Κύπρος: Εθνοφρουρά vs τουρκικού στρατού – Πίνακες δυνάμεων

Στην ευψυχία και στο αν θα βοηθηθεί από την Ελλάδα στηρίζεται αυτή τη στιγμή η Κύπρος, σε ό,τι αφομά μια πιθανή θερμή κρίση, όπως καταδεικνύουν οι πίνακες στρατιωτικής ισορροπίας που δημοσιεύουμε σήμερα.

Με την ένταξη επιπλέον 41 αρμάτων μάχης ρωσικής κατασκευής Τ-80 φαίνεται ότι σώζεται, τουλάχιστον στα χαρτιά, η κατάσταση σε ό,τι αφορά το χερσαίο μέτωπο στην Κύπρο.

Κατά τα λοιπά, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μεταφέρει μεγάλο αριθμό αντιαρματικών όπλων και ειδικών δυνάμεων στο νησί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ιδού πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στο στρατιωτικό ισοζύγιο της Μεγαλονήσου αυτή τη στιγμή:

Υπενθυμίζεται ότι στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί σήμερα μπορείτε να διαβάσετε ένα εκπληκτικό ντοκουμέντο που προέκυψε από διαρροή επιχειρησιακών σχεδίων των τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο, αναφορικά με αιφνιδιαστική επιχείρηση-απόβαση στο νότο του νησιού! Ένα ντοκουμέντο που καταδεικνύει ότι στην Κύπρο η εγκατάλειψη της Εθνοφρουράς τόσα χρόνια ήταν ένα παιχνίδι με την φωτιά.

Image
Image
Image
Image  Image Πηγη


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *