Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:35 - 14/11/2013

Μήπως Ξυπνάει ο Δράκος του Χάους; Ένας ΜαγικοΦιλοσοφικός Συλλογισμός Πάνω στις Τρέχουσες Διεθνείς Εξελίξεις

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η εικόνα του δράκου είναι ότι πιο αρχαίο στην ανθρώπινη συμβολική. Η δε σημασία του ποικίλη, αλλά σχεδόν πάντα και παντού, κατέχει ένα χθόνιο χαρακτήρα, εννοώντας τις λανθάνουσες δυνάμεις που έρπονται μακριά από το φως της συνείδησης.

Το ότι κάτι δεν φαίνεται όμως, δεν σημαίνει και πως δεν υπάρχει – το αξίωμα αυτό το γνωρίζει καλά ο καθένας που ασχολείται με το παράδοξο. Όπως επίσης και με τα κοινωνικά ρεύματα των ιδεών.

Βλέπετε, το τελευταίο διάστημα, μετά από μια σχετικά μεγάλη περίοδο σιωπής και λαϊκής αφάνειας, κάτι ιδιαίτερο φαίνεται να κοχλάζει στις καρδιές των «απλών» ανθρώπων, κάτι πέρα από τις έγνοιες του καθημερινού μας μικρόκοσμου.

Μην πάει το μυαλό σας σε επιδράσεις από (υπερ)όντα διπλανών διαστάσεων, ερπετοειδής πράκτορες και παραφυσικές σκιώδεις υπάρξεις! Η παρατήρηση μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις νεώτερες κοινωνικές εξελίξεις, την εκρηκτική δυναμική που σταδιακά αναπτύσσετε στην χώρα μας, το ανατρεπτικό κύμα που έχει καταβάλει τον ισλαμικό κόσμο, αλλά και το γενικότερο κλίμα ανησυχίας που πάλετε στο κοινωνικό ασυνείδητο όλων των ανθρώπων, σε ανατολή και δύση.

Μήπως ο μέγας δράκος της ανατροπής ξυπνάει από τον αρχαίο του λήθαργο;

Πιστεύω πως οποιαδήποτε απάντηση εδώ, θα ήταν βεβιασμένη. Και το λέω αυτό, διότι ο συλλογισμός που απαιτεί, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη μια σειρά από πολύπλοκους παράγοντες, παρά να στηρίζεται στα πιστεύω και τις επιθυμίες του καθένα μας!

Είτε λοιπόν μιλάμε για μια παγκοσμιοποιημένη τάση για αλλαγή, είτε όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως ολόκληρος ο (ανθρώπινος) πλανήτης θερμαίνεται από έναν ιδιότυπο πυρετό, που ρίχνει κυβερνήσεις, βγάζει τους εργάτες στους δρόμους και εμφανίζει σημάδια του παράξενου σε κάθε γωνιά.

Είναι τυχαίο πιστεύετε που ο κόσμος θέλει και βλέπει τον 4ο Καβαλάρη της Αποκάλυψης ανάμεσα στους διαδηλωτές της Αιγύπτου; Που οι Κινέζοι βλέπουν στον ουρανό πάνω από τις μητροπόλεις τους μεγάλα φωτεινά σημάδια; Που στρατιωτικοί, επιστήμονες και ακαδημαϊκοί εκφωνούν λόγους υπέρ του εξωγήινου ζητήματος; Ή μήπως όλα αυτά συνθέτουν ένα μωσαϊκό υπερνοήματος; Ποιο είναι αυτό;

Κάποτε είχα γράψει πως διανύουμε την εποχή του Σεθ. Αυτό σημαίνει πως η λέξη κλειδί που χαρακτηρίζει τους καιρούς που ζούμε, είναι το Χάος! Προσέξτε όμως εδώ κάτι σημαντικό. Το Χάος δεν περιορίζεται μονάχα στην έννοια της διάλυσης και της καταστροφής.

Αυτή είναι η μια πλευρά του όλου θέματος. Το Χάος είναι ένας παλμός γέννησης και καταστροφής, διάλυσης και επανένωσης, μια συνεχή κατάσταση αβεβαιότητας όπου μέσα από την απόλυτη τυχαιότητα μπορεί και προκύπτουν νέες μορφές τάξης.

Αν λοιπόν βιώνουμε την αφύπνιση αυτού του δράκου -και αυτό ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει, μεταφυσικά, κοινωνικά, παραδοξολογικά- τότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε. Διότι ο άνθρωπος από την φύση του είναι πλάσμα που διψά να εξελιχθεί. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, τότε απλά βαλτώνει στον βούρκο των παθών του.

Αυτός που φοβάται την αλλαγή (ή το ξύπνημα του δράκου αν προτιμάτε), είναι ένα προσαρμοσμένο αυτόματο, παρά μια ενσυνείδητη ύπαρξη!

Ανοίξτε λοιπόν την σκέψη σας στην μεταφυσική του Χάους. Ο δράκος άλλωστε, είναι πρώτα και πάνω από όλα ένα φίδι, το αρχαιότερο και πιο δυνατό σύμβολο της μεταμόρφωσης.Μονάχα ένα πράγμα ειλικρινά με ανησυχεί πολύ: Ποιος θα είναι ο οδηγός που θα στρέψει (και προς ποια κατεύθυνση) την ενέργεια που ο δράκος θα απελευθερώσει; Διότι αγώνας δίχως όραμα είναι αρχιτέκτονας δίχως γνώση…

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 10:16 ΠΜ

    ΔΙΑΒΟΛΟΣ…ΑΒΒΑΔΩΝ..ΕΩΣΦΟΡΟΣ…ΣΑΤΑΝΑΣ..ΑΠΟΛΛΥΩΝ..ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ …ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ [ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ] ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ……ΠΟΙΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ …Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ [ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΣ- ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ -ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΙΜΑ ΚΛΠ ] …ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΘ [ Ο ΘΕΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ]… ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ ..ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΔΩΝΤΑΝ ΣΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ ..ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΠΟΧΗ ΣΕΘ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΙΖΑ….ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ …Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ…ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΕΜΕ …ΑΥΤΟΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΙΑ …jiannhs kozani

  2. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 11:48 ΠΜ

    Να μας πει ο αγαπητός αρθρογράφος, πως ακριβώς από το χάος έρχεται η γέννηση… Εάν πράγματι ισχύει ο εωσφορικός/νεοταξικός/μασονικός ιδεολογισμός του νηπιαγωγείου – ordo ad chaos – όπως τους αρέσει να τον αποκαλούν, τότε το απόλυτο χάος ισούται με την απόλυτη γέννεση.

    Όμως, το Σύμπαν δεν λειτουργεί έτσι. Οι νόμοι της θερμοδυναμικής που ισχύουν άσχετα με το τι θεωρούμε ότι "γίνεται" στο υποατομικό επίπεδο, μας δείχνουν ότι η γέννεση, πηγάζει από την Διαφορά, δηλαδή, το δυναμικό.

    Γνωρίζοντας ότι το απόλυτο χάος είναι σαν το απόλυτο γρι, με όλες τις διαφορές και δυναμικά ισορροπημένα, είναι προφανές σε όποιον έχει τα μάτια του ανοιχτά, ότι από αυτήν την τελική αδράνεια και απραξία, δεν μπορεί να γεννηθεί τίποτα.

    Όχι λοιπόν κύριοι, ταγοί της νέας ισοπεδωτικής τάξης του χάους!

    Η γέννεση ΔΕΝ πηγάζει από την νέκρα του Χάους, αλλά από το δυναμικό που ευτυχώς, ακόμα δεν έχετε καταφέρει να πραγματώσετε!

    Η Γέννεση, πηγάζει από την διαφοροποίηση, την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ προς το χάος, όχι βέβαια με την υποταγή στο κατεστημένο και την σάπια εξουσία.. Αλλά με την διατήριση ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ των δικών μας διαχρονικών αξιών, παρά και ενάντια στην προσπάθεια της νέας σατανικής τάξης για ομογενοποίηση. Την ομογενοποίηση δηλαδή, που γι αυτούς που βλέπουν και έχουν πραγματική λογική, είναι το απόλυτο χάος.

    Γιατί, παρ όλο που το χάος αρχίζει να εκφράζεται με δυναμικές επιδείξεις, εκεί που καταλήγει είναι η απόλυτη ησυχία και ο θάνατος…

    Αγάπη ενάντια στην αδιαφορία του Χάους,
    Ενδιαφέρον, ενάντια στην αδιαφορία του Χάους,
    Πράξη ενάντια στην απραξία του Χάους.

    Αυτά θα γεννήσουν την επόμενη αναλαμπή, και όχι το νεκρικό σας Χάος!

  3. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:12 ΜΜ

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ… ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο… Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ!

    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΣ;

    ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕΘ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ…

    ΤΑ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕΘ… ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ… Ο ΚΙΘΑΡΟΔΟΣ ΟΝΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΕΙΚΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ… Ο ΟΝΟΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ… Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΤΕΩΝ Η ΧΕΤΤΑΙΩΝ (ΧΙΤΤΙΤΕΣ) ΕΠΕΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… ΚΑΙ ΕΠΗΛΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Ο ΝΑΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΕΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ… Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΝΕ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΜΑ ΗΤΟ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΗ ΡΑΧΗ ΟΝΟΥ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Θ. ΑΞΙΩΤΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΝ… Ο ΥΠΕΡΙΩΝ… Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ… ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ – ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ… ΟΙ ΑΕΝΑΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ… ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΟΣ… ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΧΑΟΣ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΕΓΓΡΑΨΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ:
    http://www.katohika.gr/2013/11/auti-i-maxi-sas-afora-olous.html

    …ΧΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ ΕΝΑ ΟΥΡΟΒΟΡΟ ΕΛΚΥΣΤΗ… ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σ' ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΑYΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

    ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ….

    ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ; ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΑΥΤΑ.

  4. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:18 ΜΜ

    ΜΕΓΑ ΣΕΒΑΣ 1:48!! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ! ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΟΣ.

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ

  5. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:22 ΜΜ

    Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ! ΕΥΓΕ STRANGER!

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ

  6. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:25 ΜΜ

    Εχω κατι να συμπληρωσω , για το φιδι και τον συμβολισμο του στην Αρχαια Ελλαδα..
    Εχει να κανει κυριως με την Αρχαια Ιατρικη Επιστημη ,
    περαν ολων των αλλων..
    Δεν θα γινω αναλυτικος και αρα κουραατικος..
    Πριν απο οκτω περιπου χρονια δυο Αμερικανοι ιατροι ,
    μετα απο ερευνες και δοκιμες σε ανθρωπους , απεδειξαν
    οτι το δηλητηριο του φιδιου , σε ελςγχομενη βεβαια ποσοτητα , αν το πιει ενας ασθενης τοτε γινεται καλα..
    Απαραιτητη προυποθεση να μην εχει ελκος η αλλο προβλημα στομαχου..
    Υπαρχει ενα ολοκληρο βουνο επιατημονικου πλουτου
    της Αρχαιοτητος που δεν γνωριζουμε , δυστυχως , και
    κυριως λογω του εμπρηαμου της Βιβλιοθηκης της
    Αλεξανδρεια;..

    Υ.Γ. Απλο αυμπληρωμα στο σχολιο του φιλου Γιαννη..

    ACHAIOS

  7. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:52 ΜΜ

    Συ ΠΥΡ εΊΔΟΝ!
    ενωθητι

    την Γαία γυνη
    τύπον Ηρακλεους
    την δυναμιν

    ΝΊΚη Όλου του ΛΑΟΎ

    ΘΕΊΕ ΑΠΌΛΛΩΝΑ!!

    ΦΑΕΘΩΝ

  8. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 5:00 ΜΜ

    Σωστός φίλε μου 3:12!!!!!!!! Μέχρι να καταλάβει η ανθρωπότητα και τα μηνύματα που εκπέμπονται από ταινίες τύπου SUPERMAN, SPIDERMAN, ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ Κ.Τ.Λ. Όπως δεν θα καταλάβουν ποτέ την βαθιά μυητική σημασία του ΔΡΑΚΟΝΤΑ-ΟΦΕΩΣ του superman, ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ του spiderman, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και τις ιδιοτητές τους, θα συνεχίσουν να περαμένουν στην επακριβώς ομοιάζουσα συνειδησιακή κατάσταση των ψυχών τους, όπως επακριβώς της χειμερίας νάρκης του Οφεως και του Δράκοντα!!! Μετά γίνεται δικέ-φαλος αετός, και στο τέλος Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβρίηλ!!!!!

  9. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 5:18 ΜΜ

    ΦΙΛΕ 3.12 Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ..ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΘ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣΣ ΚΛΠ.. .ΦΙΛΕ ΑΧΑΙΕ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΩΖΕΙ…..ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ …ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ…jiannhs kozani

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*