09:02 - 25/10/2014

Κυβερνο πόλεμος με τα Σκόπια …! Κάλεσμα Ελλήνων για αντεπίθεση ! Σκοπιανοί Χακερς άρχισαν τις απειλές !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Λάβαμε αυτά τα μηνύματα ,

το προφίλ του τύπου που μου έστειλε το μήνυμα είναι αυτό…

https://www.facebook.com/anonfilip

και φαίνεται να είναι ο συντονιστής…

” Macedonia is greece ?

U want battle ?

#MacedonianCyberSecurity.. u want greece(gays) websites owned ?

http://triumph-mavrikos.gr/

1 for start check my profile.. check also zone-h (archivment of hacked websites notifer= vaceFF1337 don’t mess with macedonia

Το κάλεσμα είναι για Έλληνες που πρέπει τώρα να ενεργοποιηθούν , γνωρίζουν ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν, ας το κάνουμε τώρα λοιπόν!

N3m3s1s

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. MacedonianCyberShitcurity είναι και θα κάνουνε τα κακά τους μάμ τίποτα άλλο

 2. skopia TAKE A LOOK RIGHT HERE. YOU ARE JUST A LOSER. YOUR ONLY PROBLEM IS THAT YOU DONT HAVE NOTHINK MORE THEN OVRIOHISTORY 🙂 O YES THAT MEANS WAR. AND THIS IS THE REAL WAR. AND SKOPIA!!! OH PLEASE SAY SOMETHING. DO YOU BELIVE THAT YOU ARE SOMETHING? OH YES YOU ARE SOME-THING. 🙂 AND PLEASE ONE MORE TIME. G O+F A C K YOUR SELF WITH SOME NOTHING'S. STUPIDO HACKERS.

  LIGHT

 3. Θα τους κανουμε αντεπιθεση .. ετσι για να το ξερετε… ~0xyg3n

 4. Δεν θα τους αφησουμε να πειραξουν την Ελλαδα μας!!!! –FreedoMaster–

 5. I already told u lets begin cyber war.. mk vs gr websites.. ./out
  #vaceFF1337
  #MacedonianCyberSec

 6. Let's make you lose then, @vaceFF 1337. You can't do shit!
  #OpGreece

  ~HackoManGR

 7. + Greek Electronic Army + you should have expected us. Cyberwarfare Intifada

  #Surprised
  #OpGreece

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*