19:19 - 16/05/2014

Μία πρόβλεψη για το καλοκαίρι… την ώρα που η Ελλάδα αφοπλίζεται, ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη επανεξοπλίζεται.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το ΝΑΤΟ μετά την Ουκρανική κρίση ασκεί πιέσεις στις χώρες μέλη και ειδικά στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης για την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών στο 2% του ΑΕΠ. Η Βουλγαρία και η Ρουμανία πρωτίστως…

ως οι πιο αδύναμοι κρίκοι, αλλά και η Πολωνία με τις Βαλτικές χώρες σε δεύτερη φάση, καλούνται να διαθέσουν όλο και περισσότερα χρήματα τόσο για την βραχυπρόθεσμη συμμετοχή τους στις επιχειρήσεις επιτήρησης της Ρωσίας στον Εύξεινο Πόντο και Ουκρανία όσο και για τον μέσο-μακροπρόθεσμο προγραμματισμό για την αγορά οπλικών συστημάτων.

Οι πρώην ανατολικές χώρες μέσα σε μια νύχτα είδαν τις αυταπάτες τις συμμετοχής τους σε μια δήθεν ισχυρή συμμαχία να γκρεμίζονται.
Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι φουκαράδες πολίτες των ανατολικών χωρών είχαν πιστέψει πως ενώ μπορεί να κινδύνευαν με θάνατο από την φτώχεια που επακολούθησε την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος και το ξεπούλημα των χωρών τους σε επιχειρηματική μαφία, τουλάχιστον είχαν διατηρήσει την εδαφική ακεραιότητα τους.

Το ΔΝΤ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ αποτέλεσαν την εγγύηση των ανατολικών χωρών για την είσοδο τους στον Δυτικό κόσμο και την ευμάρειά του………
Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι οι ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες υποχρεώθηκαν σε μείωση της οροφής των ενόπλων δυνάμεων τους, που έφτασε ακόμα και στο 70%.

Το μεγάλο αφεντικό ΝΑΤΟ εγγυόταν την εδαφική ακεραιότητα και ο οικονομικός ομόλογός του, το ΔΝΤ, βρήκε πρόσφορο έδαφος για την εφαρμογή της πολιτικής του για την μείωση και αναπροσαρμογή των στρατιωτικών δαπανών ως μέτρο για την οικονομική ανάκαμψη.

Η αναπροσαρμογή των στρατιωτικών δαπανών έγινε με τόσο βίαιο τρόπο, που για παράδειγμα η Βουλγαρία μείωσε μέσα σε λίγα χρόνια την οροφή των ένοπλων δυνάμεων της από τις 110.000 προσωπικού στις 30.000, από τις οποίες μόνο οι 6.000-10.000 μπορούν να αναλάβουν κάποια αποστολή.

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βουλγαρία δεν διαθέτει στην ουσία πολεμική αεροπορία και η φύλαξη επιτήρηση του Βουλγάρικου FIR έχει ανατεθεί εδώ και χρόνια στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία με συμβάσεις που ανανεώνονται περιοδικά.

Η τελευταία ανανέωση της σύμβασης έγινε πριν από ένα μήνα και μάλιστα λοιδωρήθηκε από αναλυτές ”ΥΨΗΛΟΎ” επιπέδου, οι οποίοι κατηγόρησαν την Ελληνική κυβέρνηση ότι η επιτήρηση του Βουλγαρικού FIR θα σημάνει την συμμετοχή της Ελλάδας σε ενδεχόμενες αερομαχίες με Ρωσικά μαχητικά.
Οι ”αναλυτές υπερπατριώτες” λαϊκίζουν και ξεχνάνε επιλεκτικά ότι όταν μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να επιτηρήσει με τα δικά της μέσα τα χωρικά ύδατα της, όπως και τον εναέριο χώρο, έχει την δυνατότητα να ζητήσει την βοήθεια άλλης χώρας μέλους, που στην περίπτωση της Βουλγαρίας θα μπορούσε να είναι η Τουρκία. Έτσι αν η Ελλάδα αρνούνταν την βοήθεια στην Βουλγαρία, τότε η Τουρκία θα καταλάμβανε το κενό με δυσμενείς συνέπειες.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία ήδη έχει αναλάβει την επιτήρηση του Αλβανικού εναέριου χώρου με Τουρκικά μαχητικά, που εδρεύουν στην KUCOVE της Β.Ηπείρου.

Επίσης η Τουρκία διατηρεί μόνιμη ναυτική δύναμη στο Δυρράχιο.
Η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 2009, αλλά δεν μπορεί να διαθέσει επαρκή αεροπορικά και ναυτικά μέσα για την επιτήρηση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου της. Τελευταία συζητιέται και η επέκταση της Ελληνικής βοήθειας και στην Ρουμανία. Μπορείτε να φανταστείτε τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα επέφερε η επέκταση της Τουρκικής αεροπορίας, έστω υπό το ΝΑΤΟικό πρόσχημα, σε όλα τα Βαλκάνια.)

Η Βουλγαρία και η Ρουμανία απέλυσαν χιλιάδες μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού κατά την δεκαετία του 90, μείωσαν ή κατάργησαν την υποχρεωτική θητεία, εκποίησαν τα οπλικά συστήματα τους πολλές φορές κυριολεκτικά ως ”σκραπ” παλιοσίδερα και διατήρησαν μόνο κάποιες ελαφρές δυνάμεις στρατού ξηράς, οι οποίες συμμετείχαν σε αποστολές στο Κόσοβο-Ιράκ-Αφγανιστάν.

Βέβαια πάντα υπήρχε ο όρος να διαθέτουν το 2% του ΑΕΠ τους για στρατιωτικές δαπάνες, αλλά ουδέποτε το εφάρμοσαν με την σιωπηρή αποδοχή του ΝΑΤΟ, δεν χρειαζόταν άλλωστε, όταν όλοι νόμισαν ότι η Ρωσία δεν αποτελεί κίνδυνο.

Μετά την Ουκρανική κρίση φάνηκε η γύμνια του ΝΑΤΟ και οι χώρες αυτές κλήθηκαν να αυξήσουν τις στρατιωτικές δαπάνες τους. Είναι σαν ο προαγωγός να ζητάει από τις γυναίκες στις οποίες πουλάει προστασία να μάθουν πολεμικές τέχνες και μποξ- και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα- για να τον προστατέψουν.

Η Αντλαντική Συμμαχία πλέον έντρομη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μπροστά στον Ρωσικο κίνδυνο. Θα περίμενε κανείς ότι θα απαιτούσε απ΄ όλα τα μέλη της την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών. Κανείς δεν περισσέυει μπροστά στον Ρωσικό επεκτατισμό, ο οποίος θέλει να μας στερήσει το δυτικόγερμανικό όνειρο στις αυτοκτονίες και την ανεργία, έτσι δεν είναι;

Ενώ λοιπόν η τάση σε όλη την Ευρώπη, ανατολική και δυτική, είναι η αύξηση των στρατιωτικών δαπανών, τάση που επιβάλλεται από το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την Ε.Ε., στην Ελλάδα ακολουθείται αντίστροφη πολιτική.

Οι ίδιοι, οι οποίοι διατάζουν τις Ευρωπαϊκές χώρες να επαναεξοπλιστούν μπροστά στον ”Ρωσικό κίνδυνο”, αυτοί οι ίδιοι υποχρεώνουν την Ελλάδα στην μείωση τους.

Τα μέτρα, τα οποία έχουν ψηφισθεί μέχρι σήμερα με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής μέχρι το 2019, σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχουν αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και εξοπλισμών, αλλά απεναντίας βάζει σε ”δίαιτα” τις Ελληνικές Ε.Δ στερώντας την δυνατότητα ακόμα και για την συντήρηση των υπαρχόντων μέσων.

Τα μέτρα αυτά έρχονται ως ταφόπλακα στην ήδη στερημένη λόγω της τετράχρονης οικονομικής κρίσης Ελληνικής άμυνας.

Είναι τουλάχιστον ύποπτο η Ελλάδα με την αδιαμφισβήτητη γεωπολιτική και ενεργειακή σπουδαιότητα της να υποχρεώνεται σε αφοπλισμό, την στιγμή που οι υπόλοιπες χώρες της ανατολικής υποχρεώνονται στο αντίθετο.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία υπερεξοπλίζεται και ήδη ο Τουρκικός στρατός , τουλάχιστον σε επίπεδο μεγεθών, κατατάσσεται στους 8 πρώτους στον κόσμο.

Η Ελλάδα και τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων έχει (τα οποία αποτελούν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αξιόπιστη λύση για την τροφοδοσία της Ευρώπης) αλλά και κατέχει και ελέγχει το Αιγαίο το οποίο αποτελεί την προέκταση των στενών του Βοσπόρου.

Είναι δύσκολο να συγκρίνει κανείς την γεωπολιτική σπουδαιότητα της Βουλγαρίας, όταν συγκριθεί με την Ελλάδα. Γιατί τότε το ΝΑΤΟ και Ε.Ε ασκούν πιέσεις στη καθημαγμένη γείτονα να αυξήσει της στρατιωτικές δαπάνες και καλούν την Ελλάδα να κάνει το αντίθετο;
Μήπως, γιατί έχει προγραμματιστεί η απορρόφηση της Ελλάδας ή τουλάχιστον των ”φιλέτων” της χώρας , από τη Τουρκία;

Γιατί η Ελλάδα δεν αντιδρά καθόλου στις εξαγγελίες της Τουρκίας για την κατασκευή πλατφόρμας άντλησης υδρογονανθράκων μεταξύ Κύπρου και Καστελόριζου μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα;

Ο λαλίστατος ΥΠΕΞ γιατί δεν καταδικάζει την Τουρκική εξαγγελία;

Εάν η Τουρκία κατασκευάσει και εγκαταστήσει πλατφόρμα εξόρυξης μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα χωρίς την Ελληνική αντίδραση, τότε θα δημιουργήσει τετελεσμένο εις βάρος μας.

Η σιωπηρή αποδοχή της παρανομίας των Τούρκων θα νομιμοποιήσει τις ενέργειες τους.

Γιατί τόση πρεμούρα για την δήθεν επίλυση του Κυπριακού με τους προδοτικούς όρους που έχουν επιβληθεί στην μικροσκοπική Κύπρο, επίλυση η οποία θα αναγνωρίσει, θα νομιμοποιήσει και θα επισημοποιήσει την Τουρκική κατοχή στο νησί εξισώνοντας το ψευδοκράτος με το Ελληνοκυπριακό κράτος Γιατί τόση πίεση για την αποδοχή σχεδίου επίλυσης το οποίο θα υποβαθμίσει το Ελληνοκυπριακό κράτος της ελεύθερης Κύπρου σε ”κοινότητα” ισότιμη με το τελευταίο κράτος στην Ευρώπη που αποτελεί προϊόν εισβολής .

Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσονται σκάνδαλα τα οποία ακριβώς επειδή είναι κολοσσιαίων διαστάσεων έχουν καταλάβει όλον τον ορίζοντα μας και τα θεωρούμε πλέον ως μέρος της φυσιολογικής πραγματικότητας. Όσο πιο μεγάλο είναι το σκάνδαλο και όσο μεγαλύτερη η θρασύτητα με την οποία πλασάρεται, τόσο πιο αόρατο γίνεται.

Γιατί δεν υπάρχει αντίδραση μέσα πάντα στα νόμιμα πλαίσια και τα διακαιώματα που έχει η Ελλάδα ως κυρίαρχο κράτος απέναντι στη εξόφθαλμα παράνομη δράση του Τουρκικού προξενείου στην Θράκη;

Γιατί προωθείται η ”σαλαμοποίηση” της Ελληνικής επικράτειας μέσω του ”’Καλικράτη” και γιατί αρχίζουν να ακούγονται φωνές για την οικονομική αυτονόμηση των περιφερειών από το ”κακό ” κράτος ;

Είναι ο πρόδρομος της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών – στην καλύτερη περίπτωση – ή του διαμελισμού της Ελλάδας και την δημιουργία αυτόνομων επαρχιών που θα ενωθούν σε συνομοσπονδία με την Τουρκία με το πρόσχημα της οικονομίας;

Τι ετοιμάζεται;

ΥΓ. Πάτε στοίχημα ότι φέτος στις δασικές φωτιές, που θα ξεσπάσουν σε μεγάλη κλίμακα (όπως καθε προεκλογικό καλοκαίρι- θυμηθείτε το 2007), η Ελλάδα θα δεχθεί την βοήθεια των ”αδερφών Τούρκων”;

Από τώρα μας προετοιμάζουν με δημοσιεύσεις -απολύτως ακριβείς- για την τραγική κατάσταση των εναέριων και επίγειων μέσων δασοπυρόσβεσης, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα, διότι το σχέδιο είναι η ”αδερφοποίηση” των Ελλήνων με τους γείτονες, οι οποίοι αφού προβούν σε εμπρησμούς στην Ελλάδα, θα έρθουν ως σωτήρες να μας γλυτώσουν.

Κυριολεκτικά «να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι» ή καλύτερα «κάψε με αγά μου να αγιάσω».

ΠΗΓΗ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ……ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015 ….Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ….ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…..ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…..

  • Γιατί φοβίζετε έτσι τον κόσμο;
   Απλά γιατί με τον φόβο επικρατούν πι δειλοί.
   Αδέρφια Έλληνες αγαπάτε ο ένας τον άλλον και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
   Μόνο η αγάπη και η αλληλοβοήθεια σε όλα τα επίπεδα θα μας σώσει.

   Θοδωρής

  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ..Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

 2. Ας γράψουμε την γνώμη μας… αν και τσάμπα κλάνει η λάμπα.

  Πρέπει να επισημάνω το γεγονός… ότι ολόκληρα άρθρα γράφονται στο διαδίκτυο… και τα περισσότερα από αυτά.. ανυπόγραφα! Δείγμα δειλίας…

  Περί του άρθρου… τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ, δεν πρόκειται ποτέ να αναπτυχθούν… τόσο οι Αγγλοσάξονες, όσο και οι Γερμανοί, επί το πλείστον τους θεωρούν Σλάβους (κατα αυτούς υπανθρώπους)… εάν δεν υπήρχε ο Ρωσικός κίνδυνος…. θα τους είχαν ήδη εξολοθρεύσει!

  Ακόμα και τώρα, μετά από 25 σχεδόν έτη, που έχει ενωθή η Γερμανία… οι πρώην δυτικοί Γερμανοί… δεν χωνεύουν τους ανατολικούς Γερμανούς… τους θεωρούν (ακόμα) πολύ σοβιετικούς!.. παρεμπιπτόντως, είναι η ίδια φυλή.

  Διαβάζω ένα ανυπόγραφο άρθρο γεωπολιτικής… διακρίνω ονόματα διαφόρων κρατών όπως της Ελλάδος, Βουλγαρίας, Τουρκίας, Κύπρου… Ρωσίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ουκρανίας… Ε.Ε. Ν.Α.Τ.Ο. κ.λ.π.

  Και παρ' όλα αυτά απουσιάζει το όνομα ενός και μόνο κράτους, που όλως τυχαίος είναι από τα ποιο σημαντικά (εάν όχι το ποιό σημαντικό) στην περιοχή… ="= και το όνομα αυτού: Ισραήλ…

  Προφανώς ο ανυπόγραφος αρθρογράφος… φοβάται να γράψει το όνομα Ισραήλ!

  Συμβουλή: Μην φοβάσαι γράψε το όνομα!

  Αλλά ας συνεχίσουμε το σκεπτικό μας…

  Πως μπορεί να δωθεί από τις Η.Π.Α. ο χώρος εναέριου ευθύνης ενός συμμαχικού κράτους, σε ένα άλλο κράτος… όταν το δεύτερο κράτος, λόγο οικονομικών δυσκολιών, δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τον δικό του εναέριο χώρο;!

  Το καλοκαίρι του 2011, ο Β. Βαρδινογιάννης έδωσε καύσημα στο Ε.Σ. διότι δεν είχαν καύσημα ούτε για τα πολεμικά αεροσκάφοι… Ναι; η όχι;

  Επειδή η Ελλάδα δεν είναι μόνο η χώρα που ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα… αλλά ταυτόχρονα είναι η χώρα των λωτοφάγων με έντονα στοιχεία λαιστρυγόνων…

  Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι, για τα στρατηγικά συμφέροντα του Ισραήλ, σε σχέση με το Ιράν… ΝΑΙ! υπάρχει καύσημο για τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφοι, όχι μόνο για τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας… αλλά γιατί όχι και της συμμάχου Ρουμανίας!

  Ο κάτωθεν χάρτης είναι ενδεικτικός.
  http://panosz.files.wordpress.com/2013/03/iranmap_750905019.gif

  Πέραν της φαιδράς πορτοκαλέας… και των λωτοφάγων με τα έντονα στοιχεία λαιστρυγόνων… υπάρχουν και τα πτηνά στην χώρα των Ελλήνων… τα πτηνά είναι οι στρουθοκάμηλοι, και για αυτό τον λόγο, έχουν έντονο στρουθοκαμηλισμό!

  Ω Ναι!

  Οι στρουθοκάμηλοι αναρωτιούνται:… "Γιατί η Ελλάδα δεν αντιδρά καθόλου στις εξαγγελίες της Τουρκίας για την κατασκευή πλατφόρμας άντλησης υδρογονανθράκων μεταξύ Κύπρου και Καστελόριζου μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα";

  Γιατί η Ελλάδα που την κατοικούν λωτοφάγοι και στρουθοκάμηλοι… έχει υπογράψει από το 1997 την Συνθήκη της Μαδρίτης, οπου εκεί ανάμεσα στα άλλα, η τότε κυβέρνηση της Ελλάδος, έχει αναγνωρίσει Ζωτικά Συμφέροντα την Τουρκίας στο Αιγαίο… τόσο απλά.

  http://www.katohika.gr/2014/04/aigaio-ola-osa-prepei-na-xeroume-gia-aoz-yfalokripida.html

  Βεβαίως δεν υπάρχει πλέον ο δεσμός… αλλά εμείς τα ξαναγράφαμε.

  Δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι Τούρκοι για ότι πράττουν εναντίων των εθνικών δικαιωμάτων της Ελλάδος… είναι παράνομοι!!! Ίσως, παράνομοι να είναι οι βουλευτές που εκλέγει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων.. διότι εάν και εφόσον οι εκλεγμένοι βουλευτές υπογράφουν συμφωνίες η συνθήκες με την Τουρκία που είτε γνωρίζει, είτε δεν γνωρίζει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, τότε οι Τούρκοι στην προσπάθεια τους να εφαρμόσουν τις υπογραφέντες συμφωνίες η συνθήκες, μπορεί να φαίνονται επιθετικοί, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι, απλά προσπαθούν να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα;!

  Να ξανά υπενθυμίσω στους συνήθεις λωτοφάγους, ότι πρόσφατα ο Α. Γεωργιάδης πούλησε κάποια μαρίνα στην νήσο Μυτηλήνη, σε τούρκο επιχειρηματία! Αλλά αυτό είχε ένα πολιτικό μειονέκτημα… :^D^: το έπραξε φανερά!…

  Αυτά… (γιατί πρέπει να κλείσω).

  • Ο υπουργος/πρωθυπουργος υπογραψαν μεν την συνθηκη της Μαδριτης χωρις τη συγκαταθεση του λαου, αυτο δε σημαινει ομως πως δε μπορει μονομερως απο τη μερια της Ελλαδας να καταργηθει

  • Από πού και ως πού ο Γεωργιάδης ως υπουργός υγείας είχε δικαίωμα να πουλήσει μαρίνα σε Τούρκους;
   Δεν μπορεί να αρκεσθεί στην πώληση γενόσημων φαρμάκων και βιβλίων; τι δουλειά έχει με τις μαρίνες;

 3. Τελικά ούτε οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας; Τότε σε ποιά Δύση ανήκουμε;

 4. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 3 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 3 ΣΚΑΡΤΟΙ ΜΗΝΕΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΟΤΑ ΑΛΛΑ !!!

 5. ΕΝΤΑΞΕΙ "ΑΥΤΑ", ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ" ΚΑΙ "ΣΥΜΑΧΟΥΣ" ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΜΑΣ" ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ (ΔΛΔ ΕΜΑΣ) ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ……ΑΚΟΜΑ!

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΥΣ ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΜΕΝΟΥΝ Α-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ!

  ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ: Ε-Π-Ι-Β-Ι-Ω-Σ-Τ-Ε ! ! !

 6. ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ DEVLET BAHÇELİ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ UÇK "DANILO" ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ SOROS ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ HAARP ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ NON PAPER ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ NON PAPER ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ SOROS ΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΤΟΥ CHEMDRONE ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ DARPA ΣΤΟ DENVER ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ.

 7. ΟΡΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ…ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ…
  ''ΑΝΤ' ΙΣΑ ΜΠΕΜΠΑ''

 8. Είστε αλλού ε? Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σας βοηθήσουν οι προφητείες και ο Θεός η κάποιο μαγικό αφύπνισμα του Έλληνα ως εκ θαύματος θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα κατέχει όλη την σοφία των αρχαίων Ελλήνων και τις υπερδυνάμεις του Ηρακλή? Ρον πλανήτη ΓΗ, που μάλλον δεν ζείτε, υπάρχει η επιθετικότητα του ανθρώπου που πηγάζει από την ακόρεστη δίψα του για πλούτο=δύναμη ελέγχου σε άλλους ανθρώπους. Απλή βασική αλήθεια του dna μας. Αν νομίζετε ότι το ανθρώπινο είδος έχει εκπολιτιστή τόσο πολύ ώστε δεν χρειάζεστε όπλα η δύναμη (μυική η των αριθμών) κάντε μια βόλτα μετά τις 12 βράδυ στην Ομόνοια της Αθήνας η στον Δενδροπόταμο της θεσ/νίκης. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ. Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ΑΝ μπορεί να αρπάξει κάτι από εσάς ή από άλλη χώρα θα το κάνει και δεν εννοώ μόνο πολεμικά αλλά και με εμπορικές συμφωνίες που κατακλέβουν λαούς μέσα στα μούτρα τους. Και δεν εννοώ μόνο τους πεινασμένους, οι πιο άρπαγες είναι οι χορτάτοι! αμερικάνοι, άγγλοι, γερμανοί κλπ.. Χωρίς ισχυρό στρατό μια χώρα την έχει γαμ**** έτσι απλά. Και όσο για τις συμφωνίες που κλείνουν προδοτικά οι πολιτικοί μας, τι μας εμποδίζει να αντιδράσουμε και να τους κατεβάσουμε από τις καρεκλίτσες τους βάζοντάς τους φυλακή? Ετσι σας μάθανε ε? Κατηγορούμε τους πολιτικούς ότι μας ξεπουλάνε αλλά δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό! Έτσι θα χάσουμε την χώρα μας λοιπόν, μην αντιδρώντας οι ίδιοι αλλά περιμένοντας την προφητεία, τον Θεό, την αφύπνιση του Ελλην! Απαιτήστε στρατό πολύ, δυνατό, σύγχρονο, ναι και πυρηνικό γιατί όχι, μόνο αυτό θα σώσει την χώρα, τίποτα άλλο.

  Εγώ.

  • εσύ είσαι αλλού…

   • Οχι αγορι μου εσυ εισαι αλλου.

   • Μάλλον εσύ είσαι αλλού, γιατί ο "εγώ" έει απόλυτο δίκιο.

    • ο εγω λεει να αντιδρασουμε αλλα δεν λεει πως.αν εννοει να βγουμε κ να πλακωθουμε μεταξυ μας ευχαριστουμε δε θα παρουμε.

     • Απο που συμπεραινεις οτι εννοει να πλακωθουμε μεταξυ μας? Γραφει για πουλημενους πολιτικους οχι πολιτες. Το πως αμα περιμενεις να στο πει αλλος φιλε μου κατι δε παει καλα με τις αρχες σου. Θες να σου πω τι κανω εγω πχ? Κανε οτι κανει καλο στον συνανθρωπο σου και στην χωρα. Μην λαδωνεσαι και μην λαδωνεις, καταγγειλε τις αδικιες γυρω σου κι αν δεν μπορεις η δεν σε παιρνει, ξεφωνιζετες σε φιλους και γνωστους να τις κανεις γνωστες. Μην συμμετεχεις/αφομοιωνεσαι σε must/trend/brand αηδιες του συστηματος. Μακρυα απο κομματα και ρουσφετια! Εχε στο μυαλο σου "πανω απο ολα η χωρα"! Κοψε την TV και ειδικα τις ειδησεις! Αυτα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις εσυ για αρχη καλα ειναι.

 9. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΠΛΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟ ΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ HAARP Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ NON PAPER ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WIKILEAKS ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΦΕΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ CHEMTRAILS.

 10. Kalytera pou mas afoplizoun na min pame stin megali sfagi stin konstantinoupoli nomizoun oti voithoun tous Tourkous stin ousia voithane emas!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*