Λέτε να ήρθε ή ώρα της Αρπαγής και της 7ετίας;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ανεξάρτητα με τα “πιστεύω” του καθενός, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει κάποιες αλήθειες που κρύβονται στις θρησκευτικές γραφές. Τελευταία έχω αρχίσει να μελετώ πμαζί με πολλά άλλα και τις διάφορες βιβλικές προφητίες. Προσπαθώ να δω πως κολλάνε σε όλα αυτά που βιώνουμε στις μέρες μας. Νομίζω οτι δεν είναι εύκολο να αγνοήσει κανείς κάποια πράγματα. Ακόμα και όμως λένε πως είναι ανέφικτο να τοποθετήσουμε χρονικά και να προβλέψουμε την χρονική στιγμή των γεγονότων, υπάρχουν στοιχεία που σιγά σιγά έρχονται να συνθέσουν ένα απίστευτο παζλ.

Ανεξάρτητα με το το πιστεύει ο καθένας, προσωπικά θεωρώ οτι υπάρχει μεγάλη βάση στις βιβλικές προφητίες, μίας και πολλές απο αυτές αντιστοιχούν με αστρονομικά συμβάνα που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε επιστημονικά.
Θα πρότεινα να διαβάσετε λίγο το σημείο της αποκάλυψης που μιλάει για την Αρπαγή και τα 7 δύσκολα χρόνια που ακολουθούν από αυτήν. Υπαρχουν πολλοί ερευνητές που τοποθετούν το ξεκίνημα αυτών των 7 χρόνων στο τέλος αυτού του μήνα. Στο ξεκίνημα του νέου φεγγαριού. Αυτό συμπήπτει με την έλευση του κομήτη Ελένιν που θα περάσει ανάμεσα απο τη Γή και τον ηλιο 26-29 Σεπτεμβρίου. Αν αυτά τα γεγονότα συνδυαστούν με κάποιο σεισμό, με έκλειψη ηλίου λόγω του κομήτη και με παγκόσμια αναστατωση, θα υπάρξουν πολλοί που θα πιστέψουν οτι το συγκεκριμένο σημείο της αποκάλυψης παίνρει σάρκα και οστά!…
Διαβάστε, άσχετα με το πόσο θρησκόληπτοι είστε… Εχουν ενδιέφέρον!
http://www.oodegr.com/oode/pentikostianoi/arpagi3.htm

Δείτε το ερευνητικά και ιστορικά… Υπάρχει βάση και από ότι φαίνεται πολλά από όσα γράφονται είναι πολύ κοντά μας….

Εχει σημασία που αναφέρει πως η ιστορία της “αρπαγής” που πολύ περιμένουν να συμβεί στο τέλος αυτού του μήνα, δεν είναι αληθής…
Πάντως η αστρονομική θέση των πλαμητών του ηλιακού συστήματος, σε σχέση με τον ήλιο, τον κομήτη Ελένιν και τον Αστερισμό της Παρθένου έχει πολλά κοινά με τις περιγραφές στην Αγία Γραφή.
Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αναλύσω περισσότερο το ζήτημα. Μπορεί να κάνω κάποια στιγμή κάποιο βίντεο. Απλά θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο τέλος Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις μέρες 26-29/9.
Λέτε να ήρθε ή ώρα της Αρπαγής;
Μπορεί τελικά να μην ειναι κατι που θα συμβεί με τον τρόπο που πολλοί πιστεύουν. Μπορεί απλά να γίνει στο μυαλό μας…
Μπορεί να ακούγεται βαρύ αυτό που λέω. Δεν το γράφω με καμία κακή πρόθεση.
Είμαι και πιστός αλλά και από τη φύση μου περίεργος και “επιστήμονας” και θέλω σε κάθε τι να δίνω μία λογική εξήγηση, ακόμα και η λογική αυτή είναι έξω από την κοινή λογική!..

Γενικά απλά μεταφερω προβληματισμούς…
Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τίποτα… Νιώθω πιο μπερδεμένος απο ποτέ..
Όπως όμως λέω… οταν είσαι μπερδεμένος, το μυαλό ψάχνει λύσεις… Εξελίσεσαι και μαθαίνεις…!
Γι να δούμε τι θα δούμε…

Καλή δύναμη…

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *