07:15 - 22/10/2013

Μεγάλο απόθεμα πετρελαίου βρέθηκε ανοικτά της Βηρυτού

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οκτώβριος 21, 2013.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας, Τζεμπράν Μπασίλ, έκανε μια σημαντική δήλωση στην εφημερίδα Αλ Ακμπάρ.

«Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν τεράστια αποθέματα πετρελαίου στην παράκτια περιοχή της Βηρυτού και στο όρος του Λιβάνου».

Ο υπουργός διαβεβαίωσε την κυβέρνηση του Λιβάνου ότι «δεν ξέρει πώς να προβεί σε επένδυση».

Ο Μπασίλ κάλεσε σε έκτακτη σύνοδο του Κοινοβουλίου, προκειμένου να εκριθούν μια σειρά διαταγμάτων για το πετρέλαιο. Τα διατάγματα πρέπει να οριοθετήσουν τα 10 μπλοκ στα οποία θα ξεκινήσει η εξόρυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Ήδη, για την εξόρυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου του Λιβάνου, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους 46 διεθνείς εταιρείες, αναφέρει η πηγή.

Πηγη

ΠΗΓΗ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΑΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΣΤΗ ΒΥΡΗΤΟ ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*