ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ!Βίντεο

Στις 3/12/2011, δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με μια αλληλουχία εικόνων από το τηλεσκόπιο της NASA Heliospheric Imager-1, το οποίο απεικονίζει μια ηλιακή έκρηξη που αποκαλύπτει ένα κρυμμένο γιγάντιο αντικείμενο να αντανακλά την φλόγα, πίσω από τον πλανήτη Ερμή.


Το παράξενο φαινόμενο εντόπισε πρώτος ο χρήστης του YouTube με το ψευδώνυμο siniXster. Επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα Secchi του Aμερικανικού Nαυτικού, που έδινε πληροφορίες από την αποστολή του διαστημόπλοιου Solar TErrestrial RElations Observatories: stereo A, παρατήρησε το γιγάντιο αντικείμενο. «Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για διαστημόπλοιο» είπε, σχολιάζοντας ωστόσο πως πρόκειται για «καμουφλαρισμένο διαστημόπλοιο».
Η δημοσιότητα που έλαβε η όλη ιστορία υποχρέωσε τους επιστήμονες της NASA να πάρουν θέση υποστηρίζοντας ότι το φωτεινό αντικείμενο είναι μια « φωτογραφική οφθαλμαπάτη». Όπως λένε το φωτεινό αντικείμενο είναι αποτέλεσμα της διαδοχής των εικόνων. Τις εικόνες που στέλνει το τηλεσκόπιο μελετούν και επεξεργάζονται ειδικοί του Naval Research Laboratory οι οποίοι αναφέρουν ότι το φωτεινό αντικείμενο δεν είναι τίποτε άλλο από τον ίδιο τον Ερμή, σε μια εικόνα που είχε τραβηχτεί τα προηγούμενα 24ωρα.

http://ufotruth-gr.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *