Μετά τον Καντάφι ακολουθεί ο Άσαντ και μάλλον κτυπά και για μας η καμπάνα….

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Όλα τα σοσιαλιστικά οικογενειοκρατικά καθεστώτα στη λεκάνη της Μεσογείου ξεκαθαρίζονται ένα ένα, αφού πρώτα υπηρέτησαν πιστά το διεθνές κεφάλαιο σε βάρος των λαών τους και τώρα του είναι πλέον βάρος. Μετά το προδιαγεγραμμένο τέλος του Καντάφι η παγκόσμια προσοχή θα συγκεντρωθεί στην άλλη δυναστεία των
Άσαντ με το ίδιο φυσικά αποτέλεσμα.
Σε ότι αφορά τη δική μας σοσιαλιστική οικογενειοκρατική δυναστεία, μάλλον μετράει τους τελευταίους μήνες της. Ίσως μάλιστα ο κ. Παπανδρέου κάνει τις τελευταίες διακοπές του…. ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ήδη τόσο ο οίκος S&P, όσο και ο οίκος Moody’s πιθανολογούν χρεοκοπία της χώρας. Μάλιστα ο πρώτος πιθανολογεί χρεοκοπία της χώρας μέσα στο 2011 και ενδεχομένως επιστροφή στη δραχμή. Ταυτόχρονα η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της 21-7-2011, μοιάζει να


έχει παγώσει, παγώνοντας και τις ελπίδες των ελλήνων σοσιαλιστών. Επίσης πρόσφατα, ο άξονας Βερολίνου – Παρισιού έβγαλε οριστικά από την αντζέντα το ευρωομόλογο και μάλλον αποφάσισε να αποβληθούν από την Ευρωζώνη τα ασθενέστερα κράτη με πρώτη υποψήφια την Ελλάδα.
Όλα λοιπόν συγκλίνουν προς την κατεύθυνση που προβλέπουν οι πιο πάνω οίκοι αξιολόγησης, οι οποίοι προφανώς δεν διακινδυνεύουν το κύρος τους κάνοντας αστήρικτες υποθέσεις και αντιλαμβάνεστε πιστεύουμε όλοι τι θα συμβεί αν επαληθευτούν.
Θα έχουμε κατάρρευση όχι μόνο του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, αλλά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.
Δεν σώζονται ούτε Νέα Δημοκρατία, ούτε Αριστερά, ούτε τίποτα που θα θυμίζει τον παλιό πολιτικό πολιτισμό.
hassapis-peter

http://hellasxg.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *