ΛΕΞΑΡΙΘΜIΚH ΑΝΑΛΥΣΗ στο Σχέδιο Αχιλλέας : » ΕΝΑΡΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ»

Φράσεις «κλειδιά’ στο παρακάτω κείμενο είναι προφανές πως υπάρχουν ,  ενδεικτικά ας επισημάνουμε μόνο τα εξής:

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΝΑΡΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ = Ο θΕΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΑΡΙθΜΟΣΟΦΙΑ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ = Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ = 4061

ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ = Η ΚΕΛΤΙΚΗ ΑΙΣθΗΤΙΚΗ = ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Α = ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ =  967

 ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ = ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ = ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ =1950

 Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ = ΚΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ = ΠΟΛΩΣΙΣ = ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 
  ΤΗΣ ΓΗΣ = 1390
ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ  = Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ = 4778

» Πολλοί δυστυχώς μέσα σας έχετε την μικρή ελπίδα ότι αυτό που ξεκίνησε στη ζωή σας κοντεύει προς το   τέλος του. Αυτό είναι ακόμα μια ασφαλιστική δικλίδα που σας εμποδίζει να καταλάβετε ότι ακόμα δεν   έχουμε μπει στο σκοτεινό τούνελ,ακόμα ο πραγματικός πόλεμος δεν άρχισε. Είμαστε λίγο πριν την αρχή του τέλους τις σύγχρονης κοινωνίας του ανθρώπου..άμεσα θα βρεθούμε σε μια νέα εποχή ….

  και αυτό το τέλος-εποχή δεν θα διαρκέσει όπως θέλετε να πιστεύετε λίγο άλλα πολύ για την δική μας   αντίληψη του χρόνου. Βλέπεις φίλε μου η φύση,ζωή,σύμπαν δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτοκάθαρση. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι και η ζωή σαν ενέργεια έχει ανάγκη εξέλιξης , έχει ανάγκη σε αυτό το κοσμικό ρολόι να προλαβαίνει να εξελίσσετε μέσα από ένα κύκλο ο οποίος δεν ξεφεύγει ούτε χιλιοστό κάθε φορά. 

Πολλοί έχουμε την αίσθηση και την βεβαιότητα ότι η ανθρωπότητα πάντα θα τα καταφέρνει , δεν αντιλέγω και εγώ αυτό πιστεύω άλλα το πιστεύω γνωρίζοντας ότι η ζωή δεν έχει λατρεία σε συγκεκριμένα είδη απλά εκτελεί τα σχέδια της σε κάθε κύκλο με μόνο στόχο την ίδια την ύπαρξη της και όχι την προσκολλήσει σε είδος!! Άρα η πίστη μου στην επιτυχία του ανθρώπου υπάρχει μόνο και μόνο γιατί ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα αλλαγής και απόφασης! …άρα γνωρίζω ότι η πιθανότητες επιτυχίας-αποτυχιας είναι μοιρασμένες , μοιρασμένες βάση του έργου όλων μας και την προσφορά μας στην ένωση και το σύνολο. Η ανθρωπότητα θα πετύχει να βρίσκεται εδώ στον νέο κύκλο όχι απο μια συμπαντική δέσμευση άλλα μόνο αν εμείς διαλέξουμε την αλλαγή μας . Αναγκαστικά θα πρέπει να σκεφθείτε ότι στο άμεσο μέλλον σχέδια πολλών αιώνων θα γίνουν πραγματικότητα. Πηγαίνουμε με σταθερό βήμα και κάτω απο δυνατή μπότα υποταγής σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση η οποία θα είναι η χειρότερη φυλακή μας και θα καταντήσει αυτόν τον πλανήτη ενα προπύργιο της κόλασης!
Άρα κοιτάζοντας μόνο τα «οικονομικά» προβλήματα νομίζω ότι κοιτάζετε το δέντρο. Τι θα κάνετε τελικά να όλα αυτά που λένε οι «συνομοσιωλογοι» βγουν αληθινά και πολύ σύντομα βρεθείτε να έχετε ..ένα ηγέτη, μια θρησκεία, ενα τσιπακι …και μια αλυσίδα στο πόδι σας?… Πως θα ζήσετε τις επόμενες δεκαετίες όταν πλέον σας αστυνομεύουν ξένες δυνάμεις?..Όταν γνωρίζουν κάθε σας κίνηση και η έννοια ελευθερία είναι ποια μόνο μια μουντζούρα σε κάποιο χαρτί που την αναφέρει?…Αυτό ερχετε και θα μείνει για χρόνια, αυτό είναι η σύγχρονη κατοχή τις γενειάς μας με άγνωστο αποτέλεσμα στο αν θα κρατήσει για πάντα η αν θα ανατραπεί. Τι θα κάνετε? Πως θα κάνετε αντίσταση αύριο ?…Ποιοι θα είναι οι αντάρτες ενάντια στον πραγματικό εχθρό?..Με ποιους τρόπους μπορείς να αντισταθείς?..ποια είναι τα όπλα σου?..Στο αύριο με ποιο τρόπο θα διεκδικήσεις ξανά την ελευθερία σου?…Ήδη όλοι όσοι εμπιστεύτηκες σε πούλησαν! ΣΕ άφησαν στην τύχη των σχεδίων ενός κατώτερου θεού ..και ακόμα εσύ κοιτάς να δεις μέσα από τις δηλώσεις τους αν θα πάρεις την δόση?…Πραγματικά πιστεύεις οτι έτσι δεν θα είσαι αύριο ένα θύμα στα δόντια τις παγκόσμιας κρεατομηχανής? Με το να συνεχίσεις να είσαι προσκολλημένος στα δολώματα αιώνων δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Πρέπει άμεσα να βρεις το κουράγιο και την ξεκάθαρη σκέψη και να δεις ότι το να συνεχίσεις να είσαι το τελευταίο γρανάζι σε μια μηχανή που παράγει φόβο,αποξένωση,πόλεμο , στέρηση δικαιωμάτων δεν θα σου βγει πολύ γρήγορα σε καλό. Άλλα σου είπα από την αρχή έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις , να αποφασίσεις ! Πρέπει να περάσει η ψυχή σου και το είναι σου από την αγάπη του εαυτού σου στην αγάπη του συνόλου, πρέπει μέσα σου να εκπαιδευσης όση περισσότερη αγάπη και δικαιοσύνη σου έμειναν και να την μετατρέψεις σε ενα όπλο σου. Με αυτό το όπλο πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τον διπλανό σου σαν ένα ακόμα σκλάβο και να του προσφέρεις το χέρι για ένωση.
Αν ήσουν μέσα σε μια φυλακή το μόνο πράγμα που θα σε ενδιέφερε κάθε μέρα θα ήταν πως θα δραπετευσης , θα έκανες σχέδια , θα έβρισκες συνεργάτες , θα γινόσουν πραγματικός πολεμιστής τις αξίας ελευθερία!! Βέβαια το ότι το προαύλιο που αυτή την στιγμη κυκλοφορείς δεν έχει ορατούς τοίχους σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος και όχι φυλακισμένος! Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς ότι οι φυλακές πια δημιουργούνται πάνω σε χαρτιά με υπογραφές εκλεγμένων δεσμοφυλάκων τόσο πιο γρήγορα θα βάλεις τις βάσεις για την αντίσταση σου για την δραπέτευσή σου!
Θα σε πάω βήμα βήμα στο πως μπορούμε μαζί να κάνουμε έμπρακτη αντίσταση από σήμερα . Θα σου δείξω πως θα γίνεις ελεύθερος γνωρίζοντας ότι και μόνο που στο δηλώνω σε θυμώνω ..θα ενωθούμε μαζί για να αντιμετωπίσουμε το αύριο άλλα θα ενωθούμε με νέες ΑΞΙΕΣ ..θα ενωθούμε όχι με την αγάπη στην ύλη άλλα στον άνθρωπο. Η δική μας κατάληψη και λατρεία δεν θα είναι το ευρό αλλα ο άνθρωπος και ελεύθερη στιγμη του. Θα σου δείξω λοιπόν πως να λατρεύεις τον χρόνο σου και να «πληρώνεσαι» πια με όμορφη στιγμη! Θα σου δείξω πως να λατρεύεις την πατρίδα σου ξανά και να μην φοβάσαι για τον χρόνο σου πάνω σε αυτήν! Θα σου θυμίσω πως να είσαι ξανά ήρωας , παιδί και ερωτευμένος !
Είναι σίγουρο ότι έχεις ενστάσεις εσύ που δεν με γνωρίζεις ..άλλα μάθε ότι όλα αυτά που σε κάνουν αρνητικό και διστακτικό δεν προέρχονται από τα λεγόμενα μου άλλα προέρχονται από τον τρόπο και χρόνο που άφησες τους δεσμοφύλακες σου να σε εκπαιδεύσουν.
Είναι το προκαταρκτικό κομμάτι των ΘΕΣΕΩΝ από το σχέδιο που σας ζήτησα να εμπιστευτείτε και να ακολουθήσετε . Μέσα από όλα αυτά που θα σου δείξω , τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο θέλησης , τον τρόπο να αναπνέεις ελευθερία…τον τρόπο που σου έκρυψαν να δημιουργείς την δική σου πραγματικότητα ..μέσα από όλα αυτά και πολλά ακόμα θα δημιουργήσουμε μαζί την αντίσταση των επόμενων χρόνων.Θα υπάρξουν πολλοί αδαείς που θα βρεθούν στην αρχή απέναντι μας , θα υπάρξουν πολλοί εχθροί που θα θελήσουν να μας χωρίσουν, να μας διασπάσουν, να μας σταματήσουν.

Να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος πετυχαίνει μόνο αυτός που έχει παρει την απόφαση τις αρχής! Να είσαι σίγουρος ότι ΝΙΚΑ πάντα αυτός που δημιούργησε το πεδίο της μάχης!!!!


ΑΧΙΛΛΕΑΣ

http://katohika.gr/2011/12/14/blog-post_15-15/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *