Με την ψήφο σου δείξε σε όλο τον κόσμο αυτό που λέμε «Οργή λαού οργή θεού»

Τρέμουν το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και έχουν επιστρατεύσει όλα τους τα μέσα για να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους σε όποιο μαντρί θέλουν εκείνοι, ο καθένας για τους λόγους του και τον σκοπό του.
 Ο γέροντας Παΐσιος έχει κάνει σαφής προβλέψεις που αφορούν τον Εθνικισμό που θα τους τρομάξει και θα τους καταστρέψει τα σχέδια.

 Οι αγορές πανικόβλητες περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής φοβούνται ένα….
banking run σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, οι μαζικές αναλήψεις καταθέσεων, μπορούν να προκαλέσουν ντόμινο εξελίξεων που δεν θα μπορεί πλέον να μαζέψει η ΕΚΤ.

 Με λίγα λόγια μην τους κάνεις την χάρη να τρομάξεις εσύ με όλα αυτά που σου λένε και με την δύναμη της ψήφους σου κάνε εκείνους να τρομάξουν.      

nyxtobaths

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *