ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!

Νέα εσχάτη προδοσία που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!

Αυτό και αν είναι απαράδεκτο! Ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινά, η Ελλάδα περνά τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της, έχει υποθηκεύσει την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της στο βωμό της αποπληρωμής των χρεών της (που δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ), αλλά ο Γιωργάκης Παπανδρέου αρνήθηκε να αναλάβει η χώρα την εκμετάλλευση ενός από τα θαλάσσια οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά έγινε από την Κύπρο τις τελευταίες ημέρες και….
αφορούσε το οικόπεδο 1, αλλά ο Παπανδρέου αρνήθηκε, παρά τη σοβαρή προοπτική για αποκόμιση οικονομικών (εκτός των άλλων) οφελών.

Δεν είναι γνωστές οι δικαιολογίες που έδωσε. Αλλά, ότι και να είπε είναι απαράδεκτος!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Παρότι οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι σε τέτοιες ειδήσεις, ο…βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για πραγματικό γεγονός!

Υπενθυμίζουμε πως όταν είχε καταγγελθεί ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί τη ρωσική βοήθεια ΥΨΟΥΣ 25 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, πολλοί μιλούσαν για “συνωμοσιολογία” κλπ. Έλα όμως που τελικά αποδείχτηκε πως ίσχυε 100%!

Στην περίπτωση της Κύπρου, ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ η μη αποδοχή της σχετικής προσφοράς, αφού εκτός από τα τεράστια οικονομικά οφέλη, η Ελλάδα θα έδειχνε πως παίζει ενεργό ρόλο στο “παιχνίδι” της ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που μέχρι τώρα κάνει σαν…πασάς η Τουρκία!

Πρόκειται για μία ακόμα πράξη εσχάτης προδοσίας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *