Μαλάουι: 8 νεκροί από χτύπημα κεραυνού σε εκκλησία

Δεν έχει γίνει σαφές εάν οι πιστοί τραυματίστηκαν θανάσιμα από τον κεραυνό ή από την προσπάθειά τους να βγουν έξω από την εκκλησία

Ένας κεραυνός που χτύπησε μια εκκλησία στο Μαλάουι, κόστισε τη ζωή σε 8 προσκυνητές, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν, μετέδωσαν την Κυριακή τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αρκετά μέλη της εκκλησίας στην πρωτεύουσα Λιλόνγκουε εισήχθησαν στο νοσοκομείο, αναφέρει η τοπική εφημερίδα Nyasa Times, επικαλούμενη δηλώσεις της αστυνομίας και αξιωματούχων στον τομέα της υγείας. Δεν έχει γίνει σαφές εάν οι πιστοί τραυματίστηκαν από τον κεραυνό ή από την προσπάθειά τους να βγουν έξω από την εκκλησία.

«Οι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία και παρακολουθούσαν τη λειτουργία όταν χτύπησε ο κεραυνός. Άκουσα μια δυνατή έκρηξη, η οποία προκάλεσε τον τρόμο σε όλους και λίγα λεπτά αργότερα είδα τους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν», ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα επικαλούμενη δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα.

protothemaΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


2 thoughts on “Μαλάουι: 8 νεκροί από χτύπημα κεραυνού σε εκκλησία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *