Με άπλα λόγια ,κοίτα το δάσος και ασε το δέντρο….

Αυτή την στιγμή που σου γράφω το Ισραήλ μπουμπουνίζει την Γάζα , οι Ρωσοι ορέγονται και στήνονται στην Ουκρανία ,οι Αμερικάνοι στέλνουν στρατό στην Πολωνία,πολεμικά σκάφη στην Κίνα .

Ακόμα την ίδια στιγμή σε πολλές χώρες του κόσμου που δεν μαθαίνεις ΠΟΤΕ υπάρχουν εμφύλιοι , τρομοκρατικές ενέργειες ,πόλεμοι μεταξύ φυλών κοκ κοκ κοκ..

Την ίδια στιγμή που σου γράφω για κάθε σειρά που μου παίρνει περίπου 20 δευτερόλεπτα να τελειώσω έχουν πεθάνει 4 παιδιά από πείνα και δίψα , έχουν δημιουργηθεί 1000 άνθρωποι που θα ζήσουν κάτω από το όριο της φτώχειας , εκατομμύρια άνθρωποι παλεύουν να ζήσουν την οικογένεια τους με ένα δολάριο , 5χρονα παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη φαρμάκων , κρύο και τροφή μέσα σε εργοστάσια που παράγουν τα παπουτσακια με την φίρμα που ίδρωσες να αγοράσεις στο δικό σου παιδί!

Θες αλήθεια να ψαρώσεις με την χουντοπαρεα που ΕΣΥ ψήφισες και να οδηγηθείς σε έκρηξη στο άμεσο άμεσο μέλλον; Αν θες τότε είσαι ένα απόλυτο γρανάζι τους!

Πρόσεξε , το να μην κατανοείς το δάσος που ζεις είναι επικίνδυνο πολύ , το να μην θες να δεις ενώ σου δίνεται η ευκαιρία τότε καταντάς και άτυχος πολύ!

Το μεγαλύτερο δυστύχημα θα είναι να σε πείσουν ότι μπορείς να αλλάξεις κάποιον οι κάποιους με τον οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιώντας τα ίδια λάθη που σε έχουν φέρει σήμερα σε αυτή την κατάσταση!

Το μυαλό σου δεν το έχεις μόνο για ίντριγκα ,για γλύψιμο ,για ραγιαδισμό , το έχεις και για να μπορείς να εξελίξεις μέσα σου την ορθή κρίση!

Είσαι ένας πελατακος ,το να είσαι πελατακος έχει κανόνες μάρκετινγκ, κανόνες εξουσίας ,κανόνες χειραγώγησις ….άλλα όλα αυτά τα έχει γιατί εσύ μόνος σου ΕΠΕΛΕΞΕΣ να είσαι ο ΠΕΛΑΤΑΚΟΣ ΤΟΥΣ!

Αν δεν είσαι αρεστός πελατακος δεν ασχολούνται μαζί σου , αν δεν ήταν κανείς μας πια πελατακος τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σε αυτό τον κολοπολιτισμο της χέστρας!

ΦΤΑΙΜΕ εμείς απόλυτα !… Ένας έξυπνος και σοφός άνθρωπος oταν φταίει αποδέχεται και αλλάζει!

ΔΕν μας μένει πολύς χρόνος για να δημιουργήσεις τα αντισώματα γνώσης του τι πραγματικά είναι αυτή η ζούγκλα που έχεις δημιουργήσει!

Πίστεψε με σε μια ολοκληρωτική σύγκρουση που τα άκρα δεν θα είναι όπως νομίζεις αριστερά και δεξιά κόκκινα και πράσινα άλλα θα είναι διαδικασίας ενάντια αποτελέσματος , αφύπνιση ενάντια ύπνωσης ….σε μια τέτοια σύγκρουση θα χάσεις τα πάντα ..μιας και όσοι μπορούν να δουν το δάσος που με ζήλο αποφεύγεις να δεις θα σου την πέφτουν μέσα από την ανυπαρξία του πεδίου σου!

Μην ξεκινήσεις αυτό που θέλουν , μην ακούσεις τους νέους μπροστάρηδες με την βροντερή φωνή για να μπεις μπροστά, δεν νικιέται ο πραγματικός εχθρός με τα συνήθη λάθη αυτού του πολιτισμού!

Μην συνεχίζεις να είσαι το στρατιωτακι του εχθρού σου!

Ο καναπές θα πρέπει να ανακοινωθεί ΑΓΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ στην Ελλάδα γιατί έχει καταφέρει να κάνει μια παγκόσμια τάξη να λυσσά που δεν μπορεί να σε ελέγξει!

Βήματα λοιπόν για το άμεσο μέλλον…

Πλήρη απάθεια …

Πλήρη ανυπακοή στα όρια των νόμων ώστε να μην κινδυνεύουν τα προς το ζην…

Πλήρη κώφωση στης σειρήνες πατριωτων που θα θελήσουν να σε αφυπνίσουν…το ντου δεν είναι αφύπνιση είναι μαριονετισμος …

Δεν καίγεσαι εσύ …αυτοί καίγονται να εγκαταστήσουν την νέα παγκόσμια τάξη τους,…άστους να χτυπιούνται!…..

Συνείδηση και σεβασμός στις πραγματικές αξίες του ανθρωπίνου είδους…

Κατανόηση της αλήθειας …. Ακόμα και να πάρεις την Κωνσταντινούπολη ….δεν θα έχεις καταφέρει κακόμοιρη μου να είσαι έξω από την Νέα Παγκόσμια τάξη….χρησιμοποίησε το μυαλό σου δες τι σου στήνουν!! Τι στήνουν σε όλη την οικουμένη …και που το έπαθλο είσαι εσύ!!

Ενωθητε σε μικρές ομάδες ώστε να ει ναι εύκολη η δομή , η ιεραρχία , η μετάδοση πληροφορίας και εντολής!

Ένωσε της ομάδες μεταξύ τους , κοινή πορεία ,κοινή θέση , κοινές αξίες , κοινή αποθήκευση , κοινή αλληλοβοήθεια…άνθρωπος μόνο με άνθρωπο…και όχι σύστημα με σύστημα !

Κατανόησε ότι το ποιο ακριβό πράγμα στην γη είσαι συ , ο χρόνος σου και ο συνάνθρωπος σου!

Είμαστε όλοι στην ίδια φυλακή , είμαστε όλοι αδέρφια , είμαστε όλοι με να σκοπό …

Δεν πρόκειται να νικήσεις ποτέ σχεδιασμούς χιλιάδων χρόνων μέσα σε μερικά χρόνια που ψιλό κατάλαβες τι παίχτηκε….θέλει δομή, παιδεία, νέες βάσης , νέες συμβάσεις αλήθειας μεταξύ μας….μόνο μεταξύ μας !

Ο ιστός που κινούμαστε, οι νόμοι τους , το σύστημα τους είναι αποδεδειγμένα καρκινικό και πρέπει σαν άνθρωποι και ποιο πολύ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ να τον στείλουμε σε αυτόν που υπηρετεί …στον διάολο!

Άλλα για να το κάνουμε θέλει κόπο, αλλαγή , αναγνώριση εαυτού , τεράστια αποθέματα αγάπης, θέλει μια καρδιά φτιαγμένη και έτοιμη να πει ….Ήρθα εδώ για να αλλάξω τον κόσμο!

Μείνε αδρανής , γίνε νερό , να είσαι άμορφος άλλα συνάμα και τα πάντα , η δική μας η ώρα σύντομα έρχεται..γιατί θα χρησιμοποιήσουμε την δύναμη τους ….την δύναμη που έχουν για καταστροφή…άστους λοιπόν να ξεκινήσουν το έργο τους …και να φαγωθούν μόνοι τους!

Stranger….

Loading...

102 thoughts on “Με άπλα λόγια ,κοίτα το δάσος και ασε το δέντρο….

 1. Ανώνυμος says:

  ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

  ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ……

  ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!!

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ?

  ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ….

  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ.

  ΙΣΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ , ΟΧΙ ΕΝΤΟΛΗ……

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΕΚΛΟΓΕΣ….. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ.

  Α. ΡΕΤΟΥΛΑ

  • Ανώνυμος says:

   Αγαπητέ Ρετουλα, ο τρόπος για να τους διώξεις ειναι να μην ψηφίσει κανείς.
   Με την αποχή μόνο θα χάσουν την ισχύ που τους δίνεις! Με τίποτα άλλο

   • Ανώνυμος says:

    Κάνεις λάθος φίλε γιατί αυτό που λες το κάναμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και το αποτέλεσμα ήταν να πάνε μόνο οι δικοί τους και να βγάλουν δήμαρχο τον Καμίνη.
    Ποιό το κέρδος λοιπόν; Αν δεν πάμε και τώρα θα δείς οτι θα βγεί και πάλι η γνωστή συγκυβέρνηση. Αυτό άλλωστε επιδιώκουν.

    • Ανώνυμος says:

     στις Δημοτικές όλοι Χρυσή Αυγή για να πάρουν τους Δήμους αρχικά και στις Βουλευτικές ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ

   • Ανώνυμος says:

    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

    ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ !

    ΑΝΟΙΞΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ 50% ΚΑΙ ΠΑΝΩ

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ….. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ (είναι και θεόχοντροι οι πιο πολλοί εκεί μέσα…)

  • Pandora says:

   Παιδιά να μας πει κάποιος, ΑΚΡΙΒΏΣ όμως,τι σημαίνει και τι θα βγει από την κάλπη,αν ρίξουμε λευκό .Ομολογώ ότι πότε δεν κατάλαβα , αυτό τα τις % και τα ποσοστά.Και τι θα βγει πάλι από την κάλπη αν δεν ψηφίσουμε καθόλου.Δηλαδή τελικά,πώς τα μαγειρεύουν?

   • Ανώνυμος says:

    Στις προηγούμενες βουλευτικές, είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η πληροφορία (την οποία εξαφάνισαν αμέσως, λίγο κυκλοφόρησε) πως ο εκλογικός νόμος προβλέπει πως αν τα λευκά είναι σε ποσοστό ψηφισάντων (όταν λέμε ποσοστό εννοούμε ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν, όχι σε όλο τον πληθυσμό) 50% ή παραπάνω, σημαίνει πως ο λαός δε γουστάρει απολύτως κανέναν από όσους έβαλαν υποψηφιότητα (ούτε κόμμα, ούτε πρόσωπο) και είναι υποχρεωμένοι να διαλύσουν τα υπάρχοντα κόμματα και πάντως δεν μπορούν με αυτά να ξανακατέβουν εκλογές.
    Πως σου φαίνεται αυτό;
    Δεν είν' κακό……..

    Αυτό που μένει και σε μένα και σε σένα και σε όλους τους άλλους, είναι να βρούμε αυτόν τον έρμο εκλογικό νόμο να μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς προβλέπει για να τα λευκά.

    Ξεχάστε πάντως ότι ξέρετε για τα λευκά. Όταν είναι τόσο πολλά όσο λέω έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν αυτά τις εξελίξεις και τίποτα άλλο.

    Αν μετά την προηγούμενη φορά που κυκλοφόρησε η πληροφορία τον άλλαξαν τον νόμο (πράγμα διόλου απίθανο) τότε πάσο, αλλά δε νομίζω γιατί δεν ακούσαμε για κάποια ψηφοφορία που θα αφορούσε στον εκλογικό νόμο

   • Ανώνυμος says:

    Αν δεν ψηφίσεις καθόλου, είναι επίσης απλό να καταλάβεις τι θα γίνει.
    Καταρχήν, τα ποσοστά μη σε μπερδεύουν. Ποτέ δεν αναφέρονται σε ολόκληρο το λαό. Όταν μιλάμε για ποσοστό στις εκλογές εννοούμε πάντα ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, των ψηφισάντων δηλαδή όπως λέγονται.
    Και πως βγαίνει η κυβέρνηση;
    Σου λέει π.χ.:
    Ποσοστό ψηφισάντων (ή ψηφίσαντων τεσπα): 100 (τόσοι πήγαν και ψήφισαν)
    ΝΔ π.χ. 30 (ποσοστό 30% στους 100 όμως, όχι σε όλο το λαό)
    Πασόκ π.χ. 20 % (πολύ θα θέλανε αλλά παράδειγμα γράφω τώρα)
    κκε π.χ. 10
    συν π.χ. 15
    ποτάμι 5
    κ.λ.π.
    όποιος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κάνει κυβέρνηση.

    δηλαδή, εσύ δεν πας να ψηφίσεις και χεστήκανε, καλύτερα για αυτούς. Πάνε 100 άτομα και βγάζουν κυβέρνηση μόνοι τους και από αυτούς οι 30 μόνο (από όλο το λαό) έχουν αποφασίσει και ποιός θα πηδήξει εσένα και εμένα.

    Κατάλαβες τώρα γιατί η αποχή είναι λαχείο για αυτούς και χασούρα για σένα;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΗΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ.

    Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις και να προβληματιστείς….

    • Ανώνυμος says:

     KAI ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
     ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ 75%.
     ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 'Η ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ.
     ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
     ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
     ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤ(Ι)Α ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
     ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ
     ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ…

  • Pandora says:

   Ευχαριστώ τους 2.23μ μ και 2.32.
   Με βοηθήσατε αρκετά. Και τον /την,φίλο/φίλη 5.19μ.μ. Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί λύνουν και δένουν. Δημιουργούν ένα κόμμα,όχι για τα συμφέροντα του λαού,αλλά για να κόβουν ψήφους από το αντίπαλο κόμμα. Και όταν πια δεν το χρειάζονται …από εδώ πάνε και άλλοι! Τι στα κομμάτια μας χρειάζονται όλοι αυτοί..?? Άχρηστοι και αχυράνθρωποι είναι….

 2. Ανώνυμος says:

  για να δούμε….. θα πιάσουν καθόλου τόπο αυτά που λες; Αμφιβάλλω αλλά συνέχισε την προσπάθεια, αναδημοσίευε το αυτό ανα σταθερά τακτικά διαστήματα

 3. πραξε! says:

  Stranger ενδιαφέρον η σκεψη σου, αλλα είναι αμφιλεγόμενο το αν είμαι απαθεις ή οχι.και πόσο αγιος είναι ο καναπές!…αυτος μας έκανε νοητικα ανάπηρους, και δεν έχουμε καν την ψυχολογία να κάνουμε ένα μαστόρεμα ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΑς!…πόσο μαλλον την υλοποίηση αυταρκειας…οσο πάει περιορίζωνται οι ζωτικές μου κινήσεις….οι ανθρωποι ακομα δεν εψουν την νοοτροπια του επιπεδου σχεδιο αχηλεας, φαινεται οτι πρεπει να δούμε χειροτερα, για να σοβαρευτουμε, και να μην κοιταμε μονο την παρτη μας.

  • Ανώνυμος says:

   you have a point!!
   ειμαστε λιγο για τον πΟυτσΟ..η αληθεια ειναι.
   αλλα λεγε λεγε κατι θα γινει..κατι γινετε..
   αυτα για την επαρκεια-αυταρκεια ειναι πολυ πιο ευκολα
   για οσους μενουν επαρχια.
   ξεκουβαλατε οσοι μπορειτε και υπαρχουν οι προδιαγραφες
   (οχι πολυτελειες) για το χωριο.εγω την εχω κανει ηδη.
   θα ζορισει κ αλλο το πραγμα.

   ορθιος

  • Ανώνυμος says:

   Γεια σου ρε ΖΖΖΖΖΖΖΖ………Να….με κατι τετοια ευφυολογηματα την βρισκεις…..

   Ο απλος λογος σε δυσκολευει…χαχαχα!!!!

   Ενας και παλι….

   • Ανώνυμος says:

    Ο ενας και το εγω σε επανελειπτικη αερολογια , δεν διακιουμαι να πω μονολογο καθως απαιτειται λογικη !
    και η πιστη απλα την καταργει (την λογικη)
    Οσο για τα εφυολογηματα θα τα δεχτω ,
    εστω και σαν απλη εφυο-λογια !
    Οτι μπορω κανω αλλα δυστυχως
    δεν φτανει να ξερεις το μονοπατι
    απαιτειται να το βαδισεις
    οπως ειπε κι ο μορφεας στον νιο στην γνωστη ταινια !

   • Ανώνυμος says:

    ελα αφου το χεις!μην μανουριαζεις και το χιουμορ χρειαζεται.
    οτι μπορεις κανεις; καλο αυτο,μοιρασου και τιποτα για το κοινο καλο.
    παμε δυνατα..

    ορθιος

    • Ανώνυμος says:

     Ασχετος απο την "φιλολογια" εδω , στην πραξη ειναι ζορικα τα πραμματα !
     ΔΕΝ ειναι ολα καλα
     ΔΕΝ ειναι τιποτα κακο
     το προβλημα ειναι το λαθος (αμαρτια)
     ΕΑΝ το επαναλαμβανεις κανεις κακο
     ΕΑΝ εμπιστευεσαι (πιστευεις) αναξιοπιστους κανεις κακο
     ΚΑΙ ΟΛΟΙ ειναι αναξιοπιστοι (αρχικα)
     ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ !
     το διαιασθανεσαι
     ΑΛΛΑ το μυαλο σου παει στα γνωστα-πεπατημενα
     ΒΓΕΣ απο το μαγκανοπηγαδο
     ΑΚΟΥ το εν-στικτο σου (εντος στιξη)
     Βαλε τον ΝΟΥ , την ΝΟΗΣΗΝ σου
     και το αισθημα φυσικα (αισιος-θυμος)
     ΔΕΝ αποζητας το κακο καποιου
     ΔΕΝ εχεις κατι να μοιρασεις
     ΘΥΜΙΣΟΥ
     η προστασια υπαρχει
     αλλα πρεπει να το ΔΗΛΩΣΕΙΣ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ
     (στην ΔΗΛΟ , πηγαιναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ για να ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ )
     Εξ ου και η λεξη !
     ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
     ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
     Ζ

  • Ανώνυμος says:

   Φτου!!!!!την πατησα……..και γω πηγα στην Μηλο……χαχαχα!!!

   Ρε ΖΖΖΖΖΖ…..ειπαμε…..Ελλην ειναι ο μετεχων της Ελληνικης παιδειας…..

   Για δες ποσα παιδια μεταναστων γυρνουν την πλατη στην πατριδα τους και λενε Ελλαδα και παλι Ελλαδα.

   Δεν την αλλαζει αυτη τη χωρα κανενας ρεεεε!!!!Αν την ζησει εστω και λιγο κολησε….απο Αμερικανους…Ευρωπαιους….εως και παπουα…χαχαχα!!!

   Πολιτικους για την χωρα δεν βγαζουμε γτ τους ειχαμε λασκα και καναν οτι θελανε…..που θα παει???θα αλλαξει κι αυτο…

   Αντε καλη δυναμη σε ολους

   Ενας ανηφοριζων

   • Ανώνυμος says:

    καλα ρε ανθρωπε ισα να προσπαθεις να αντιδρασεις ???
    εγω τι ειπα
    να ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!
    Ζ
    ΥΓ. σαφως βεβαια ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΣ !!

 4. Ανώνυμος says:

  H δύναμή σας έρχεται.. και ξανάρχεται.. και ξανάρχεται κάθε μέρα εδώ και χρόνια.Αλλά μερικοί από μας.. που δεν είμαστε εναντίον σου.. έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος όλα να μένουν ίδια. Τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν γίνεται απ΄όσα υπόσχεσαι. Βλέπουμε ότι εκμεταλλεύεσαι το blog τελευταία για να βγάζεις χρήματα. Έχεις γίνει κουραστικός.. και παρουσιάζεις τελευταία και κάτι γελοία αναμασημένα θέματα του στυλ: "Παϊσιος: "Οι Τούρκοι θα φύγουν μόνοι τους"… και που θα πάνε ρε Νίκο;;;.. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.. αν και θα μπορούσα να πω πολλά.

  • πραξε! says:

   '' τίποτα δεν γίνεται απ΄όσα υπόσχεσαι.''…φιλε απλα ειχεις παρανοήσει ,όπως και πολύς κόσμος, που είναι στο ίδιο τρυπάκι!
   Ο stranger θα μας σώζει???…εσυ τι είσαι ? ανίκανος? ή σκλάβος?
   Το όλο πνέμα που θέλει να μας μεταφέρει, καιρό τώρα είναι:
   – Ανέλαβε την ευθήνη τις ύπαρξής σου! –>>Μην περίμένεις κάποιον να σε σώζει!
   – Συνεργασία και συλογικότητα Ανθρώπων με κοίνο σκοπό,προκειμένου να φτάσουμε στην αυτάρκεια.
   -Ολοι μαζι θα τα κάνουμε αύτα, και όχι ένας που θα βγαλει μόνος του το φίδι απο την τρύπα!

  • Ανώνυμος says:

   Ολα τριγυρω αλλαζουνε
   κι ολο τα ιδια μενουν

   Επρεπε να εχεις ακουσει τον στιχο και να το διαπιστωσεις και ο ιδιος φιλε.

   Αλλαξε τον εαυτο σου προς το καλυτερο και ολα θα αλλαξουν

   Αλλη μεθοδος δεν υπαρχει….ο καθενας τον εαυτο του και ολοι μαζι.

   Μην ελπιζετε επι υιους ανθρωπων…….ουτε αυτο το ξανα ακουσες???

   Προχωρα βελτιωνοντας τον εαυτο σου και μην ανησυχεις για τιποτα…

   Ενας απ'τα ιδια

 5. sofi good says:

  ολα τα σπιτια εχουν καναπεδες το θεμα ειναι πως τον χρησιμοποιεις…πλησιαζει ο καιρος που το κοτετσι τους θα αυτοκαταστραφει εμεις εχουμε χερια ποδια και ορεξη για ζωη..έρχεται η ωρα… εμεις ενεργητικοί παρατηρητές του καναπε… είπαμε μυαλο κοφτερο στην ύστατη στιγμη και θα τα καταφέρουμε..εμεις οι ελευθεροι άνθρωποι…

   • Ανώνυμος says:

    για αυτό τους τις μάθανε αυτές τις παπαριές οι θρησκείες, τι φαντάστηκες ότι είναι τυχαίο; Το Βυζάντιο πως χάθηκε; από την πολλή ….. "αγάπη" κρυφτήκανε τα μου……..να στα μοναστήρια ντυμένοι καλόγεροι να διδάξουν την ……. "αγάπη" και δεν είχε άντρες να πολεμήσει ο Παλαιολόγος!

    Γμτ την "αγάπη" σας εβραιόδουλα καθίκια

    • Ανώνυμος says:

     σιγα ρε μεγαλε πολεμιστη εσυ!!!!!σου αρεσει η διχονοια που βλεπεις να επικρατει εσενα ε???α να χαθεις καταραμενο τρολλακι που το γυρισες στη θρησκεια παλι ζωο!!!!

   • πραξε! says:

    Φίλε τα δεδομένα έχουν αλλάξει!
    είναι πνευματικός ο πόλεμος περισσότερο παρα ποτέ!
    Οταν συνηδητά όλη η Ανθρωπότητα, δεν ακολουθήσει τα παιχνίδια τους,Ολη η δύναμή τους θα καταρέυσει!

  • Ανώνυμος says:

   Η αγαπη μεταξυ μας λεει ρε ελαφρομυαλοι ο ανθρωπος…..δλδ πως την ειδατε……να σκοτωθουμε μεταξυ μας και οι απο πανω να κανουν τους διαιτητες???

   11.03….εσενα τι σου εμαθαν οι δικοι σου να πατας επι πτωματων???μας λες και εβραιοδουλους καθικια…..

   Καθικι εισαι εσυ ρε….γτ τετοια λογια μονο απο καθικια βγαινουν.

   Ενας ξανα

  • Ανώνυμος says:

   ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ !!!

   Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ..

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ

   ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ…

   skata original

 6. Ανώνυμος says:

  Φιλαράκι μην παιδεύεσαι τσάμπα. Είμαι 31 ετών, ποτέ δεν ψήφισα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτοί μας βγάζουν και από το αδιέξοδο….βγήκαμε πλέον στις αγορές και μπήκε τάξη στα οικονομικά της χώρας…τα χειρότερα δηλαδή είναι πίσω μας….

  Λυπάμαι που το λέω, αλλά ήταν ευκαιρία για όλα τα άλλα κόμματα αυτά τα χρόνια…και η ευκαιρία χάθηκε…και ξέρεις γιατί?? Γιατί δεν έχουν σχέδιο σοβαρό που θα πείσει τους πολίτες να το ακολουθήσουν για τη χώρα…ΚΑ-ΜΙΑ σοβαρή οικονομική πολιτική….Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια…
  Μόνο διαπιστώσεις κάνουν (όπως κι εσύ στο άρθρο σου)…το πώς θα λύσουν τα προβλήματα δεν το λένε…γιατί δεν μπορούν και το ξέρουν…

  Φιλάκια,

  Arranger

  • π² says:

   """Φιλαράκι μην παιδεύεσαι τσάμπα. Είμαι 31 ετών, ποτέ δεν ψήφισα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτοί μας βγάζουν και από το αδιέξοδο….βγήκαμε πλέον στις αγορές και μπήκε τάξη στα οικονομικά της χώρας…τα χειρότερα δηλαδή είναι πίσω μας…."""

   ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΛΑ ΛΕΓΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ… ;;;;;;

   • Ανώνυμος says:

    όχι…. δε σου κάνει πλάκα….. αν μπορείς εσύ, μετά από αυτά τα τούβλα σαν αυτόν που γράφει και που κυκλοφορούν γύρω σου, απέφυγε τον πειρασμό να εμπλακείς σε εμφύλιο……..
    κατάλαβες πως παίζεται το παιχνίδι;
    Αν μπορείς απέφυγε το…..

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΛΑ , ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
   ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΙΛΕ !!

  • Ανώνυμος says:

   31 χρονών λες ότι είσαι, δεν μας λες όμως και πόσα κιλά είσαι! Αν φερ ειπείν είσαι 80 κιλά τότε μιλάμε για ένα βουβάλι 31 ετών και 80 κιλών, αν είσαι 100 κιλά τότε μιλάμε για ένα βουβάλι 31 ετών και 100 κιλών και πάει λέγοντας. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω (αν και πιστεύω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος). Μουουουυυυυυυ (αυτό μάλλον το κατάλαβες)

  • Ανώνυμος says:

   Από κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσένα, κάτι μουλάρια γεννημένα για μαστίγιο και κλωτσιές έχει χάσει κάθε ελπίδα αυτή η έρμη χώρα και μετά άντε να αποφύγεις τον εμφύλιο.
   ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ

 7. Ανώνυμος says:

  Είμαστε όλοι στην ίδια φυλακή… αλλά δεν είμαστε όλοι αδέλφια, και οπωδήποτε ΔΕΝ έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό! Αυτά είναι δεδομένα… η πορεία, το ταξίδι είναι μοναχικό, και αυτή είναι μια πικρή αλήθεια.

  Κάποτε στην γη υπηρχαν πολλές περισσότερες φυλές, από ότι τώρα. Η τελευταία φυλή που γενοκτονήθηκε ήταν η ερυθρά… θάνατοι συμβαίνουν κάθε λεπτό.

  Το "παιχνίδι" είναι το ίδιο εδώ και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια… μέσα σε αυτό το παιχνίδι "έπαιξε" και ο Αλέξανδρος γ΄του Φιλίππου… αλλά και η έλευση του χριστιανισμού…

  Το μεγαλύτερο μέρος από τις μοναδικές αξίες του ανθρώπινου είδους βρίσκονται στην ελληνική γραμματεία… κάτι που απεχθάνεται το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Ελλαδος.

  Ακόμα και αν μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη… όπως είμαστε, με την νοοτροπία που έχουμε δεν πρόκειται να αλλάξη κάτι… για αυτό καμία Κωνσταντινούπολη ΔΕΝ θα δώσουν σε εμάς… από ότι διαφαίνεται θα την δώσουν (και όχι μόνο αυτή) σε κάποιον, που θα μπορέσει με την αυτή ισχύ, να οδηγήσει κάποιους άλλους στα μυθολογούμενα των Ελλήνων… άλλοι λαοί θα μετουσιώσουν στην μυθιστορία, την χαμένη ελληνικότητα των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων.

  Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… έχουν ήδη καταστραφεί (δεν υπάρχουμε στον ρου της ιστορίας) στο πρόσφατο παρελθών… και αυτό όπου βιώνουμε στο παρόν… όσοι έχουν συνείδηση να αντιληφθούν το μέγεθος του βιώματος… αντιλαμβάνονται ότι βρίσκομαστε στα πρώτα απτά αποτελέσματα της καταστροφής… μιας καταστροφής που επίκεινται… και προελαύνει!

  Το να είναι κάποιος απαθής, δεν σημαίνει ότι το κάνει αυτό συνείδητα η ότι κάνει κάποιου είδους αντίσταση!!! Σημαίνει ότι δεν υπάρχει… έχει απωλέσει κάθε ψυχικό σθένος του να παλέψει για να ζήσει. Το ποιο πιθανό είναι να ψοφήσει μέσα στην απόλυτη σιωπή… απτό δείγμα, του ότι δεν είχε γεννηθεί Έλληνας… ούτε καν είχε τάσεις προς ελληνοποίηση.

  Το μεγαλύτερο μέρος από τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων…. βρίσκονται σε απόγνωση… διότι ουδέποτε θέλησαν να μετέχουν στην γνώση… στα νάματα των Ελλήνων… και αυτή την γνώση να την μετουσιώσουν σε πράξη… περνούσαν καλά, και αυτό ήταν όλο!!! Τώρα δεν περνάνε καλά, και αυτό είναι όλο!

  Και όταν περνούσαν καλά… και τώρα που περνάνε ποιο δύσκολα… δεν τους ενδιαφέρουν οι πρόγονοι τους… δεν τους νιώθουν καν πρόγονους τους… παρά μόνο στα λόγια!!! Έπεα πτερόεντα…

  Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδος υπήρχαν και υπάρχουν τόσο πολλές εκδόσεις αρχαίων φιλοσόφων… τόσες πολλές βιβλιοθήκες… και τόσα πολλά ηλεκτρονικά προγράμματα, για περαιτέρω έρευνα και καλλιέργεια εαυτού!… και πάλι τίποτα! Τσάμπα κλάνει η λάμπα…

  Ουδέποτε θέλησα να ήμουν ομαδάρχης κανενός.. αν και με είχαν προτείνει για ομαδάρχη… ουδέποτε θέλησα να μπω σε κάποια "ομάδα"… ούτε στην… Έψιλον… αν και μου το είχαν προτείνη… και αυτό.

  Δεν ήρθα για να αλλάξω κάποιον, ούτε τον κόσμο… ήρθα για να δώσω μια μεγάλη πνοή ώστε να δωθεί αναβολή γεγονότων, ώστε να προχωρήσει παραπέρα ο κόσμος… εάν και εφόσον μου το επιτρέψουν.

  Αυτά.

  ΥΓ. Για την Ουκρανία που γράφεις… ήδη στην πόλη του Ντόνετσκ η μη εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας στέλνει… ποδαπούς και αλλοδαπούς μισθοφόρους.
  Οι κάτοικοι του Ντονετσκ έχουν μόνο δύο επιλογές… και ανάμεσα σε αυτές δεν υπάρχει η απάθεια, η έστω η αδράνεια… οι επιλογές είναι: η πολεμάνε για την ελευθερία τους… η κάθονται και τους πηδάνε… διαλέγουν και πέρνουν.

  • Ανώνυμος says:

   Και όταν περνούσαν καλά… και τώρα που περνάνε ποιο δύσκολα… δεν τους ενδιαφέρουν οι πρόγονοι τους… δεν τους νιώθουν καν πρόγονους τους…

   ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ
   ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
   ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ.

   ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

   ΥΓ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΟΥΣΙΑ
   ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  • Ανώνυμος says:

   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μέχρι κόμματος και τελείας με τα λεγόμενα σου. Κάνεις λάθος όμως, έχουν προγόνους να αγαπούν και να τιμούν: Τον αβραάμ και τον ισάακ και καμπόσους άλλους ξεβράκωτους κλέφτες που ζούσαν στα αντίσκηνα στις ερήμους ….

  • Ανώνυμος says:

   ΜΕΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕς
   ΓΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 8. Ανώνυμος says:

  μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα…
  Ναι τα ξέρουμε τα προβλήματα παγκοσμίως…θα τα λύσουν τα Χρυσά Αβγά?? Με τί …με ξύλο και τσαμπουκά…?? Τί πρόγραμμα έχουν?? Στη φυλακή όλοι οι ρατσιστές.
  Άντε βρε γελοίε…κάνεις και προπαγάνδα και λές στον κόσμο τί να ψηφίσει….πονηράκο που το έπαιζες και αντικειμενικός τόσο καιρό…

 9. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  παρατηρούμε, προετοιμαζόμαστε, δυναμώνουμε ψυχή τε και σώματι, αναμένουμε..

  δεν αργεί..

  τότε.. η ευχή θα υψωθεί..

  "Μα όταν κάποτε θα υψωθεί η ευχή τους
  θα πλημμυρίσουν τα νερά, να εκραγούν
  θα πάρουν από`κει ψηλά όσα ζητήσαν
  όσο νερό θα χρειαστεί να ξεπλυθούν"…

  και θα αντηχεί απ'άκρη σ'άκρη.. απ'το γαλάζιο τ'ουρανού.. ως το γαλάζιο του βυθού..

  Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε,
  ἐλευθεροῦτε πατρίδ', ἐλευθεροῦτε δὲ
  παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη,
  θήκας τε προγόνων:
  νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών."

  τότε.. κάποιοι θα χαρούν.. και κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν..

  καληνύχτα

  η "Ψυχαγωγός"

 10. Ανώνυμος says:

  THIMITHITE TI IXE PI……………..

  O STRAKA-STROUKAS ΜΙΛΑΕΙ.
  ME AFORMI OSA GINONTE STIN ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
  POLI INE AFTI POU ANAROTIOUNTE ME OSA SIMBENOUN STIN ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ GIATI O ΕΛΛΗΝΑΣ DEN XESIKONETE.
  EXOUME FTASI STO SIMIO MIDEN…….
  O ENAS KATIGORI TON ALON.EXI MPI I DIXONIA ANAMESA MAS.
  EXOUME FTASI STO SIMIO NA LEME PIOS INE PIO ΕΛΛΗΝΑΣ APO TON ALON,NA MILAME GIA PRODOTES,NA TROGOMASTE METAXI MAS.
  AFTO THELOUN.TO EXOUNE PETIXI.GIATI MAS EXOUN KIMISI….MEXRI NA MAS
  <>
  LIPON EXOUME KE LEME:
  GIA NA KANIS TIN EPANASTASI SOU XRIAZESE.
  1.ORAMA. EXIS? OXI.
  2.ENALAKTIKI LISI. EXIS? OXI.
  3.KAPIOS I KAPIA OMADA POU THA SE ODIGISI. EXIS? OXI
  GIATI DEN TA EXIS OLA AFTA?GIATI POLI APLA SOU TA STIRISANE ME XIROURGIKI AKRIBIA.
  OTAN THELISOUNE AFTI, OTAN KRINOUNE AFTI, OTAN THA BOLEPSI AFTOUS,TIN KATALILI STIGMI,STO XRONO POU ORIZOUN AFTI,TOTE…..:
  MIKRO MOU PEDI TOTE ΕΛΛΗΝΑ….
  FA SOU DOSOUN TO POLIPOTHETO SE XRONO….TETE.
  SE KLASMATA TOU DEUTEROLEPTOU FA SOU BROUN
  KE ORAMA.
  KE ENALAKTIKI LISI.
  KE ARXIGO.
  KE ESI THA XESIKOTHIS KANONTAS TIN DIKI SOU EPANASTASI THA TREXIS STOUS DROMOUS THA FONAZIS THA FOUSKONIS TA STIFI SOU NOMIZONTAS OTI AFTI I EPANASTASI INE DIKI SOU.
  OMOS GIA ALI MIA FORA FA EXIPIRETOUME TA SIMFERONTA ALON……
  PIOI INE AFTI?ASTA PEDI MOY MIN TA ROTAS DEN KANI.
  THA XINETE TO EMA MAS GIA NA TO PINOUN AFTI.
  ESI MIKRO MOU PEDI NA MIN ISE EKI.
  AKOU TIN FONI TOU
  STRANGER.
  Άκουσε με παιδί μου , εκεί έξω αναζητούν την σπίθα της αιτίας , μας έχουν είδη κάνει το τεστ πριν μερικά χρόνια όταν άλλος ένας άγγελος θυσιάστηκε .
  Εκεί έξω θέλουν τυχαία να βρουν το επόμενο θήραμα για την θυσία στον Θεό του χάους …να μην βρίσκεσαι εκεί παιδί μου!
  Τα λέω τώρα για να μπορέσεις να με ακούσεις έστω και στην υστατη στιγμή , να μπορέσεις να ακούσεις τον ψίθυρο μου….ΤΡΕΞΕ ΜΙΚΡΕ!!
  AKOU TIN MANA SOU
  AKOU TON PATERA SOU.
  ESI THA ISE I SINEXIA.
  O SINEXISTIS TIS ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
  INE THEMA XRONOU NA SIMBOYN………..
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ STRAKA-STROUKAS

  • Ανώνυμος says:

   δεν περιμένεις βέβαια να ξεστραβωθούμε για να διαβάσουμε ένα κατεβατό παραλληρηματικό με greek english, για τον εαυτό σου τα έγραψες μάλλον

 11. Ανώνυμος says:

  σημερα μπηκα σε ενα ψιλικατζιδικο να παρω τσιγαρα και ηταν μια γιαγια μεσα και ελεγε τα εξης, ποιος να ξεσηκωθει ριξει την κυβερνηση οι μισοι αντρες ειναι ομοφυλοφιλοι και οι αλλοι μισοι ειναι πισω απο ενα κομπιουτερ, ποσο δικιο εχει η γιαγια!

  • Ανώνυμος says:

   ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ . ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΣΟΝ .

  • Ανώνυμος says:

   Κι από κι ως που η επανασταση πρέπει να υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου από τους άνδρες και μόνο; Οι γυναίκες δεν έχουν λόγο; Οι άντρες μόνο θα βγάλουν τα κάστανα απ'τη φωτιά;!

   • Ανώνυμος says:

    ναι, ο πόλεμος και τη διεκδίκηση είναι στη φύση των ανδρών και αυτοί είναι πρώτοι που θα πάρουνε τα όπλα -που θα έπρεπε- αυτούς έχει ορίσει η φύση να προστατεύουν οικογένεια (θηλυκά και παιδιά) και αυτοί πρέπει να ξεκινήσουν. Το κατάλαβες εσύ Μπουμπουλίνα;
    Και η Μπουμπουλίνα ΔΕΝ λειτούργησε μόνη της, ΔΕΝ μπορούσε. ΔΕΝ ήταν στη φύση της. Βοήθησε, πλήρωσε γιατί μπορούσε και υποστήριξε, κράτησε και όπλο αφού συμμάχησε με τους άνδρες.

    Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί από το πολύ πουσταριό που κυκλοφορεί έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι και έχει βιασθεί η ίδια η φύση

   • Ανώνυμος says:

    καλα καντε τα παλλικαρια την αρχη πρωτα κ μετα ακολουθουν κ οι γυναικες.η προτιματε μηπως να σας κανει ξεφτιλα το γυναικειο φυλο??

 12. Ανώνυμος says:

  Ο νίκος ταχει ξαναπεί κ παλιότερα αυτά…η ερώτηση είναι:
  Σε περιπτωση επιστράτευσης τί κάνεις???
  Το παίζεις το παιχνίδι τους?????
  Andre.

  • Ανώνυμος says:

   Οχι….απαντας σαν τον Τσιπρα οταν βαλανε το χαρατσι στα ακινητα και ελεγε να μην τα πληρωσουμε κλπ

   Και οταν τον ρωτησαν αν το πληρωσε ειπε γελωντας:

   Την πατησαν….δεν πληρωσα γτ μενω στο ενοικιο

   Να και γω……να κι αν γινει….να κι αν δεν γινει

   Απο τον κορβανα τους δεν με ταιζουν ….και ειμαι εκτος ηλικιας για επιστρατευση…..αλλα και παλι αυτη την χαρη δεν θα τους την εκανα.

   Ενας ξανα

 13. Ανώνυμος says:

  Ειναι κρίμα τόσο ενδιαφέρονται σχόλια να εκφυλιζονται απο χυδαίος υβριστές που μπαίνουν εδω είτε να κάνουν την πλάκα τους, είτε να πλήξουν το blog. Γιατι τους αφηνεις? μην τα ανεβάζεις.

  Μ.

  • Ανώνυμος says:

   οι "χυδαίοι" υβριστές, απευθύνονται σε ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ.
   Και διαδικτυακά μόνο έτσι αντιμετωπίζονται. Δεν τολμάνε βλέπεις να βγούνε επώνυμα ή δημόσια στον κόσμο μπροστά να υποστηρίξουν τα αφεντικά που τους πετάνε τα αποφάγια τους.

 14. Ανώνυμος says:

  τιποτα δεν ειναι μονο του σε αυτον τον κοσμο φιλε μου,ολα ειναι μια αλυσιδα,ολα εξαρτιουντε απο κατι αλλο.εμεις εξαρτιουμαστε απον τον συνανθρωπο μας,
  η μεγαλυτερη δυναμη μας ειναι να ειμαστε ενωμενοι και απλα να χρησιμοποιησουμε το μεγαλυτερο οπλο μας ,το μυαλο μας.
  αυτο φοβουντε ,τον σκεπτομενο ανθρωπο και για αυτο σε κοιμιζουνε καθε μερα,σε εχουνε ανενεργο.για μια φορα στη ζωη σου μην δεις με τα ματια σου απλα νιωσε αυτο που ειναι γυρω σου,απλα εχουμε χεχασει να νιωθουμε και απλα βλπουμε,θελει εξασκηση .
  τοτε θα καταλαβεις οτι ο κοσμος δεν ειναι αυτο που βλεπεις μονο

 15. Ανώνυμος says:

  <> ~ Αριστοτέλης, απλά πράγματα. Το Α και το Ω είναι να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ οι ίδοι πρώτα!! Ας κάνουμε την αυτοκρίτική μας πρώτα, να διορθώσουμε τα στραβά του εαυτού μας και νομοτελειακά θα διορθωθεί και η κοινωνία μας, εφόσον θα αποτελείται από υγιή "κύτταρα" (ανθρώπους-πολίτες).

  Μα λογικό δεν είναι; Πώς είναι δυνατόν να αλλάξεις τον κόσμο (δηλ. τον συνάνθρωπο) αν πρΏτα δεν κάνεις το πιο απλό, να αλλάξεις τον ίδιο σου εαυτό (που κι αυτό δύσκολο είναι και πάλι, αλλά σίγουρα πιο εύκολο απ' το να αλλάξεις τον κόσμο)!

  Συμβουλή: ξεκινήστε με απλές, καθημερινές πράξεις αυτοβελτίωσης και καλής θέλησης προς τον συνάνθρωπο. Αυτό θα γίνεται αλυσιδωτά σαν ντόμινο και θα καταλήξει να γίνει ένας ευγενής "ανταγωνισμός" καλών πράξεων γιατί ο ένας θα παραδειγματίζεται από τον άλλο. Το παν Συν-Έλληνές μου είναι να "πυροδοτηθεί" το ξεχασμένο φιλότιμο του Έλληνα. Άπαξ και γίνει αυτό, όλα τ' άλλα θα γλυστρίσουν από μόνα τους… Θα μπει τότε το νερό στ' αυλάκι και μάλιστα χωρίς ν' ανοιξει ρουθούνι. Ο πόλεμος θα δοθεί σε άλλο πεδίο αυτή τη φορά. Έχει κλείσει ο κύκλος των αιματηρών επαναστάσεων… απλώς δεν είναι αποδοτικές πλέον, δεν συμφέρουν κανέναν.

  Θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα βγούμε νικητές, το ξέρω διότι οι Έλληνες είμαστε Διο-γενείς (γεννήματα Διός).

  ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ <>… ΤΩΡΑ, ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!!

  ~Εχετλαίος~

  • ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

   τα σέβη μου Εχετλαίε
   μίλησες κατευθείαν στην καρδιά..

   κάθε φωνή ενώνεται με αυτή δίπλα της.. χαμηλόφωνα.. στην αρχή.. και βρίσκει.. την επόμενη.. και τη διπλανή… και την μεθεπόμενη… κ.ο.κ.
   και ενισχύεται.. και θεριεύει .. και γίνεται κραυγή..

   μια κραυγή που θα στοιχειώνει.. φίλους και εχθρούς..

   η "Ψυχαγωγός"

   • Ανώνυμος says:

    Να 'σαι καλά Ιώ. Μα μόνο με την καρδιά θα πετύχουμε το στόχο μας! Μικρά ποταμάκια είμαστε που ενωνόμαστε και γινόμαστε χείμμαρος!

    ~Εχετλαίος~

  • Ανώνυμος says:

   Για κάποιο λόγο Stranger δεν εμφανίστηκαν τα λόγια του Αριστοτέλη μέσα στα εισαγωγικά. Έλεγε λοιπόν: αν θέλεις να ταρακουνήσεις τον κόσμο, ταρακούνησε πρώτα τον εαυτό σου. Αν μπορείς κάνε αυτή την προσθήκη και διόρθωσε το σχόλιό μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

   ~Εχετλαίος~

 16. Ανώνυμος says:

  Με το να μαλώνετε θα κάνετέ επανάσταση ; η επανάσταση σας θέλει να είστε ενα. αν σας στενάχωρω συγνώμη .

  • Ανώνυμος says:

   αυτο εννοουσε ενας πιο πανω οταν μιλησε για αγαπη.κ καποιοι επεσαν να τον φανε!λες κ ειπε κατι παραλογο!

   • Ανώνυμος says:

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ,ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    • π² says:

     ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΩΤΕΡΗ:

     "Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν".

     Πλάτων: Κρίτων, 51β.

     "Από τη μητέρα και τον πατέρα και όλους τους άλλους προγόνους, η πατρίδα είναι πράγμα πολυτιμότερο και σεβαστότερο και αγιότερο και ανώτερο και κατά τη γνώμη των θεών και κατά τη γνώμη των ανθρώπων που έχουν φρόνηση".

  • Ανώνυμος says:

   τι πολεμο ρε?μεταξυ μας?να προσεχουμε λιγο τι λεμε!αφηστε τον πολεμο κ προσεξτε στις καλπες!μετα δε θα σας φταιει κανεις!

 17. Ανώνυμος says:

  ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ??ΑΠΟΧΗ??Ε,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΕΙΤΕ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ??ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ!
  ΑΣΤΕΡΙ

  • Ανώνυμος says:

   Και γιατι να μας γλυτωσει ; Ειμαστε σιγουροι οτι το αξιζουμε η μηπως μας το χρωσταει . Οπως στρωσαμε κοιμομαστε .

 18. Ανώνυμος says:

  Μαλώνουμε μαλώνουμε.μπράβο σύφωνα με το σχέδιο τα πάμε μια χαρά σε λίγο θα σας κάνουμε και τα υπόλοιπα έτσι μπράβο να ασχολίστε με το μαλώμα και εμείς δουλευουμε ωραία. Τι λετε; έτσι δεν θα το βλέπουν τα λάμογια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *