21:25 - 21/09/2011

Λέτε να ήρθε ή ώρα της Αρπαγής και της 7ετίας;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ανεξάρτητα με τα “πιστεύω” του καθενός, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει κάποιες αλήθειες που κρύβονται στις θρησκευτικές γραφές. Τελευταία έχω αρχίσει να μελετώ πμαζί με πολλά άλλα και τις διάφορες βιβλικές προφητίες. Προσπαθώ να δω πως κολλάνε σε όλα αυτά που βιώνουμε στις μέρες μας. Νομίζω οτι δεν είναι εύκολο να αγνοήσει κανείς κάποια πράγματα. Ακόμα και όμως λένε πως είναι ανέφικτο να τοποθετήσουμε χρονικά και να προβλέψουμε την χρονική στιγμή των γεγονότων, υπάρχουν στοιχεία που σιγά σιγά έρχονται να συνθέσουν ένα απίστευτο παζλ.

Ανεξάρτητα με το το πιστεύει ο καθένας, προσωπικά θεωρώ οτι υπάρχει μεγάλη βάση στις βιβλικές προφητίες, μίας και πολλές απο αυτές αντιστοιχούν με αστρονομικά συμβάνα που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε επιστημονικά.
Θα πρότεινα να διαβάσετε λίγο το σημείο της αποκάλυψης που μιλάει για την Αρπαγή και τα 7 δύσκολα χρόνια που ακολουθούν από αυτήν. Υπαρχουν πολλοί ερευνητές που τοποθετούν το ξεκίνημα αυτών των 7 χρόνων στο τέλος αυτού του μήνα. Στο ξεκίνημα του νέου φεγγαριού. Αυτό συμπήπτει με την έλευση του κομήτη Ελένιν που θα περάσει ανάμεσα απο τη Γή και τον ηλιο 26-29 Σεπτεμβρίου. Αν αυτά τα γεγονότα συνδυαστούν με κάποιο σεισμό, με έκλειψη ηλίου λόγω του κομήτη και με παγκόσμια αναστατωση, θα υπάρξουν πολλοί που θα πιστέψουν οτι το συγκεκριμένο σημείο της αποκάλυψης παίνρει σάρκα και οστά!…
Διαβάστε, άσχετα με το πόσο θρησκόληπτοι είστε… Εχουν ενδιέφέρον!
http://www.oodegr.com/oode/pentikostianoi/arpagi3.htm

Δείτε το ερευνητικά και ιστορικά… Υπάρχει βάση και από ότι φαίνεται πολλά από όσα γράφονται είναι πολύ κοντά μας….

Εχει σημασία που αναφέρει πως η ιστορία της “αρπαγής” που πολύ περιμένουν να συμβεί στο τέλος αυτού του μήνα, δεν είναι αληθής…
Πάντως η αστρονομική θέση των πλαμητών του ηλιακού συστήματος, σε σχέση με τον ήλιο, τον κομήτη Ελένιν και τον Αστερισμό της Παρθένου έχει πολλά κοινά με τις περιγραφές στην Αγία Γραφή.
Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αναλύσω περισσότερο το ζήτημα. Μπορεί να κάνω κάποια στιγμή κάποιο βίντεο. Απλά θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο τέλος Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις μέρες 26-29/9.
Λέτε να ήρθε ή ώρα της Αρπαγής;
Μπορεί τελικά να μην ειναι κατι που θα συμβεί με τον τρόπο που πολλοί πιστεύουν. Μπορεί απλά να γίνει στο μυαλό μας…
Μπορεί να ακούγεται βαρύ αυτό που λέω. Δεν το γράφω με καμία κακή πρόθεση.
Είμαι και πιστός αλλά και από τη φύση μου περίεργος και “επιστήμονας” και θέλω σε κάθε τι να δίνω μία λογική εξήγηση, ακόμα και η λογική αυτή είναι έξω από την κοινή λογική!..

Γενικά απλά μεταφερω προβληματισμούς…
Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τίποτα… Νιώθω πιο μπερδεμένος απο ποτέ..
Όπως όμως λέω… οταν είσαι μπερδεμένος, το μυαλό ψάχνει λύσεις… Εξελίσεσαι και μαθαίνεις…!
Γι να δούμε τι θα δούμε…

Καλή δύναμη…

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*