Με εντολή Β.Πούτιν τέθηκαν σε “πολεμική ετοιμότητα” τα αντιαεροπορικά της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας

Με εντολή Β.Πούτιν τέθηκαν σε “πολεμική ετοιμότητα” τα αντιαεροπορικά της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας

Αιφνιδιαστικά και με εντολή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν τέθηκε σε «πολεμική ετοιμότητα» η αντιαεροπορική άμυνα της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας. Ήδη, πραγματοποιούνται ασκήσεις για την εξουδετέρωση «εχθρικής αεροπορικής επιδρομής».

«Τέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης η Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια και θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές βολές με πυραύλους S-300PS», δήλωσε ο εκπρόσωπος της CVO (Στρατιάς) συνταγματάρχης Jaroslav Roschupkin.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ρωσικό πρακατορείο «Ria Novosti» ο Ρώσος Πρόεδρος και Ανώτατος Διοικητής των Ένοπλων Δυνάμεων υπέγραψε το σχετικό διάταγμα το Σάββατο 21 Ιουνίου και βάσει αυτού δίδονταν εντολή για άμεση ενεργοποίηση της διοίκησης αεράμυνας και των αερομεταφερόμενων δυνάμεων.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ο «συναγερμός» δίδεται με σενάριο την προσομοίωση πυραυλικής και αεροπορικής επιδρομής του εχθρού και στόχος είναι η αντιμετώπιση του. Σημειώνεται πώς πριν μερικές ημέρες οι ΗΠΑ προχώρησαν σε εξουδετέρωση εχθρικού βαλλιστικού πυραύλου στο Ειρηνικό. Είναι προφανές λοιπόν ποιος θεωρεί ποιόν εχθρό.

«Θα πληγούν στόχοι αεροσκαφών και πυραύλων κρούζ και υπερηχητικά βλήματα προσομοίωσης στόχου “Swift” και “Flight” από τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300PS», δήλωσε ο Roschupkin.

Οι αντιαεροπορικές «μάχες» θα γίνουν ημέρα και νύχτα στο χώρο Telemba, στην περιοχή Buryatia και για τον λόγο αυτό μετακινούνται αντιαεροπορικά συστήματα από την περιοχή του Sverdlovsk.

Όπως είπε και ο στρατιωτικός εκπρόσωπος, τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300PS είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο στην κατάρριψη αεροσκαφών, πυραύλων κρούζ και βαλλιστικών πυραύλων.

Μπορεί να χτυπήσει τους στόχους που κινούνται με ταχύτητα έως 1.200 m/sec σε μία ζώνη έως 90 χιλιόμετρα και σε ύψος από τα 25 μέτρα. Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να λειτουργήσει σε διαφορετικές κλιματικές ζώνες.

Εμείς στην Ελλάδα θέσαμε τους S-300 σε επιχειρησιακή λειτουργία μετά από σχεδόν 14 χρόνια, με την πρώτη βολή, αλλά με πιέσεις από το εξωτερικό η κυβέρνηση απαγόρευσε στη συνέχεια να παρελάσουν στο κέντρο της Αθήνας.

defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *