in ,

Κόκκινη γραμουλα και 818 …Άνοιξε το μυαλό σου !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εστίασε στην κόκκινη γραμουλα που περνά 40 μίλια μακριά από το επίκεντρο ,πράγμα που σημαινει ότι ανήκει σε αυτή την γραμουλα! Ξέρεις ποια είναι αυτή η κόκκινη γραμουλα ;

Είναι αυτή που σου λέμε ότι γαργαλανε εδώ και καιρό τα μαύρα κέντρα για να επηρεάζουν την Ζωή μας μέσα από φόβο και θυσία !

Κοίτα ποιο κάτω τα false flag πως σκάνε πανω στην γραμουλα ,δεν τα εχουμε βαλει ολα , αν θες ακόλουθα την να δεις με πόσα μνημεία ενώνεται….

Άσε την σύμπτωση στην μπάντα και κοίτα να ενώσεις τις τελείες που είναι ικανές να ελέγχουν την Ζωή σου!

Stranger ..

Chriss απο πολεμικο ημερολογιο..

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Α – ΦΟΒΙΑ. ΨΗΛΑ ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ – ΑΦΕΣΤΙΑΣΗ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΓΑΠΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΧΑΡΑ. STRANGER . . . ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ.. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.

  • Ρε μπας και περναει απ' το αφιον καραχισαρ η ( κοκινη) γραμμουλα κι αμα παραστοχευσεις ….ζαβλακωνεσαι;

 2. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

  ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΗΝΥΜΑ…

  ΕΚΤΑΚΤΟ[ΥΠΕΡΒΑΣΗ]ΕΜΠΛΟΚΗ[ΚΙΝΔΥΝΟΣ][ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΑΨΥΧΟΥΣ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΡΑΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
  [ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ]ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ [Α-ΦΟΒΙΑ]ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ]ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ[ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ]ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ[ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ] ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ [ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ] ΤΗΣ 10/05/2014 (ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ).

  ΣΤΙΣ 17/05/2014 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ

  ΣΣΣΣΣ ΗΣΥΧΙΑ ΣΣΣΣΣ [Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑ]ΘΟΛΟΣ ΞΥΠΝΑ[Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ]
  ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ[ΜΕΤΑΒΟΛΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ]

  ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22/05/2014 ΦΑΝΗΚΕ/ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ, ΚΛΠ..ΟΠΩΣ

  [ALERT]>ARCHETYPE wave FUTURE[ALERT]EVENTS>quake HIGH level>gauntlet AEGEAN sea[WARFARE] MEDITERRANEAN unsafe[ALERT]STOP events NOW>UAN>2IIIIIRingAbell[COUNTERMAND]

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΘΟΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΠΛΗΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ..

  ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
  ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ..

  ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ..
  ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΗΝΥΜΑ:

  [see HELLAS in DANGER darkHorse], [Warning Casus Beli Έλλη HELLENE girl CONFLICT], TURK gauntlet AEGEAN sea WARNING hellas, [Warfare MEDITERRANEAN unsafe]
  ΕΚΤΑΚΤΟ[ΥΠΕΡΒΑΣΗ]ΕΜΠΛΟΚΗ[ΚΙΝΔΥΝΟΣ][ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΑΨΥΧΟΥΣ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΡΑΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ[ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ].

  ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΄΄Η΄΄ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..(ΕΚΛΟΓΕΣ).
  (ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ)

  ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ…

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 3. ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΛΑΥΚΑΣ [ 818 ] ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΤΙΝΑ… Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ….. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΔΩΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ …ΕΚΕΙΝΗ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΔΟΥΣ…ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η [ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΓΝΩΣΗ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ …ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ!!!!ΕΣΕΝΑ!!!! ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

   • εσενα πιο ειναι το προβλημα σου τωρα?δυο ειναι οι δρομοι ο καλος και ο κακος ητοι Θεος-διαβολος.γιατι θιχτηκες κ επιτιθεσαι?

 4. ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ HAARP ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

  http://underinformation.wordpress.com/2011/01/17/possible-haarp-locations-around-the-world/

  Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ποτέ ακούσει για το HAARP αλλά η πραγματικότητα όμως είναι οτι οι εγκαταστάσεις του HAARP υπάρχουν και σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ βέβαιο οτι είναι το HAARP υπεύθυνο για τις κακοκαιρίες και τους σεισμούς των τελευταίων 15 ετών.
  Μπορείτε να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε την πραγματικότητα η να μείνετε απαθείς στον καναπέ σας.

  Απο σας εξαρτάται.

  Αυτό τό όπλο ανακαλύφτηκε πρίν περίπου εκατό χρόνια απο τον Νικόλα Τέσλα και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Bernard Eastlund (US PATENT #4,686,605 ).

  Οι περιοχές όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις HAARP προσδιορίστηκαν πρίν δύο χρόνια.

  “Ξέχασαν” όμως να περιλάβουν την Χιλή,την Κύπρο,το Τατζικιστάν και την ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ που είναι η πιό σημαντική περιοχή.
  Επιπλέον “ξέχασαν” να περιλάβουν όλες τις ρωσικές εγκαταστάσεις που ειναι οι περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

 5. Ουαου,θα παιξουμε τελιτσες.
  Μετα θα κανουμε πουους-απς,να δεις τι πα να πει γυμναστικη

 6. ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
  ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΩΣ ΤΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟΝ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
  ΗΔΗ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ.ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ.

  Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΝΑ ΞΕΡΟΥΝ
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ψαχτήρι και Σεισμός – Δεν είναι φυσικός … Είναι τεχνητός … στοπ

Κ.Παπαζάχος: «Δεν μπορώ να πω ακόμα ότι είναι ο κύριος σεισμός- Υπάρχει ανησυχία»