Λεφτά για… πλύσιμο αυτοκινήτων υπάρχουν!

Μπορεί το ταμείο του υπουργείου Ανάπτυξης να έχει πιάσει «αράχνες», όμως τα αυτοκίνητα του υπουργού, του υφυπουργού και των διευθυντών είναι πάντα πεντακάθαρα και γυαλιστερά. Την ώρα που οι μισθοί των υπαλλήλων έχουν περικοπεί κατά το ήμισυ με το Ενιαίο Μισθολόγιο και αναμένεται να μειωθούν ακόμη περισσότερο, το υπουργείο Ανάπτυξης ξοδεύει…

600 ευρώ για το πλύσιμο των οχημάτων της ηγεσίας του υπουργείου!

Το newsbomb αποκαλύπτει την απόφαση της Οικονομικής Διεύθυνσης του Τμήματος Τακτικού Προϋπολογισμού και Μισθοδοσίας του υπουργείου στις 31 Ιανουαρίου του 2012, έπειτα από σχετική εντολή του υπουργού, σύμφωνα με την οποία «εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους ( 600,00€) εξακόσια Ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ειδικός φορέας 110. – Κ.Α.Ε 0861- οικ. έτους 2012 για την «κάλυψη δαπάνης καθαρισμού (πλυσίματος) των αυτοκινήτων της Δ/νσης Διοικητικού καθώς και των οχημάτων της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, για το 2012».
PLYSIMO
Το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο, είναι όμως ενδεικτικό της νοοτροπίας ορισμένων «καρεκλοκένταυρων» να σκορπούν δημόσιο χρήμα χωρίς να το υπολογίζουν ακόμη και σήμερα που ο κόσμος παραμιλάει από τα χαράτσια και στήνεται στην ουρά για να πάρει δωρεάν μερικές πατάτες. Όσο για τα αυτοκίνητα των απλών υπαλλήλων, μπορούν να πάρουν κουβά και σφουγγάρι για να τα πλύνουν ή να περιμένουν τη βροχή…
Και άλλα «χρυσά» σάντουιτς
Τα «χρυσά» σάντουιτς των τριών VIP αεροσκαφών με τα οποία πετούν οι κυβερνώντες φαίνεται, ότι ζήλεψαν στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το κονδύλι για το κέτερινγκ μπορεί να μην έφτασε τις 440.000 ευρώ, όμως και οι 5.000 ευρώ που δίνονται, φτάνουν για το κολατσιό του Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση της στις 31 Ιανουαρίου του 2012 «εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους (5.000,00€) πέντε χιλιάδες Ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ειδικός φορέας 110. – Κ.Α.Ε 0845- οικ. έτους 2012 για την «κάλυψη δαπανών δημοσίων σχέσεων μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (δαπάνες κυλικείου, συσκέψεων, διοργάνωσης ημερίδας, εκδηλώσεων, εθιμοτυπικών». Την ίδια ώρα οι υπάλληλοι του υπουργείου έχουν κόψει όχι μόνο το σάντουιτς, αλλά ακόμη και τον καφέ, προκειμένου να μειώσουν τα έξοδά τους.
kylikeio

newsbomb
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *