Μειώσεις σοκ στους μισθούς των στρατιωτικών

Εντυπωσιακά στοιχεία δίνει ο επικεφαλής του «Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων » (ΣΥΣΜΕΔ) Α. Τσουκαράκης για τις εισοδηματικές απώλειες των στρατιωτικών από τις περικοπές μισθών αλλά και το πάγωμα της ωρίμανσης. Ενδεικτικά όπως αναφέρει, ο ΕΠ.ΟΠ είδε τις αποδοχές του να μειώνονται, περίπου κατά 22 %, ο αρχιλοχίας από παραγωγική σχολή και ο ανθυπολοχαγός κατά 21 %, ο αντισυνταγματάρχης κατά 28 % και ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου κατά 31 %.

Πρόσθετες μειώσεις επέρχονται όπως υποστηρίζει, επειδή με το σχετικό νόμο ανεστάλησαν οι μισθολογικές προαγωγές και το επίδομα χρόνου υπηρεσίας για τους δημοσίους υπαλλήλους ενόψει ενιαίου μισθολογίου – συμπεριλαμβανομένων προφανώς από λάθος του νομοθέτη – και των στρατιωτικών… οι οποίοι όμως έχουν ειδικό μισθολόγιο.
Και ενώ από 1η Νοεμβρίου ήδη το ενιαίο μισθολόγιο τέθηκε σε εφαρμογή, οι στρατιωτικοί τιμωρούνται περαιτέρω με τη μη χορήγηση των ανωτέρω επιδομάτων τους τα οποία διατηρούνται «παγωμένα». Οι στρατιωτικοί ζητούν ξεπαγώσει αυτό και το μισθολόγιό τους να μην κατέβει και άλλο, καθώς το κονδύλι του νέου προϋπολογισμού δείχνει πρόσθετες μειώσεις πάνω από 6% κατά μέσο όρο το 2012!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *