ΚΥΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ UFO ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Τα τρία λαμπερά φώτα που καταγράφηκαν να πετούν στον νυχτερινό ουρανό πάνω από την Δημοκρατία της ρωσικής Altai στις 11 Δεκεμβρίου του 2011, δεν προμήνυαν με τίποτα την συνέχεια! H έξαρση καταγραφών ufo πάνω από τη χώρα, έκανε την εμφάνισή της στις 21 Δεκεμβρίου όταν ένα λαμπερό άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πετούσε αργά πάνω από τη πόλη Chelyabinsk, ενώ σχεδόν κάθε μέρα είχαμε και μια καινούργια αναφορά!

Στις 23 Δεκεμβρίου, πέντε μάρτυρες είδαν από διαφορετικά σημεία της Μόσχας ένα μυστήριο πέπλο φωτός, στις 24 Δεκεμβρίου ένας άγνωστος στόλος λαμπερών ιπτάμενων οχημάτων θεάθηκε πάνω από το Yekaterinburg, στις 25 Δεκεμβρίου ένας παρόμοιος στόλος διέσχισε τον νυχτερινό ουρανό της Μόσχας, ενώ στις 29 Δεκεμβρίου τριγωνικά άγνωστα σκάφη καταγράφηκαν ξανά πάνω από τη Μόσχα, κάνοντας τα ρωσικά Μ.Μ.Ε. να ασχοληθούν επιτέλους με την τελευταία συχνότητα του φαινομένου!

 http://ufotruth-gr.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *