Λαχανικά από την Toshiba

Λαχανικά από την Toshiba

Υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και πυρηνικοί αντιδραστήρες, είναι κάποια μόνο από τα «αγαθά» που παράγει και διανέμει ο ιαπωνικός κολοσσός Toshiba. Σήμερα όμως ανακοίνωσε και το «άνοιγμα» σε μία νέα εμπορική δραστηριότητα: Αυτή των λαχανικών!

Μια νέα δραστηριότητά του ανακοίνωσε σήμερα ο ιαπωνικός βιομηχανικός όμιλος Toshiba: την πώληση λαχανικών που θα παράγει σε εργοστάσιο. «Θα δώσουμε μια νέα διάσταση στον κλάδο μας της υγειονομικής φροντίδας», εξήγησε η Toshiba σε ανακοίνωσή της.

Ο όμιλος ετοιμάζεται πράγματι να προχωρήσει στην παραγωγή λαχανικών χωρίς φυτοφάρμακα ούτε άλλες χημικές ουσίες σ’ ένα εντελώς κλειστό και αποστειρωμένο εργοστάσιο, το οποίο θα λειτουργεί χάρη σε έναν εντυπωσιακό ηλεκτρονικό μηχανισμό.

Ο όμιλος Toshiba, ο οποίος ειδικεύεται επίσης στον ιατρικό εξοπλισμό και διαχειρίζεται το δικό του νοσοκομείο στο Τόκιο, λέει πως θέλει να συμβάλει στην καλή υγεία των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, την κατανάλωση υγιεινής τροφής, η οποία είναι δυνατό να κατασκευάζεται σε εργοστάσια υπό ορισμένες τεχνολογικές προϋποθέσεις.

Έτσι η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζεται να εξοπλίσει ένα παροπλισμένο εργοστάσιο σε προάστιο του Τόκιο και να το εφοδιάσει με «ειδικούς φωτισμούς φθωρισμού αριστοποιημένους για την ανάπτυξη φυτών, κλιματισμό που διατηρεί πάντα την ίδια θερμοκρασία και μια σταθερή υγρασία, μια διάταξη παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης των φυτών και εξοπλισμούς αποστείρωσης για τη συσκευασία των προϊόντων».Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η ευαίσθητη διαχείριση του συνόλου θα βασίζεται σε μέσα παρόμοια με αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα εργοστάσια των ημιαγωγών, μια άλλη ειδικότητα του ομίλου.

«Ελαχιστοποιώντας την επαφή μορίων με τα προϊόντα, είναι δυνατό να αυξηθεί σημαντικά η συντήρησή τους σε καλή κατάσταση», επισημαίνει η Toshiba.

Σε μια επιφάνεια σχεδόν 2.000 τ.μ., ο όμιλος θα παράγει τρία εκατομμύρια σαλάτες ετησίως και θα προμηθεύει με μαρούλια, σπανάκι και άλλα λαχανικά σούπερ-μάρκετ, καταστήματα και εστιατόρια. Η Toshiba προβλέπει επίσης να καλλιεργήσει αναλόγως της ζήτησης λαχανικά με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, όπως μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.

Η εταιρεία λέει πως μελετά την κατασκευή ενός μεγάλου εργοστασίου λαχανικών εκτός της Ιαπωνίας, καθώς και την πώληση εξοπλισμών αφιερωμένων σ’ αυτού του τύπου τις εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία Toshiba δεν είναι ο πρώτος ιαπωνικός όμιλος ηλεκτρονικών συσκευών που ενδιαφέρεται για τα «εργοστάσια λαχανικών». Οι επίσης ιαπωνικοί όμιλοι Panasonic και Fujitsu έχουν επίσης καθένας τους «αγροτικές εκμεταλλεύσεις» αυτού του τύπου, οι οποίες άρχισαν πρόσφατα παραγωγή στη νομαρχία της Φουκουσίμα, όπου ένα μέρος του πληθυσμού προτιμά τα λαχανικά που καλλιεργούνται σε κλειστούς χώρους επειδή φοβάται πως αυτά των αγρών μπορεί να είναι ραδιενεργά.

3 thoughts on “Λαχανικά από την Toshiba

  1. Ανώνυμος says:

    «Ελαχιστοποιώντας την επαφή μορίων με τα προϊόντα……..
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??????????
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!!!!!!!

    αναστασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *