Μήπως η εκλογές είναι στημένες;Γιατί έπεσε έξω η Public Issue;

Το Γιάννη Μαυρή της Public Issue τον εμπιστεύομαι από το 2004, όταν είχε προβλέψει, και με ακρίβεια μάλιστα, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών: την ώρα που όλες οι άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων μέχρι την τελευταία στιγμή έδιναν ντέρμπι ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, η Public Issue έδινε τη ΝΔ 5 μονάδες μπροστά από την αρχή μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα…

Σημειωτέον δε, ότι οι υπόλοιπες εταιρείες δημοσκοπήσεων του΄ασκούσαν δριμεία κριτική για τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων που ακολουθούσε. Αλλά, είπαμε, δικαιώθηκε, ενώ το Βαρόμετρο, η κυλιόμενη μέτρηση της εταιρείας που τρέχει εδώ και χρόνια και δημοσιεύεται στο ΣΚΑΪ και την Καθημερινή έχει καθιερωθεί ως ένα πολύτιμο εργαλείο ανάλυσης.

Αργότερα, είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω πάνω στη δουλειά και να επιβεβαιώσω πως πρόκειται για άνθρωπο με επιστημονική αρτιότητα και άμεμπτη ακεραιότητα.

Όταν διαπίστωσα, λοιπόν, ότι για τις εκλογές της 17 Ιουνίου η Public Issue “έβλεπε” μπροστά το ΣΥΡΙΖΑ και με διαφορά, το έλαβα σοβαρά υπ’ όψιν και κρατούσα σοβαρές επιφυλάξεις για τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις που εκτιμούσαν ότι η ΝΔ προηγείται με βραχεία κεφαλή. Άρχισαν, μάλιστα, να μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά μου ως προς την πιθανότητα να λειτουργούν σκοπιμότητες.
Η τελευταία μέτρηση της Public Issue πριν από το (αδικαιολόγητο πλέον) black-out εκτιμούσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 6 ολόκληρες μονάδες (με τα γνωστά περιθώρια απόκλισης). Ο Γιάννης Μαυρής ρωτήθηκε κατά την παρουσίαση του Βαρόμετρου πώς εξηγεί τη σημαντική διαφορά των δικών του ευρημάτων από τα αντίστοιχα άλλων εταιρειών. Μεταξύ άλλων, είπε πως “όλοι κρινόμαστε” και πρόσθεσε ότι “θα τα πούμε τη Δευτέρα των εκλογών”.
Σήμερα είναι η Δευτέρα των εκλογών. Ως “πιστός” των δημοσκοπήσεων της Public Issue, περιμένω κάποια εξήγηση…

Του Πάνου Πολυζωΐδη

 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *