ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ – Οι κάτοικοι ζητούν να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Πάτρα

Δεν έχει τέλος το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Πάτρα, αφού οι κάτοικοι μία εβδομάδα μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη τους ζητούν να γίνει νέος έλεγχος στο κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής και να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η πόλη. Εκατό περίπου κάτοικοι….
διέκοψαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, απαίτησαν να λυθεί άμεσα το μεταναστευτικό και ζήτησαν να συσταθεί μία επιτροπή ώστε να γίνει έλεγχος στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής προκειμένου να διαπιστωθεί αν στα υπόγεια του εργοστασίου διαμένουν ακόμη εκατοντάδες Αφγανοί.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...