Κουμπί πανικού για smartphones

Κουμπί πανικού για smartphones

Λονδίνο

Ονομάζεται EyeOnMe και αποτελεί τη δωρεάν εφαρμογή (για Android, iOS) που δημιουργήθηκε με στόχο την προστασία του κατόχου της σε περίπτωση απειλής.


Τον τελευταίο χρόνο ολοένα και περισσότερες εφαρμογές προσωπικής προστασίας, κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας στο κινητό τον ρόλο του σωματοφύλακα. Το EyeOnMe, έχει σχεδιαστεί ώστε να μεταμορφώνει το smartphone σε ένα ηλεκτρονικό «κουμπί πανικού». Κατά το πάτημά του, ο χρήστης αποστέλλει ειδοποιήσεις σε συγγενείς και φίλους ενημερώνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια, ενώ σε επόμενη φάση κοινοποιεί την κατάστασή του στα social media.

Πατώντας την… ασφάλεια


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο χρήστης οφείλει να έχει επιλέξει από τις επαφές που έχει αποθηκευμένες στο κινητό του, τα άτομα που επιθυμεί να λαμβάνουν την «κόκκινη» ενημέρωση σε περίπτωση κινδύνου.

Το κουμπί πανικού έχει πενταπλή δράση: στο πρώτο πάτημα, ειδοποιεί προσωπικά φίλους και συγγενείς. Στο δεύτερο, ποστάρει την κατάστασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter), ενώ στο τρίτο και στο τέταρτο πάτημα ενεργοποιεί την κάμερα και λαμβάνει φωτογραφίες του δράστη ή του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται. Στο πέμπτο πάτημα, το φωτογραφικό υλικό δημοσιεύεται στα social media. Όλα τα βήματα περιέχουν λεπτομέρειες, γύρω από τις συντεταγμένες του χρήστη για τον εύκολο εντοπισμό του στον χάρτη.

Στη λογική ενός συστήματος συναγερμού, το EyeOnMe απενεργοποιείται και ο συναγερμός λήγει κατά την εισαγωγή ενός κωδικού απενεργοποίησης. Αμέσως τα άτομα που έχουν ειδοποιηθεί, λαμβάνουν ένα καθησυχαστικό μήνυμα ότι όλα είναι καλά.

Μέχρι τα τέλη Μαϊου, το κουμπί πανικού για smartphones θα διατίθεται δωρεάν, ενώ αμέσως μετά το κόστος του θα ανέρχεται σε ένα δολάριο _ δηλαδή περίπου 0,72 ευρώ.

tovima

Loading...

2 thoughts on “Κουμπί πανικού για smartphones

  1. Ανώνυμος says:

    Χρησιμότατο αυτό το κουμπί αλλά…. το πρώτο που παίρνουν από σένα όσοι θέλουν να σου κάνουν κακό (απαγωγή, κλοπή, κ.λ.π.) είναι το κινητό !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *