Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:53 - 17/04/2012

Κ.Παπούλιας: Αθωώνει τους πολιτικούς που ευθύνονται για το έλλειμμα ασφάλειας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε μια εποχή που οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας πλήττονται από όλες τις πλευρές  από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της και σε μια εποχή όπου η παραφιλολογία και η σκανδαλολογία γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα βρίσκεται στο απόγειό της, διάλεξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας να αναφερθεί στην ετοιμότητα των ΕΔ.

Μέσα από μια δήλωση που δείχνει πως έρχεται από άλλες εποχές επιχειρεί να «κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του» και πίσω από τον ίδιο όλη η πολιτική ηγεσία – η οποία «έλαμψε» δια της απουσίας της από τα στρατόπεδα- από τις ευθύνες τους απέναντι στην άμυνα της χώρας και την ασφάλειά της,


Έτσι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας από το στρατόπεδο της Β΄ Μοίρας Καταδρομών στη Νάουσα όπου γιόρτασε την ημέρα του Πάσχα είπε μεταξύ άλλων:


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εγγυήτριες όλων των ιδανικών και οραμάτων του Ελληνισμού. Είναι όμως για μένα – που υπηρέτησα και πολλά χρόνια στο Υπουργείο Εξωτερικών – η ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων, και το διπλωματικό μέσο για να διατηρηθούν ισορροπίες στο διεθνές επίπεδο, για να μην αναγκαστούμε κατόπιν πιέσεως να υποχωρήσουμε, για να μην εκμεταλλευθούν δόλια οι αντίπαλοί μας ότι είμαστε σε αδυναμία.


Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι σε αδυναμία. Είναι με υψηλό φρόνημα, με άριστη εκπαίδευση, έτοιμοι να δώσουν απάντηση σε όλους εκείνους που επιβουλεύονται την ανεξαρτησία της Ελλάδος».

Είναι όμως αυτή η πραγματική εικόνα των ΕΔ που θέλησε να παρουσιάσει ο Κ. Παπούλιας; Είναι πράγματι ο Ελληνικός Στρατός σε μια περίοδο με υψηλό φρόνημα και έτοιμος να δώσει την απάντηση στον οποιοδήποτε; Δεν αμφιβάλουμε εμείς για αυτό, αλλά τα ίδια τα πράγματα.


Μήπως με τέτοιες δηλώσεις δίνουμε «συγχωροχάρτι» σε όσους και βάσει σχεδίου έχουν οδηγήσει τις ΕΔ σε αδυναμία εκτέλεσης βασικών επιχειρησιακών αποστολών.


Να μιλήσουμε για τις ώρες των πιλότων;


Να μιλήσουμε για τη διαθεσιμότητα των σκαφών του Στόλου;


Να μιλήσουμε για τη διαθεσιμότητα των μέσων του Στρατού;


Να μιλήσουμε για το ηθικό των στελεχών των ΕΔ που βλέπουν τις οικογένειές τους να ζουν το μήνα με το ποσό που κοστίζει μια ζάντα από την υπερπολυτελή λιμουζίνα των άριστα φυλασσόμενων επιχειρηματιών της διαπλοκής;


Πως το φρόνημα μπορεί να υψηλό όταν οι εντολές της τρόικα έρχονται απευθείας στο ΥΠΕΘΑ και το τελευταίο τις εφαρμόζει κατά γράμμα; Πως οι ΕΔ δεν βρίσκονται σε αδυναμία όταν μια σειρά προγραμμάτων βρίσκονται στο κενό διακινδυνεύοντας την μελλοντική τους υπόσταση. Μήπως –ηθελημένα- ή αθέλητα κοροϊδεύουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και κατά επέκταση τον ίδιο τον ελληνικό λαό;


Κανείς όμως δεν αντιστάθηκε και δεν έδωσε το μήνυμα στους πράκτορες της τροικανής νέας τάξης πραγμάτων ότι η Άμυνα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη.


Ουδείς το είπε, ουδείς επιχείρησε να το αρθρώσει μπροστά στην ευρωπαϊκή «task force».


Να γνωρίζουν όμως κάποιοι πως για αυτό το λόγο θα αναζητηθούν οι πολιτικές ευθύνες που αγγίζουν τα όrια της εσχάτης προδοσίας. Και θα αναζητηθούν από όλα τα κόμματα που μετείχαν στις κυβερνήσεις από το 2009 και μετά. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ.

defencenet.gr
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*