06:14 - 16/06/2012

Μήνυμα αναγνώστη: Στο όνομα των παιδιών που δεν έχουν φως

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στο όνομα της οικογένειας με 3 παιδιά που τους έκοψαν το ρεύμα το 2012. Απο δίπλα δεξιά και αριστερά 2 σπίτια Νεοδημοκρατών. Αυτοί έχουν τηλεόραση ακόμα να βλέπουν τον ηγέτη Σαμαρά! Πριν λίγο ένας απο αυτούς…
τους δύο ήρθε σπίτι μου, να μου “μιλήσει” για το ευρώ και να προσέξω τι θα ψηφίσω. Τον έκανα να κλάψει μπροστά μου. Του είπα γιατί δεν έβαλε μια μπαλαντέζα να έχουν έστω φως τα παιδιά. Ένα από τα παιδιά είναι μαθητής του!Όμως και αν έκλαψε ξέρω τι θα ψηφίσει. Νέα Δημοκρατία. Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. (σε χωριό είμαστε και ξέρουμε ο ένας τον άλλο).

Η Ελλάδα έχει διαλυθεί. Δυστυχώς.

Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_396.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*