Με πρώην σοβιετικές δημοκρατίες εξίσωσε την Ελλάδα ο Β.Σόϊμπλε και θέλει ίδιους μισθούς!

Με την πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Βαλτικής και τις πρώην κομμουνιστικές χώρες της Ευρώπης συγκρίνει την Ελλάδα ο Β.Σόϊμπλε, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερους μισθούς από αυτές τις χώρες όταν οι χώρες αυτές δίνουν λεφτά στην Ελλάδα και την βοηθούν σήμερα, δίνοντας τον τόνο πως σκέφτονται και τις περιμένει την Ελλάδα από αύριο.

Kαι μόνο ο συλλογισμός και η σύγκριση με τις πρώην κομμουνιστικές “δημοκρατίες” είναι ανατριχιαστικός για την Ελλάδα που πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος σε έναν σκληρό τριετή εμφύλιο με 100.000 νεκρούς κάι άλλους 100.000 Έλληνες να απαγάγονται ή να καταφεύγουν οικειοθελώς στις χώρες αυτές.


Από οικονομικής άποψης είναι επίσης τρελό, αφού οι μισθοί ήταν μηδενικοί στις χώρες αυτές το 1990 όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός και σήμερα έχουν φτάσει στα επίπεδα των 250 ή 300 ευρώ που είναι σήμερα. Η Ελλάδα είχε π.χ. βασικό μισθό 170 ευρώ μικτά το 1990, όταν στην Εσθονία απλά δεν υπήρχε μισθός…


Τι προσπαθούν να κάνουν; Επειδή το ευρώ δεν μπορεί να υποτιμηθεί θέλουν να προχωρήσουν σε βίαιη αναγκαστική εσωτερική υποτίμηση. επειδή οι μισθοί θα είναι ανάλογες με των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης πιστεύουν ότι θα υποχωρήσουν και οι τιμές παροχής υπηρεσιών ή προϊόντων! Εγκληματικό!


Πάντως από αύριο συνολικά οκτώ επίτροποι θα αφιχθούν άμεσα στην Ελλάδα, μαζί με 100 άμεσους συνεργάτες τους και τον Χορστ Ράϊχνμπαχ για να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, αδιαφορώντας για το αν θα γίνουν εκλογές ή όχι στην Ελλάδα, αφού θεωρούν ότι με αυτά που υπογράφει τώρα η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στην διακυβέρνηση της χώρας.


Οι επίτροποι θα τοποθετηθούν στα κρίσιμα υπουργεία και θα ελέγχουν βασικά δύο πράγματα: Το ένα είναι οι δαπάνες και τα έσοδα και το δεύτερο θα είναι η εκποίηση του εθνικού πλούτου. Ήδη από αύριο ξεκινά η κατάθεση και η ψήφιση των νομοσχεδίων που θα μετατρέψουν σε αποικία την χώρα.


Σήμερα το απόγευμα αναχώρησε για της Βρυξέλλες ο διορισμένος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος για να βρεθεί εκεί αύριο όταν θα εγκριθεί το νέο δάνειο με το οποίο θα εξοφληθούν οι ξένες τράπεζες και γενικά οι δανειστές της χώρας. Θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα κερδίσει «πόντους» μεταξύ των πολιτών αφού τα ΜΜΕ που προσπαθούν να δημιουργήσουν θετική εικόνα για τον Λ.Παπαδήμο, δίνουν εικόνα αγωνίας για το αποτέλεσμα της αυριανής σύσκεψης, έτσι ώστε το προαποφασισμένο αποτέλεσμα να το καρπωθεί ο τραπεζίτης πρωθυπουργός.


Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι εφαρμοστικοί νόμοι θα είναι πολύ σκληροί και αναδύεται τεράστια η πολιτική ευθύνη των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που θα τους ψηφίσουν.


Αν και το σημαντικότερο όλων για την Ελλάδα είναι το PSI για το οποίο οι πληροφορίες σε ότι αφορά το ποσοστό που δέχονται οι ξένοι δανειστές να κλείσει είναι χαμηλό. Πολύ χαμηλότερο από το 80%, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Και αυτό σημαίνει πιστωτικό γεγονός δηλαδή χρεοκοπία. Και κανείς δεν μιλάει γι’αυτό…

 defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *