία. Ασκούν τον έλεγχο του πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο με την ίδρυση της χριστιανικής, ισλαμικής και ιουδαϊκής θρησκείας και με διάφορα ιδρύματα κυβερνητικών προγραμμάτων μελετούν τη συμπεριφορά των πληθυσμών, για τη δημιουργία μαζικής συνείδησης και τον καλλίτερο έλεγχό τους.»


«Όταν ένα σκάφος ευρίσκεται σε κατάσταση απoσυμπύκνωσης, εισέρχεται και παραμένει σε σπείρα στρεβλώσεως χωροχρόνου. Κατά την παραμονή του στη σπείρα, το σκάφος διασπάται σε περισσότερα του ενός ενεργά αντίγραφα. Κάθε ενεργό αντίγραφο αποστέλλεται σε επιλεγμένο σημείο του σύμπαντος, ενώ το πραγματικό σκάφος παραμένει εντός της σπείρας.


Μεταξύ του πραγματικού σκάφους και εκάστου ενεργού αντιγράφου δημιουργείται σταθερά σύνδεση, με αποτέλεσμα αφενός μεν να έχει τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλών αποστολών μέσω του ενεργού αντιγράφου, αφετέρου δε, να έχει επίσης τη δυνατότητα ακαριαίας μετάβασης του πραγματικού σκάφους στο σημείο παρουσίας ενός ενεργού αντιγράφου. Οτιδήποτε συμβαίνει στο πραγματικό σκάφος, συμβαίνει παράλληλα και σ’ όλα τα ενεργά αντίγραφα του.


Αντιθέτως, αν κάτι συμβεί σ’ ένα ενεργό αντίγραφο, αυτό δεν επηρεάζει το πραγματικό σκάφος. Για να γίνει τούτο περισσότερο κατανοητό, ένα ενεργό αντίγραφο δύναται να διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις και να καταστρέψει εχθρικά σκάφη ή ενεργά τους αντίγραφα. Αν όμως το ενεργό αντίγραφο καταστραφεί για οιονδήποτε αίτιο, τούτο δεν πρόκειται καθόλου να επηρεάσει το πραγματικό σκάφος.


Παρά το γεγονός ότι το ενεργό αντίγραφο είναι ενεργειακό ίχνος, μπορεί και συμπεριφέρεται και σαν υλικό σώμα, μέσω δημιουργίας καταλλήλων κραδασμιακών συχνοτήτων. Έρρωσθε.»

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

http://ellania.pblogs.gr/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *