Λογισμικό θα αποκαλύπτει τα ανθρώπινα συναισθήματα

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων με γοργά βήματα μας κλείνει στα “χρυσά κελιά” μας, και είναι έτοιμη να πετάξει και το κλειδί. Είναι αποφασισμένη να ξέρει τι σκεφτόμαστε, τι αισθανόμαστε, και που βρισκόμαστε ανα πάσα στιγμή. Μοιάζει με σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως, από τα μέσα Ιανουαρίου γίνεται πραγματικότητα.

Η εταιρία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια από χρηματοδότες για να αναπτύξει περαιτέρω τα προϊόντα της, που ειδικεύονται κυρίως στην ανάπτυξη αλγόριθμων αναγνώρισης συναισθημάτων. Στόχος είναι να μπορεί να… διαβαστεί το ανθρώπινο πρόσωπο και οι αντιδράσεις του.

Πελάτες της είναι ήδη η Coca Cola η Mars και η Unilever που χρησιμοποίησαν το λογισμικό για να τεστάρουν τις αντιδράσεις του κοινού σε διαφημίσεις και προωθητικά μηνύματα.

Τα think tanks της Affectiva συγκέντρωσαν και κατηγοριοποίησαν περισσότερες από 1,5 εκατ. φωτογραφίες ανθρώπων, στις οποίες εμφανιζεται όλη η γκάμα των συναισθημάτων τους.

Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο για τους δημιουργούς applications και θα χρησιμοποιείται σε πρώτη φάση από διαφημιστικές εταιρίες. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ήδη οι New York Times, με άρθρο τους, σημειώνουν το ζήτημα ηθικής τάξης που εγείρεται με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και έχει να κάνει με την άμεση παραβίαση της ιδιωτικότητας του χρήστη. Η εταιρία απαντάει πως πριν γίνει χρήση του λογισμικού ζητείται η συγκατάθεση του ανθρώπου που θα… αναλυθεί.

“Κουραφέξαλα” όλοι ξέρουμε ότι στο τέλος θα τα επιβάλουν, και θα μας πουν ότι είναι για το καλό μας. Αυτά ε΄λεγε και ο Μεγάλος Αδελφός στο 1984 του Τζορτζ Οργουελ. Καλού κακού για να μην ξυπνήσει κανείς πιθανότατα θα απαγορευτεί στο μέλλον αυτό το βιβλίο.
Πηγή

2 thoughts on “Λογισμικό θα αποκαλύπτει τα ανθρώπινα συναισθήματα

 1. Ανώνυμος says:

  οτι και να κανουν η κυριαρχεια τους θα κρατηση τρισειμηση χρονια τα αλλα τρισειμηση το αφεντικο τους ο σατανας θα τους δειξει το πραγματικο του προσωπο και τοτε θα ειναι πολυ αργα για αυτους για να ξεφυγουν κριμα ειναι να τους λυπασαι

 2. Dmitry Giannopulos says:

  ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

  Ο λόγος για τον οποίο βάλουν εναντίον των Ελλήνων είναι ο έξης:

  Κάθε σκέψη σας, κάθε πρόθεση κάθε σχεδιασμός, εκφρασμένος ή όχι καταγράφεται σε ένα αρχείο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που λέγονται Ακασικά αρχεία (Akashic records). Τα Ακασικά αρχεία περιέχουν λοιπόν όλα τα ηλεκτρομαγνητικά αποτυπώματα όλων τον ανθρώπων που πέρασαν ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Με συγκεκριμένες συντεταγμένες μπορούν να ανιχνευθούν τόσο τα παρελθόντα όσο και τα παρόντα.

  Οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς, που έχουν ευεξία, που έχουν κοινωνική συνοχή, κοινωνική συνείδηση, αγάπη προς τον πλησίον και όχι μίσος, αυτοί οι οποίοι είναι πάρα πολύ αισιόδοξοι, εκπέμπουν θετικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αντιθέτως, όταν προσπαθώ να σου πάρω το σπίτι επειδή χρωστάς, σου κατάσχω το αυτοκίνητο, δεν έχεις να πληρώσεις το γιατρό σου, δεν παίρνεις τα φάρμακά σου γιατί δεν έχεις λεφτά ξαφνικά αυτό το πεδίο γίνεται αρνητικό. Αυτό το πεδίο προστίθεται στα μείον των ακασικών πεδίων.

  Σήμερα ο πλανήτης βρίσκεται στην ακόλουθη ισορροπία. Το 13% των ανθρώπων με τα θετικά ηλεκτρομαγνητικά αποτυπώματα συντηρεί το 87% που είναι τα αρνητικά. Τι σημαίνει αυτό; Εάν η πλάστιγγα γύρει περισσότερο από το 10%. Εάν δηλαδή τα θετικά είναι 9% τι θα γίνει; Θα γίνει ο Αρμαγεδδών τον οποίο προετοίμαζε η αντίπαλη παράταξη.

  Ο Ελληνικός λαός είναι ο λαός ο οποίος έχει την υψηλότερη δυνατότητα θετικής συμβολής στα ακασικά πεδία, που θα προλάβει δηλαδή την καταστροφή της Γαίας. Διότι όσο αυξάνεται το θετικό αποτύπωμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων τόσο διασφαλίζεται η ασφάλεια του πλανήτη. Δεν θα πάω παραπέρα γιατί είναι μεταφυσικά αυτά που σας λέω και δύσκολα ίσως να το καταλάβετε αλλά ήσασταν το πιο δύσκολο καρύδι να σπάσουν.

  Φέρανε αυτόν τον Αρμαγεδδόνα σ΄ εσάς για να μετατρέψουν τη θετική σας ενέργεια σε αρνητική και εκπλήσσονται οι Χαζάροι, γιατί ενώ σας πιέζουν τόσο αφάνταστα εσείς εξακολουθείτε να είστε στις παραλίες κάθε μέρα στα νυχτερινά κέντρα κάθε βράδυ το καφεδάκι σας στο λιμάνι. Εκπλήσσονται και λένε οι άνθρωποι: «τι πρέπει να τους πάρουμε εν τέλει για να έχουν αρνητικό ηλεκτρομαγνητικό αποτύπωμα ;» Αυτό ψάχνουν και θα σας πιέζουν μέχρι να μαυρίσει η ψυχή ολονών σας. Θα σας πάρουν κινητά και ακίνητα με σκοπό να ανατρέψουν αυτή την ισορροπία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *