ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έχουν γίνει μάστιγα σε όλες τις ιστοσελίδες οι διαφημήσεις των πολιτικών κομμάτων και προκαλούν τον κόσμο και την κοινωνία με την θρασύτητα που έχουν να επικαλούνται ότι από μια μεριά δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, υγεία, φάρμακα και παιδεία και από την άλλη να σπαταλούν εκατομμύρια ευρώ σε διαφημήσεις παντός είδους για να προσελκύσουν τούς ψηφοφόρους, οι οποίοι με τη σταδιακή πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν με το πιό εξειδικευμένο επιστημονικό τρόπο από όλα τα μέσα ΜΜΕ, να τους κάνουν υποσυνείδητα νέους Εφιάλτες που θα προδώσουν και αυτοί με την σειρά τους ακόμη μία φορά την μάχη και την πατρίδα.

Μα θα μου πείτε για ποιά μάχη μου μιλάς ρε φίλε και ποιά πατρίδα όταν τα έχουν ξεπουλήσει όλα;


Απαντώ ευθέως και ειλικρινά ότι δεν πρόκειται για τη μάχη τη δικιά μας αλλά τη μάχη των παιδιών μας και το μέλλον τους. Θα αναγκάσουν όλα τα Ελληνόπουλα να ξενιτευθούν και όσοι μείνουν θα γίνουν τα γκαρσόνια των αδίστακτων Ευρωπαίων και οι ευνούχοι αυλικοί ενός πολιτικού κατεστημένου που όμοιο του δεν υπήρχε ποτέ στο κόσμο γιατί είμαστε τα πρώτα πειραματόζωα σε ένα απάνθρωπο πείραμα που το ονόμασαν οικονομική κατοχή.


Εμείς όσοι είμαστε μέσα στο κικαιώνα του εργασιακού βίου βλέπουμε πράγματα και θαύματα παραμένοντας στο κρεβάτι του προκρούστη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αυτοί που βγήκαν σε σύνταξη είδαν τους χειρότερους εφιάλτες που μπορούσαν να φαντασθούν και θα σας εξηγήσω γιατί.


Όταν κάποιος δουλεύει επί 30 και 35 χρόνια σε οποιοδήποτε επάγγελμα και του βαστούν ένα σωρό κρατήσεις για σύνταξη, εφάπαξ, υγειονομική περίθαλψη, εφορία….. και στο τέλος του λένε μας συγχωρείς πατριώτη αλλά το μαγαζί πού λέγεται χώρα έκλεισε γιατί τα παίξαμε όλα στο χρηματιστήριο και τις μίζες τότε όχι μόνο δεν τρελαίνεσαι αλλά μπορείς να κάνεις και πολύ χειρότερα πράγματα.

Ο Έλληνας όμως δεν συγχωρεί και ούτε παθαίνει εύκολα αμνησία γιατί δεν ξεχνάει ούτε τα εντεταλμένα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια της προδοσίας, δεν ξεχνάει τους εργατοπατέρες του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας που κάνουν τις πάπιες τώρα, δεν ξεχνάει τους πουλημένους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό με τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων, δεν ξεχνάει ότι κάποτε φώναζαν ο κατώτατος μισθός στα 1500 ευρώ και τώρα μουγκαμάρα από παντού, δεν ξεχνάει ότι κάθε 4 χρόνια δήθεν του δίνουν ψεύτικη και απατηλή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, γιατί αυτό είναι το μασονικό μυστικό των διεφθαρμένων πολιτικών.


Φαντασθείτε ότι σε 10 εκλογικές αναμετρήσεις ανά 4 χρόνια σου έδωσαν 10 διαφορετικές υποσχέσεις, πότε με τη μάσκα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, πότε με τη σοσιαλιστική μάσκα και πότε με την δικτατορία όχι του προλεταριάτου αλλά επί του προλεταριάτου


‘Eτσι φίλε μου περάσανε τόσα χρόνια, έφθασες…. 53 χρόνων και οι ίδιες απατηλές υποσχέσεις συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πάντα όσο αυτοί εξουσιάζουν τα ΜΜΕ και εσύ δεν κάνεις τίποτα να ακουσθείς για μια φορά εφ`όσον σου παρουσιάζεται η ευκαιρία κάθε 4 χρόνια.


Δεν σου είπανε ποτέ στα σχολεία ότι σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες εμείς που ψηφίζουμε αυτά τα γελοία υποκείμενα μας γράφουν σαν πλήθος, όχλος, και μάζα.


Δείξε τους λοιπόν αυτή τη κρίσιμη φορά ποιός είναι ο όχλος, η μάζα και το πλήθος.


Δείξε στα ΜΜΕ ότι δεν σε κατευθύνουν άλλο.


Μη ξαναγοράσεις εφημερίδες και περιοδικά με τους δημοσιογράφους που παίρνουν εντολές από τις κυβερνήσεις της οικονομικής κατοχής.


ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.


http://alithina.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *