Μεγάλη άνοδος των «Αλβανοκατσαπλιάδων» στις τοπικές εκλογές στην Αλβανία!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Μεγάλη άνοδος του εκλογικού ποσοστού των Τσάμηδων, σημειώθηκε στις τοπικές εκλογές της Αλβανίας. Μάλιστα στο Δέλβινο, θα έχουν μεγάλη αντιπροσώπευση στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό σημαίνει ότι σε ορισμένες περιοχές της Αλβανίας εμφανίζεται εθνικιστική συσπείρωση, ακόμη και αν οι εκλογές ήταν τοπικές.

Η άνοδος των Τσάμηδων, σε συνδυασμό με την όχι καλή πορεία του ΚΕΑΔ, θα πρέπει να προβληματίσει την Ελληνική πολιτεία. Και να την οδηγήσει στην αναθεώρηση της μέχρι τώρα πολιτικής της. Την ίδια στιγμή, ο ηγέτης των Σοσιαλιστών Εντι Ράμα διατηρεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, των Δήμο Τιράνων. Το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα διατηρεί τη Σκόδρα, ενώ οι Σοσιαλιστές διατηρούν τις δυνάμεις τους στις…
 υπόλοιπες μεγάλες πόλεις που ήδη ήλεγχαν. Σε «ντέρμπι» εξελίσσεται ο Δήμος Δυρραχίου όπου και θα κριθούν οι εντυπώσεις. Πάντως, μέχρι στιγμής, έχουν αποφευχθεί τα φαινόμενα βίας, ίσως σε μία ένδειξη ότι οι αυστηρές προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) πως θα επλήγετο σοβαρά η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας έπιασαν τόπο. 

http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_993.html

Από το Ράδιο Ηγουμενίτσα. Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *